Hazai és nemzetközi kézilabda

Minden ami nem foci, de sport
Deus
Boixos Nois

2012.01.22. 17:20:55

Initom írta:na ez elúszott... :?
sztem is :D Mondjuk nekem mindegy, nem is érdekel egyáltalán a kézilabda... csak örültem volna, hogy izlandiakat is odavissza csapkodják, de mégse... lol.

Na, Malaga - Barca 40 percmúlva!
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.22. 17:19:47

csababarca írta:Mondtam én,hogy nem lesz ez egyszerű. 6os fal ellen 1 jó átlövő teljesítmény. jah.
egy sincs, uhogy nem tudhatjuk, működne e :D jó zárással simán lehetne szórni őket kintről, de nekünk ma nincs ilyen játékosunk. inkább mennek az alibi passzok ezerrel, senki nem mer kintről vállalkozni.

sajos mélyen tudásunk alatt jatszunk, egyszeruen nincs meg a tűz ami eddig megvolt.

izlandiaknal meg az paradezik aki eddig nem, lásd atlason...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.01.22. 17:17:36

Initom írta:na ez elúszott... :?
5 gól hátrány van csak és még van 20 perc.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
Initom
Entrenador del Barça

2012.01.22. 17:12:57

na ez elúszott... :?
Abi & Tito
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.22. 17:09:09

ennyi. sajnos nem lehet mindig 120%-on pörögni. ma tudásunk kb 60%át adjuk...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.01.22. 17:05:57

Nem gyenge tetkója van Zubai Szabinak :shock:

Kép

Szabi karján láthatóak rózsák, rákerült a családfája, a száma, egy unikornis és egy kos képe is. Az alkotás 3x4 plusz 2x9 óra alatt készült el.
KépKép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.22. 16:54:31

Mondtam én,hogy nem lesz ez egyszerű. 6os fal ellen 1 jó átlövő teljesítmény. jah.

Még meg lehet a meccs bőven,de fejben oda kéne jobban koncentrálni, és össze kell állnia a védekezésnek.
Lehet hogy Atlason se mutatott semmit eddig,de most vezér, és megszór minket. Gunnarson is jó középen. Rájuk kell kimondottan figyelni.
Petersson még pályán sem volt talán.

Meg kell lenni,csak kéne 2-3 jó teljesítmény a kapu előtt,és hátul keményebbnek kell lenni,illetve összeszedettebbnek.

HAJRÁ MAGYAROK!!!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.22. 16:54:11

-4 ha tegnap feljöttek a lengyelek -11ről akkor még nincs baj :lol:
Védekezésünk elég gyengusz, ráadásul elől kapunk bőven embefórokat, amikből általában mi kapunk gólokat :?
Mindenki tudja most kezdődik igazán a torna, most rá kellene tenni egy lapáttal, mert hozható a mai meccs is bőven!Csak jóval jobb védekezés kellene!Emberhátrányban mint kés a vajon mennek át rajtunk, s adogatják be a labdákat, vagy csak szimplán ürseen lőnek 8-9 méterről...
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.22. 16:53:47

ilyésnek vagy mocsainak össze kell kapni magát mert bajban leszünk... a széleket sajnos nagyon jol levedekezik, az eddig semmit nem mutato gustavssont meg naggyá tesszük...
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.01.22. 16:53:15

Fejben kicsit fáradtak vagyunk, nem koncentrálunk eléggé, sok a hiba.

6-4 után lett 10-14, 2. félidőben össze kell kapni magunkat.

Hajrááááá!

Itt is adják:
http://www.youtube.com/watch?v=Atvhi1BZbJQ
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.01.22. 16:57:31-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.22. 16:42:47

Nah nesze neked, kell itt önbizalom,meg ajnározás.

kettős emberelőnyből nem hogy növelnénk a 2gólos fórt, hanem feljönnek 1re, majd elhúznak 3al:D:D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcafilozófia
Barça B

