USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.02. 18:33:58

Hát ha ezek meg valósulnak...egyrészt Nenének nagyon örülnék, bár a padunk attól még nem lesz igazán acélos, és a sűrített alapszakasz beüthet. Chalmers-Wade-LeBron-Bosh-Nene :D no mind1. Howard a Lakersben, na ez szintén jól jönne nekik, vele lenne esélyük vmi komolyabbat alkotni!
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.02. 18:24:48

Nené a Heatbe, Howard a Lakersbe, Paul a Knicksbe... Meg fogunk halni! :D

Nekem olyan ötletem támadt, hogy Chandlert erre a szezonra érdemes lenne megszerezni (lenne is rá esély szvsz), mivel a palánk alatt nem vagyunk túl acélosak és ő tipikusan az az ember aki tör, zúz és a PO-ban nagyon megszerettem.
Szóval a big4+Chandlert és Greent és egy új padot képzelnék el a szezonra, nem pedig CP3-at és Howardot (már csak azért is mert még ha Paulra van esély, DH-ra eléggé kevés).
Murphy nem akar maradni?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.02. 18:12:33

Érdekesség kedvéért a mai Power ranking :lol:

1 Miami
2 Dallas
3 Oklahoma City
4 Chicago
5 L.A. Lakers
6 Boston
7 Memphis
8 San Antonio
9 Orlando
10 New York
11 Portland
12 New Orleans
13 Indiana
14 Atlanta
15 Philadelphia
16 Houston
17 Denver
18 L.A. Clippers
19 Milwaukee
20 Phoenix
21 Golden State
22 New Jersey
23 Utah
24 Sacramento
25 Detroit
26 Washington
27 Minnesota
28 Toronto
29 Cleveland
30 Charlotte

Persze amit írt Kalap teljesen egyértelmű!Ezek csak játékok, sok igazolás lesz, ráadásul a szabadügynök piac még el sem kezdődött!És pl Howard kiköt New Jerseyben, azzal a Magic, Nets sokat nyer veszít!Vagy ha Nené aláír a Heathez, akkor már-már legyőzhetetlen lesz a Miami!

Preseason részünkről Torontoban kezdődik Dec 18án, a hivatalos szezon menetrend pedig jövő hét elején kerül nyílványoságra!

Paul-t meg még mindig akarjuk, de (szerencsére), de ő nem akarna velünk hosszabbítani!Rondonak meg még van 3 vagy 4év a szerződéséből ráadásul nem eget rengető fizetésekkel!Rondo közeli forrás közölte twitteren nem gondol az átigazolásra Rajon,de megviselik a dolgok körülötte, mert imádja Bostont, Hornetsnél meg mindenki állítja Paul következő célállomása Boston vagy a Clippers!Volt egy ajánlat a Thunder felé Green+Rondo for Westbrook+Perk (ezzel magunkat égettük, ha már elcseréltük anno Perket....), illetve az Indiana szívesen benne lenne egy három csapatos cserében melyben mi kapnánk Pault, Rondo Indianába menne, s még emberek cserélődnének a 3 csapat között!Ráadásul olyat is olvastam, hogy Rondo állítólag az öltözőben bebeszólogatott az öregeknek ami nem tetszett, s ez is közre játszik az elcserélésben! (Egy világ összetörne bennem, ha nem fehér mezben lenne a pályán jövőre rajon)
Szóval a Paul sztori lassan Carmeloi magasságokba emelkedik :twisted:

Howard meg elvileg azt mondta, nem szeretne egyedül maradni Orlandoban, miközben sok helyen "sztárcsapatok" kezdenek kialakulni (lsd New York, Miami talán Nets és még ki tudja), s ha megy az a Lakers....

Kép

Paul elférne NY-ban megkapná a hypeot amire talán vágyik!

