Na akkor én is esélytlatolgatok

Rondo témához egy friss Ainge nyilatkozat :
Rondo knows that we love him. He knows that we like him. He's excited to come back and play basketball in my opinion ... I don't anticipate [trading him], no.
De a Rondo saga eléggé vicces, nagyon akarjuk Paul-t s hülyébbnél hülyébb ötletek vannak....Imádom R9-et és igaz Paul is remek irányító, de míg megszokja a légkört stb...
Persze az egész NBA egy nagy üzlet s minden változhat, s Ainge láttuk ha gondol egyet elcserél valakit, lsd Perk vagy előtte Allennel boltolt mindenkivel, de szerencsére maradt Jesus!Jelenleg akik közül valakire pályázuk Grant Hill (túl fiatalok vagyuk így is

), Chuck Hayes, Carl Landry!
Ha őszinte vagyok nem vagyunk ott a top esélyesek között, s ez a 66os meccs még csökkenti az esélyeinket!Hiába csúszunk be a rájátszásba Bulls, Miami ellen pályahátrrányból nagyon nehéz!Ha mindenki egészséges láthattuk tavaly is decemberig mit művelt a Celtics, de ezt Május-Júniusig kitartani....nem tudom!Alsó posztokon jók vagyunk KG még mindig KG, de már az a fránya kor, s térd!Centerbe meg kell valaki!Én bízok a csapatban, s bármi történik a Celtics marad, s legalább láthatjuk Ray-Rayt KG-t még utoljára!Rondonak a szerződése is kíváló, s kitartott mellette Ainge amikor borzasztó volt, most meg ha kell fél karral is győzelmet tud kiharcolni!Öszegezve reális esélyünk nincs a bajnoki címre, de a Celtics szív sok mindenre képes
Lakers:
A franc se tudja, főleg az új edzővel.....!Tavaly tudjuk a Shannon Brown-Kobe-Gasol trió és feleségek sztoriját, ami bekavart a PO-ban...Nekik is kell erősíteni, s a Lakers mégiscsak Lakers, de annyira ok a feltörekvő s jobban együtt lévő csapat, hogy nem hiszem az L.A lenne a bajnok!Kobe is véges egészségel van már pályán, sok a rossz szerződésű ember kevés a mozgástér cserére is!De Rashard Lewis, s Baron Davis a célpontok, hát nem tudom....
Dallas:Eddig is nagyon jók voltak, a PO kezdetéig

Nowitzki talán soha nem lesz mégegyszer ilyen formában, de a csapat magja adott, s erős csapat, Nyugaton sokáig mehetnek megint!
Miami:Ha a neveket nézem egyértelmű legnagyobb esélyes, de mindig ott van a PO kór Lebronnál, de ha fogadni kellene ők a bajnokok, de a pad szorul erősítésre!De ha esetleg Nenét megcsípik, akkor....
Bulls:A legkiegyensúlyozotabb csapat, s Thibo papával a legfontosabb a védekezés nagyon rendben van!Rose tanulhatott az előző évből, borzasztó jók ha papírforma lesz a Bulls-Heat konf döntő megint csemege lesz, s megtippelhetetlen!
Thunder sokaknak szimpatikus, jók de valahogy nem érzem hogy bajnok lenne!A rutin hiányzik, s amíg Russell barátunk "irányít" nehéz csapatot kovácsolni!
Vannak még csapatok azért a NY is erős, de Melo is picit agyatlan

De minden megváltozhat most indulnak be a csereberék, s a szezonban pláne rengeteg csere lesz, plusz ez az amnesztia szabály bekavarhat sok helyen ha a GM-k élnek vele, de egyenlőre nem tudni mivel is

!Alig volt felkészülés, s mondjuk ez a régóta egütt lévő csapatoknak segíthet!Izgalmas jó szezon lesz, s talán Celtics 18ik cím
szerk: PP hullahopp videó:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sNX7L1T19o
Deron Williams Besiktas mezéek visszavonultatása
http://www.youtube.com/watch?v=7DnEXB13 ... r_embedded