2012.01.22. 15:25:33

fcbarca0827 írta:
Barcafilozófia írta:Sziasztok. Egy általános kérdés. Mikor lesz a Magyarország - Izland Kézi EB meccs? Valaki azt irta, hogy ma lesz 15:50-kor az M1-en, de a műsorukban nem szerepel semmilyen kézilanda mára. Ha valaki tudja, kérem irjon. Bocs ha ez off.
Ne az érdekeljen, hogy mi szerepel a műsorban. Az még akkor készült, mielőtt továbbmentünk a csoportból. 15:50-kor ülj az M1 elé és nézzed, mert ott lesz.
Kössz. Mert én közvetlen a kérdésem után felmentem a Port.hu-ra, és ott már kivolt irva. előtte az Animare tv újság-ban néztem, ott pedig nem szerepelt. Mégegyszer kösz. [-o<
Fc Barcelona rajongó tollából.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.01.22. 15:22:20

Barcafilozófia írta:Sziasztok. Egy általános kérdés. Mikor lesz a Magyarország - Izland Kézi EB meccs? Valaki azt irta, hogy ma lesz 15:50-kor az M1-en, de a műsorukban nem szerepel semmilyen kézilanda mára. Ha valaki tudja, kérem irjon. Bocs ha ez off.
Ne az érdekeljen, hogy mi szerepel a műsorban. Az még akkor készült, mielőtt továbbmentünk a csoportból. 15:50-kor ülj az M1 elé és nézzed, mert ott lesz.
Nem poénból írtam tegnap, hogy láttam az ajánlóját. :lol:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Barcafilozófia
Barça B

2012.01.22. 15:07:17

Sziasztok. Egy általános kérdés. Mikor lesz a Magyarország - Izland Kézi EB meccs? Valaki azt irta, hogy ma lesz 15:50-kor az M1-en, de a műsorukban nem szerepel semmilyen kézilanda mára. Ha valaki tudja, kérem irjon. Bocs ha ez off.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.22. 00:26:05

FtcSikiHun írta:De még takaréklángon is megütik izlandot és szlovéniát, horvátok ellen meg összekapják magukat, horvátország sem emelkedik ki jelenleg.
holnap sok kérdésre választ kapunk. már azon sem lennék meglepve ha a szlovénok megvernék a franciákat.. :D
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.01.22. 00:06:27

visca el barca írta:
de egyelore izlandot kell megverni.
én még ettől is félek. hatalmas dolog volt megverni a franciákat, de most annyira bízik bennük mindenki (mert azt hiszik izland franciákhoz képest semmi) hogy már a 2 pontot várjuk, pedig én nem magunkat tartom esélyesebbnek.

A franciák pedig végig fognak pörögni. nagy szégyen lenne nekik, hogyha nem lennének az első 7be. Valamelyik meccsen mondták, hogy xy éve nem fordult elő, hogy ne lettek volna a legjobb 7be.
De még takaréklángon is megütik izlandot és szlovéniát, horvátok ellen meg összekapják magukat, horvátország sem emelkedik ki jelenleg.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.21. 23:56:59

