raulreal írta:a mekinél ugyan továbbra is Hamilton lesz a kedvenc, de nem fogják sztem hátráltatni Kovalainent, ha a finn észnél lesz, akkor bajnok lehet.
Ember legyen a talpán, aki csapattársként előtte próbál végezni.
Csak két tenyező:
-Hamilton képességei
-Hamilton a domináns a csapatnál
Egy cikk:
Lewis Hamilton jelezte, hogy vezetni szándékozik a McLaren bajnoki harcát a jövő évadban, figyelembe véve erős pozícióját a csapaton belül, összehasonlítva új kollegájáéval, Heikki Kovalainenével. Érdekes módon úgy tűnik, ezt a csapat is így gondolja, és azon van, hogy puhítson valamelyest korábbi, egyenlő bánásmód kezdetű mantráján.
"Szerintem rengeteget tudok nyújtani a csapatnak" - mondta Lewis az F1 Racingnek egy interjúban. "2007-ben, jóllehet, én voltam a második pilóta, másokkal összehasonlítva tapasztalatlan, mégis úgy hiszem, jelentősen hozzájárultam a csapat teljesítményéhez - legalább annyira, mint azok a pilóták, akik az autó fejlesztésén dolgoztak... Szerintem ez az év felkészített arra, hogy átvegyem a vezető szerepet."
Lewis első számú helyzetét hivatalos szerződés nem erősíti meg, de a csapat nyilatkozataiból egyértelműen kiderül, hogy a következő évadban Lewisra fognak jobban összpontosítani. "Eltökélt szándékunk, hogy Lewisból világbajnokot faragunk jövőre" - nyilatkozta a McLaren egyik főnöke, Martin Whitmarsh. "Ráadásul máris kivívta magának a csapat szeretetét és támogatását."
Forrás: F1Racing magazin