USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.09. 18:12:34

Eazzy írta:
Messithebest írta:Annyira tudtam... 1 sz*r meccs LBJtől, és már mindenki őt szapulja hogy mekkora lúzer, meg nem érdemel gyűrűt stb.... Meg lehet nézni 1-2 meccset, akár a Dallas ellen is párat, vagy Chicago, Boston, azért ez a mai messze nem az a James volt akit ismerünk, és pont ő benne rejlik az hogy egész meccsen egy lókuki az egész ember, aztán utolsó negyedbe berámol egy laza 20ast, belőle pont kinézem. Wade nálam is rohadt szimpatikus arc, nagyon megérdemelne még1et. A mostani Miamiból csak Wade és Haslem volt a csapatban 2006ban, csak nekik van gyűrűjük, többieknek nincs, és én szerintem LBJ, Chalmers, Anthony, Miller, Jones és a többiek a padról azok akik megérdemelnének egyet. Bosh egy hulladék már kb Chicago óta, Bibby meg no komment....
Ember, a nagydöntő a lényeg. Hiába jutott el idáig, ha itt már semmit nem csinál, ami kimagasló lenne. Amekkora sztárolás van, neki kellene vinni a csapatot. Ehelyett ráhagy mindent Wade-re.
Mikor csinált ilyet mondjuk Jordan? Melyik nagydöntőjében volt az, hogy 2 meccsen átlagos, kettőn meg értékelhetetlen közeli?
Vagy Kobe? Vagy Shaq? Sőt, hiába nem nyert, Iverson is vitte minden meccsen a csapatot ahogy csak tellett tőle 2001-ben. Vagy a még zöldfülű Wade 2006-ban?
Ja hogy Jamesnek egyedül nem ment, mint másnak, kics picsaként eljött Miamiba, és Wade megnyeri neki a gyűrűt...ezek után szerintem egy hangyányi kritika kijár neki nem?
De van még legalább két meccse. Lehet javítani. Toljon egy utolsó mp-es buzzer beatert a negyedik negyedben, vállaljon tetemes pontot. Csináljon clutch playeket. Meg van a lehetőség.
Mi csak a jelenlegi álláspontunkat mondtuk el.
Mondjuk miután Bosht jobbnak tituláltad Garnettnél...nem várhatunk sok jót. Ugye hogy végül rájöttél, kinek volt igaza ott is?
Értem amit mondasz és van is benne valami. Csak itt nem egyedül van, ha egyedül lenne, akkor talán több lenne, de ez ott bukna meg, hogy ugye Cleveland.... clutch play pedig volt egy pár, pl Boston ellen is, de a legjobb, Chicago.... 3 perc 69-77 oda, de James meg Wade úgy gondolta, 3 percel a vége előtt, hogy ők megnyerik a meccset. Végeredmény: 83-80 ide...

Egyébként Bosh-sal valamilyen szinten igazatok volt, csak akkor kevesebb meccset is néztem, most kb döntő összeset, + Chicagoból és Bostonból is egy párat, meg akkor nem is volt ennyire Fosh :D

Ma pedig Game 5, utolsó Dallasban, be kell húzni, ez a meccs lehet a kulcs, aki ezt megnyeri, az egy köpésre a győzelemtől! GO MIAMI! Ha fel tudok kelni, tuti leszek.

szerk.: csak ha, ez így bennetek van, miért nem írjátok ki akármikor, miért pont 1 tré meccs után? ez is nálam elég érdekes....
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.08. 23:25:46

Mikor csinált ilyet mondjuk Jordan? Melyik nagydöntőjében volt az, hogy 2 meccsen átlagos, kettőn meg értékelhetetlen közeli?
Vagy Kobe? Vagy Shaq? Sőt, hiába nem nyert, Iverson is vitte minden meccsen a csapatot ahogy csak tellett tőle 2001-ben. Vagy a még zöldfülű Wade 2006-ban?
Ja hogy Jamesnek egyedül nem ment, mint másnak, kics picsaként eljött Miamiba, és Wade megnyeri neki a gyűrűt...ezek után szerintem egy hangyányi kritika kijár neki nem?
Jani, őket nem láthatta játszani ;)
felesleges túlreagálnod, no para ;)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.08. 22:58:47

