USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.11. 19:11:42

Eazzy írta:
Messithebest írta:Ezt a Dalembert gyereket nem is ismerem, még a nevét sem hallottam.
Látszik hogy most kezdted a szurkolást kb.
Dalembert a Philly centere volt hosszú ideig, nagyon bírtam is őt, pattanózásban meg blokkolásban nagy király volt. Hát persze ő sem túlzottan fiatal. Igazán kiemelkedőt összességében soha nem mutatott, de szimpatikus volt.
Ja most kb All-Star Game előtt kezdtem komolyabban követni, előtte is megnéztem 1-2 meccset, de úgy kb fogalmam sem volt arról hogy ki kicsoda, max a nagyobb nevekről, Kobe, Jordan, Shaq ilyesmi. Wade és James sem rémlett, mikor elkezdtem komolyan követni, pedig már ők is 8 éve ott vannak. Értem, köszi.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.06.11. 18:06:37

Messithebest írta:Ezt a Dalembert gyereket nem is ismerem, még a nevét sem hallottam.
Látszik hogy most kezdted a szurkolást kb.
Dalembert a Philly centere volt hosszú ideig, nagyon bírtam is őt, pattanózásban meg blokkolásban nagy király volt. Hát persze ő sem túlzottan fiatal. Igazán kiemelkedőt összességében soha nem mutatott, de szimpatikus volt.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.11. 14:13:50

Az NHL-ben lejátszották az 5. meccset is. Hazai pályán nyert a Vancouver 1-0-ra. Így a győzelmek számában vezetnek 3-2-re.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.11. 14:03:00

Kalap1988 írta:Ebben a csapatban bőven benne van még egy év, ha találunk egy jó centert a piacon ( Dalambert). Green-nek formába kell jönni, hogy Garnett 25 perceket játsszon csak kb az alapszakaszban és akkor még jövőre simán lehet gyilkos K.G. Legalábbis Foshy Fosh-t ( By Messithebest) még így is megeszi :) Bízom a fiúkban, mint ahogy arra sem szeretnék gondolni, hogy nem lesz szezon. A fél szezon nekünk jó lenne, de valahogy azt sem szeretném. Inkább sikerüljön úgy a csapatépítés és kerüljenek el a sérülések, hogy egy 80-90%-os C's fusson a Po-ba, mert akkor bárkivel szemben esélyesek vagyunk. Szerintem a Heat ellen jó, ha 50-60%-ot ki tudtunk magunkból hozni, nem lebecsülve a Heat-et, mert megérdemelték. Ez kell nekünk, Allen tuti jó egy erős szezonra és én PP-ben is bőven érzem. Rondo a kulcs, ez tény, tőle jövőre több pont kellene masszívan ( 16-20-as átlaggal meg lennék elégedve) és gyakorolja csak a dobásokat!
Ezt a Dalembert gyereket nem is ismerem, még a nevét sem hallottam. Green kiváló lehet Garnett helyén, KG meg reméljük nem eszi meg FoshyFosh-t, bár utóbbi meccsen már nem is volt olyan Fosh, úgyhogy jövőre egész jó lehet(bár ezt kihasználva én inkább elcserélném Stoudemire-re, mert kitudja, lehet megint ilyen Fosh lesz....), PP-t utálom, remélem fosh lesz ő is, Allen nekem nagyon szimpi, remélem még pár jó szezonja lesz(bár olyan jó ne, hogy ellenünk szórjon :) ), Rondo pedig a Celtics vezérévé kell hogy előlépjen, másképp bukta lesz. Lockoutot én sem szeretnék, bár addig a Heat lehet még találna egy jó centert, mert az nagyon hiányzik, Finals MVP(Anthony) nem elég jó oda. Mondjuk Marc Gasol szintű kb megfelelne, Ilgában már nem érzek sokat, Dömper pedig már vén róka, szerintem visszavonul. Haslem tökéletes cseréje Foshnak, bár néha még jobb is mint ő... Jamesnek formába kell jönni, azaz Jamesnek kell lennie és brutál lesz, Wade is kezd kicsit öregedni, de benne még van nagyon sok jó szezon. Bibby-t cseréljük el egy normális irányítócserére, mert egy Fosh ő is, SuperMario pedig nagyon osztja mostanság, maradjon is így. Jones szerintem tökéletes James cseréjének, Miller is D-Wade cseréjének, ott van még Juwan, aki szerintem idén visszavonul egy gyűrű(vagy épp egy nem gyűrű) után.

