Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.05. 12:51:01

Raziel írta:Alnsora is lehet...de nemtudom megint mért ekkora szád.Én nem mondtam h rossz pilóta volt,megint kiforgatod a szavaimat iq fighter :wink: igen Renault fan voltam.A ferrarit mindigis utáltam.
Komolyan nem értelek....te minek szóltál be? Mi alapján gondoltad,h védem Schumit? Mert nem védtem,erre jössz az ovis szöveggel? Akkor kinek nagy a szája?

Szóval Rönó drukker voltál..de nem Alonso,most Merci fan vagy,igaz? És Hamilton....hm...hogy tudod így változtatni a kedvenceidet :roll: :?: Amúgy én meg mindig is Ferraris voltam,és Schumis...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Raziel
Entrenador del Barça

2007.08.05. 12:45:47

Alnsora is lehet...de nemtudom megint mért ekkora szád.Én nem mondtam h rossz pilóta volt,megint kiforgatod a szavaimat iq fighter :wink: igen Renault fan voltam.A ferrarit mindigis utáltam.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.05. 12:26:57

Raziel írta:Kicsit elfogult vagy te Sumival szemben nem? elvakult szurkólója vagy...ha pl minden istálóban elrontana egy-egy kocsit,te akkoris megvédenéd...ez az óvoda.
Megint Kezded??

Miről beszélsz,olvasgass vissza jópár oldalt,és rájössz,h ISMÉT hiába írtál :wink:

Akkor lennék elfogult,ha nem ismerném el,h csinált szemét dolgokat,amúgy meg Nálad sokkal okosabb emberek is tudják,és elismerik,hogy mekkora pilóta volt....

Helyedben hallgatnék inkább,gondolom tavaly meg Rönó fan voltál,azelőtt meg Ferrari,stb,stb,stb,....

Amúgy meg szöveget tanúlj meg értelmezni kollega :wink: Egyáltalán nem írtam olyat,h védeném,csupán amikor ő volt szemét,használtak Rá is ugyanúgy dúrva szavakat,akkor Alonsora miért ne lehetne :?: Kapishe iqbetyár :?: :lol:
Kép
Raziel
Entrenador del Barça

2007.08.05. 11:43:40

Kicsit elfogult vagy te Sumival szemben nem? elvakult szurkólója vagy...ha pl minden istálóban elrontana egy-egy kocsit,te akkoris megvédenéd...ez az óvoda.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.05. 11:22:04

Kralo írta:
ozsimiki írta:Heheeeee

Schumit minek veszitek elő? Kralo téged sem értelek,azért mert az 1992 óta kedvencem,pár évre rá gerinctelenséget csinált,még tarthatok mást gerinctelennek nem? Amúgy Schumi meg is kapta a "jutalmát" Alonso megkapja? ÉÉÉN ELISMEREM,H SCHUMI KHÖTSÖG VOLT, Mi a fszért nem lehet elismerni,h Alonso egy úndorító patkány? MOST ő keveri a szhart,ne hozzátok fel már a Németet...
Ki mondta, hogy nem lehet elismerni. Sportszerűtlen húzás volt. Schumit miért hozzuk fel? Talán azért, mert Alonso ellendrukkereinek 90%a Schumi illetve Ferrarifanok, és IGEN TI élveztek el leginkább attól, ha végre Alonson van mit szídni. Oké többet nem hozom fel a németet. De a kifejezésmódon talán változtani lehet nem? :roll: Ha nem, akkor óvoda. Felsoroljam, hogy milyen szavakat használtok? Nem fogom, mert szánalom. :cry:
Ha végre van mit szidni?? :lol: :lol: Alonso azért elég sűrűen ad rá okot :wink: De védd csak (ami szntem inkább óvoda) mindenki látta mit tett,ami nem sportszerűtlenség,ill ha az,akkor használjátok Schumira CSAK ilyen jelzőket.... Alonso azt kapja amit megérdemel,ahogy minden Schumi ellenestől azt kapta Schumi amit akkor megérdemelt :wink: Ez miért óvoda???

