Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ja most kb All-Star Game előtt kezdtem komolyabban követni, előtte is megnéztem 1-2 meccset, de úgy kb fogalmam sem volt arról hogy ki kicsoda, max a nagyobb nevekről, Kobe, Jordan, Shaq ilyesmi. Wade és James sem rémlett, mikor elkezdtem komolyan követni, pedig már ők is 8 éve ott vannak. Értem, köszi.Eazzy írta:Látszik hogy most kezdted a szurkolást kb.Messithebest írta:Ezt a Dalembert gyereket nem is ismerem, még a nevét sem hallottam.
Dalembert a Philly centere volt hosszú ideig, nagyon bírtam is őt, pattanózásban meg blokkolásban nagy király volt. Hát persze ő sem túlzottan fiatal. Igazán kiemelkedőt összességében soha nem mutatott, de szimpatikus volt.
Látszik hogy most kezdted a szurkolást kb.Messithebest írta:Ezt a Dalembert gyereket nem is ismerem, még a nevét sem hallottam.
Ezt a Dalembert gyereket nem is ismerem, még a nevét sem hallottam. Green kiváló lehet Garnett helyén, KG meg reméljük nem eszi meg FoshyFosh-t, bár utóbbi meccsen már nem is volt olyan Fosh, úgyhogy jövőre egész jó lehet(bár ezt kihasználva én inkább elcserélném Stoudemire-re, mert kitudja, lehet megint ilyen Fosh lesz....), PP-t utálom, remélem fosh lesz ő is, Allen nekem nagyon szimpi, remélem még pár jó szezonja lesz(bár olyan jó ne, hogy ellenünk szórjonKalap1988 írta:Ebben a csapatban bőven benne van még egy év, ha találunk egy jó centert a piacon ( Dalambert). Green-nek formába kell jönni, hogy Garnett 25 perceket játsszon csak kb az alapszakaszban és akkor még jövőre simán lehet gyilkos K.G. Legalábbis Foshy Fosh-t ( By Messithebest) még így is megesziBízom a fiúkban, mint ahogy arra sem szeretnék gondolni, hogy nem lesz szezon. A fél szezon nekünk jó lenne, de valahogy azt sem szeretném. Inkább sikerüljön úgy a csapatépítés és kerüljenek el a sérülések, hogy egy 80-90%-os C's fusson a Po-ba, mert akkor bárkivel szemben esélyesek vagyunk. Szerintem a Heat ellen jó, ha 50-60%-ot ki tudtunk magunkból hozni, nem lebecsülve a Heat-et, mert megérdemelték. Ez kell nekünk, Allen tuti jó egy erős szezonra és én PP-ben is bőven érzem. Rondo a kulcs, ez tény, tőle jövőre több pont kellene masszívan ( 16-20-as átlaggal meg lennék elégedve) és gyakorolja csak a dobásokat!
Evans-t szerintem a büdös életbe nem kapjátok meg a Kingstől, csak ha max Free Agency lesz, egyik legnagyobb reménységük, röhögve fognak visszautasítani minden ehhez hasonló ajánlatot szerintem, talán Rondoért megkaphatnátok, de Rondo nyilván maradni fog.MessiFan írta:West 2-es poszton 9,7 ppg-vel?
Az a helyzet, hogy ha akarnak újítani a Bostonnál, akkor be kell áldozni valakit.
Én most egy olyat álmodtam meg, hogy Ray cserél Evansal és Thompsonnal . És ez megvalósítható..
Az a helyzet, hogy imádom Allent, de ő 36 éves lesz Evans pedig 21 és center posztra is egy fiatal érkezhet JO mögé..
Közben még ki jött ez is: Ray + JO cserél Evansal, Thompsonnal és Dalembertel. Így kapunk 2 centert ami hiányposzt és egy ámbert 1-es 2-es posztra.
Balázst és Kalapot kérdezném, hogy ez hülyeség vagy nem az?
Fizetésileg rosszabbul járnánk 4 millával.
Ne kapjon el a hévMessiFan írta:West 2-es poszton 9,7 ppg-vel?
Az a helyzet, hogy ha akarnak újítani a Bostonnál, akkor be kell áldozni valakit.
Én most egy olyat álmodtam meg, hogy Ray cserél Evansal és Thompsonnal . És ez megvalósítható..
Az a helyzet, hogy imádom Allent, de ő 36 éves lesz Evans pedig 21 és center posztra is egy fiatal érkezhet JO mögé..
Közben még ki jött ez is: Ray + JO cserél Evansal, Thompsonnal és Dalembertel. Így kapunk 2 centert ami hiányposzt és egy ámbert 1-es 2-es posztra.