jelwaz írta:Kezdjük ott, hogy a hatosfal szerintem nekünk nagyon nem fincsi. Ugyanis nincs világklasszis átlövőnk, sem világklasszis beállónk (sőt, beállóban Zubai szerintem nem igazán mérce, de eddig szépen teljesít szó se róla).
-én egy szoval nem mondtam h nekünk izlik a hatosfal, mindössze megallapitottam h ők régota azt játsszák, és h én szerintem mi annak az ellenszere.
-világklasszis lövőknek nem kell zárás. nagyivben teszenk rá hogy kapnak e zárást vagy sem. ha megvan neki a kétlépés lendület, 11ről tüzel és kész. ha keresztmozgás révén kap zárást, vagy esetleg egy beálló letud kötni két védőt az neki csak plusz
-az hogy nincs világklasszis lövőnk az tény, de van mindkét oldalra két-két épkézláb játékos, aki azért van ott a keretben, mert rászolgált, tehetséges és egy meccsen bármelyiküknek kijöhet a lépés. ha pedig adjisten ferkó elkezdi szórni magát, izlandnak meg kell bontani a hatosfalat.
jelwaz írta:Ez a féllábas duma... Meg, hogy csak Sigurdsson... Hát nem tudom, hogy mondjuk Palmarssonon kívül játszik-e 90-es születésű a Kielben? Pedig a Kiel nem akárkit szerződtet....
- öh. két gondolatotomat csunyan összevontam eggyé, értelmetlen lett. termeszetesen az általad is emlitett tejfelesszájú gyereket kell kivenni a támadásokból, és akkor talán atlason sem fog annyira élni mellette. sigurdssonnal kapcsolatban a szélsőket akartam emliteni, mert amellett h ugye a heteseket is lövi, iszonyat mennyiségű golt lő ő is, meg odaát petersson is.
jelwaz írta:Az 5+1 (ha zavarós védekezésre gondolsz) meg nem igazán arra jó, hogy egy adott játékost kivegyen.
- nem, itt nem a halászgató 5+1-re gondoltam, hanem arra, amikor egy ember ténylegesen kivállik a falból az egyik lövőre.
jelwaz írta:alapvetően én is azt gondolom, hogy viszonylag könnyedén kell nyernünk, de ilyen "lesajnálásból" nagyot koppanhatunk. Főleg, hogy skandináv országról beszélünk, és az ő kézilabda kultúrájukban mindig benne van minden.
lenézni nem nézünk le senkit, de 3 ilyen meccsel a hátunk mögött egyszereun csalodas lesz ha nem tudunk két pontot elhozni. izland annyira kiábráditóan védekezett az eddigi 3 meccsén, hogy valami elképesztő, nem véletlenül ők kapták a legtöbb gólt, a csoportmeccseken! (igaz ők is lőtték a legtöbbet, de valljuk, be a D volt a leggyengébb csoport, minden meccsen 60+ gol szuletett..)

ami a legnagyobb előnyünk az izlandiakkal szemben, hogy mig gustavsson meg gudmondsson rettenetes formában véd, addig nálunk parádé van a ketrecben!
jelwaz írta:Másrészről azt gondolom, hogy szellemileg egy vezére van a csapatnak, az Császár. Illetve talán még a kapusok, de az nem mindig hat ki a támadásra. ha ő rossz napot fog ki, azt nem tudom, hogy hogyan élné meg a csapat.
ne derüljön ki, hogy milyen az ha rossz napot fog ki. csak ismételni tudom magam, örülök h nincs világklasszis a csapatban, akinek ha nem megy, akkor magával rántja az egész csapatot...
jelwaz írta:Ha pedig megnézed a horvát csoportban az eredményeket, akkor nem igazán értékelném fel annyira a horvátokat és nem becsülném le annyira az izlandiakat és a szlovéneket.
horvátokról most fog kiderülni mire képesek. balic egyelore nokedli, lackovic viszont félelmetes.

a legnagyobb félelmem továbbra is az, hogy a franciák tartalékon végiglötyögik az egészet, és odaadják a horvátoknak a 2 pontot.

számolgatni lehet, de nem érdemes, mert akkora körbeverések, meg x-ek vannak h hihetetlen. abban azonban biztos vagyok h a spanyolok továbbmennek, a masik csapat sorsa pedig a horvat-magyaron fog eldolni.

de egyelore izlandot kell megverni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2012.01.22. 00:14:03-kor.
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2012.01.21. 22:10:34

visca el barca írta: de bizony, ez egy ilyen egyszerű játék!

hatosfal ellen nem kellenek az állandó bemozgások, 1-1-es szituációk, meg az erőltetett bejátszások. a hatosfalnak éppen az a lényege, hogy az ellenfelet egy statikus játékra, esetunkben folyamatos átlövésekre, vagy a gyors indításokra kényszeritse. na most ez utobbi a férfi mezonyben kivitelezhetetlen, főként olyan formaban, hogy meccset épitsunk rá. ezért marad az előbbi, a folyamatos átlövés. eddig minden meccsen volt valaki, aki kiemelkedett, izland ellen vmelyik átlövőnek kell klasszis teljesitmenyt nyujtani. ugye főként illyésre gondolok, de azt se bánom ha a fogalmatlan (:D) laluska, vagy épp putics kezdi el szórni a gólokat.