Egy szóval aki kéne: egy James(aki tényleg James), egy PF( vagy épp jó formás Bosh), egy PG csere, egy C, és egy 3. számú PF. Ha ez megvan akkor még jobbak lehetünk.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.11. 12:11:29

Ebben a csapatban bőven benne van még egy év, ha találunk egy jó centert a piacon ( Dalambert). Green-nek formába kell jönni, hogy Garnett 25 perceket játsszon csak kb az alapszakaszban és akkor még jövőre simán lehet gyilkos K.G. Legalábbis Foshy Fosh-t ( By Messithebest) még így is megeszi :) Bízom a fiúkban, mint ahogy arra sem szeretnék gondolni, hogy nem lesz szezon. A fél szezon nekünk jó lenne, de valahogy azt sem szeretném. Inkább sikerüljön úgy a csapatépítés és kerüljenek el a sérülések, hogy egy 80-90%-os C's fusson a Po-ba, mert akkor bárkivel szemben esélyesek vagyunk. Szerintem a Heat ellen jó, ha 50-60%-ot ki tudtunk magunkból hozni, nem lebecsülve a Heat-et, mert megérdemelték. Ez kell nekünk, Allen tuti jó egy erős szezonra és én PP-ben is bőven érzem. Rondo a kulcs, ez tény, tőle jövőre több pont kellene masszívan ( 16-20-as átlaggal meg lennék elégedve) és gyakorolja csak a dobásokat!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.11. 11:10:40

MessiFan írta:West 2-es poszton 9,7 ppg-vel?
Az a helyzet, hogy ha akarnak újítani a Bostonnál, akkor be kell áldozni valakit.
Én most egy olyat álmodtam meg, hogy Ray cserél Evansal és Thompsonnal . És ez megvalósítható..
Az a helyzet, hogy imádom Allent, de ő 36 éves lesz Evans pedig 21 és center posztra is egy fiatal érkezhet JO mögé..

Közben még ki jött ez is: Ray + JO cserél Evansal, Thompsonnal és Dalembertel. Így kapunk 2 centert ami hiányposzt és egy ámbert 1-es 2-es posztra.

Balázst és Kalapot kérdezném, hogy ez hülyeség vagy nem az?
Fizetésileg rosszabbul járnánk 4 millával.
Evans-t szerintem a büdös életbe nem kapjátok meg a Kingstől, csak ha max Free Agency lesz, egyik legnagyobb reménységük, röhögve fognak visszautasítani minden ehhez hasonló ajánlatot szerintem, talán Rondoért megkaphatnátok, de Rondo nyilván maradni fog.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.11. 11:08:49

MessiFan írta:West 2-es poszton 9,7 ppg-vel?
Az a helyzet, hogy ha akarnak újítani a Bostonnál, akkor be kell áldozni valakit.
Én most egy olyat álmodtam meg, hogy Ray cserél Evansal és Thompsonnal . És ez megvalósítható..
Az a helyzet, hogy imádom Allent, de ő 36 éves lesz Evans pedig 21 és center posztra is egy fiatal érkezhet JO mögé..

Közben még ki jött ez is: Ray + JO cserél Evansal, Thompsonnal és Dalembertel. Így kapunk 2 centert ami hiányposzt és egy ámbert 1-es 2-es posztra.

