Hazai és nemzetközi kézilabda
- 18Barca99
- Capitá del Barça
a világon nincs még egy ilyen szerencsétlen nemzem mint amilyenek mi vagyunk ebbe a kiszabott kézilabdában. én nem idegeskedek. nevetek rajta
vicc sehogyse megy. sehogy. szép volt lányok! HAJRÁ GYŐR!

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
visca el barca: miért, nem azt írtam? 
Remélhetőleg nyáron elküldik Lekicet, mivel ma semmitérő játékával gyakorlatilag ő volt a Buducnost nyolcadik embere (nem, nem a közönség, jóval nagyobb hangulatra számítottam, picit csalódtam bennük)...

Remélhetőleg nyáron elküldik Lekicet, mivel ma semmitérő játékával gyakorlatilag ő volt a Buducnost nyolcadik embere (nem, nem a közönség, jóval nagyobb hangulatra számítottam, picit csalódtam bennük)...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jézusom...Lekic....
utcsó 1,5percet így elszabni...
Djokic meg exGyőriként szntem eldöntötte...
beszharok...7döntő 0gy, 7ezüst...
nem hiszem el.
szerk: 20sec ,emberelőnyben vagyunk, ők támadnak,de már passzív szaga van,időkérés....ha lesz esélyünk támadni még,akkor akár csoda is történhet...1gól kell...
najó...vége...
bírókra rossz szavam nem lehet,de hogy a rákba támadhat egy csapat 43másodpercet úgy,h teljesen egyértelmű,h nem akarnak lőni...??? HOGY?
utcsó 1,5percet így elszabni...
Djokic meg exGyőriként szntem eldöntötte...
beszharok...7döntő 0gy, 7ezüst...
nem hiszem el.
szerk: 20sec ,emberelőnyben vagyunk, ők támadnak,de már passzív szaga van,időkérés....ha lesz esélyünk támadni még,akkor akár csoda is történhet...1gól kell...
najó...vége...
bírókra rossz szavam nem lehet,de hogy a rákba támadhat egy csapat 43másodpercet úgy,h teljesen egyértelmű,h nem akarnak lőni...??? HOGY?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Görbe azért level 8ra emelkedett a 2.félidőben. De az ő szintje ugye a 10es, bár most már 9nél tart...
Viszont sajnos rengeteg buta hibát vétünk, elkapkodjuk, az emberelőny számunkra inkább emberhátrány...
-4 jelenleg, 3at kell hozni, mert idegenben nem fogunk annyit lőni mint a Podgorica.
10perc..
HAJRÁ CSAJOK!!!
Viszont sajnos rengeteg buta hibát vétünk, elkapkodjuk, az emberelőny számunkra inkább emberhátrány...
-4 jelenleg, 3at kell hozni, mert idegenben nem fogunk annyit lőni mint a Podgorica.
10perc..
HAJRÁ CSAJOK!!!

- visca el barca
- Presidente del Barça
pontosabban a podgoricanak van kispadja. nekünk nincs. a félkaru hornyák az egytlen egy aki játszik pluszba...Talma írta:Lekic játékának jellemzését elfelejtetted: triplanulla. Ahhoz képest, hogy kb. 8-10 perccel többet támadhattunk emberelőnyben, szégyen, hogy 1 gólos hátrányban van a csapat. Reméljük, hogy a végelszámolásnál nem fog sokat számítani, hogy a szünetben egy reális 5 gólos vezetés helyett mínusz 1-ben van a csapat...
Ami döntő jelentőségű lesz: ki mennyire fog elfáradni a győriek közül, mivel a Podgoricának jóval hosszabb a padja...
átlövőnk sincs, lekics tényleg nulla, amorim meg nem világklasszis...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Lekic játékának jellemzését elfelejtetted: triplanulla. Ahhoz képest, hogy kb. 8-10 perccel többet támadhattunk emberelőnyben, szégyen, hogy 1 gólos hátrányban van a csapat. Reméljük, hogy a végelszámolásnál nem fog sokat számítani, hogy a szünetben egy reális 5 gólos vezetés helyett mínusz 1-ben van a csapat...
Ami döntő jelentőségű lesz: ki mennyire fog elfáradni a győriek közül, mivel a Podgoricának jóval hosszabb a padja...
- visca el barca
- Presidente del Barça
aztamindenit mekkora küzdés van
a bírok iszonyat korrektek, emberelonyben semmit nem mutatunk, a két kapusunk nulla, görbe duplanulla ennek ellenére jol tartjuk magunkat...
jo lenne a ha kispadon ulne még vagy két klasszis... de nem...

a bírok iszonyat korrektek, emberelonyben semmit nem mutatunk, a két kapusunk nulla, görbe duplanulla ennek ellenére jol tartjuk magunkat...
jo lenne a ha kispadon ulne még vagy két klasszis... de nem...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
kemény 5 hszel alattad írtam.bence-barca írta:Győr meccsét adja a TV? Ha igen, melyik adón tudom nézni?
DigiSport.
HAJRÁ GYŐR!

