Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Baromi jó. Bírom őket nagyon.Game90 írta:NBA Podcast Szaniszló Csabával és Tőrös Balázzsal:
http://ht.ly/7Ju5N
hehe. én is pont ezen gondolkodtam magamban, h idén nagyon eltuntek a kulonbozo forumokrol a colts szurkolokDrigo írta:Én nem nézem, de öcsémtől kértem szerinte EZ elég jó.csababarca írta:Valaki a Phily-Pats meccshez tudna adni streamet? keresgéltem,de nem nagyon találtam használhatót.
Egyébként a Colts drukkerek nem jöttek dicsekedni, hogy megvan az 1/1 (de gonosz). Lehet, hogy azért, mert már nem divat a Coltsnak szurkolni?
Én nem nézem, de öcsémtől kértem szerinte EZ elég jó.csababarca írta:Valaki a Phily-Pats meccshez tudna adni streamet? keresgéltem,de nem nagyon találtam használhatót.
Csak azért lepődtem meg, mert azt írtad, hogy az irányítókat szereted, aztán leírtad Rose nevétsocio66 írta:persze,tudom hogy nem klasszikus irányító stílusban játszik és inkább betörésekkel próbálkozik,de posztját tekintve mégiscsak egy irányítóról van szó.
Duranték tényleg jó választás, Memphis-t én is ajánlom + a Toronto-t, de őket csak akkor, ha jól bírod a vereségeket még pár évigsocio66 írta:
miatta így tavaly a chicago-ért szorítottam,mellettük pedig az oklahomával tudok leginkább azonosulni,szeretem a fiatal,feltörekvő csapatokat,ráadásul duranték szimpatikusak is.
Rose irányító?socio66 írta:háát,igazából nem alakult még ki bennem egyik csapat iránt sem elhivatottság.Game90 írta: Kinek szurkolsz?![]()
először,ahogy szerintem minden friss nba-t követő ember,a miami meccseit kezdtem el nézni,de aztán rájöttem hogy igazából egyik játékosuk sem szimpatikus,és sokkal szívesebben szurkolok ellenük,mint értük.
ami a játékosokat illeti,leginkább rose játékát kedveltem meg,a focihoz hasonlóan itt is az irányítókat szeretem legjobban.
miatta így tavaly a chicago-ért szorítottam,mellettük pedig az oklahomával tudok leginkább azonosulni,szeretem a fiatal,feltörekvő csapatokat,ráadásul duranték szimpatikusak is.
talán ők lehetnek a favoritjaim,de egyelőre örülök hogy lesz szezon,és minél több meccset szeretnék látni.