...

a támadójátékuk kulcsa meg egyertelmuen sigurdsson aki ugye vezeti a gollovolistát. 5+1-es védekezéssel ki kell venni a játékbol, elvileg nem jelenthet gondot. ha őt sikerül semlegesiteni, esélyük nem lesz a pontszerzésre.

nekünk viszot épp az a nagy erenyunk, hogy nincs olyan oriasi klasszisuk, akinek a teljesitmenyétől nagyban függ a csapat játéka. én pl ezért örülök h nincs nagy laci, mert mindenki tole várná a meccsenkénti 10 golt, aztán ha neki nem megy, kihat az egesz csapatra.

nalunk viszont ilyen nincs. ha nem megy császárnak, majd megy a kis mocsainak. ha nem megy ivancsiknak, megy majd harsányinak. ha nem megy illyésnek, megy majd puticsnak. ugy vélem h ez a kulcsa a jelenlegi válogatottnak.

és innentol igenis nagy elvárások vannak. izlandot meg szlovéniát féllábon is verni kell.

abban meg senki ne bízzon, h a spanyolok mellett a franciák is megverik majd a horvátokat. a gallok innentol kezdve tartaléklángon végiglötyögik az egészet.
Hát én csak ennyivel nem értek egyet. :D Kezdjük ott, hogy a hatosfal szerintem nekünk nagyon nem fincsi. Ugyanis nincs világklasszis átlövőnk, sem világklasszis beállónk (sőt, beállóban Zubai szerintem nem igazán mérce, de eddig szépen teljesít szó se róla). Mivel nincs egy Karabaticunk, sem egy Narcisseunk, hatalmas szerepe lesz a beállónak. Előkészítés és zárás nélkül nem ilyen hatékonyak a lövőink, azért még Air Francenak is kell egy ütemet késleltető zárás a beállótól, hogy lőhessen. És nem gondolom, hogy Zubai ezt meg fogja tudni csinálni. és pont ezért futtatnék be falba embert, 2 ember kisebb területen kevesebb emberrel hátha tud helyet biztosítani.

Ez a féllábas duma... Meg, hogy csak Sigurdsson... Hát nem tudom, hogy mondjuk Palmarssonon kívül játszik-e 90-es születésű a Kielben? Pedig a Kiel nem akárkit szerződtet. Atlason is tört már borsot az orrunk alá, volt, hogy nem bírtuk fogni. És azért ha nem is top csapatosak, de bundesliga, dánia, Kielce, ezek jó helyek.
Az 5+1 (ha zavarós védekezésre gondolsz) meg nem igazán arra jó, hogy egy adott játékost kivegyen. Nem gondolom, hogy pl. a franciák ellen játszott védekezésünktől el kellene térni. Kezdhetünk az alapvédekezésünkkelSigurdsson sem tud magától megnyerni egy meccset.

alapvetően én is azt gondolom, hogy viszonylag könnyedén kell nyernünk, de ilyen "lesajnálásból" nagyot koppanhatunk. Főleg, hogy skandináv országról beszélünk, és az ő kézilabda kultúrájukban mindig benne van minden.

Másrészről azt gondolom, hogy szellemileg egy vezére van a csapatnak, az Császár. Illetve talán még a kapusok, de az nem mindig hat ki a támadásra. ha ő rossz napot fog ki, azt nem tudom, hogy hogyan élné meg a csapat. Játékban egyelőre még Harsáynit érzem nagyon biztosnak, de mondjuk Illyés már idáig is mutatott jeleket arra vonatkozólag, hogy a meleg pitét nem szereti... Én azt gondolom, hogy afiúk eddigi teljesítménye a hatalmas fegyelemnek és koncentrációnak köszönhető, kicsit talán annak is, hogy az utóbbi idők miatt le voltunk sajnálva egy kicsit, fejlődtünk is, a többiek is visszaestek. Vagyis inkább a franciák biztosan, a spanyoloknál meg vagy egy olyan gyanúm, hogy az olimpiára fáj a foguk.

Ha pedig megnézed a horvát csoportban az eredményeket, akkor nem igazán értékelném fel annyira a horvátokat és nem becsülném le annyira az izlandiakat és a szlovéneket.

