sztem isInitom írta:na ez elúszott...

Na, Malaga - Barca 40 percmúlva!
sztem isInitom írta:na ez elúszott...
egy sincs, uhogy nem tudhatjuk, működne ecsababarca írta:Mondtam én,hogy nem lesz ez egyszerű. 6os fal ellen 1 jó átlövő teljesítmény. jah.
5 gól hátrány van csak és még van 20 perc.Initom írta:na ez elúszott...
Kössz. Mert én közvetlen a kérdésem után felmentem a Port.hu-ra, és ott már kivolt irva. előtte az Animare tv újság-ban néztem, ott pedig nem szerepelt. Mégegyszer kösz.fcbarca0827 írta:Ne az érdekeljen, hogy mi szerepel a műsorban. Az még akkor készült, mielőtt továbbmentünk a csoportból. 15:50-kor ülj az M1 elé és nézzed, mert ott lesz.Barcafilozófia írta:Sziasztok. Egy általános kérdés. Mikor lesz a Magyarország - Izland Kézi EB meccs? Valaki azt irta, hogy ma lesz 15:50-kor az M1-en, de a műsorukban nem szerepel semmilyen kézilanda mára. Ha valaki tudja, kérem irjon. Bocs ha ez off.
Ne az érdekeljen, hogy mi szerepel a műsorban. Az még akkor készült, mielőtt továbbmentünk a csoportból. 15:50-kor ülj az M1 elé és nézzed, mert ott lesz.Barcafilozófia írta:Sziasztok. Egy általános kérdés. Mikor lesz a Magyarország - Izland Kézi EB meccs? Valaki azt irta, hogy ma lesz 15:50-kor az M1-en, de a műsorukban nem szerepel semmilyen kézilanda mára. Ha valaki tudja, kérem irjon. Bocs ha ez off.
holnap sok kérdésre választ kapunk. már azon sem lennék meglepve ha a szlovénok megvernék a franciákat..FtcSikiHun írta:De még takaréklángon is megütik izlandot és szlovéniát, horvátok ellen meg összekapják magukat, horvátország sem emelkedik ki jelenleg.
én még ettől is félek. hatalmas dolog volt megverni a franciákat, de most annyira bízik bennük mindenki (mert azt hiszik izland franciákhoz képest semmi) hogy már a 2 pontot várjuk, pedig én nem magunkat tartom esélyesebbnek.visca el barca írta:
de egyelore izlandot kell megverni.
-én egy szoval nem mondtam h nekünk izlik a hatosfal, mindössze megallapitottam h ők régota azt játsszák, és h én szerintem mi annak az ellenszere.jelwaz írta:Kezdjük ott, hogy a hatosfal szerintem nekünk nagyon nem fincsi. Ugyanis nincs világklasszis átlövőnk, sem világklasszis beállónk (sőt, beállóban Zubai szerintem nem igazán mérce, de eddig szépen teljesít szó se róla).
- öh. két gondolatotomat csunyan összevontam eggyé, értelmetlen lett. termeszetesen az általad is emlitett tejfelesszájú gyereket kell kivenni a támadásokból, és akkor talán atlason sem fog annyira élni mellette. sigurdssonnal kapcsolatban a szélsőket akartam emliteni, mert amellett h ugye a heteseket is lövi, iszonyat mennyiségű golt lő ő is, meg odaát petersson is.jelwaz írta:Ez a féllábas duma... Meg, hogy csak Sigurdsson... Hát nem tudom, hogy mondjuk Palmarssonon kívül játszik-e 90-es születésű a Kielben? Pedig a Kiel nem akárkit szerződtet....
