Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Belletti írta:Massat szerintem is simán lerajtolják, de talán Alonso nem megy el neki, szerintem az elsőkör után:
Hamilton
Raikonen
Heidfeld
Massa
Alonso
Kubica
A Hungaroringen abszolút nem találták az autó beállitásait. Monddj más példát légyszíves!Belletti írta:Ezt honnan szedted, Massa [auto_cenzúra] rajtoló, néz meg néhány futamot! A magyar nagydíjon is egy helyett rontott a rajtnál!
Mért ne tudnák Massát megszoritani? sztem le lesz rajtolva holnap.Los Banditos írta:1. F. Massa
2. L. Hamilton
3. K. Raikkönen
4. F. Alonso
5. R. Kubica
6. N. Heifeld
Remélem Raikkönen valahogy előrébb kerül, de Massát nem hiszem, hogy megtudják majd szorítani. Davidson nagyon jól ment, de nem volt szerencséje.Schumacher pedig egyre rosszabb lesz.
![]()
pont a szülinapom elött 1 nappalLos Banditos írta:Április 27.haze71 írta:Meg tudná valaki nekem mondani, hogy mikorra van tervezve a 2008-as futam Barcelonába? Idén azon a hétvégén voltam ott, mikor a Forma-1 volt. SZállás korlátozott számban volt és kétszer olyan drágán, mint egyébként. Mégegyszer nem akarok ebbe belefutni. Előre is köszi.
Szerintem addig fogják marni egymást, ameddig valamelyik pilota le nem lép, onnantol pedig szent a béke!Krojf írta:Komáim!
Az NSO mai híre szerint megvolt a "Nagy Békítőshow" a
McLarennél.
Ron Dennis Alonsoval és Hamiltonnal is beszélt külön,
mellesleg a két pilóta is egymással.
Aztán a többire már nincs garancia.
Szerintetek milyen fejlemények várhatóak?
Kérdez Benneteket Krojfotok.
Április 27.haze71 írta:Meg tudná valaki nekem mondani, hogy mikorra van tervezve a 2008-as futam Barcelonába? Idén azon a hétvégén voltam ott, mikor a Forma-1 volt. SZállás korlátozott számban volt és kétszer olyan drágán, mint egyébként. Mégegyszer nem akarok ebbe belefutni. Előre is köszi.
jó csaj!befödöznémLos Banditos írta:
Kimi bnője sem rossz.![]()