Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig elég idegesnek látszott és nem Hamiltonhoz ment oda, hogy ejnye-bejnye hanem Alonsohoz, aki egyből elment ünnepeltetni magát, kibújva a fejmosás alól.Attya írta:nem szidta le alonsot!!!! ezt elég egyértelmüen lehetett látni!!! és ez nem kitaláció amit írtam!!! Hamilton felrugta a taktikát ezt nyílt titok és ami az időmérön történt az nem Alonso ötlete volt az is tuti!
Ha kicsit mélyebben utána néztél volna a dolgoknak akkor most te sem Alonso-t szidnád hanem azt a kis pökhendi angolt!!! akkor most figyelj!!! elvileg minden versenyen más a kedvezményezett pilóta és a Hungaroringen éppen Alonso lett volna az akit kicsit jobban segitenek és mivel Hamilton ezt figyelmen kívül hagyta, vagyis a csapat taktikát felrugta és még ráadásul elküldte Ron Denist is melegebb éghajlatra mikor ö azt kérte tőle, h tartsa be a csapat taktikát! És éppen ezért Ron Denis azt találta ki, h 1 kicsit +leckézteti Hamiltont azzal, h Alonsot addig tarja bent ameddig csak lehet vagyis az Angolnak már ne legyen ideje több körre! Alonso nem magátol nem indult el hanem addig várt ameddig a mérnöke nem adott neki utasitást. A felvételen lehet is látni, h a mérnöke vissza számlál! Tehát ne ALONSO-T szidd hanem azt a kis semmirekello angolt, h ien nagy lett a képe, h azt hiszi, h mindent +engedhet magának!!Boixos írta:ezekkel a hisztijeivel csak azt bizonyítja alonso, h abszolút nem tisztességes sportember. miért nem harcol? mit szemétkedik? ennyit tud?
nemsokára jönnek majd azok a dumák is, h jobban nyomják a fiatal gyereket a csapatnál, mint őt. őt, aki az aktuális világbajnok... egy 13 éves gyerek ellenében... ugyanmár...
ennyire nehéz lenne benyelni neki, h szarabb, mint az angol?
Honnan nézted ki?Los Banditos írta:Jó a memóriám, mi?![]()
Kimi tényleg nagyon jó volt. 6. hely mindjárt az első futamon Ausztráliában, majd két 4. ehly Ausztriában és Kanadában és volt még egy 5. helye ha jól emlékszem.noname írta:Azért a Sauber nem volt éppen olyan gyenge...Ott volt esélye néhány jó versenyre.Alonso pedig csak egy példa a rengeteg ellenpéldával szemben.
Azért nem is volt olyan jó!noname írta:Azért a Sauber nem volt éppen olyan gyenge...Ott volt esélye néhány jó versenyre.Alonso pedig csak egy példa a rengeteg ellenpéldával szemben.
Alonso Minardi, Kimi Sauber!noname írta:Sztem semmire se fog menni.Ha egy tehetséges versenyző nem kerül rögtön jó kocsiba, akkor legtöbbször egyszerűen eltűnik idővel.de ha kapnak rögtön egy jó kocsit, akkor lásd:Hamilton
Sztem semmire se fog menni.Ha egy tehetséges versenyző nem kerül rögtön jó kocsiba, akkor legtöbbször egyszerűen eltűnik idővel.de ha kapnak rögtön egy jó kocsit, akkor lásd:HamiltonScorpio írta:Kíváncsian várom, hogy milyen lesz! Igaz az autó nagyban befolyásolja az eredményeit! Bár csapatásával összelehet hasonlítani!
Nálad van a pont kedves Miki! Amúgy a McLarent sosem szerettem, csak addig érdekeltek az eredményeik, amíg a Professzor ott volt. Go Kimi!!!ozsimiki írta:Mivenl óriási ellendrukkere vagyok a spanyolnak,ezért örülnék ha csapaton belül összeesküdnének elleneMeg is érdemli,a nyilatkozatai után,stb,stb,stb...
Most Kralo azzal fog jönni,hogy dehát Hamiltont jobban támogatják,persze,h kiborúl a spanyol..igenám,de ez kocsik teljesítményében nem mutatkozott meg...szóval ha olyan jó pilota,le kellett volna nyomnia simén Hamiltont,nem egyszer,hanem 7ből 6szor,és nem lenne miről beszélni...akkor simán mellette álna a csapat,stb,stb...
A következő a helyzet: látta,h nem megy úgy neki,ahogy akarja,nem bírja legyőzni egyértelműen a csapattársát,ezért kezdődtek a hisztizések,és ide jutott....meg is érdemli!
Hová jutott?ozsimiki írta: A következő a helyzet: látta,h nem megy úgy neki,ahogy akarja,nem bírja legyőzni egyértelműen a csapattársát,ezért kezdődtek a hisztizések,és ide jutott....meg is érdemli!
ebben egyet értünk,azthitte h mert ő 2xes vb ,mellé áll majd mindenki...ezt bukta.Hamilton mellé jolenne vmi sokkal szimpatikusabb pilota mint az Alonsoozsimiki írta:Mivenl óriási ellendrukkere vagyok a spanyolnak,ezért örülnék ha csapaton belül összeesküdnének elleneMeg is érdemli,a nyilatkozatai után,stb,stb,stb...
Most Kralo azzal fog jönni,hogy dehát Hamiltont jobban támogatják,persze,h kiborúl a spanyol..igenám,de ez kocsik teljesítményében nem mutatkozott meg...szóval ha olyan jó pilota,le kellett volna nyomnia simén Hamiltont,nem egyszer,hanem 7ből 6szor,és nem lenne miről beszélni...akkor simán mellette álna a csapat,stb,stb...
A következő a helyzet: látta,h nem megy úgy neki,ahogy akarja,nem bírja legyőzni egyértelműen a csapattársát,ezért kezdődtek a hisztizések,és ide jutott....meg is érdemli!
Ki?Raziel írta: van helyette jobb...és lesz is.
Csak nehogy jövőre megint megjelenjen egy újabb üdvöske, akkor megint nézhetnél újabb kedvenc után...Raziel írta:a hülye azthitte h majd Hamiltont küldik el,aki százszor jobbmehet isten hirével sztem senkinek nem fog hiányozni,hozzák ide Buttont helyette
van helyette jobb...és lesz is.Scorpio írta:Fog még hiányozni! Főleg amikor az új kocsit fejlesztik!Raziel írta:a hülye azthitte h majd Hamiltont küldik el,aki százszor jobbmehet isten hirével sztem senkinek nem fog hiányozni,hozzák ide Buttont helyette
Fog még hiányozni! Főleg amikor az új kocsit fejlesztik!Raziel írta:a hülye azthitte h majd Hamiltont küldik el,aki százszor jobbmehet isten hirével sztem senkinek nem fog hiányozni,hozzák ide Buttont helyette