Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De.Eazzy írta:Senki nem maradt innen fenn a Chi -Phi meccsre?
Izgi lesz nem kicsit.
ozsimiki írta: igen,az a csapat tényleg annyira jó volt...ó hogy mennyire dűhített iláááj menning,meg az az elkapás ott a hajrában, sisakjára szorítva,pont ilááj azon passzábból,amikor már szinte lent volt a földön, 3an rajta,de mégsem vitték le......áááááááá a hibátlan szezon múlt azon a momentumon.
kösziEazzy írta:Ez megyen:csababarca írta:Valaki a streamet nem tudna adni nekem a New England meccshez?
múltkor kaptam hd-s linket,az príma volt
http://88.80.11.29/41074/watch-new-york ... d-patriots
igen,az a csapat tényleg annyira jó volt...ó hogy mennyire dűhített iláááj menning,meg az az elkapás ott a hajrában, sisakjára szorítva,pont ilááj azon passzábból,amikor már szinte lent volt a földön, 3an rajta,de mégsem vitték le......áááááááá a hibátlan szezon múlt azon a momentumon.bali 15 írta:Hihetetlen a Packers. Meg is fordították egy INT visszahordással.
Simán kinézem belőlük a 16-0-t. Amúgy a 2008-as Patriots az tényleg olyan jó volt? Sajna pont akkor kapcsolódtam be, a Super Bowlon. Elvileg volt egy rekordokat beállító Offencük. Hogy a védelem jó volt-e, mondjuk Samuel, Bruschi... De ez a Packers megismételheti. Valahogy sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzem őket...
Szerk: hát én bexarok, megint visszahordtak egyet
Ez megyen:csababarca írta:Valaki a streamet nem tudna adni nekem a New England meccshez?
múltkor kaptam hd-s linket,az príma volt
Szerintem: Rondo, Shaq, Davis, West, Garnett és Piercecsababarca írta:Rondo-n és Piercen kívül kik vanna a képen? Rengeteg Celtics meccset nézek,meg a kedvenceim,de nem ismerem fel őketBob_Marley írta:És ha már lassan Halloween akkor :