Ne kapjon el a hév :lol: Az ESPN trade center jó dolog, meg vicces, de az életben ez nem így megy!
De akkor nézzük mi a helyzet a mi utcánkban? :lol: Amit írt is dot, Dalambert az egyik megoldás!De ilyen Allen for Evans-Thompson cserék lehetetlenek, te is írtad a kulcs az, hogy Allen 36, s nem fognak adni érte 2 fiatalt!
Hülyén hangzik, de nekünk az lenne a jó, ha csonka szezon lenne, mondjuk 40 meccsel, s nem kellene végigszenvedni a 82 meccset, beevickélnénk 4-5 helyen, de lenne a lábakban!
Én még mindig Big Baby-t érzem kulcsnak a nyárral kapcsolatban, ő cserealap lehet!És vagy tudunk előrébb jutni a drafton, mert azért a 25ik hely nem a legjobb, vagy egy értelmeset cserélünk!De konkrétumokról azért nehéz beszélni, mert ugye a vezetők se tudják mi van, lesz szezon vagy nem, így meg nem tárgyalnak!1-2 pletyka van, Prince, vagy Monta Ellis, Roy, de ezek pletyka szintűek, majd ha elkezdődik a szabadügynök keresés, akkor ott is csipegethetünk, s utána lehet nézelődni csereügyekben!Hosszú még az offseason!Jamal Crawford, DeAndre Jordan, Al Thornton is kalapban van!

Jövőre igen megint idősebbek leszünk, de látható ez a csapat legfőképpen most már Rondotól függ!Így hogy ideje korán kiestünk, legalább kitudja kúrálni magát!Igazából a kor KG-n látszik meg, imádom a játékát, s a védekezése még mindig magas szintű, de az ő térdei már nem bírják akár csak a 30 perces rohangálást!

Összegezve én bízok benne 1 évi muníció maradt a srácokban, Dalamberttel meg egy jó Drafttal lehetne keresnivalónk!Illetve egy rövidebb szezonnal,s Ainge valamit úgyis kifog találni, nem hiába írt alá Rivers 5 évre!De amíg nem lehet tudni, hogy jövőre látjuk a csapatokat vagy nem lépni nem tudunk, de az biztos, amiről már többször beszéltünk 2012 nyara lesz számunkra a nagy "átalakítás", akkor Rondo-n és PP-n kívül senkinek nem lesz szerződése, s pl Rasheed Wallace-é is kifut, mert pl Shaq is visszavonult, de az 1,4 milliója beleszámít a sapiba, s Sheed is hiába nem játszott idén, meg jövőre sem fog, van egy 6,8as kontraktja :lol:
De csüggedésre semmi ok, azért még ilyen idősen se lesz egyszerű megverni minket :wink: :lol:

És ha már C's akkor 1-2 kép, videó :lol:

Kép

Szezon összefoglaló

LETS GO C'S
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.06.11. 11:10:53-kor.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.11. 07:53:58

West 2-es poszton 9,7 ppg-vel?

maki
Jugador del Barça

2011.06.11. 02:34:39

Úgy látom más nincs itt, pedig az NHL nagydöntő is megy :D Mondjuk nálam is csak az NFL és az NBA után jön az MLB-vel egy szinten, de azért a rájátszást illik követni. Go Canucks Go!
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.10. 22:30:35

MessiFan írta:
Mtb koma! Nagy bajban van a Boston.. Fogynak a magas emberek és a best 3asunk öreg. Mondják ezt a többiek!:D
Szerintem meg még van bennük egy jó szezon ráadásul a pad szerintem elég jó.
Murphy-Davis-Green-Wafer-West szerintem nem rossz.. Bár lehet túl optimista vagyok, de jobb mint azt mondani hogy egy kalap sz.r ez a csapat és hogy örüljünk ha 8. lesz a csapat jövőre.
Nem hinném hogy a pad összes játékosa nem tud kosarazni és hogy Pierce nem tud betörni Garnett meg küzdeni.
GO CELTICS
Messithebest írta:Ezt a Terry gyereket meg néha a meccs folyamán szájba vágtam volna....
Én meg ezt a Chalmers gyereket (ne vedd komolyan) :lol:
Nem igaz, hogy 2/2 utsó mp hármas.. :D Hatalmas játékos. Ő meg Wade a 2 legszimpatikusabb a Heatből.
Értem, thx, csak nem vágtam, hogy hogy álltok, Rondo-n kívűl aki fiatal, gyakorlatilag mindenki öreg, 1-2 év és pápá KG, Allen, PP padról annyi hogy Wafer jól szórja a tríket, West és Green pedig el megy én egy ilyet képzeltem el: Rondo, West, Wafer, Green, ?(ide kéne egy emberetek)

