Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz! Csak Kimiben jogosan lehet bízni, addig Massaban nem!noname írta:Nemrég Kiminek se ment jobban és most megy.Alonso sincs valami nagy formában.egyedül Hamilton stabil és ezért is lesz VB sztem.Scorpio írta:Massa hihetetlen milyen gyenge! El kellene küldeni és egy normális pilótát igazolni!
Nemrég Kiminek se ment jobban és most megy.Alonso sincs valami nagy formában.egyedül Hamilton stabil és ezért is lesz VB sztem.Scorpio írta:Massa hihetetlen milyen gyenge! El kellene küldeni és egy normális pilótát igazolni!
Igen, a Britt volt az. Kár, mert a Super Agurik nagy reménnyel várták ezt a futamot.LG írta:Nekem 1 vmi szemet szurtAmikor Davidson
![]()
És ez kit érdekel? De pont ezért szurkolsz neki, mert ő most a "király".Raziel írta:Akkoris jobb az első évében mint mindenki másirigykedni meg lehet a ferrarisoknak,ennyit tudtok,az meg h őt kedvelem az egy dolog,és akkor mivan? semmi
GRT!norbi_fcb írta:nem szeretem hamiltont. az lehet h jó de most is nem rég az burult egyet és egyből mindenki: "jaj, szegény hmilton, mi lesz vel?? áá minek sajnálni? mással történik ugyan ez mi van akkor?? semmi... ott max annyi h hú mekkorát esett semmi több...
Akkoris jobb az első évében mint mindenki máskovinho írta:Kösz Los, számítottam rá hogy vki beírja. Ez a véleményem nekem is.Los Banditos írta:Razilel: Légyszíves ne menőzuz ezzel a hamiltonos dologgal, mert egy éve, amikor még csak a GP2-be versenyzett nem is tudtad, hogy kiaz.![]()
Szánalmas divatdrukker.![]()
Kösz Los, számítottam rá hogy vki beírja. Ez a véleményem nekem is.Los Banditos írta:Razilel: Légyszíves ne menőzuz ezzel a hamiltonos dologgal, mert egy éve, amikor még csak a GP2-be versenyzett nem is tudtad, hogy kiaz.![]()
Szánalmas divatdrukker.![]()