Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gratula!kovinho írta:Mi viszont bennt vagyunk a Bajnoki Döntőben! Bár, ha nem a Pécs az ellenfelünk akkor úgy lealáznak minket mert hulla gyengén játszottunk. Most jöttek a lepattanók, de az első félidőben 1 triplát tudtunk dobni. Na mindegy az a lényeg hogy megvan!
Én is gratulálok a Körmendnek, de ott Körmenden hihetelnül nehéz nyerni.
U.i: Ez a Pécs nagyon gyenge csapat, szal sztem meglesz a 3. hely....
Csak az Olaj!
Sajnos nem, lehetetlen volt jegyet szereznikovinho írta:Na, ma Pécs-Olaj, a Tiszaligetben óriási csata várható. Remélem nyerünk és akkor irány a döntő. Sharky, te is mész a Körmend-Falcora?
Ja, és ezt nézzétek meg, milyen kincsre bukkantam:![]()
Látom nem voltál még Körmenden... Egyszer vállald be! Örök élmény lesz.kovinho írta:Szerintem nem kéne különbséget tenni egy szurkolótábor között se. Mindegyik jó, a körmeni is nagyszerű, az olajé is, és gondolom a Falcoé is. Nem láttam a meccset, így nem tom megitélni hogy segít-e nekik a bírók.
Nálunk szerinted nem?....ha döntős lesz a Körmend, akkor ott még pokolibb hangulat lesz, mint bármikor...![]()
Erről más a véleményünk...Sharkinho írta:Ezt te most élvezedredmiller írta:Akkor csodatörtént...
Körmend CSAPAT, csupa nagybetűvel! Ezért fog döntőt játszani. Különben ennyi sérüléssel hogy jutottak volna eddig???
Le a kalappal előttük!
Tudod: "Csak egy csapat van Vas megyében!"![]()
Ja persze csapat. Csupa nagybetűvel. Meg a bírók is segítik őket csupa nagybetűvel
Nálunk szerinted nem?....ha döntős lesz a Körmend, akkor ott még pokolibb hangulat lesz, mint bármikor...
Ezt te most élvezedredmiller írta:Akkor csodatörtént...
Körmend CSAPAT, csupa nagybetűvel! Ezért fog döntőt játszani. Különben ennyi sérüléssel hogy jutottak volna eddig???
Le a kalappal előttük!
Tudod: "Csak egy csapat van Vas megyében!"
Szerintem ezt a körmendiek sem hagyják szó nélkül... Arról nem is szólva, hogy ha döntős lesz a Körmend, akkor ott még pokolibb hangulat lesz, mint bármikor! Nem véletlen, hogy Magyaroszág legjobb hazai tábora! Láttam már sokszor őket is.Sharkinho írta:Egyet ígérj meg nekem légyszi. Ha a körmend jut tovább, akkor úgy fogtok szurkolni, hogy semmi esélyük ne legyen...
Akkor csodatörtént...Sharkinho írta:Ne legyél meglepődve. Amit ezek a bírok meg mernek csinálniTököm tele van. Lacikának két teknikait adtak a semmiért
![]()
Még így is továbbmehetünk![]()
Ha nem, akkor meg örüljön a büdös körmEND. Jövőre úgyis csődbe mennek. Már abba is vannak![]()