Amúgy büntetés úgy ahogy elmegy :lol: De a mai napomat akkor sem cseszi el a spanyol,ha 5kört ver az egész mezőnyre,és két kereken körözi le sorozatosan a Ferrarikat :wink: De ezt nem az F1nek köszönhetem,hanem Kedvesemnek :oops: 8)

FORZA FERRARI!
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.08.05. 10:49:55

Viszont ha a McLaren nem hibás, mert Alonso magánszáma volt, akkor miért kell őket is büntetni? Mondjuk még az is jó lenne, ha Hamilton szerezhetne pontot a csapatnak. Vagy nem tájékoztattak normálisan, vagy nem értem miért büntetik a McLarent. :roll:

Gondolom most van Alonsonak egy jó pontja Dennisnél. :twisted:
ozsimiki írta:Amúgy Schumi meg is kapta a "jutalmát" Alonso megkapja?
Meg. :) Akkor mégis csak van igazság.
Raziel
Entrenador del Barça

2007.08.05. 10:21:03

Game90 írta:
Krojf írta:A mai 22. Magyar Nagydíjon Fernando Alonso a 6. helyről
rajtolhat csak, valamint a McLaren akárhogyan is szerepeljen
a versenyen, egy árva csapatpontot sem kaphat!!!
Alonsót csak megbüntették :roll:
Legalább nem úszott el a konstruktőri vb a Ferrarinak...
ja hát igy könnyü :roll: viszont Alonso megérdemelte.
Bodi
Director del Fútbol

2007.08.05. 03:05:43

Végre valami fellépés a csalás ellen.
Go Ferrari! 8)
PCsabi
aka Game90

2007.08.05. 03:01:53

Krojf írta:A mai 22. Magyar Nagydíjon Fernando Alonso a 6. helyről
Alonsót csak megbüntették :roll:
Legalább nem úszott el a konstruktőri vb a Ferrarinak...

Itt van egy link is (köszi Ordog)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.08.05. 02:39:53

Komáim!
A versenybíróság meghozta a döntését!
A mai 22. Magyar Nagydíjon Fernando Alonso a 6. helyről
No, komáim, erre varrjatok gombot!!!
Kér erre Benneteket Krojf komátok.
Capon
Llegenda del Barça

2007.08.05. 00:55:44

Hát ez elég érdekes volt a boxban. Ha a csapat nem mondja azt, hogy ö miattuk nem indult el Alonso akkor nem tud mit felhozni mentségül. És a csapatfönök rohangálásából itélve nem ök mondták neki, hogy várjon. Szerintem. Ha nem védi meg a csapata akkor holnap utolsó helyröl indul.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.08.05. 00:32:58

Komáim!
Itt a "Formula1" topikban is figyeljetek már kissé jobban
a gépelésre, mert az irgalmatlan sok pontatlanság, nomeg
az "irtó laza vagyok"-effektus lassan olvashatatlanná teszi
ezt a topikot is!
Aki vendégként ide felnéz, az azt fogja hinni, hogy az
Eurobarca debilek gyülekezete, akiknek otthon nem
tanították meg rendesen az anyanyelvét!
Ez nem vet ránk valami jó fényt, a Barcáról nem is
beszélve, mondván "milyen csapat lehet ez, ha csak
ilyen szurkolói vannak"!
Szóval erőltessétek már végre meg magatokat és írjatok
magyarul nemcsak ide, hanem az összes topikba!
Bár nem sok reményt fűzök sajnos a javuláshoz, attól
függetlenül hajrá mindenkinek!
Füstölgött kissé Krojf komátok.
Szandi
Főnökasszony

2007.08.05. 00:05:07

Sztem irreleváns felhozni ezt a Ferrari szeretet-Alonos utálat kapcsolatot, mert sztem sokan ( legalábbis én) már azelőtt is szerettük a Ferrarit, hogy Alonsócska még a vb cím közelébe sem került. Igenis szemét dolog volt tőle. Hányadik szemét húzás volt ez már a SAJÁT CSAPATTÁRSÁVAL! Persze mindent meg lehet magyarázni...(várt az utasításra, na perzseeeeeeeeeee, nevetséges)
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Kralo
Entrenador del Barça

