Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
PCsabi
aka Game90

2007.08.03. 21:43:09

Ez rohadt nagy :lol: :lol:

Egyébként mostanában mennyi egy jegy a Hungaroringre? :-s
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.03. 21:31:11

Én 2003-ba voltam egy pénteki szabadedzésen. Nagyon jó volt, de elviselhetetlenül hangosak voltak az autók és nem nagyon tud az ember tájékozódni az eredményekről, de amúgy nagyon buli.

http://www.youtube.com/watch?v=5C0I7Ef4gQI :lol:
in to exile
Szandi
Főnökasszony

2007.08.03. 21:07:56

Én birom Hamiltont (bár azé alapjában véve Ferrari kötődésű vagyok), ő is megnyerheti, csak ne ez a szutykos Alonso. Jó, kövezzetek meg, de én nem birom ezt a langyos fiukát. :? :twisted:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.03. 17:11:47

Game90 írta:Délután már Alonso volt a leggyorsabb a Hungaroring aszfaltján:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=149069

Holnap pedig időmérő, 13:35.
Ferrarik EDDIG elég messze vannak,6 tizedre...de ettől még megnyerhetik holnapi időmérőt,és nagyon remélem,h meg is fogják!

Nem igen botolhatnak,ha akarnak vmit még ebben az évben :?

FORZA FERRARI!

FOREVER SCHUMI!!! :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bodi
Director del Fútbol

2007.08.03. 17:01:51

Én 2002-ben voltam egy rémunalmas futamon,amikor totális Ferrari uralom volt,Barichello nyert,Schumi lett a második és gyakorlatilag semmi történt az egész futamon.Nem ültem túl jó helyen,de azért így is nagy élmény volt,nem minden nap lát az ember Forma1-es futamot.
PCsabi
aka Game90

2007.08.03. 16:53:54

Délután már Alonso volt a leggyorsabb a Hungaroring aszfaltján:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=149069

Holnap pedig időmérő, 13:35.
doki
Entrenador del Barça

2007.08.02. 16:05:21

Én a merci Dennis helyében csendben lennék! :twisted:
barca99
Llegenda del Barça

2007.08.02. 16:03:12

Game90 írta:McLaren: Szabálytalan autóval nyert Melbourne-ben a Ferrari:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=148940
Van bizonyíték? :D Akkor kuss....
PCsabi
aka Game90

2007.08.02. 15:53:06

McLaren: Szabálytalan autóval nyert Melbourne-ben a Ferrari:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=148940
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.02. 14:44:03

Úgy vagyok vele,hogy számomra nem jelentene nagy élményt a helyszíni cucc...egyszer voltam,de fel is húztam magam rendesen a dolgokon...

Tv elől kicsit több infó áramlik,és vhogy nem hat meg,hogy ha kumma nagy a zaj,márpedig más "élménnyel" amikor Én voltam,nem járt :?
Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.08.02. 01:45:53

Unokatesóm asszem ma ment fel Pestre, egész hétvégén ott lesz.

Elég jó jegyeket tudott szerezni. Remélem lesznek majd képei :)
PCsabi
aka Game90

2007.08.02. 01:35:03

Krojf írta:Szavaljátok ide el, hogy kinek hogyan tetszik a Hungaroring, kinek milyen helyszíni F1-es és egyéb versenyélményei vannak, a mostani mezőnyből ki tud majd vasárnap nyerni, illetve szívesen látnátok-e a Ringen a MotoGP-t? És még arra is kíváncsi vagyok, hogy melyikőtök ment már a pályán? Egyéb, a pályával és a versennyel összefüggő élmény is jöhet!
Nekem tetszik a pálya, bár sztem a versenyzőknek nem annyira :) MotoGP bármikor jöhetne. Sztem Massa, Hamilton, Alonso sorrend lesz vasárnap. Egyébként még nem voltam Forma-1-es versenyen sajnos :? És nem is mentem a pályán, bár nem is hiszem, hogy fogok :D

+ Egyéb: sztem k.rvák is lesznek ott (vagyis egy pár éve még voltak, most nem vagyok benne biztos). A mogyoródi Aquaparkból pedig lehet látni 1-2 kanyart, ha van nálad távcső, akkor többet is :D
Még a 99-es F1-es játékkal sorra nyertem a versenyeket a Hungaroringen :D
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.08.02. 01:04:00