-
- Llegenda del Barça
Győr meccsét adja a TV? Ha igen, melyik adón tudom nézni?
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Most 7től kezdődik a BL döntő? Remélem nem lesz túl nagy nyomás rajtuk, vagy haq lesz is, csak segíteni fog nekünk. S nem lesz az, ami 2 éve történt. (ha jól emlészem) Hajrá lányok!
més que un club
- visca el barca
- Presidente del Barça
hát majd montenegroban mekkora tömegverekedés lesz ha a győr nyer
iszonyat nehéz lesz, popovicsot meg blulatovicsot ki kell venni, és akkor jok lehetnek a jányok!

iszonyat nehéz lesz, popovicsot meg blulatovicsot ki kell venni, és akkor jok lehetnek a jányok!

- albicelesteX
- A Vadász
A szurkolók meg elverték a biztonságiakat... 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Így van,nagy meccs volt,hatalmas küzdés!
A fradi szurkolók meg megint bizonyítottak,bemennek ünnepelni,nincs semmi gond,majd elkezd az egyik valami petárdát meggyújtani,aztán jött is a verekedés,nem normálisak.
Most a Győrön a sor,hátha ez ad nekik is egy kis löketet!
A fradi szurkolók meg megint bizonyítottak,bemennek ünnepelni,nincs semmi gond,majd elkezd az egyik valami petárdát meggyújtani,aztán jött is a verekedés,nem normálisak.
Most a Győrön a sor,hátha ez ad nekik is egy kis löketet!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSS!!!!
KEK GYŐZTES A FRADI!
MEKKORA MECCS!
30-31! akárcsak az első meccs!
Legalább ez jócskán kompenzálta a PL-t.
Most a Győrön van a sor!
KEK GYŐZTES A FRADI!
MEKKORA MECCS!
30-31! akárcsak az első meccs!
Legalább ez jócskán kompenzálta a PL-t.
Most a Győrön van a sor!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nah kézifanok :
Digi Sport: nemsokára Viborg-FTC KEK döntő visszavágó, egy gólos előnye van a Fradinak csak sajna 30-31 volt az első meccs Fradi javára.
Hajrá Fradi!
19től aszhem: Podgorica-GYŐR BL döntő visszavágó, itt két gólos fórja van a csajoknak. 29-27 volt az első meccs a Győrnek.
Hajrá Győr!
Digi Sport: nemsokára Viborg-FTC KEK döntő visszavágó, egy gólos előnye van a Fradinak csak sajna 30-31 volt az első meccs Fradi javára.
Hajrá Fradi!
19től aszhem: Podgorica-GYŐR BL döntő visszavágó, itt két gólos fórja van a csajoknak. 29-27 volt az első meccs a Győrnek.
Hajrá Győr!