Na de hogy a saját háza tájamon is söprögessek :lol: : Azt a fél pályás buzzer beatert láttad? nagyon osztja SuperMario, ha már Bibby egy hulladék, Boshy kezdi megtalálni magát(épp ideje), Jamesnek ideje God Mode ON, Wade már eleve abban van, kíváncsi vagyok ez a sérülés, mennyire kapcsolta le, SuperMario is maxot hozza magából, Anthony meg egyértelműen FINALS MVP :D Viccet félretéve, inkább mostanság többet játszik Bosh Centert, és Haslem PF-et, Haslemben még érzek egy kis +-t, de valahogy nem akar kijönni. Miller kezd visszatérni, de valahogy azok a trík nem jönnek, ilyenekre kéne James Jones, akit nem is értem hogy miért nem játszat Spoelstra, Bibby mint már írtam kb PO eleje óta egy hulladék, szóval rá nem számíthatunk sajnos, Juwan Howard ma is 6 pontot rekesztett, kicsit sok tőle :D, House is ma lett bevágva először, sok mindent nem csinált. Szóval 1 szó mint 100: Wadet remélem a sérülés nem hátráltatja, Mario nagyon tolja, Jamesnek ideje lenne GOD MODE ON, Bosh kezdi megtalálni magát, Bibby egy hulladék, Haslemból kéne az a pici + Jonesnak játszani kéne, Miller is kezd visszatalálni, Houset nem nagyon láttuk, Howard pedig egész jó.
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.06.10. 22:28:17

Samuel Dalembertet rebesgetik MLE-ből el lehetne hozni, de a Heat is benne gondolkodik, úgyhogy valszeg nem a Boston választja majd.

Leginkább a Draftban reménykedünk :)
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.06.10. 22:12:56

Áááá, ez is mekkora meccs volt már. Kicsit sültek a kezek a 3 pontért. :lol: Barea és Terry mit játszottak? Kidd mit védekezett? :shock: Nagyon komoly döntőt játszanak a felek. Eddig minden meccs: =D> Szerintem tuti lesz 7. mérkőzés, amit remélem Nowitzkiék behúznak.

Az utolsó két felvonást én is élőben fogom nyomni, de hozzászólni nem fogok, mert értelmes meglátásaim nincsenek, meg a monitorom egyben TV is, szóval a kettő egyszerre nem menne. :lol:
Game90 írta:Ez meg :lol: :

Kép
Azért ennyire és így örülni annak, hogy James elesik. :lol:

Hatalmas, szakadok. :lol:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.10. 22:11:29

Most néztem meg a meccset.
A döntő eddigi leglátványosabb, legjobb meccs volt. Nagyon megérdemelte a Dallas, most nem futottak az eredmény után, szinte végig magabiztosan vezettek, a vége előtt pár perccel volt egy kisebb hullámvölgyük, de a legeslegvégén jöttek a triplák és viszonylag simán behúzták.
Dirk, Barea, Terry, Marion, mind mind nagyot játszottak.

A másik oldal nem bírta el, h Wade egy jó ideig nem játszhatott. James most már jobb volt, de ez is nagyon kevés, az utolsó negyedben asszem 2 pontja volt. Ő nem osztogató, persze a jó passzok is kellenek, de neki a meccseket kellene eldöntenie. Úgy tűnik, h nagyon nincs vér a pucájában, fejben eléggé szétesett, vagy még nem kész, h egy döntő róla szóljon. Chalmers külön dicséretet érdemel.