Boshról meg, hogy pussy vagy nem elég Game-t megkérdezni :lol: És a kis gifjei árulkodnak!+Beverly Hills Bosh meg alap :lol:
KépEz meg a kis aranyfiú :lol:
Erről meg mindig ez jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=KH8faQTa ... re=related
Na de már ennyi elég volt, majd köv meccsen úgyis feltámadnak!Vagy nem :lol:
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.06.08. 22:36:52

Messithebest írta:Annyira tudtam... 1 sz*r meccs LBJtől, és már mindenki őt szapulja hogy mekkora lúzer, meg nem érdemel gyűrűt stb.... Meg lehet nézni 1-2 meccset, akár a Dallas ellen is párat, vagy Chicago, Boston, azért ez a mai messze nem az a James volt akit ismerünk, és pont ő benne rejlik az hogy egész meccsen egy lókuki az egész ember, aztán utolsó negyedbe berámol egy laza 20ast, belőle pont kinézem. Wade nálam is rohadt szimpatikus arc, nagyon megérdemelne még1et. A mostani Miamiból csak Wade és Haslem volt a csapatban 2006ban, csak nekik van gyűrűjük, többieknek nincs, és én szerintem LBJ, Chalmers, Anthony, Miller, Jones és a többiek a padról azok akik megérdemelnének egyet. Bosh egy hulladék már kb Chicago óta, Bibby meg no komment....
Ember, a nagydöntő a lényeg. Hiába jutott el idáig, ha itt már semmit nem csinál, ami kimagasló lenne. Amekkora sztárolás van, neki kellene vinni a csapatot. Ehelyett ráhagy mindent Wade-re.
De van még legalább két meccse. Lehet javítani. Toljon egy utolsó mp-es buzzer beatert a negyedik negyedben, vállaljon tetemes pontot. Csináljon clutch playeket. Meg van a lehetőség.
Mi csak a jelenlegi álláspontunkat mondtuk el.
Mondjuk miután Bosht jobbnak tituláltad Garnettnél...nem várhatunk sok jót. Ugye hogy végül rájöttél, kinek volt igaza ott is?
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.08. 22:34:34

bali 15 írta:Na, sikerült megnéznem a meccset. Wade szépen megmentette. De már késő volt a Miami-nak.
(Amúgy minden NBA meccs ilyen kiélezett? :D )
Hát elég sok szerencsére, persze nem mind. De jóval kiegyenlítettebb a mezőny, mint a futballban a fizetési sapka miatt ( is). Illetve amiatt, hogy itt egy igazán jó bajnokság van ( bocsánat az eu kosárlabda híveitől, de az Euroliga bajnok sem valószínű, hogy rájátszás csapat lenne itt...)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.08. 22:33:18

Na végignézve a meccset!
November van????Mert visszatérnék az időkapun! :lol:
Szokásos szoros meccs, de a végjátékban borzasztó hibák, mondhatom nyugodtan mindkét oldalon!Dallasnál rengeteg üres dobás kimaradt +pár pont előnynél a végén!A túloldalt 4 vagy 5 támadás végződött úgyhogy Bosh vagy labdaeladás, vagy nem tudta megfogni a labdát, vagy szimplán dobot egy téglát!
Szép győzelem volt a Dallastól, de még mindig a Miami az esélyes, 3 meccs abból 2 hazai pályán, ráadásul egy esetleges 7ik Miamiban, nincs az az Isten, hogy ne hozzák ki a Heatet egy game 7-n győztesnek!
Jameshez csak annyit, hogy hihetetlen képességekkel megáldott játékos, fizikailag a csúcs, de mentálisan nem tudom!Ellenünk a sorozatban nem egyszer intézett el, 1-1 demoralizáló kosárral, most a döntőben is persze vannak jó meccsei, de tényleg hihetetlen volt, hogy Wade-t pár percre lehetett leültetni, mert nem volt aki pontot dobjon!James teljesen jó, hogy átadja a stafétát, s inkább osztogat a körte tetejéről, de azért Wade nélkül jóval nagyobb szerep hárulna rá, s egyszerűen nem is tör be!
Biztos megváltozik a helyzet, de ennél jóval több kell tőle!
Wade meg döbbenet, blokkok, támadópattanó, olyan labdaszerzések, hogy hihetetlen, elől meg 2 emberről tempó, átzsákolások minden!