Hornyák nem JELENLEGI ETO-szintű játékos, ehhez kétség sem férhet.
Popovics semlegesítése valóban viccfaktor volt. A hiba ott volt az emberfogásban, hogy nem Radicevic kellene figyeljen rá, hanem mondjuk Kovacsics vagy Löke, mivel róluk nehezen pattana le / lökné el őket.
ozsi: nem a bírókon ment el ez a meccs, hanem az ETO gyatra védekezésén. Lunde a kalaps*ar védelem ellenére parádésan teljesített, mégsem volt képes kihasználni ezt a csapat. Ha letöltitek a meccset / visszanézitek egyéb módon, akkor tisztán látható, hogy az átlövésből született Buducnost gólok 90%-nál a győri játékosok közül SENKI SEM rakta fel a kezét blokkolás / Haraldsen munkájának megkönnyítése céljából. Pont e tényező miatt gondolom azt, hogy igen is 60-70% esélyünk van a BL-elsőségre, mert kétlem, hogy még egyszer ilyen gyatra védekezést mutasson be egy "világválogatott".
Popovics semlegesítése valóban viccfaktor volt. A hiba ott volt az emberfogásban, hogy nem Radicevic kellene figyeljen rá, hanem mondjuk Kovacsics vagy Löke, mivel róluk nehezen pattana le / lökné el őket.
ozsi: nem a bírókon ment el ez a meccs, hanem az ETO gyatra védekezésén. Lunde a kalaps*ar védelem ellenére parádésan teljesített, mégsem volt képes kihasználni ezt a csapat. Ha letöltitek a meccset / visszanézitek egyéb módon, akkor tisztán látható, hogy az átlövésből született Buducnost gólok 90%-nál a győri játékosok közül SENKI SEM rakta fel a kezét blokkolás / Haraldsen munkájának megkönnyítése céljából. Pont e tényező miatt gondolom azt, hogy igen is 60-70% esélyünk van a BL-elsőségre, mert kétlem, hogy még egyszer ilyen gyatra védekezést mutasson be egy "világválogatott".
- visca el barca
- Presidente del Barça
én jó pár évig kézilabdáztam, de ilyen a világon nincs, hogy egy popovicsot nem bírnak emberfogással kivenni. nem néztem meg, de 15 golt biztos lőtt.
nekik van két nehézbombázó lövőjük (megkockáztatom, h a világ két legjobbja), nekünk egy görbe, meg egy haraldsen...
ebbe a győrbe kellene egy épkézláb átlövő, mert lekics meg hornyák duplanullák...
ez a +2 sajnos semmire nem lesz elég, a podgoricának oriasi előny h ők játszák a visszavágót otthon. montenegróban olyan katlan lesz, hogy esélyünk semmi...
azért hajrá
(mennyivel igazságosabb lenne semleges helyszinen, egy meccsel...)
nekik van két nehézbombázó lövőjük (megkockáztatom, h a világ két legjobbja), nekünk egy görbe, meg egy haraldsen...
ebbe a győrbe kellene egy épkézláb átlövő, mert lekics meg hornyák duplanullák...
ez a +2 sajnos semmire nem lesz elég, a podgoricának oriasi előny h ők játszák a visszavágót otthon. montenegróban olyan katlan lesz, hogy esélyünk semmi...
azért hajrá

(mennyivel igazságosabb lenne semleges helyszinen, egy meccsel...)

- ozsimiki
- Adminisztrátor
5 gól előny meg votl stabilan a 2.félidőben, bíról jól fújtak, de most jön amiért nem tudtam sosem felhőtlenül élvezni se a kézilabda,se a vizílabda meccseket, ugyanis gondoltak egyet a bírók,és 4gól helyett máris csak 2vel vezettünk. Mindkét esetben óriásit hibáztak a bírók.
vízilabdában még nyilvánvalóbb szemétségeket szoktak csinálni,de ez sem esett jól.
Bl döntő első meccs:
Győr-Podgorica 29-27
ez így szerintem kevés lesz. De ezek a csajok idegenben sem szoktak lebőgni, most egyenesen kötelező lesz nem lebőgni ha BL győztesek akarnak lenni.
HAJRÁ CSAJOK!
vízilabdában még nyilvánvalóbb szemétségeket szoktak csinálni,de ez sem esett jól.
Bl döntő első meccs:
Győr-Podgorica 29-27
ez így szerintem kevés lesz. De ezek a csajok idegenben sem szoktak lebőgni, most egyenesen kötelező lesz nem lebőgni ha BL győztesek akarnak lenni.
HAJRÁ CSAJOK!

- visca el barca
- Presidente del Barça
hát a podgorica vmi brutalisat védekezik, komolyan mondom a férfimezőnyben is megállnák a helyüket
popovics, meg bulatovics közül legalabb az egyiket tudjuk tartani, haraldsen óriasi, a védekezésünk meg katsztrófa.
ez podgoricában fog eldőlni, de min 5-6 gol előny kellene...

popovics, meg bulatovics közül legalabb az egyiket tudjuk tartani, haraldsen óriasi, a védekezésünk meg katsztrófa.
ez podgoricában fog eldőlni, de min 5-6 gol előny kellene...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Úgy "mellékesen" mindenki szurkoljon a Győri csajoknak! Ugyanis BL Döntőt játszanak, ma van az első meccs Győrben, kevéssel félidő előtt 13-12re vezetünk a Podgorica ellen. Visszavágó előtt kellene legalább 5-6 gól előny.
HAJRÁ CSAJOK!
HAJRÁ CSAJOK!