Szerintem rossz mind a magyar szurkolói, mind a magyar játékos hozzáállás, ha most növeljük az elvárásokat. kell az a felszabadultság (mert azért volt az a fiúkban, volt rá szemléltető példa). Begörcsölni egy Izland ellen pedig öngyilkosság.
Barcafilozófia
Barça B

2012.01.21. 19:26:47

fcbarca0827 írta:
FtcSikiHun írta:http://www.kezi.hu/cikkek.php?opid=32
Köszönöm nincs több kérdésem 8)
Khmm... Most láttam az M2-n a meccs ajánlóját. Khmm... :P
Holnap, 15:50-től Magyarország-Izland az M1-en.
Na, azt megkell nézni \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.01.21. 18:57:08

FtcSikiHun írta:http://www.kezi.hu/cikkek.php?opid=32
Köszönöm nincs több kérdésem 8)
Khmm... Most láttam az M2-n a meccs ajánlóját. Khmm... :P
Holnap, 15:50-től Magyarország-Izland az M1-en.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.21. 18:11:12

Srácok 2 kérdés. Én azért elfogult tudok lenni a kézilabdával kapcsolatban, de lenne 2 kérdésem.
1. Hirtelen ennyire jók lettünk?
2. Vagy a többiek lettek ennyivel gyengébbek?

Csak mert láttam legutóbb játszani ellenünk a spanyolokat és a franciákat, ég és föld. Most meg ha a bírók nem szívatnak szét minket, akár még a spanyolok is meg lehettek volna. Erről mi a vélemény? Az is lehet, hogy a következő 3 meccs ad választ...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.21. 18:07:39

Nem lehet leírni mekkora gratuláció jár a fiúknak!Ebből a csoportból továbbmenni veretlenül, ráadásul legyőzve az EB, VB címvédő franciákat :shock:
Nem egyszerű a középdöntő sem, ilyen alázattal, tovább kell dolgozni, s bizony akár még elődöntő is lehet, viszont nem szabad ez lebegjen a srácok előtt, mert láttunk már sajnos főleg ebben a sportágban, ha már csak pár lépés kell a cél eléréséhez, elbukunk!De ne így legyen, s Izland ellen midnent bele!
Kép
Kép
Kép
Barcafilozófia
Barça B

2012.01.21. 17:59:48

Halottam, és láttam is a Frnaciák elleni meccset. Az Újvidéki szurkolók, olyan hangulatot teremtettek, mintha csak Magyarországon lett volna :D én is szerbiai vagyok, Törökbecsei, és tiszta szivvel szurkoltam/szurkolok a Magyaroknak!!!! :D :D :D
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.21. 17:41:56

az mekkora komoly!

lengyel-svéd

1. félido: 9-20
2. félido: 20-9

azért nem semmi h a lengyelek -11-ről felálltak x-re (lohettek volna még1-et, h jojjon a mixem :D)
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.21. 17:07:06

[quote="FtcSikiHun]Hát azért ott van a Löwen játékosa Ancsin aki még csak 21 éves.
Ott van Tatabányán Iváncsik Ádám aki 21.
Kapusok bőven jók 40 éves korig, Tatai és Mikler sincs még 30.
Törő Szabi is 29, Nagy Norbert(Szeged) 20 éves.
Szöllősi is még csak 22.Csaszi is most van a legjobb korba a maga 27 évével.

Aki már kezd kiöregedni az Fazekas (35), Mocsai(33), Laluska,Ilyés,Iváncsik G (30), Krivo (31).

Nincs brutális utánpótlásunk, de még mindig jobb mint Európa felének.

szerk.: viscaelbarca, Buday már a Szegedben sem vállal valami nagy szerepet, sose lehetett igazán nagy játékos a sok sérülése miatt. Lassan már csak a hetesekre áll oda. Inkább Lékai irányítja a csapatot.[/quote]
Hát azért ez nem olyan erős. Iváncsik Ádámot annyira nem vágom, ez az Ancsin meg egyáltalán nem győzött meg, de legyen úgy hogy klasszis lesz. :D A kapusokat hagyjuk, Császár meg nem számoltam bele, mert viszonylag egy jó ideje válogatott. A felsorolt fiatalok közül talán Szöllősi az, aki a legígéretesebbnek tűnik. De hát előtte a már említett Zubai van, aki rendkívül jól játszik. Na mindegy. Átlövőben érzem gyengének magunkat...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Válasz küldése