És az idei motiváló Celtics videó:
http://www.youtube.com/watch?v=EJuAtOaJ ... r_embedded
I am a CELTIC :lol:
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.12.02. 16:38:23

Iverson back to the NBA please! :D

Ezen kívül Howard a Phillybe! :D
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.12.02. 15:44:26

Én még nem akarok tippelni, mert elég sok játékos mozgás lesz itt még karácsonyig. Arról nem is szólva, hogy az ég adta világon semmi fogalmunk sincs arról, hogy milyen formában vannak a csapatok. Deron Williams mez visszavonultatása vicces, bár az gondolom tény, hogy sosem látott számú mezt adta el Törökországban ottléte alatt és, ha visszavonultatják, akkor ez egy darabig tartós is lehet...
A 66 meccsnek nem örülök,de annak igen, hogy többet ad majd a Sporttv, csak győzzem nézni. Mert bármennyire le lehet tölteni, én tv-én jobban szeretem.
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.02. 15:36:08

Hajrá Heat! Nyugaton meg Thunder :D Övék a jövő sztem, sok fiatal, tehetséges játékos, ha idén még nem is, de jövőre már abszolút esélyesek lehetnek. Lakers sztem kevés lesz, öregek, motiválatlanok picit, sérültek, stb...Kobe közel sem a régi. Celticsre kíváncsi leszek, talán a leginkább összerakott, összeszokott csapat, csak nem a fiatalság és a lendület jelképe...sztem a PO-ra elfáradnak. Bulls óriási esélyes, tavaly meglepetés volt még, idén már még 1 évvel rutinosabbak, összeszokottabbak, Rose is tanulhatott a tavalyi hibáiból. Mi meg...LeBront mindenki kikezdte tavaly, pedig közel sem játszott gyengén...kevesebbet vállalt ez tény, de idén ha csak ennyit csinál és bajnokok leszünk, senkit nem fog érdekelni :D Ha a sorsdöntő meccseken Wade és ő is csúcsformában lesz, nem lehet ellenfél igazság szerint...csak tavaly nem igazán sikerült ezeket összerakni. Na majd talán idén! Csak kezdjünk már :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.02. 15:12:59

Clippers tényleg lehet meglepetés, de én a Phillytől is sokat várok, főleg ha megtudják tartani Youngot, s a padjuk ilyn energikus marad!És persze kíváncsian várom mi lesz Clevelandben Irving érkezésével!Jó szezon lesz :lol:
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.02. 14:22:37

Szerintem CP3-nek inkább nyújorkban a helye és nem a Bostonban.
Én még Howardot is hagynám most, és rámennék a DeAndre, Chandler és Nené trió közül valamelyikre, és Davis mehet isten hírével, Greent valahogy megtartani, a többi meg Ainge dolga :lol:

Még 7 nap.
PCsabi
aka Game90

2011.12.02. 14:09:57

Nagy esélylatolgatásba nem mennék még bele, mert sok dolog fog még történni a szezonkezdésig (pl. Howard és CP megy vagy marad), de nálam a három legnagyobb esélyes: Heat, Bulls (+ egy normális SG), Thunder. Celtics, Magic, Spurs, Lakers, Mavs ötöstől nem várok sokat, a meglepetéscsapat meg szerintem a Clippers lesz.

Ja, és Iverson-t jó lenne megint az NBA-ben látni 8) [-o<

De bírom ezt a csávót :) :
http://www.youtube.com/watch?v=vQOGDnLbSXE
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.01. 20:18:59

Na akkor én is esélytlatolgatok :lol:
Rondo témához egy friss Ainge nyilatkozat :
Rondo knows that we love him. He knows that we like him. He's excited to come back and play basketball in my opinion ... I don't anticipate [trading him], no.
De a Rondo saga eléggé vicces, nagyon akarjuk Paul-t s hülyébbnél hülyébb ötletek vannak....Imádom R9-et és igaz Paul is remek irányító, de míg megszokja a légkört stb...
Persze az egész NBA egy nagy üzlet s minden változhat, s Ainge láttuk ha gondol egyet elcserél valakit, lsd Perk vagy előtte Allennel boltolt mindenkivel, de szerencsére maradt Jesus!Jelenleg akik közül valakire pályázuk Grant Hill (túl fiatalok vagyuk így is :lol:), Chuck Hayes, Carl Landry!
Ha őszinte vagyok nem vagyunk ott a top esélyesek között, s ez a 66os meccs még csökkenti az esélyeinket!Hiába csúszunk be a rájátszásba Bulls, Miami ellen pályahátrrányból nagyon nehéz!Ha mindenki egészséges láthattuk tavaly is decemberig mit művelt a Celtics, de ezt Május-Júniusig kitartani....nem tudom!Alsó posztokon jók vagyunk KG még mindig KG, de már az a fránya kor, s térd!Centerbe meg kell valaki!Én bízok a csapatban, s bármi történik a Celtics marad, s legalább láthatjuk Ray-Rayt KG-t még utoljára!Rondonak a szerződése is kíváló, s kitartott mellette Ainge amikor borzasztó volt, most meg ha kell fél karral is győzelmet tud kiharcolni!Öszegezve reális esélyünk nincs a bajnoki címre, de a Celtics szív sok mindenre képes :lol:

Lakers:
A franc se tudja, főleg az új edzővel.....!Tavaly tudjuk a Shannon Brown-Kobe-Gasol trió és feleségek sztoriját, ami bekavart a PO-ban...Nekik is kell erősíteni, s a Lakers mégiscsak Lakers, de annyira ok a feltörekvő s jobban együtt lévő csapat, hogy nem hiszem az L.A lenne a bajnok!Kobe is véges egészségel van már pályán, sok a rossz szerződésű ember kevés a mozgástér cserére is!De Rashard Lewis, s Baron Davis a célpontok, hát nem tudom....

Dallas:Eddig is nagyon jók voltak, a PO kezdetéig :lol: Nowitzki talán soha nem lesz mégegyszer ilyen formában, de a csapat magja adott, s erős csapat, Nyugaton sokáig mehetnek megint!

Miami:Ha a neveket nézem egyértelmű legnagyobb esélyes, de mindig ott van a PO kór Lebronnál, de ha fogadni kellene ők a bajnokok, de a pad szorul erősítésre!De ha esetleg Nenét megcsípik, akkor....

Bulls:A legkiegyensúlyozotabb csapat, s Thibo papával a legfontosabb a védekezés nagyon rendben van!Rose tanulhatott az előző évből, borzasztó jók ha papírforma lesz a Bulls-Heat konf döntő megint csemege lesz, s megtippelhetetlen!

Thunder sokaknak szimpatikus, jók de valahogy nem érzem hogy bajnok lenne!A rutin hiányzik, s amíg Russell barátunk "irányít" nehéz csapatot kovácsolni!

Vannak még csapatok azért a NY is erős, de Melo is picit agyatlan :lol:
De minden megváltozhat most indulnak be a csereberék, s a szezonban pláne rengeteg csere lesz, plusz ez az amnesztia szabály bekavarhat sok helyen ha a GM-k élnek vele, de egyenlőre nem tudni mivel is :lol:!Alig volt felkészülés, s mondjuk ez a régóta egütt lévő csapatoknak segíthet!Izgalmas jó szezon lesz, s talán Celtics 18ik cím :P :D

szerk: PP hullahopp videó:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sNX7L1T19o

Deron Williams Besiktas mezéek visszavonultatása :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=7DnEXB13 ... r_embedded
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.12.01. 17:07:31

Game90 írta:NBA Podcast Szaniszló Csabával és Tőrös Balázzsal:
http://ht.ly/7Ju5N
Baromi jó. Bírom őket nagyon. :D
Én is húdevárom a szezont. 8) Természetesen továbbra is hajrá Lakers, valamint idén az Oklahomával kezdtem el nagyon szimpatizálni, így ők a 2. kedvenc már. :D

Más:
http://fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/a ... y_Week_13/
Továbbra is jól állok! 8)
Itt meg továbbra is hajrá Saints, valamint Clay Matthews miatt hajrá Packers. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.01. 15:15:47

Nagyon várom a szezonkezdést. :D
3-4 éve rendszeresen követtem az NBA-t, aztán kiesett pár év, tavalytól ismét nézem, hála annak, h lehet meccseket letölteni normális minőségben. :D
Na, akkor egy kis esélylatolgatás.

Lakers:
Az idő nem az LAL-nek dolgozik, Kobe-ban még 2-3 jó év lehet legtöbb és a csapat többi része sem igazán fiatal. Ahhoz, h esélyünk legyen kell egy tökös Gasol, egy egészséges és egy kemény, kiegyensúlyozott Bynum. Artest helyén jobban elnézegetnem Odom-ot, bár lehet, h Artest hasznosabb. Ja és persze kell egy jó Kobe, aki az egész társaságot vezeti. Nem a Lakers a legesélyesebb, de nem lepődnék meg, ha ismét ők lennének a bajnokok. Hallani, h jöhetne DH, aztán nem tudom, h ennek mennyi a valóságalapja.