Érdekes a párharc, 5iket is meg kell fognia a Mavs-nek!Szorosak a meccsek, így bármi megtörténhet, de akkor is Lets Go MAVS :lol:
Kép
Kép
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2011.06.08. 22:28:31

Na, sikerült megnéznem a meccset. Wade szépen megmentette. De már késő volt a Miami-nak.
(Amúgy minden NBA meccs ilyen kiélezett? :D )
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.08. 22:17:46

Na fussunk neki még1x :D
Hááát. Én 73-65-nél vagy mennyinél kikapcsoltam a tv-t.. Aztán 2 perccel előtt vissza, és látom hogy 82-78...
Most 82-81 és tudom, hogy nyert a Dallas..
Háát.. Respect..

Volt 4-5 pont ajándék a Miaminak. Abból 3 amikor művész úr az első negyedben... Hááát :D

Wade simán MVP még ha nem is nyernek. Hihetetlen ez az ember. Elnézegetném Allen helyén 1 év múlva :lol: :lol:
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.08. 22:06:05

csababarca írta:
Messithebest írta:
LOL :lol: Ha nincs ő, kb Boston ellen megint szívunk, de semmi gond.....

Nincs ha,mindig az adott meccsen kell teljesíteni.
Ha rossz volt,az volt, nem számít hogy előtte jó volt.
Ezen a meccsen nem úgy teljesített,ahogy az tőle elvárható,és jogosan kapja a kritikákat.
Ezt el kell fogadnia. De ő el is fogadja, úgyhogy fogadd el te is ha az egyik kedvencedet kritizálják, jogosan.
Igen, ezen a meccsen szerintem is hulladék volt, csak azért mert 1 meccset elcseszett, azért még igen is megérdemli azt a gyűrűt, mert rohadt sokat hozzátett a csapathoz, ennél többet csak Wade tehet és tesz is, neki pedig max Respect.... De a Finals MVP csak is JOEL ANTHONY LEHET :D:D:D
kanty írta:
Csak engem idegesít, h ez a Bosh mennyire egy punci? :lol:
Sajnos már engem is a halálba kerget.... most még első félidőben csinált is valamit, azt hittem végre egy jó Bosh-meccs, erre 2ik félidőben ugyanaz a hulladék volt mint eddig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.06.08. 22:08:44-kor.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.08. 21:37:33

Eazzy írta:
Viszont D Wade mindenképpen megérdemelné, mert egy állat amit csinál. Igazából én neki szurkolok, nem a Miaminak.
Abszolút így érzek én is. Nagyon bírom Wadet. James a hatalmas sztár, vele van tele minden, de az én szememben Wade a hasznosabb, a jobb. A döntőre nagyon összeszedte magát, agresszív, viszonylag pontos és fejben is rendbe van.

A párharc eléggé szoros és a meccsek forgatókönyve is eddig megegyezett. A Miami szinte végig vezet, majd a végén a Dallas feljön, vagy fordítanak vagy nem, eddig kétszer sikerült.
Az állás 2-2, de szerintem a következő kettőt behúzza a Miami. Csapatként jóval jobb a Dallas, de úgy-e a másik oldalon ott van egy szenzációs Wade, egy magához képest ugyan gyenge, de még így is hasznos James és Boshnak is vannak jobbacska meccsei, és úgy érzem, h ez már sok Kiddéknek.

A gyűrű téma olyan, mint fociba az Aranylabda, sokan megérdemelték volna, de mégsem nyertek.

