Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Komolyan nem értelek....te minek szóltál be? Mi alapján gondoltad,h védem Schumit? Mert nem védtem,erre jössz az ovis szöveggel? Akkor kinek nagy a szája?Raziel írta:Alnsora is lehet...de nemtudom megint mért ekkora szád.Én nem mondtam h rossz pilóta volt,megint kiforgatod a szavaimat iq fighterigen Renault fan voltam.A ferrarit mindigis utáltam.
Megint Kezded??Raziel írta:Kicsit elfogult vagy te Sumival szemben nem? elvakult szurkólója vagy...ha pl minden istálóban elrontana egy-egy kocsit,te akkoris megvédenéd...ez az óvoda.
Ha végre van mit szidni??Kralo írta:Ki mondta, hogy nem lehet elismerni. Sportszerűtlen húzás volt. Schumit miért hozzuk fel? Talán azért, mert Alonso ellendrukkereinek 90%a Schumi illetve Ferrarifanok, és IGEN TI élveztek el leginkább attól, ha végre Alonson van mit szídni. Oké többet nem hozom fel a németet. De a kifejezésmódon talán változtani lehet nem?ozsimiki írta:Heheeeee
Schumit minek veszitek elő? Kralo téged sem értelek,azért mert az 1992 óta kedvencem,pár évre rá gerinctelenséget csinált,még tarthatok mást gerinctelennek nem? Amúgy Schumi meg is kapta a "jutalmát" Alonso megkapja? ÉÉÉN ELISMEREM,H SCHUMI KHÖTSÖG VOLT, Mi a fszért nem lehet elismerni,h Alonso egy úndorító patkány? MOST ő keveri a szhart,ne hozzátok fel már a Németet...Ha nem, akkor óvoda. Felsoroljam, hogy milyen szavakat használtok? Nem fogom, mert szánalom.
Meg.ozsimiki írta:Amúgy Schumi meg is kapta a "jutalmát" Alonso megkapja?
ja hát igy könnyüGame90 írta:Alonsót csak megbüntettékKrojf írta:A mai 22. Magyar Nagydíjon Fernando Alonso a 6. helyről
rajtolhat csak, valamint a McLaren akárhogyan is szerepeljen
a versenyen, egy árva csapatpontot sem kaphat!!!![]()
Legalább nem úszott el a konstruktőri vb a Ferrarinak...
Alonsót csak megbüntettékKrojf írta:A mai 22. Magyar Nagydíjon Fernando Alonso a 6. helyről
rajtolhat csak, valamint a McLaren akárhogyan is szerepeljen
a versenyen, egy árva csapatpontot sem kaphat!!!
Ki mondta, hogy nem lehet elismerni. Sportszerűtlen húzás volt. Schumit miért hozzuk fel? Talán azért, mert Alonso ellendrukkereinek 90%a Schumi illetve Ferrarifanok, és IGEN TI élveztek el leginkább attól, ha végre Alonson van mit szídni. Oké többet nem hozom fel a németet. De a kifejezésmódon talán változtani lehet nem?ozsimiki írta:Heheeeee
Schumit minek veszitek elő? Kralo téged sem értelek,azért mert az 1992 óta kedvencem,pár évre rá gerinctelenséget csinált,még tarthatok mást gerinctelennek nem? Amúgy Schumi meg is kapta a "jutalmát" Alonso megkapja? ÉÉÉN ELISMEREM,H SCHUMI KHÖTSÖG VOLT, Mi a fszért nem lehet elismerni,h Alonso egy úndorító patkány? MOST ő keveri a szhart,ne hozzátok fel már a Németet...
Csak tudod, a pénz nagy úr.Vito írta:ha már a szánalmasnál tartunk, akkor mindkét csapat az, a FIA-val együtt.
ha objektívek tudtok lenni 1-2 percre, akkor észreveszitek, hogy a két csapat, a két pilótapáros undorító, gerinctelen aljas játszmáiról szól az idei F1.
ehhez szépen asszisztál az FIA.
eltiltanám mindkét idióta csapatot 3-4 versenyről, pontlevonással súlytanám, aztán utána biztos nem jutna eszükbe ilyen.
Ott a pont , teljesen így van. Nem szurkolok én senkinek sem de azért ez már túlzás.Vito írta:
ha egy pillanatra is levennétek a Schumis, mekis, Hamiltonos, Ferraris szemüveget, akkor világosan kirajzolódna mindenki előtt, hogy az utóbbi pár év az őket övező botrányokról és az azt követő magyarázkodásaikról
szól. ez így van, ezek TÉNYEK, akár tetszik, akár nem
Megint csak részben értek egyet veled.varga tamás írta:Az, hogy ki mekkora pilóta, az egyrészt szubjektív dolog, de vannak objektív oldalai is. Mikor Senna mmeghalt 1994-ben - Isten nyugosztalja - Schumacher egy jóval gyengébb Benettonnal verte kenterbe a nagy Sennát. Ez tény, én láttam a versenyeket, és már akkor Schuminak szurkoltam. Elismerem, voltak csúnya húzásai, de ezek benne vannak a pakliban. csak tudod Alonso és Schumi között annyi a különbség, h a német 15 év alatt követett el annyi csibészséget, amennyit Csalonzo 3 alatt. A spanyol bugris mindenkit lehord, mindenkit kioszt, kioktat, mintha legalább Prost vagy Senna kaliber lenne. Pedig ezen uraknak csak jelenthet. Arra sem méltó, hogy a sisakrostélyukat letörölje.Dos Santos írta:Tamás,
Schumacher, az F1 történetének egyik legnagyobb pilótája.Sennát vagy Hakkinent mégis többre tartom nála.Tudod nemcsak győzelem,fair play is van a világon.
ez most olyan dolog hogy minden sportban vannak csalók,és lesznek is.Most aki nem csal azt te mért akarod eltiltani? mert eddig sem massa sem raikonen sem hamilton nem csinált semmi rosszat.Alonsotol meg ma láttuk a dolgot.Ez a kém ügy is olyan h nagyobb volt a füstje mint a lángja,mert johogy nem tiltanak el egy versenytől egy istálót,mert az peres következményekkel járhat stb stb és azt ők sem akarnák,meg nem kis pénztől esnének el.Semmi értelme ezzel foglalkozni,holnap 2kor kezd a verseny...győzzön a jobb.Vito írta:nem értitek.