Boston:
Bostonban sem tinik játszanak, csak nekik van egy Rondo-juk, bár hallani, h elcserélnék Palura, ami szerintem elég nagy hülyeség lenne. A POban okozhatnak meglepetést, arra még bőven jó ez a társaság, h egyszer megrázza magát.

Heat:
Igazából ők kellene megnyerjék ezt a bajnokságot. HA James fejben jobb lesz és ha Bosh nem marad pusy. Illene bajnokságot nyernie a Heatnek, remélem nem fognak. :twisted:

Dallas:
Egyszer volt Budán kutyavásár. :P Nem igazán hiszem, h nekik van esélyük a címvédésre, szép volt amit csináltak tavaly, de azt várom, h visszatérnek a "szokásokhoz."

Bulls:
Jó kis társaság, ahogy az idő telik egyre jobbak lesznek. Rosse kell még pontosabb legyen, s neki kellene még egy igazán ponterős játszótárs, vagy kevesebb kellene vállaljon, mert éles szituban elég sokat hibázik. De nálam a Top3 esélyesek között vannak.

Thunder:
Szerintem ők lesznek a szezon meglepetéscsapata, vagy nem is annyira meglepetés. Fiatalok, ügyesek, hamarosan eljön az ő idejük, úgy érzem, h az elkövetkező 3 bajnokság közül egyik az övék lesz.

Na kb. ennyi. Szívesen olvasnám ások véleményét is. Vannak itt páran, akik sokkal inkább képbe vannak, mint én. :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2011.11.30. 19:39:03

NBA Podcast Szaniszló Csabával és Tőrös Balázzsal:
http://ht.ly/7Ju5N

Bazska beszélt Shaq könyvéről is, nagyon érdekes volt hallgatni :) Bosh-sal megint viccelődtek, 44:40-nél :lol:

Aztán hamarosan indul a szezon 8)
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.11.30. 12:39:01

Nekem is az a véleményem, hogy nagyon sok az a 66 meccs, normális esetben onnan kb. 55 szokott hátra lenni, sokat is hagytak most ki, elég lett volna 50. Így bőven lesz sérülés, akinek erős a cserepad nagyobb esélye van, a fiatalabb átlagéletkorú keret sem hátrány. Mindenesetre már várom a kezdetet.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
visca el barca
Presidente del Barça

2011.11.28. 10:44:52

hát sajnos tegnap a chargersem kiszállt a játékból. szerintem abszolut rekord, hogy vmelyik csapat 4-0-ás kezdet után 4-7-re hozza a mérlegét...

kicsit sajnálom,mert sztem jo edző, de azt hiszem itt az ideje norv turner helyére masik edzot keresni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.11.27. 23:51:41

Aki annyira mazochista mint én, hogy eltűri ahogyan Ricsiék ajnározzák a Patset, az nézze ezt a streamet, a sport1 megy rajta:

http://www.ustream.tv/channel/wwwtv1

Meccsről:
Bírók megnyalhatják a jobb golyómat. Intnél egyértelműen pass interference volt, aztán ott volt a facemask Youngon, amiből puntolni kellett...és még volt pár holding is. Nem szoktam a zebrákat szidni, de ez most már idegesítő. Amúgy a Pats mint kés a vajon úgy megy át rajtunk.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.11.27. 23:43:59

Drigo írta:
csababarca írta:Valaki a Phily-Pats meccshez tudna adni streamet? keresgéltem,de nem nagyon találtam használhatót.
Én nem nézem, de öcsémtől kértem szerinte EZ elég jó.

Egyébként a Colts drukkerek nem jöttek dicsekedni, hogy megvan az 1/1 (de gonosz). Lehet, hogy azért, mert már nem divat a Coltsnak szurkolni?
hehe. én is pont ezen gondolkodtam magamban, h idén nagyon eltuntek a kulonbozo forumokrol a colts szurkolok :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2011.11.27. 23:20:56

csababarca írta:Valaki a Phily-Pats meccshez tudna adni streamet? keresgéltem,de nem nagyon találtam használhatót.
Én nem nézem, de öcsémtől kértem szerinte EZ elég jó.