Úgy gondolom, h a következő meccs meglesz a Heatnak, és akkor az utolsó meccsen, otthon, valamivel ők lesznek az esélyesebbek.
Valahogy eddig sem és most sem tudom elhinni, h a Dallas bajnok lehet, de aztán lehet, h rám cáfolnak. :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.10. 21:56:17

Fuh, most lett vége a meccsnek a sport2-n. Nekem nagyon tetszett. Barea még nagyobb kedvencem lett.
Szeretnék látni egy game 7-et ahol 100 pont felett lesznek a csapatok és csak a hosszabbításban dől majd el a párharc.. :D
Nem fogok elemezni mert az nem az én asztalom, másrészt megteszik ezt itt mások :D

Mtb koma! Nagy bajban van a Boston.. Fogynak a magas emberek és a best 3asunk öreg. Mondják ezt a többiek!:D
Szerintem meg még van bennük egy jó szezon ráadásul a pad szerintem elég jó.
Murphy-Davis-Green-Wafer-West szerintem nem rossz.. Bár lehet túl optimista vagyok, de jobb mint azt mondani hogy egy kalap sz.r ez a csapat és hogy örüljünk ha 8. lesz a csapat jövőre.
Nem hinném hogy a pad összes játékosa nem tud kosarazni és hogy Pierce nem tud betörni Garnett meg küzdeni.
GO CELTICS
Messithebest írta:Ezt a Terry gyereket meg néha a meccs folyamán szájba vágtam volna....
Én meg ezt a Chalmers gyereket (ne vedd komolyan) :lol:
Nem igaz, hogy 2/2 utsó mp hármas.. :D Hatalmas játékos. Ő meg Wade a 2 legszimpatikusabb a Heatből.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.10. 20:30:47

Bob, vagy Celticsesek? Azt lehet már tudni hogy ki lesz az új Centeretek? Vannak jelöltek? Mert hogy ugye Shaq visszavonult, Krstic pedig aláírt a CSKA Moszkvához. Ne ilyen D12-kel gyertek, mert az úgysem lesz :D
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.06.10. 18:38:01

Na, megnéztem a meccset. Egy jobb védekezéssel fogható lett volna a Mavs, de ameddig 13 triplát bedobnak 19 próbálkozásból, addig nem sok esélye lesz a Heatnek. Wade-ről és a többiekről nem kell írnom, megtettek mindent, Jamesről meg inkább beszéljenek ők :arrow:

Szaniszló Csaba blog:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Szaniszlo ... upla_Nulla
"Ennek a Heatnek egy, a gatyáját is bármikor kockáztatni hajlandó pókerjátékos kellene, ehelyett James olyan, mint egy megfelelési kényszerben szenvedő osztó. Még most, az ötödik meccs után is csak passzolni akar, az ellenfél harmadik győzelme után sem érzi, neki kell sokkal agresszívabbnak lennie."

Tőrös Balázs blog:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... _golpassza
"felébresztette a démonokat is LeBron fejében, aki a döntőben a kritikus szemek kereszttüzében koncepció és identitás nélkül játszik."

Wade averaging 32.7 points in 10 Finals games. 3rd all time among players w/10+ Finals games. Rick Barry (36.3) & Michael Jordan (33.6).

LeBron's 8 pts in Game 4 lowest ever in Finals by a player w/ 2000+ pts in regular season. Was Moses Malone with 13 pts in '81 Finals.

LeBron James is the fifth player in last 25 years to record a triple-double in a Finals game . (Barkley, Kidd, Magic J., Bird).

Marion calls LeBron a bitch!:
http://www.youtube.com/watch?v=0Cbt2UXgB2M

Chalmers tényleg próbálkozhatna messzebbről :lol: :
Chalmers has now scored as many points from halfcourt this series as Joel Anthony has from the whole court combined.