Csak engem idegesít, h ez a Bosh mennyire egy punci? :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2011.06.08. 16:23:26

Messithebest írta: LOL :lol: Ha nincs ő, kb Boston ellen megint szívunk, de semmi gond.....
Boston elleni meccsekről szó sem volt...

Ettől függetlenül még mindig tartom, hogy több kéne tőle a Döntőben...de legalább a Finals MVP egyértelműen Wade lesz...

Dirk Nowitzki has outscored LeBron James 44-9 in the fourth quarter in the Finals.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.06.08. 16:21:43

Messithebest írta:
LOL :lol: Ha nincs ő, kb Boston ellen megint szívunk, de semmi gond.....

Nincs ha,mindig az adott meccsen kell teljesíteni.
Ha rossz volt,az volt, nem számít hogy előtte jó volt.
Ezen a meccsen nem úgy teljesített,ahogy az tőle elvárható,és jogosan kapja a kritikákat.
Ezt el kell fogadnia. De ő el is fogadja, úgyhogy fogadd el te is ha az egyik kedvencedet kritizálják, jogosan.

Amúgy most jutott eszembe,hogy 1 örömöm lesz,ha a Miami nyer: Wadenek 1el több gyűrűje lesz mint Jamesnek :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.08. 16:12:30

Game90 írta:
Messithebest írta:Annyira tudtam... 1 sz*r meccs LBJtől, és már mindenki őt szapulja hogy mekkora lúzer, meg nem érdemel gyűrűt stb....
Talán elvárja tőle az ember, hogy egy NBA DÖNTŐBEN csináljon valamit, ne csak egy másodhegedűs legyen Wade mellett teli gatyával.
LOL :lol: Ha nincs ő, kb Boston ellen megint [auto_cenzúra], de semmi gond.....
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.06.08. 15:52:24

Messithebest írta:Annyira tudtam... 1 sz*r meccs LBJtől, és már mindenki őt szapulja hogy mekkora lúzer, meg nem érdemel gyűrűt stb....
Talán elvárja tőle az ember, hogy egy NBA DÖNTŐBEN csináljon valamit, ne csak egy másodhegedűs legyen Wade mellett teli gatyával.
Az mi??? :lol:

Milyen hatalmas játékosoknak nincs gyűrűje, ennek az embernek meg van:

Kép

De az AI/Malone/Kidd/Ewing-féle játékosokra gyűrű nélkül is fognak emlékezni, rá meg már 5 év múlva senki.
Bob_Marley írta: Amúgy egy kérdés!Sokszor beszéltünk álomötösök kedvenc játékosok!Fordítsuk meg a leggyengébb kezdőötös :lol: Nálam:Robinson (az ember sajnos egy agyatlan, zsákolni tud, vannak jó meccsei, de ennyi)-Bogans (nem kell kommentár)-Walton (az ember apjából él jó nagy fizetéssel, imádom, 1 perc alatt 2TO simán benne van :lol: )-Mallik Allen-s perzse Mbenga barátunk :mrgreen:
Ez a csapat nyerne egyáltalán meccset? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.06.08. 16:28:24-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.08. 15:50:32

Jelenleg amennyire sztárolják James-t (sokszor jogosan), ahhoz képest Wade nyújt olyat, amilyet Jamestől várna el mindenki.

ahhoz a témához, meg hogy ki érdemelne gyűrűt a régiek közül,vagy a mostani öregek közül...Kidd igen, Nowitzki feltétlen, Wade is simán megérdemli a 2.at.