Egyébként a Colts drukkerek nem jöttek dicsekedni, hogy megvan az 1/1 (de gonosz). Lehet, hogy azért, mert már nem divat a Coltsnak szurkolni?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.11.27. 23:16:33

Valaki a Phily-Pats meccshez tudna adni streamet? keresgéltem,de nem nagyon találtam használhatót.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
messideco
Presidente del Barça

2011.11.27. 22:52:51

Hatalmas formában a Red Wings hokicsapata. A kezdeti nehézségek után szárnyal 8) a csapat, sorozatban talán a nyolcadik meccsüket nyerték. A nagydöntőig nincs megállás! (akkor is csak felkészülésre)
Kép
"And my heart will leave you never."
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.11.27. 17:27:02

socio66 írta:persze,tudom hogy nem klasszikus irányító stílusban játszik és inkább betörésekkel próbálkozik,de posztját tekintve mégiscsak egy irányítóról van szó. :)
Csak azért lepődtem meg, mert azt írtad, hogy az irányítókat szereted, aztán leírtad Rose nevét :D Mert, ha simán D. Rose-t szereted, az egy dolog, látványos a játéka, csak az irányítóról nekem nem ugrik be a neve, még akkor sem, ha az a posztja. Mindegy, egyébként értettem, amit írtál, csak ezt nem tudtam megállni :D
PCsabi
aka Game90

2011.11.27. 17:13:05

WojYahooNBA Adrian Wojnarowski
Contract lengths: 5 years (Bird rights), 4 years (non-Bird); Escrow: 10% annual; Rookie scale: No reduction. Minimum salary: no reduction.

More deal points: Max salaries: only 1 level equal to 30% of cap. Extend and trades: Still allowed. (Good news for Dwight Howard-Chris Paul)

new exception: $2.5M for teams below salary cap to go over the cap. Those teams can't use mid-level or bi-annual exceptions.

Mid-level exception: non-taxpaying teams can use a $5M MLE for up to 4 years. Taxpaying teams have a $3M mid-level for up to 4 years.
socio66 írta:
miatta így tavaly a chicago-ért szorítottam,mellettük pedig az oklahomával tudok leginkább azonosulni,szeretem a fiatal,feltörekvő csapatokat,ráadásul duranték szimpatikusak is.
Duranték tényleg jó választás, Memphis-t én is ajánlom + a Toronto-t, de őket csak akkor, ha jól bírod a vereségeket még pár évig :)
socio66

2011.11.27. 09:47:03

persze,tudom hogy nem klasszikus irányító stílusban játszik és inkább betörésekkel próbálkozik,de posztját tekintve mégiscsak egy irányítóról van szó. :)
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.11.27. 04:20:31

socio66 írta:
Game90 írta: Kinek szurkolsz? :)
háát,igazából nem alakult még ki bennem egyik csapat iránt sem elhivatottság.
először,ahogy szerintem minden friss nba-t követő ember,a miami meccseit kezdtem el nézni,de aztán rájöttem hogy igazából egyik játékosuk sem szimpatikus,és sokkal szívesebben szurkolok ellenük,mint értük. :)
ami a játékosokat illeti,leginkább rose játékát kedveltem meg,a focihoz hasonlóan itt is az irányítókat szeretem legjobban.
miatta így tavaly a chicago-ért szorítottam,mellettük pedig az oklahomával tudok leginkább azonosulni,szeretem a fiatal,feltörekvő csapatokat,ráadásul duranték szimpatikusak is.
talán ők lehetnek a favoritjaim,de egyelőre örülök hogy lesz szezon,és minél több meccset szeretnék látni. :)
Rose irányító? :D Nincs gond, csak kicsit még tanulmányozd a játékot nem a konkrét posztja miatt.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.11.26. 22:32:55

Szurkolj a maciknak! PO-ban sajnáltam amikor kiestek, mert hatalmasat küzdöttek Duranték ellen.
Bár a Chicagonak is érdemes nézni a meccseit, mert egytől-egyig szimpatikus az összes játékosuk, de leginkább Boozer és Noah. Ritka jó párost alkotnak, mögöttük meg ott van/volt/lesz Gibson és Asik akik szintén kitesznek magukért.
Válasz küldése