Ez meg :lol: :

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.06.10. 16:59:10

Nem biztos, hogy Jamesszel van a baj, a Dallas jól védekezik rajta. Az alapszakaszban sem ment se a Heatnek, se Jamesnek a Dallas ellen. Ott úgy volt, hogy kikaptak Dallasba, nyertek tizenkettőt sorozatban, majd otthon vereség a Mavs ellen. James stat a két meccsen 21.0 ppg, fgm-a 11-36. Szerintem a lehető legnehezebb ellenfelet kapták, valahogy nem fekszik nekik a Dallas játéka. James meg láttuk mire képes, a legjobbaknak se jöhet össze mindig, a Dallasnak viszont épp a legjobbkor jön be szinte minden. Én úgy érzem, innen már meg lesz nekik, akár már a következőn.
Wade-nek remélem nem befolyásolja majd a sérülés a követkető meccsen a játékát, mert egy élmény nézni, majdnem, mint AI.
Róla jut eszembe, hogy vissza akar térni az NBA-be. Én nem örülnék neki, mert már az utolsó szezonját is rossz volt nézni, hogy csak 10-15 pontot dob, meg állandóan sérült. Lehet nem is kellene egy csapatnak sem, ebben a szezonban is talán 8 meccset játszott sérülés miatt a Besiktasban. Még itt Európában el tudnám képzelni, de már messze van a csúcsformától, és azért már 36 éves, pedig mintha most lett volna újonc. Gyorsan megy az idő...
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.10. 16:28:06

James most egy fokkal jobb volt, tripla-dupla, 8/19 FG, 1/2 FT, 17 pont, viszont a 3PT az csak 0/4 :? még mindig nem az igazi. Most egy merészet írok, ha James nem lesz James a 6ik meccsen akkor szerintem buktuk a meccset és a bajnokságot. Egyébként BoshyBosh most nem volt olyan FoshyFosh ( :lol: ). 6/12 FG, 7/9 FT, 19 pont. Wade pedig sérülten is állat. 6/12 FG, 1/2 3PT, 10/12(!) FT és 23 pont. Chalmers sem rossz: 4/6 FG, 4/6 3PT, 3/3 FT és 15 pont. Azonban még ez is kevés volt, Wadeből ha nem sérül le, 30 minimum, James ha tényleg James akkor ő is tol egy 25öt, és ez nagyon hiányzik. Ha nem tol legalább 25 pontot Wade kitűnő statjai mellé akkor szerintem elbukjuk a bajnokságot.
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.06.10. 11:40:08

Hát most megint elő lehetne venni Jamest,meg hogy ilyen félsérülten Wade megint többet tett hozzá...az az igazság, hogy 5 elrontott meccs után nemtom mit várjhatnánk egyáltalán Jamestől. Semmit kb.
Nem is a képességeivel van a baj, mert láttuk, hogy alapból képes nagy hármasokat szórni, de most, amikor mindennél jobban kéne, full üresen nem bírja betolni, máskor meg hárman a nyakán is sikerül...
Nagy dolog amit a Chicago meg Boston ellen csinált, csak majd amikor a Dallas emeli a magasba a trófeát, akkor pont senkit nem az fog érdekelni, hanem az, hogy amikor számított, akkor elkummantotta.
PCsabi
aka Game90

2011.06.10. 11:18:42

Éjfél fele gondoltam, hogy alszok fél5-ig, aztán a 2. félidőt megnézem. De annyira fáradt voltam, hogy arra sem emlékszem, hogy kinyomtam volna a telefonomat :) Marad az ismétlés...

Egyelőre csak annyit, hogy remélem nem izgulja el a 6. meccset Wade és főleg James. Amúgy még mindig tartom, hogy a Mavs nem fog egymás után hármat nyerni, a hetediket meg valahogy behúzza a Heat.
Bob_Marley írta:Game90-nek volt egy jó statja, hogy Nowitzki-James mikor pályán van mennyit dobnak, de ami szembetűnő, amikor Wade pihen, s James-Chalmers-Miller-Haslem-Bosh 5ös van fent, vagy Anthony, Haslem helyett, s egyértelműen LBJ-nek kellene magára vállalni a dolgokat, nem megy!
Erre gondoltál :) :
Dirk Nowitzki has outscored LeBron James 44-9 in the fourth quarter in the Finals.
Messithebest írta: Ezt a Terry gyereket meg néha a meccs folyamán szájba vágtam volna....
Terry-nek tényleg kijárna néhány pofon, a pályán és azon kívül (folyamatos beszólogatások) nyújtott teljesítményéért.