Iverson alap, de még sokan vonultak vissza úgy,hogy ilyen-olyan okokból nem esett le 1se.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.08. 15:31:17

Kalap1988 írta:
Dehogyis, azt írtuk, hogy jelenleg nem érdemel gyűrűt, ha ő dönti el a döntőt és több jó meccs lesz, mondjuk mint kettő ( eddigi 4-ből volt legalább 1? Nem, legalábbis szerintem. Igazán jóra gondolok). Csak eddig még igazán komoly szituációban nem bizonyított ( Bostonban kellett a fáradtság), ha fog, akkor megérdemli.
Bostonban szerintem kulcsszerepe volt a továbbjutásban, Chicagoban is ott volt a toppon, Dallasban sem kutya, csak ez a 4ik meccse volt egy hulladék.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.08. 15:27:44

Dehogyis, azt írtuk, hogy jelenleg nem érdemel gyűrűt, ha ő dönti el a döntőt és több jó meccs lesz, mondjuk mint kettő ( eddigi 4-ből volt legalább 1? Nem, legalábbis szerintem. Igazán jóra gondolok). Csak eddig még igazán komoly szituációban nem bizonyított ( Bostonban kellett a fáradtság), ha fog, akkor megérdemli.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.08. 15:16:47

Annyira tudtam... 1 sz*r meccs LBJtől, és már mindenki őt szapulja hogy mekkora lúzer, meg nem érdemel gyűrűt stb.... Meg lehet nézni 1-2 meccset, akár a Dallas ellen is párat, vagy Chicago, Boston, azért ez a mai messze nem az a James volt akit ismerünk, és pont ő benne rejlik az hogy egész meccsen egy lókuki az egész ember, aztán utolsó negyedbe berámol egy laza 20ast, belőle pont kinézem. Wade nálam is rohadt szimpatikus arc, nagyon megérdemelne még1et. A mostani Miamiból csak Wade és Haslem volt a csapatban 2006ban, csak nekik van gyűrűjük, többieknek nincs, és én szerintem LBJ, Chalmers, Anthony, Miller, Jones és a többiek a padról azok akik megérdemelnének egyet. Bosh egy hulladék már kb Chicago óta, Bibby meg no komment....
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.08. 10:53:02

Hát igen a kommentek között is ott volt, azért én úgy vagyok Horryval, hogy 1-2 fontos triplát beszórt, még a Kingsnek, vagy a Blazers ellen, szóval ő legalább hozzátett, még ha általában Role player volt!
De a kedvencem a cikkből:
A kinézetre nem éppen a szakállas németre hajazó Dembo valódi villámkarriert futott be a ligában: 1988 nyarán draftolták, 1989-ben bajnok lett, majd utána soha többé nem lépett pályára az NBA-ben. Bajnoki gyűrű/perc mutatóban valószínűleg örökké élő, megdönthetetlen rekordot állított fel: pályafutásának 74 alapszakaszi és 4, azaz négy playoff játékpercére 1 bajnoki gyűrű jutott.
Így kell ezt csinálni!
Amúgy még tőlünk Scalabrine is sokat hozzátett, az az ember :lol: De imádta a Celtics közönsége, pedig neki tényleg kb annyi volt a feladata, hogy odanyújtsa Allenéknek a Gatorades poharat….
Amúgy egy kérdés!Sokszor beszéltünk álomötösök kedvenc játékosok!Fordítsuk meg a leggyengébb kezdőötös :lol: Nálam:Robinson (az ember sajnos egy agyatlan, zsákolni tud, vannak jó meccsei, de ennyi)-Bogans (nem kell kommentár)-Walton (az ember apjából él jó nagy fizetéssel, imádom, 1 perc alatt 2TO simán benne van :lol: )-Mallik Allen-s perzse Mbenga barátunk :mrgreen:

Talán PG-ben lehetne mást, de nekem ő jutott eszembe, amit idén leművelt, az alapján megérdemli :lol:
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.08. 10:47:07

Eazzy írta:
Bob_Marley írta:Josh vagy Juwan????D12 jön rakodni a halárut a dokkokra Bostonban, s mellette 1-2 gyűrűt bezsebel a keltákkal :wink: :lol: Stocktonnak sincs, de Kempnek sem, sokakat lehetne sorolni…..
A "postás" tavaly lett Hall of Fame
Jah persze, sokakat lehetne sorolni, én az általam még játszani látottakat soroltam hirtelen.
D12 meg nem megy Bostonba, minek nektek? Örüljetek annak aki van, osszátok be. Nekünk kell :lol: Ő a hiányzó láncszem, és reszkess NBA :wink:

Kalap!
Felőlem akármilyen Hall of Famerek lehetnek majd, akkor sem fognak soha felérni AI vagy Vinsanity közelébe a szememben. Hogy miért? Egyszerű a válasz. A játékuk bennem semmit nem mozgat meg. Nagyon jók, tényleg. De semmi újat nem kaptam tőlük, nem csodálkozok folyamatosan rájuk. Pl. Vince mérkőzéseken bemutatott zsákjait nem lehet überelni, azt a showt amit ő tudott csinálni. Hiába vannak már most ilyen robot állatok mint James, Vincet sose felejtem el. Aztán Iverson...hát nála érveket sem kell felhozni, mert egyértelmű. Olyan stílusban ahogy ő játszott azóta se láttam senkit. Utánozhatatlan. Egyedi. Én ezt keresen egy játékosban. The Answer.

szerk: Bob!
Ebből a cikkből Robert Horry maradt ki nagyon, ő nagy kedvencem a számillió csapatban tizenhatezer gyűrűt gyűjtöttem kategóriában :D
Értem én, hogy miért szereted őket, én csak arról beszéltem, hogy ki érdemli meg, általánosságban, nem az én szememben, mert pl Nowitzki nekem sem a kedvencem. Kidd azért az, ő fénykorában olyan volt, mint Xavi a futballban. Azt azért lehet szeretni :)
Szerk: Dj Mbengának ,azért volt ideje a padon nyelveket tanulni :) egy más listában ezért tiszteletet érdemelne!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2011.06.08. 10:54:20-kor.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.06.08. 10:28:04

Bob_Marley írta:Josh vagy Juwan????D12 jön rakodni a halárut a dokkokra Bostonban, s mellette 1-2 gyűrűt bezsebel a keltákkal :wink: :lol: Stocktonnak sincs, de Kempnek sem, sokakat lehetne sorolni…..
Jah persze, sokakat lehetne sorolni, én az általam még játszani látottakat soroltam hirtelen.
D12 meg nem megy Bostonba, minek nektek? Örüljetek annak aki van, osszátok be. Nekünk kell :lol: Ő a hiányzó láncszem, és reszkess NBA :wink:

Kalap!
Felőlem akármilyen Hall of Famerek lehetnek majd, akkor sem fognak soha felérni AI vagy Vinsanity közelébe a szememben. Hogy miért? Egyszerű a válasz. A játékuk bennem semmit nem mozgat meg. Nagyon jók, tényleg. De semmi újat nem kaptam tőlük, nem csodálkozok folyamatosan rájuk. Pl. Vince mérkőzéseken bemutatott zsákjait nem lehet überelni, azt a showt amit ő tudott csinálni. Hiába vannak már most ilyen robot állatok mint James, Vincet sose felejtem el. Aztán Iverson...hát nála érveket sem kell felhozni, mert egyértelmű. Olyan stílusban ahogy ő játszott azóta se láttam senkit. Utánozhatatlan. Egyedi. Én ezt keresen egy játékosban. The Answer.

szerk: Bob!
Ebből a cikkből Robert Horry maradt ki nagyon, ő nagy kedvencem a számillió csapatban tizenhatezer gyűrűt gyűjtöttem kategóriában :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.08. 10:11:14

Eazzy írta: Akinek meg több gyűrűje nem lesz, mert innentől már Sixers uralom lesz keleten, amint bejelentik, hogy Howard jön :lol:
Josh vagy Juwan????D12 jön rakodni a halárut a dokkokra Bostonban, s mellette 1-2 gyűrűt bezsebel a keltákkal :wink: :lol: Stocktonnak sincs, de Kempnek sem, sokakat lehetne sorolni…..

szerk: na csak megtaláltam, óriási cikk
http://nba.blog.nepsport.hu/archives/20 ... tyautasok/
Akik semmit sem csináltak, de 1-2 gyűrűt bezsebeltek, jókor kell lenni jó helyen :lol:
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.08. 09:54:37