2007.08.04. 22:51:52

ozsimiki írta:Heheeeee

Schumit minek veszitek elő? Kralo téged sem értelek,azért mert az 1992 óta kedvencem,pár évre rá gerinctelenséget csinált,még tarthatok mást gerinctelennek nem? Amúgy Schumi meg is kapta a "jutalmát" Alonso megkapja? ÉÉÉN ELISMEREM,H SCHUMI KHÖTSÖG VOLT, Mi a fszért nem lehet elismerni,h Alonso egy úndorító patkány? MOST ő keveri a szhart,ne hozzátok fel már a Németet...
Ki mondta, hogy nem lehet elismerni. Sportszerűtlen húzás volt. Schumit miért hozzuk fel? Talán azért, mert Alonso ellendrukkereinek 90%a Schumi illetve Ferrarifanok, és IGEN TI élveztek el leginkább attól, ha végre Alonson van mit szídni. Oké többet nem hozom fel a németet. De a kifejezésmódon talán változtani lehet nem? :roll: Ha nem, akkor óvoda. Felsoroljam, hogy milyen szavakat használtok? Nem fogom, mert szánalom. :cry:
XaviMessifan
Capitá del Barça

2007.08.04. 22:42:52

jól csinálta Alonso,nem fogják sztem megbüntetni

gooo ferni!!!!!!!!!!
Kép

Més qué un Club!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.04. 22:36:12

Heheeeee

Lionel: hülyeségeid tartogasdd másra...Schumi eredményeit még egy ilyen kumma nagy csaló sem fogja utólérni,amúgy nézzétek meg,h Schumachernek mikor voltak gondjai a SAJÁT CSAPATÁVAL? SOSEM! MERT mindent megtett értük,ahogy Ők is érte...vessétek össze CSALONZÓVAL :wink: Ő miket nyilatkozgat....

Tamás: nem is tudtam,h Schumi fan vagy 8) 8) ez nagy nagy piroscsillag :wink: 8)
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.08.04. 21:41:24

Mert mindhárom etap külön rész. Tök mindegy, hogy a másodikba mennyit futsz, az a lényeg, hogy benne legyen az időeredményed az első tíz legjobb időbe. Az a lényeg, hogy kvalifikáld magad a következőbe.

Az első két részben, annyi benzinnel mész, amennyivel akarsz (kb. 3 környi van a kocsikban), az utolsónál viszont úgy kell megtankolni, hogy versenyre is annyival kell kimenned. Ott már ugye sokkal több van a kocsikban, és ezért fogyasztanak az elején. Aztán a végén kb. elérik az optimális állapotot, jön egy friss szett gumi, és futnak egy gyors kört. A vége már a taktikázásról is szól.

Remélem vmennyire érthető.
PCsabi
aka Game90

2007.08.04. 21:37:27

http://index.hu/sport/forma1/alonso070804/

Az autosport.com szaklap eközben úgy értesült, hogy a spanyol fitneszedző lehet az ügy kulcsfigurája, mert erős a gyanú, hogy ő figyelte az órát, és intett a versenyzőnek mikor hajtson ki, mikor nem kezdhet már biztosan egy újabb kört az összetettben vezető angol.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.08.04. 21:28:56

Srácok!

Valaki magyarázza el nekem (bár valszeg nem fogom megérteni), hogy a szabálykönyvnek miért az az elsődleges, hogy ki az első a 3. szakaszban? Ennek abszolúte nem látom az értelmét. Hamiltonnak van két gyorsabb köre, mint alonsonak. Sőt, ami durva, hogy Trulinak a 3. helyről kéne indulni a leggyorsabb köre alapján, nem pedig a 9.-ről.

Ezt nekem senki sem fogja beadni, hogy észszerű!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.08.04. 19:53:29

Vito írta:ha már a szánalmasnál tartunk, akkor mindkét csapat az, a FIA-val együtt.

ha objektívek tudtok lenni 1-2 percre, akkor észreveszitek, hogy a két csapat, a két pilótapáros undorító, gerinctelen aljas játszmáiról szól az idei F1.
ehhez szépen asszisztál az FIA.

eltiltanám mindkét idióta csapatot 3-4 versenyről, pontlevonással súlytanám, aztán utána biztos nem jutna eszükbe ilyen.
:evil:
Csak tudod, a pénz nagy úr. :roll:
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.08.04. 19:53:25