Amúgy várható volt, hogy kijön egy 13/19-es triplamutató a Mavstől, azért van náluk egy pár jó tripladobó, Lakers-t is rendesen megszórták.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.10. 09:48:22

Messithebest írta:
Kalap1988 írta:Azért olyat is ritkán hall az ember, hogy a három pontosok bedobásához szerencse kell :) Gyerekek, ennyi gyakorlás mellett már semmi köze a szerencsének ehhez, egyszerűen a pillanatnyi forma és a lelki állapot dönt. Megérdemelten nyert a Mavs, vezettek szinte végig, aztán volt ez a 99-95, de mikor fontos volt Terry 2-szer és Kidd is bedobta a 3-ast, amikkel végleg eldőlt. Grat nekik, innen már meg kell legyen! Persze bármi lehet, ilyen szoros meccsek mellett minden benne van a pakliban,de most a Mavs lendületben, hisz 2-0-át csináltak.
Figyelj, "csak" 1et kell nyerni, hazaiban, onnantól Game 7 50-50....

A 3asokhoz: Nem minden meccsen van egy csapatnak 68(!!!!!!:x)%os triplamutatója.....szóval ez enyhén makk...
Persze, van esélyetek, ez egyértelmű, valóban így van. Csupán a Dallas-i lelki előny és a lendület miatt lesz nehéz, de nem lehetetlen.
A 3-asokhoz: Értem, hogy mit mondasz és valóban nem mindennapi, de szerintem fogalomtévesztésben vagy. Ezeknél a játékosoknál ez maximum egy átlagonfelüli jó formát és erős lelki állapotot jelent, nem pedig szerencsét. Edzésen hidd el, hogy dobnak ők ilyen %-ot... Csak ott nincs ugye védő és a többi. Arra célzok, hogy annak, aki be tud dobni 10-ből 5-6-ot mondjuk,annak nem szerencse a 7 sem, mert ezt tudja. Annyi történt, hogy a képességeit kihasználta. Aki 100-ból 1-et dob be, annak mák lenne, ez egyértelmű. Egy példa: Kb 65-70%-al dobom a büntetőt, miért ne dobhatnék be egy darab meccsen 10-ből-10-et? Az szerencse? Szerintem nem, csak épp jól ment.
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.10. 09:28:43

Na Bob, hát akkor lassan csak megtaláljuk a közös nevezőt :D

Ezért a meccsért meg nagyon kár...nagy blama lenne, ha az eddigi hibátlan hazai statunkba pont a döntőben rondítana bele a Dallas ennyi elhozott meccsel. Márpedig ha a következőt elhozzák, ugye vége. Azt be kell húzni valahogy, és igen, kéne egy James-clutch...és akkor 7. meccsen bármi lehet, de 4-3-mal nem szégyen kikapni :) De persze nyerjük meg!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.10. 08:53:36

maki írta: Ezt a storyt pont mesélte Szaniszló Csaba kicsit részletesebben. Már csak ezért is érdemes megnézned az ismétlést, ha még nem hallottad :D
Na ez jó, én annyit tudok, hogy PP meg nem akart nálunk játszani, mert Los Angeles-i gyerek, s el is akartuk cserélni (most meg pár pont választja el a franchise 2ik legeredményesebb játékosától!Kb pár évre rá kezdtem érdeklődni az NBA iránt, úgyhogy biztos Csabáék mondanak új infokat!
Kép
Kép
Kép
maki
Jugador del Barça

2011.06.10. 08:50:23

Bob_Marley írta: Messifan amúgy Nowitzki-t mi akartuk anno a 98as Drafton, mert ugye a Boston előszeretettel választ európai játékosokat, s fehéreket!De 9ikként elvitte előttünk a Bucks, s továbbadták Dallasba, nekünk meg „maradt” PP :lol:
Ezt a storyt pont mesélte Szaniszló Csaba kicsit részletesebben. Már csak ezért is érdemes megnézned az ismétlést, ha még nem hallottad :D
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.10. 08:03:16

