Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legyen így, ettől függetlenül ez még mindig nem magyarázza a lentebb linkelt cikket, ami ráadásul ma délelőtt jelent meg.
A port.hu írja, viszont a SportTV oldala nem?FtcSikiHun írta: a port.hu 16 órára ír egy meccset, és 18.15re. szóval a miénket adja és a francia szlovént
a port.hu 16 órára ír egy meccset, és 18.15re. szóval a miénket adja és a francia szlovéntfcbarca0827 írta:Látod a linkben a magyarok meccseit?FtcSikiHun írta:
Ne okoskodjál már![]()
Csak mi játszunk 4től.
A középdöntős meccseket már a sport tv adja.
Mostantól csak 3 meccs lesz egy nap:
4-6-8 óra.
Látod a linkben a magyarok meccseit?FtcSikiHun írta:
Ne okoskodjál már![]()
Csak mi játszunk 4től.
A középdöntős meccseket már a sport tv adja.
Mostantól csak 3 meccs lesz egy nap:
4-6-8 óra.
Ne okoskodjál márfcbarca0827 írta:A SportTV nem adja a magyar meccseket. Ők ezeket adják: http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/01/21/stv_kezilabda8FtcSikiHun írta:Az lesz az!dr. Mezey írta:a sport2 ad kézi EB-t 16:00-tól
Biztos adni fogja az M1, csak nem voltak felkészülve arra, hogy továbbjutunk a csoportból.Nyilván lesz műsorváltozás. Legalábbis el nem tudom képzelni, hogy ezek után ne lássuk élőben a meccseket...
A SportTV nem adja a magyar meccseket. Ők ezeket adják: http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/01/21/stv_kezilabda8FtcSikiHun írta:Az lesz az!dr. Mezey írta:a sport2 ad kézi EB-t 16:00-tól
kösz, vmi hasolora gondoltam én is. szégyen, de az itthoni bajnokságot egyálalán nem követemFtcSikiHun írta:szerk.: viscaelbarca, Buday már a Szegedben sem vállal valami nagy szerepet, sose lehetett igazán nagy játékos a sok sérülése miatt. Lassan már csak a hetesekre áll oda. Inkább Lékai irányítja a csapatot.
Kössz a választ. Az a bajom hogy ezt a port.hu írja, de a Sport2 saját oldalán 16:00-ra ökölvívást írtak. Na mindegy majd kiderül, valaki csak leadja.FtcSikiHun írta:Az lesz az!dr. Mezey írta:a sport2 ad kézi EB-t 16:00-tól
Az lesz az!dr. Mezey írta:a sport2 ad kézi EB-t 16:00-tól
visca el barca írta:
amugy igy most jut eszembe a sok sikerélmény közepette, hogy buday hol van?miért nem lett kihozva? nem rémlik h serult lenne...
Hát azért ott van a Löwen játékosa Ancsin aki még csak 21 éves.Barcaman1993 írta:
Hát sztem azért mi sem állunk vmi jól az utánpótlással. Néhány éve válogatott Zubai, Lékai duó akik tényleg minőséget hoztak, de a többiek... Putics, Nagy Kornél és a többi... Azért mi sem állunk vm szerencsésen az utánpótlással. Csak tényleg náluk az a generáció már kezd kiöregedni. Jó lenne egy szép eredményt elérni ezek után ezen az EB-n.
karabaticot véletlenul oregeztem le, ő olyan 27 korul lehetBarcaman1993 írta:Hát sztem azért mi sem állunk vmi jól az utánpótlással. Néhány éve válogatott Zubai, Lékai duó akik tényleg minőséget hoztak, de a többiek... Putics, Nagy Kornél és a többi... Azért mi sem állunk vm szerencsésen az utánpótlással. Csak tényleg náluk az a generáció már kezd kiöregedni. Jó lenne egy szép eredményt elérni ezek után ezen az EB-n.visca el barca írta:ök még jövőre az olimpián iszonyatosan odateszik magukat, aztán kifujtak, hiába vannak még jo jatekosaik, pl. abalo, nincs igazi utánpotlásuk.
messideco írta:Én sajnos egyáltalán nem tudok magyar kézilabdát nézni. Régen nagyon rajongtam ezért a sportért, a Veszprém 2000-es évek első felének a csapata nagyon jó volt: Pásztor,Csoknyai, Éles, Carlos Perez,Ivo Louis Dias, Mirza Dzomba, FilipovicsGál Gyula, mind mind hatalmas zsugások voltak.
OFF: Régen a közszolgálati tévék legalább sugároztak magyar sportot: kézilabda, kosárlabda, vízilabda, hoki, de ma már semmi
Hát sztem azért mi sem állunk vmi jól az utánpótlással. Néhány éve válogatott Zubai, Lékai duó akik tényleg minőséget hoztak, de a többiek... Putics, Nagy Kornél és a többi... Azért mi sem állunk vm szerencsésen az utánpótlással. Csak tényleg náluk az a generáció már kezd kiöregedni. Jó lenne egy szép eredményt elérni ezek után ezen az EB-n.visca el barca írta:ök még jövőre az olimpián iszonyatosan odateszik magukat, aztán kifujtak, hiába vannak még jo jatekosaik, pl. abalo, nincs igazi utánpotlásuk.