- nem, itt nem a halászgató 5+1-re gondoltam, hanem arra, amikor egy ember ténylegesen kivállik a falból az egyik lövőre.jelwaz írta:Az 5+1 (ha zavarós védekezésre gondolsz) meg nem igazán arra jó, hogy egy adott játékost kivegyen.
lenézni nem nézünk le senkit, de 3 ilyen meccsel a hátunk mögött egyszereun csalodas lesz ha nem tudunk két pontot elhozni. izland annyira kiábráditóan védekezett az eddigi 3 meccsén, hogy valami elképesztő, nem véletlenül ők kapták a legtöbb gólt, a csoportmeccseken! (igaz ők is lőtték a legtöbbet, de valljuk, be a D volt a leggyengébb csoport, minden meccsen 60+ gol szuletett..)jelwaz írta:alapvetően én is azt gondolom, hogy viszonylag könnyedén kell nyernünk, de ilyen "lesajnálásból" nagyot koppanhatunk. Főleg, hogy skandináv országról beszélünk, és az ő kézilabda kultúrájukban mindig benne van minden.
ne derüljön ki, hogy milyen az ha rossz napot fog ki. csak ismételni tudom magam, örülök h nincs világklasszis a csapatban, akinek ha nem megy, akkor magával rántja az egész csapatot...jelwaz írta:Másrészről azt gondolom, hogy szellemileg egy vezére van a csapatnak, az Császár. Illetve talán még a kapusok, de az nem mindig hat ki a támadásra. ha ő rossz napot fog ki, azt nem tudom, hogy hogyan élné meg a csapat.
horvátokról most fog kiderülni mire képesek. balic egyelore nokedli, lackovic viszont félelmetes.jelwaz írta:Ha pedig megnézed a horvát csoportban az eredményeket, akkor nem igazán értékelném fel annyira a horvátokat és nem becsülném le annyira az izlandiakat és a szlovéneket.
Hát én csak ennyivel nem értek egyet.visca el barca írta: de bizony, ez egy ilyen egyszerű játék!
hatosfal ellen nem kellenek az állandó bemozgások, 1-1-es szituációk, meg az erőltetett bejátszások. a hatosfalnak éppen az a lényege, hogy az ellenfelet egy statikus játékra, esetunkben folyamatos átlövésekre, vagy a gyors indításokra kényszeritse. na most ez utobbi a férfi mezonyben kivitelezhetetlen, főként olyan formaban, hogy meccset épitsunk rá. ezért marad az előbbi, a folyamatos átlövés. eddig minden meccsen volt valaki, aki kiemelkedett, izland ellen vmelyik átlövőnek kell klasszis teljesitmenyt nyujtani. ugye főként illyésre gondolok, de azt se bánom ha a fogalmatlan (:D) laluska, vagy épp putics kezdi el szórni a gólokat.
...
a támadójátékuk kulcsa meg egyertelmuen sigurdsson aki ugye vezeti a gollovolistát. 5+1-es védekezéssel ki kell venni a játékbol, elvileg nem jelenthet gondot. ha őt sikerül semlegesiteni, esélyük nem lesz a pontszerzésre.
nekünk viszot épp az a nagy erenyunk, hogy nincs olyan oriasi klasszisuk, akinek a teljesitmenyétől nagyban függ a csapat játéka. én pl ezért örülök h nincs nagy laci, mert mindenki tole várná a meccsenkénti 10 golt, aztán ha neki nem megy, kihat az egesz csapatra.
nalunk viszont ilyen nincs. ha nem megy császárnak, majd megy a kis mocsainak. ha nem megy ivancsiknak, megy majd harsányinak. ha nem megy illyésnek, megy majd puticsnak. ugy vélem h ez a kulcsa a jelenlegi válogatottnak.
és innentol igenis nagy elvárások vannak. izlandot meg szlovéniát féllábon is verni kell.
abban meg senki ne bízzon, h a spanyolok mellett a franciák is megverik majd a horvátokat. a gallok innentol kezdve tartaléklángon végiglötyögik az egészet.
Na, azt megkell néznifcbarca0827 írta:Khmm... Most láttam az M2-n a meccs ajánlóját. Khmm...![]()
Holnap, 15:50-től Magyarország-Izland az M1-en.
Khmm... Most láttam az M2-n a meccs ajánlóját. Khmm...