Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ElvilegSharkinho írta:Hát igen, az nem lenne rosszbarca99 írta:Csak már egy versenyképes kocsit kaphatna...
Hát ebből nem lesz +1év a MercinélScorpio írta:Alonso nem fogadta el a meghívást?
Spanyol sajtóértesülések szerint Fernando Alonso nem fogadta el a McLaren meghívását. A csapat résztulajdonosa, Mansour Ojjeh 72 méteres jachtján látta vendégül a McLaren-Mercedes munkatársait. Itt készültek azon felvételek is, amelyeken Lewis Hamilton Sara Ojjehhel látható.
Lewis Hamilton mellett Ron Dennis is részt vett a közös nyaraláson. Alonso pedig Menorcan csatlakozott volna a csapathoz.
http://www.formula.hu
Grat Alonso!
Szerintem igen! Alonso hozná az eredményeket!ozsimiki írta:HA távozik Alonso,akkor BMW-re elég nagy sansz van![]()
http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=18042
Megnézném le tudja e győzni Nick-et![]()
Mindenesetre ha távozik a wookingiaktól,az már nekem jó,mert mindenképp visszalépés lenne számára,legalábbis a jövő évet nézve! Persze lehet a bömöből is pár év múlva VB kocsija...de jövőre még nem![]()
Már csak azon kell "izgulni",h idén ne legyen VB,és akkor pár évig talán nem is lesz![]()
Tuti nem lenne könnyű dolga Nick-el! Sem.....Kralo írta:Érdekes lenne az Alonso Heidfeld páros. Itt se lehetne majd beszélni első és második számú pilótáról. Alonso talán stabilabban hozná magát, de nem vennék rá mérget, hogy mindig Heidfeld elött végezne. Bár szerintem ez a páros nem fog összejönni.
Renault lehet, hogy gyengébben muzsikálna, de ott már töltött pár évet, vmi előnyt ez csak jelentene. Viszont nagy valószínűséggel Piquet lenne a csapattársa. Nem hiszem, hogy sokkal gyengébb lenne Hamiltonnál.![]()
Alonsonak fel van adva a lecke..
Helyében vagy visszamennék a Renaulthoz, vagy dacból maradnék a McLarenben és elkenném Hamilton száját, ha idén nem jönne össze.![]()
Nemsokára forma1 magazin, kíváncsi vagyok lesz-e benne vmi érdekesség.
Hát ha ezt az én hszem hatására írtad,akkor nem értemgrecki írta:Asszem a Barca vs. Real topic után ez a darázsfészek lehet a következő, ami bezárásra jut...
Hol???LG írta:Tegnap nem látáttok Gyula exmefutatásátAlig volt elfogult
![]()
Szerintem is a 3as lesz...nekem végülis tök mind1,csak nehogy a Ferrarihoz jöjjönGame90 írta:NSO-n van egy szavazás, hogy:
Ön szerint mi lesz Fernando Alonsóval 2008-ban?
Marad a McLarennél: 12 % (107)
A Ferrarihoz szerződik: 9 % (85)
Visszatér a Renault-hoz: 50 % (452)én erre szavaztam...
Más csapathoz igazol: 7 % (67)
Befejezi a pályafutását: 21 % (186)![]()