Eazzy írta:
Kalap1988 írta:Az igaz, hogy D-Wade megérdemelne még egyet, de ne most, mert akkor a listádhoz csatlakozik mondjuk Jason Kidd is, aki még jobban megérdemli mint Wade. Vagy mondhatnám Nowitzkit. Ők egyet sem nyertek még. Szóval, ha csak ezen az alapon nézzük, akkor jelenleg a Mavs nyerje. Wade nyerhet még nyerjen is, de LBJ csak akkor, ha végre letesz valamit ilyen szoros helyzetben is az asztalra. Akkor rendben van.
Az a problémám, hogy Dirk meg Kidd nem valami nagy kedvencem, szemben Wade bával. Akinek meg több gyűrűje nem lesz, mert innentől már Sixers uralom lesz keleten, amint bejelentik, hogy Howard jön :lol:
Jó persze, lehet nem kedvenced ( mint ahogy sosem szerettem A.I.-t, Vince-t meg még annyira sem ... zárójelben: az ő játékfelfogásával szerintem nem is lehet gyűrűt nyerni...,de ettől még elismertem őket), mindenesetre itt valószínűleg ( 90%) két jövőbeni Hall of Fame játékosról beszélsz. Vince nem hiszem, hogy az lesz, A.I. sanszos ( Malone már az, nem?)
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.06.08. 09:52:08

Kalap1988 írta:Az igaz, hogy D-Wade megérdemelne még egyet, de ne most, mert akkor a listádhoz csatlakozik mondjuk Jason Kidd is, aki még jobban megérdemli mint Wade. Vagy mondhatnám Nowitzkit. Ők egyet sem nyertek még. Szóval, ha csak ezen az alapon nézzük, akkor jelenleg a Mavs nyerje. Wade nyerhet még nyerjen is, de LBJ csak akkor, ha végre letesz valamit ilyen szoros helyzetben is az asztalra. Akkor rendben van.
Az a problémám, hogy Dirk meg Kidd nem valami nagy kedvencem, szemben Wade bával. Akinek meg több gyűrűje nem lesz, mert innentől már Sixers uralom lesz keleten, amint bejelentik, hogy Howard jön :lol:
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.08. 09:41:01

Eazzy írta:Hát komolyan mondom ez a Heat...nem érdemel bajnoki címet. Nézem ezeket a meccseket, de hogy 4-5 játékosnál többnek a neve sem rémlik...mert lókukit se csinálnak. Az a vicces, hogy James nagyon nem érdemel gyűrűt. Ez nem méltó egy nagydöntőhöz amit művel. Ilyenkor kicsit megint előjön bennem az, hogy olyan playerek, akik egyedül a hátukon vitték a csapatukat, és brillíroztak, mégsem kapnak gyűrűt, míg olyanok mint a Miami padja, akikról kb holnap elfeledkezik mindenki, illetve James, aki elmenekült és beállt kis puncinak Wade meg Bosh mellé...na ezek meg kapnak...
Csak pár név: Karl Malone, Vince Carter, Allen Iverson...

Viszont D Wade mindenképpen megérdemelné, mert egy állat amit csinál. Igazából én neki szurkolok, nem a Miaminak. Ő megérdemelne még egyet. Védekezik, támad, minden. Kár azért az utolsó hibáért, de egyedül nem fog menni...
Dirk meg betegen játszott.
Az igaz, hogy D-Wade megérdemelne még egyet, de ne most, mert akkor a listádhoz csatlakozik mondjuk Jason Kidd is, aki még jobban megérdemli mint Wade. Vagy mondhatnám Nowitzkit. Ők egyet sem nyertek még. Szóval, ha csak ezen az alapon nézzük, akkor jelenleg a Mavs nyerje. Wade nyerhet még nyerjen is, de LBJ csak akkor, ha végre letesz valamit ilyen szoros helyzetben is az asztalra. Akkor rendben van.
Válasz küldése