Sajnos nem láttam a meccset, de látom szépen „forrt” a topik!Majd az ismétlést meglesem, a game6 normális időpontban van, s ha lesz Game 7 akkor erőt veszek magamon és leszek!Tocy igazad van (Írd fel magadnak, hogy ilyet írok :lol: )!A megfogalmazással volt baj, nem Wade nyeri Jamesnek a gyűrűt, de ugyanaz a probléma, ami évek óta, tele lesz a gatyesz, amikor oda kellene pörkölni!Chicago-Boston ellen pont ez jött ki, „hiába” dobált Wade is pl ellenünk 30-40 pontokat, James vállalta magára a kritikus szituációkat, s még mindig előttem van az a pár dagger trííí, vagy 4ik meccs betörése!Ezeket „hiányoljuk”!Game90-nek volt egy jó statja, hogy Nowitzki-James mikor pályán van mennyit dobnak, de ami szembetűnő, amikor Wade pihen, s James-Chalmers-Miller-Haslem-Bosh 5ös van fent, vagy Anthony, Haslem helyett, s egyértelműen LBJ-nek kellene magára vállalni a dolgokat, nem megy!Minket pont ez a sor végzett ki!Persze ezért is nehéz összehozni, mert 2 szupersztár 1 csapatban, valaki „háttérbe” szorul, de mikor lehetne „Clevelandesen” támadni, akkor a megszokott forgatókönyv, összezár a védelem, megy az erőlködés!
A Mavs tripláiról, meg a Lakerseseket kelle megkérdezni :lol: „Brutális” stat, de nem szokatlan a Dallastól!Következő meccs kritikus, a helyzet hasonló, mint velünk tavaly, egyértelműen a 2 hátralévő meccsből az elsőt könnyebb lesz elhozni, mert egy esetleges Game7-n repkedni fognak a starcallok!
És nagyon halkan megjegyzem, s tudom nincs ha, de ha :lol: ezt a döntőt nem a Miami nyeri, akkor fognak kapni hideget-meleget, s bizony James lesz a céltábla, mert akár 4:0 is lehettet volna, csupán a 2ik és 4ik meccsen kellett volna figyelni!De ezért is szép ez a sport, mert a Dallas csapatjátékának köszönhetően küzd, hajt, s nincs elveszett meccs!

Messifan amúgy Nowitzki-t mi akartuk anno a 98as Drafton, mert ugye a Boston előszeretettel választ európai játékosokat, s fehéreket!De 9ikként elvitte előttünk a Bucks, s továbbadták Dallasba, nekünk meg „maradt” PP :lol:
És ezen a drafton tűnt fel az örök kedvenc Olowokandi (minden idők legrosszabb 1/1-e) :mrgreen:

Ezt a Lewis sztorit nem is tudtam, de West pl megdugta James anyját, látva a képeket James mamáról, azért West valóban fenegyerek, nem lehetett egyszerű elkapni!Nem egy Miss Bahama, na :lol: Ment is az osztás, a Boston-Miami sorozatban, állítólag volt, olyan, hogy West kérdezte Jamestől, hogy anyád hogy van?De ez lehet csak városi legenda :lol:
Ha már Jamesnek gyűrűje nicns, legalább hálótársai vannak :lol: Hazamegy, ágyikóban Savannah mellett édesen fekszik, Rashard, átmegy anyjához, ott meg West, gondolom ilyenkor felhívja Bosh-t, hogy "kényeztesse" :mrgreen:

off: nem akarom ugyanazokat leírni, de az átigazolási topikban is egyet értek veled Tocy :lol: Csak már nincs kedvem leírni 100ra is, és kialakult a nem kell Cesc kontra Cesc tábor!A legfontosabb megállapítás, hogy ennyiért nem kell!Az alap kezdőn meg blődség lenne változtatni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.06.10. 08:50:35-kor.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése