kanty írta:Bob_Marley írta:
Mentségemre szóljon, hogy pl kantynak nagy pacsi hogy az Istennek nem tudja úgy leadni a tippjeit ahogy az ágak vannak.

Itt keveredtem el.
Szívesen.
Múlthét durva volt azért, kb. azt is eltaláltam, hogy ki, hány pontot dob, jöttek is a szelvényeim.
Thunder közben egyet hozott, de szerintem otthon legalább egyet buknak ők is.
Miami-Atlanta meg sima lesz. Szimpatikus ez az Atlanta, de Bazska jól mondta a podcastben, vízipisztollyal nem lehet háborúba menni.
És megint bezavar, milyen Miami-Atlanta?

Nem tudom mit mondott Bazska, kíváncsi lennék rá, de a Hawks szerintem egyáltalán nem vízipisztoly csapat. Rutinos embereik vannak, kapsából a kezdőben 3 db 30 vagy plusszos ember, edzőjük ezer éve NBA közelében. Padon is Sefolosha, Hinrich, Hump se ma kezdték. A szezon végére nagyon össze is álltak, ellenünk is hiába "botlottak" kétszer, atom jó védekezésük van. Cavs nyilván más szint mint mi és több az egyéni puska, s tavaly is 4:0 lett amúgy, de a Cavs ellen kb ez vár mindenkire. És azon kívül meg szerintem Kelet második elgerősebb csapata bizony a Hawks.
Ha a Ratorsról volt szó, hogy vízipisztoly azt jobban eltudom fogadni.

De ott is az alapszakasz vagy itt az első körben már voltak biztató jelek és olyan jelek, amiket az alapszakaszban produkáltak. Egyik legjobb padjuk van, védekezést tekintve mindenképp. Biyombo-Patterson-Joseph hármas nagyon fojtogató kis trió. Ott DeRozan totál kuka sokadjára, Lowry meg elvileg még érzi a könyökét, de jelenleg ő is kuka. Jelenleg őket érzem én is egyelőre leggyengébbnek, de pl egy max Raptors vs max Miami párharcban nem is lenne számomra kérdés, hogy a Raptors jobb csapat.
Miamiban pedig Wadeben még van kakaó, Whiteside a hetediken nagyon dominált és Dragic fellépett. Jó csapatuk van, de pl még ha lenne Bosh akkor is azt mondanám, hogy ha mindenki a tudása legjavát hozná akkor is max harmadik legjobb csapat lennének, de nálam gyengébbek pl mint egy Raptors. Formára most szerintem is továbbmennek, de a vízipisztoly jelző rájuk is illene adott esetben. Mert alapvetően Dragicnak ez nem az az év, amiért legtöbbet fejlődött ember volt és gyakorlatilag Wade áll vagy bukik a dolog.
Thunder meg berántotta, ráadásul idén nem sokan nyertek Texasban. Löketet adhat nekik, de ha az antipátiámat félre is teszem akkor is Spurs nálam a sokkal jobb csapat. Attól függetlenül, hogy Westbrook vagy Durant megtud annyira őrülni, hogy meccset hozzon, de hosszútávon ez nem kosárlabda. Állítom nincs még egy olyan kezdő az NBA-ben ahol pl 2,7 pontot átlagoló ember lenne, de összességében is a kezdő 60%-nak a pontátlaga nincs 25 pont.....Mert ketten eldobnak mindent.....Én nagyon mérges vagyok rájuk, Ibakanak remélem lesz esze és jövőre úgyis contract yearben lesz és kérvényezi hogy cseréljék.