Balázst és Kalapot kérdezném, hogy ez hülyeség vagy nem az?
Fizetésileg rosszabbul járnánk 4 millával.
Értem, thx, csak nem vágtam, hogy hogy álltok, Rondo-n kívűl aki fiatal, gyakorlatilag mindenki öreg, 1-2 év és pápá KG, Allen, PP padról annyi hogy Wafer jól szórja a tríket, West és Green pedig el megy én egy ilyet képzeltem el: Rondo, West, Wafer, Green, ?(ide kéne egy emberetek)MessiFan írta:
Mtb koma! Nagy bajban van a Boston.. Fogynak a magas emberek és a best 3asunk öreg. Mondják ezt a többiek!:D
Szerintem meg még van bennük egy jó szezon ráadásul a pad szerintem elég jó.
Murphy-Davis-Green-Wafer-West szerintem nem rossz.. Bár lehet túl optimista vagyok, de jobb mint azt mondani hogy egy kalap sz.r ez a csapat és hogy örüljünk ha 8. lesz a csapat jövőre.
Nem hinném hogy a pad összes játékosa nem tud kosarazni és hogy Pierce nem tud betörni Garnett meg küzdeni.
GO CELTICS
Én meg ezt a Chalmers gyereket (ne vedd komolyan)Messithebest írta:Ezt a Terry gyereket meg néha a meccs folyamán szájba vágtam volna....
Nem igaz, hogy 2/2 utsó mp hármas..Hatalmas játékos. Ő meg Wade a 2 legszimpatikusabb a Heatből.
Azért ennyire és így örülni annak, hogy James elesik.Game90 írta:Ez meg:
Én meg ezt a Chalmers gyereket (ne vedd komolyan)Messithebest írta:Ezt a Terry gyereket meg néha a meccs folyamán szájba vágtam volna....
Erre gondoltálBob_Marley írta:Game90-nek volt egy jó statja, hogy Nowitzki-James mikor pályán van mennyit dobnak, de ami szembetűnő, amikor Wade pihen, s James-Chalmers-Miller-Haslem-Bosh 5ös van fent, vagy Anthony, Haslem helyett, s egyértelműen LBJ-nek kellene magára vállalni a dolgokat, nem megy!
Terry-nek tényleg kijárna néhány pofon, a pályán és azon kívül (folyamatos beszólogatások) nyújtott teljesítményéért.Messithebest írta: Ezt a Terry gyereket meg néha a meccs folyamán szájba vágtam volna....
Persze, van esélyetek, ez egyértelmű, valóban így van. Csupán a Dallas-i lelki előny és a lendület miatt lesz nehéz, de nem lehetetlen.Messithebest írta:Figyelj, "csak" 1et kell nyerni, hazaiban, onnantól Game 7 50-50....Kalap1988 írta:Azért olyat is ritkán hall az ember, hogy a három pontosok bedobásához szerencse kellGyerekek, ennyi gyakorlás mellett már semmi köze a szerencsének ehhez, egyszerűen a pillanatnyi forma és a lelki állapot dönt. Megérdemelten nyert a Mavs, vezettek szinte végig, aztán volt ez a 99-95, de mikor fontos volt Terry 2-szer és Kidd is bedobta a 3-ast, amikkel végleg eldőlt. Grat nekik, innen már meg kell legyen! Persze bármi lehet, ilyen szoros meccsek mellett minden benne van a pakliban,de most a Mavs lendületben, hisz 2-0-át csináltak.
A 3asokhoz: Nem minden meccsen van egy csapatnak 68(!!!!!!:x)%os triplamutatója.....szóval ez enyhén makk...
Na ez jó, én annyit tudok, hogy PP meg nem akart nálunk játszani, mert Los Angeles-i gyerek, s el is akartuk cserélni (most meg pár pont választja el a franchise 2ik legeredményesebb játékosától!Kb pár évre rá kezdtem érdeklődni az NBA iránt, úgyhogy biztos Csabáék mondanak új infokat!maki írta: Ezt a storyt pont mesélte Szaniszló Csaba kicsit részletesebben. Már csak ezért is érdemes megnézned az ismétlést, ha még nem hallottad
Ezt a storyt pont mesélte Szaniszló Csaba kicsit részletesebben. Már csak ezért is érdemes megnézned az ismétlést, ha még nem hallottadBob_Marley írta: Messifan amúgy Nowitzki-t mi akartuk anno a 98as Drafton, mert ugye a Boston előszeretettel választ európai játékosokat, s fehéreket!De 9ikként elvitte előttünk a Bucks, s továbbadták Dallasba, nekünk meg „maradt” PP![]()