Vito írta:
ha egy pillanatra is levennétek a Schumis, mekis, Hamiltonos, Ferraris szemüveget, akkor világosan kirajzolódna mindenki előtt, hogy az utóbbi pár év az őket övező botrányokról és az azt követő magyarázkodásaikról
szól. ez így van, ezek TÉNYEK, akár tetszik, akár nem
Ott a pont , teljesen így van. Nem szurkolok én senkinek sem de azért ez már túlzás.
Raziel nem azért de most jössz hogy Hamilton mit csinált , kiváncsi vagyok követted-e a pályafutását amíg nem volt Forma 1-es.
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
barca99
Llegenda del Barça

2007.08.04. 19:52:10

Ezek szerint az öreg Ron egy marha jó színész, mert sztem eléggé idegesnek látszott a végén. :roll:

Hamiltonnak teljesen működőképes volt a kocsija, és ilyenkor az a szabály, hogy a leghamarabban el kell takarítani onnan a kocsikat... Hamiltont így volt a legkönnyebb.

Vizsont tényleg olyan, mintha a Ferka és a Merci "közelebb lenne" a FIA-hoz, mint a többiek. :?
Vito
Llegenda del Barça

2007.08.04. 19:46:53

ugyanott tart az F1, mint a kerékpársport.
teljesen elkurvult.
nehogy azt mondd, hogy Ron Dennis nem tudott Alonso és mérnökei stiklijéről.
nehogy azt mondd, hogy Hamilton nem tudott a kémügyről.
nehogy azt mondd, hogy ha múltkor nem Hamilton autója fekszik a kavicságyban, akkor visszasegítik.
nehogy azt mondd, hogy a Ferrari és Schumi húzásai nem okoztak hányingert neked, anno.

ez a két csapat sajnos mindent megtehet, mivel mindkét európai csapatot szoros érdekek fűzik a FIA-hoz és ez visszafele is igaz.
annak idején sem Sato tette a Hondaba a póttartályt, mégis őket súlytották, mint versenyző.

ha egy pillanatra is levennétek a Schumis, mekis, Hamiltonos, Ferraris szemüveget, akkor világosan kirajzolódna mindenki előtt, hogy az utóbbi pár év az őket övező botrányokról és az azt követő magyarázkodásaikról
szól. ez így van, ezek TÉNYEK, akár tetszik, akár nem
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.08.04. 19:46:30

varga tamás írta:
Dos Santos írta:Tamás,

Schumacher, az F1 történetének egyik legnagyobb pilótája.Sennát vagy Hakkinent mégis többre tartom nála.Tudod nemcsak győzelem,fair play is van a világon.
Az, hogy ki mekkora pilóta, az egyrészt szubjektív dolog, de vannak objektív oldalai is. Mikor Senna mmeghalt 1994-ben - Isten nyugosztalja - Schumacher egy jóval gyengébb Benettonnal verte kenterbe a nagy Sennát. Ez tény, én láttam a versenyeket, és már akkor Schuminak szurkoltam. Elismerem, voltak csúnya húzásai, de ezek benne vannak a pakliban. csak tudod Alonso és Schumi között annyi a különbség, h a német 15 év alatt követett el annyi csibészséget, amennyit Csalonzo 3 alatt. A spanyol bugris mindenkit lehord, mindenkit kioszt, kioktat, mintha legalább Prost vagy Senna kaliber lenne. Pedig ezen uraknak csak jelenthet. Arra sem méltó, hogy a sisakrostélyukat letörölje.
Megint csak részben értek egyet veled. :)
Schumacher számláján (egyenlőre) több van.(Senna,Villeneuve,Hill,Barrichello,Hakkinen,Coulthard)
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Raziel
Entrenador del Barça

2007.08.04. 19:37:11

Vito írta:nem értitek.
ez most olyan dolog hogy minden sportban vannak csalók,és lesznek is.Most aki nem csal azt te mért akarod eltiltani? mert eddig sem massa sem raikonen sem hamilton nem csinált semmi rosszat.Alonsotol meg ma láttuk a dolgot.Ez a kém ügy is olyan h nagyobb volt a füstje mint a lángja,mert johogy nem tiltanak el egy versenytől egy istálót,mert az peres következményekkel járhat stb stb és azt ők sem akarnák,meg nem kis pénztől esnének el.Semmi értelme ezzel foglalkozni,holnap 2kor kezd a verseny...győzzön a jobb.
Válasz küldése