- samy85
- Capitá del Barça
Hallottam én is a Laszi bácsi Veszprémbe tart témát!
nem tudom, állítólag igaz. legalábbis Veszprémben váltig állítják h oda igazol!
Sterbik Árpi
Nagy László
Ivano Balic
Blazenko Lackovic
Damagoj Duvnjak
Zlatko Horvat
Antonio Carlos Ortega
Kiril Lazarov, szóval ezek a nevek jöttek elő Veszprémmel kapcsolatban! kíváncsi leszek én milyen hírek lesznek!
más:
Nem tudja valaki nyilvánosságra hozták már a 3. helyért folytatott párharc időpontját a BB.ligában! Mert ki akarok menni meccsre. itthon kezdünk!
És Grebenár után leigazoltuk a Horvát jobb lövő Nikolá Kedzo-t is! remélem jövőre jó kis csapat alakul ki itt! Meg még repkednek a nevek!
Igazából olyanok amiket még én sem merek elhinni!
Remélem jövőre a Veszprém, Szeged, Tatabánya, Csurgó jó kis bajnokságot varázsolnak! Legalább is ezt várom!
http://www.kezi.hu/cikk.php?opid=57&cikkid=9488
nem tudom, állítólag igaz. legalábbis Veszprémben váltig állítják h oda igazol!
Sterbik Árpi
Nagy László
Ivano Balic
Blazenko Lackovic
Damagoj Duvnjak
Zlatko Horvat
Antonio Carlos Ortega
Kiril Lazarov, szóval ezek a nevek jöttek elő Veszprémmel kapcsolatban! kíváncsi leszek én milyen hírek lesznek!
más:
Nem tudja valaki nyilvánosságra hozták már a 3. helyért folytatott párharc időpontját a BB.ligában! Mert ki akarok menni meccsre. itthon kezdünk!
És Grebenár után leigazoltuk a Horvát jobb lövő Nikolá Kedzo-t is! remélem jövőre jó kis csapat alakul ki itt! Meg még repkednek a nevek!
Igazából olyanok amiket még én sem merek elhinni!
Remélem jövőre a Veszprém, Szeged, Tatabánya, Csurgó jó kis bajnokságot varázsolnak! Legalább is ezt várom!
http://www.kezi.hu/cikk.php?opid=57&cikkid=9488

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
-
- Jugador del Barça
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/fe ... ca-2128198 most akkor ez, hogy is van ? :OTalma írta:mahitoo: Az egész ott kezdődött, hogy Barcelonában azon játékosok, akik betöltötték a 30-at, nem kaphatnak 1 évnél hosszabb szerződést (ez a vezetőség által korábban bevezetett új szabályozás).
meg amúgy is ez a Nagy Laci meg Veszprém párhuzam eléggé érdekes számomra..
-
- aka Game90
Viszont ha tényleg hazajön, akkor én elképzelhetetlennek tartom, hogy a spanyol válogatottban szerepeljen.
Veszprémnek meg jót fog tenni a két komoly szponzor, így remélhetőleg nem fogják évente szétkapni a csapatot + a BL-ben is alkothatnának majd valamit, főleg, hogy olyan célpontok vannak elvileg, mint Lackovic vagy Duvnjak. Bár én magyar igazolásoknak is örülnék, csak abból sajnos kevés a fiatal és minőségi ember (Ancsin?).
Veszprémnek meg jót fog tenni a két komoly szponzor, így remélhetőleg nem fogják évente szétkapni a csapatot + a BL-ben is alkothatnának majd valamit, főleg, hogy olyan célpontok vannak elvileg, mint Lackovic vagy Duvnjak. Bár én magyar igazolásoknak is örülnék, csak abból sajnos kevés a fiatal és minőségi ember (Ancsin?).
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Köszi Talma, ilyen szinten nem követem figyelemmel a Barca kézicsapatát.
Olvastam már erről valamit, de azt hittem teljes mértékben kacsa.
Azért ha összejönne, érdekes lenne a veszprémi és a szegedi szurkolók szempontjából is.
Menni fog a zsoldos, áruló, hazaáruló stb.
Lehet az új közönsége fogja legjobban kifütyülni. Hát ez mókás lesz, már várom.
Fura dolgokat tud produkálni az élet. 

Azért ha összejönne, érdekes lenne a veszprémi és a szegedi szurkolók szempontjából is.

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

mahitoo: Az egész ott kezdődött, hogy Barcelonában azon játékosok, akik betöltötték a 30-at, nem kaphatnak 1 évnél hosszabb szerződést (ez a vezetőség által korábban bevezetett új szabályozás). Laci a hírek szerint legalább 3 éves szerződést szeretett volna aláírni a klubbal, de erre sajnos Barcelonában nincs lehetősége.
A neve úgy boronálódott össze a Veszprémmel, hogy ők hajlandóan lennének neki 3 éves szerződést adni, illetve valószínűleg az új szponzorok érkezésével képesek lennének egy elég tetemes summát utalni a Barcának.
A neve úgy boronálódott össze a Veszprémmel, hogy ők hajlandóan lennének neki 3 éves szerződést adni, illetve valószínűleg az új szponzorok érkezésével képesek lennének egy elég tetemes summát utalni a Barcának.