Hát igen,ez a kettő miatt írtam azt amit írtam.visca el barca írta:
amugy remelem senki nem felejti el azt, h izland olimpia ezustermet szerzett 2008-ban...
azért valljuk be, ha jatszanank velük egy hónap alatt mondjuk 10 meccset, nyolcszor még mindig ők győznének. omeyer, karabatic, a gillet testverek, fernandez, narcisse, hiába h kicsit öregecskék már, még mindig a világ legjobbjai.
hát, ha a 40 éves stefansson pont ellenunk fog paradezni, felkötöm magamcsababarca írta:Értem amit mondasz.
De valószínűbbnek tartom,hogy a Mocsai,Krivo,Putics,Ilyés 4es elosztja maguk között a gólokat,mint hogy egy ember lövöldözi szét őket.
Te meg azt írtad az előbb,hogy egy átlövő elég. Én erre reagáltam.
A védekezésünk lesz a kulcs,mert ha nem pörög eléggé,akkor lehet baj. mert azért nem kis lövők vannak a túloldalon: Petersson, Stefansson...nehogy ellenünk villantsanak először.
Úgy értettem,hogy nem ilyen egyszerűn játék,hogy nem lehet előre megjósolni hogy mi lesz. bármi lehet. tény,hogy előzetesen hozni kéne a formát illetően.
De előzetesen k gondolta volna,hogy megütjük a franciákat? senki. bármi lehet.
Persze fel lehet vázolni a dolgokat,hogy mi van ha. de úgyis minden meccs közben derül ki.
Fő a koncentráltság.
visca el barca írta:izland amiot az elitben van, klasszikus hatosfalat védekezik. ha az átlövőink közül csak egy megszórja magát, esélyük sincs.csababarca írta:játékstílusuk nem kedvez nekünk, kemény a védekezésük nagyon.messideco írta:Izland mennyire kemény? Verhető ellenfél?
De ha úgy játszunk,ahogy eddig,és úgy védekezünk mint tegnap,akkor nyerünk.
JEGYVÁSÁRLÁS
A magyar férfiválogatott Izland elleni vasárnapi Eb-középdöntő-mérkőzésére a Magyar Kézilabda Szövetség a szervezőkkel történt megállapodása értelmében szombaton a tervek szerint 13-20 óra között Magyarországon is lehetőség nyílik jegyvásárlásra, Budapesten, Szegeden és Veszprémben.
A vasárnapi Izland elleni mérkőzésre a magyar szurkolók összesen 975 db jegyet vásárolhatnak meg Magyarországon.
Jegyárak és rendelkezésre álló jegyek:
10 € - 205 db
15 € - 570 db
25 € - 200 db
A keddi, Szlovénia elleni, valamint a szerdai Horvátország elleni mérkőzésre szintén szombaton lehet jegyeket foglalni Magyarországon 10, 15, valamint 25 eurós áron.
Jegyvásárlási helyszínek:
Budapest
Magyar Kézilabda Szövetség
XIV. kerület, Istvánmezei út 1-3., 3. emelet
Veszprém
Veszprém Aréna
Külső-kádártai út
Szeged
Újszegedi sportcsarnok
Temesvári körút 33.
A jegyeket kizárólag euró kifizetésével, és a név, illetve a darabszám megadásával lehet lefoglalni. A lefoglalt jegyek átvételére vasárnap 13 órától nyílik lehetőség az újvidéki Spens Arénánál.
A belépők érvényesek a január 22-i Magyarország-Izland, Franciaország-Szlovénia és Spanyolország-Horvátország mérkőzésre egyaránt.
Mivel várhatóan a horvát és a szlovén szurkolók is nagy számban vásárolnak jegyeket a középdöntő mérkőzéseire, ezért a magyar csapatnak óriási szüksége van szurkolói támogató biztatására.
A középdöntő további mérkőzéseire, azaz a keddi magyar-szlovén és a szerdai magyar-horvát mérkőzésre VASÁRNAP lehet belépőket vásárolni az Európa-bajnokság újvidéki csarnokának jegypénztárában, 10, 15 és 25 eurós áron.
Tökéletes forgatókönyv lenne. Hol kell aláírni?FtcSikiHun írta: A spanyolok és a franciák végigvernek mindenkit, mi megverjük izlandot és szlovéniát, kikapunk a horvátoktól, és ott vagyunk a 2. helyen az elődöntőbe![]()
azért nem ennyire egyszerű sport a kézilabda.visca el barca írta:izland amiot az elitben van, klasszikus hatosfalat védekezik. ha az átlövőink közül csak egy megszórja magát, esélyük sincs.csababarca írta:játékstílusuk nem kedvez nekünk, kemény a védekezésük nagyon.messideco írta:Izland mennyire kemény? Verhető ellenfél?
De ha úgy játszunk,ahogy eddig,és úgy védekezünk mint tegnap,akkor nyerünk.
Akkora emberekkel nem is csodálom.visca el barca írta:
izland amiot az elitben van, klasszikus hatosfalat védekezik. ha az átlövőink közül csak egy megszórja magát, esélyük sincs.