Komáim!
Aztán rendesen megtaláltátok egymást a Ferrari kontra McLaren
ügyben, közben pedig a nyakunkon van a Magyar Nagydíj, amiről
még senki sem ejtett még egy kanyi szót sem!
Mégiscsak a mi versenyünk, vagy mifene!
Szavaljátok ide el, hogy kinek hogyan tetszik a Hungaroring,
kinek milyen helyszíni F1-es és egyéb versenyélményei vannak,
a mostani mezőnyből ki tud majd vasárnap nyerni, illetve szívesen
látnátok-e a Ringen a MotoGP-t?
És még arra is kíváncsi vagyok, hogy melyikőtök ment már
a pályán?
Egyéb, a pályával és a versennyel összefüggő élmény is jöhet!
Várja válaszaitokat Krojf komátok.
Kralo
Entrenador del Barça

2007.07.28. 15:51:28

Kerültem ezt a témát. Nem fogom védeni a McLaren-t, de nem is fogom vehemensen támadni. Igazából nem is szeretnék belefolyni ezekbe a vitákba, mert amit tudok az esetről az így is elkeserítő. Egy biztos a döntésképtelen FIA-ben nem először csalódhat az ember.
Látom komoly vita folyik barca99 (aki Kimi szurkoló) és ozsimiki (aki Ferrari drukker). Mindkettőtök hozzászólásaiban van igazság. Az én szemszögemből (mint Alonso szurker) úgy látom, két ember volt, aki biztosan hibás: egy Ferraris, aki ugyebár áruló, és egy McLaren főmérnök, aki az információkat elfogadta. Egy biztos az autóépítéséhez lehetetlenség volt ezt felhasználni. DE megtudhattak rengeteg adatot az ellenfélről, ami előnyt jelent, ez mégiscsak undorító, sportszerűtlen, és legalja szintű bűn. Az már részletkérdés, hogy felhasználták-e vagy sem. Én és mások sem tudják, hogy ezeket az információkat a főmérnökön kívül ki tudhatta. Ha csupán pár ember, akkor miért büntessenek meg egy csapatot, ahol talán ezren is dolgoznak a győzelemért. Igen ám, de ha ez a pár ember nem akár milyen tisztséget tölt be a csapatnál, akkor bizony példaértékű büntetést akasztanék a McLaren nyakába. Viszont így az idei év bevételei megcsappannának, McLaren szponzorok meg huss… és kilyukadunk annál, hogy főként a mocskos pénzről szól ez a sportnak titulált száguldó cirkusz. Amivel bizony tisztában vagyunk, csupán próbálunk nem erre gondolni, amikor nézzük. Szóval én magam se tudnám milyen büntit szabnék ki. Valószínűleg a konstruktőri pontokból vonnék le nem keveset, aztán a McLaren-nél dolgozó emberek közül jó néhányat tiltanék el az autósporttól.

Viszont az olyasmi érvekkel vigyázzatok, hogy a McLaren hirtelen jobb lett a szezonkezdet után. Ne felejtsük el, hogy is kezdődött: Ferrari fenéklemez ügyeskedés, amikor Kimi alva lekörözte a mezőnyt.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.28. 13:25:08

Amúgy bízonyít neked a fszom be akármit is :wink: :lol: :lol:

Várj eszembe jutott vmi...kérlek bizonyítsdd be nekem,hogy KIMI csak a pech miatt esett ki (és még fog is valszínű :? ) jópárszor :wink: :twisted: :lol: :lol:
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.28. 13:24:53

Miki! Gyere már chatre plíz! :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.28. 13:23:33

barca99 írta:Világos Miki. Eddig is az volt. Csak eddig ilyet nem írtál.
ozsimiki írta:MI csak azt írjuk,hogy szerintünk felhasználták,és IGEN,NINCS RÁ BIZONYÍTÉK!
Tehát én nem megyek bele ilyen szerintembe. A TV elől nem tudom megítélni, hogy használták-e vagy sem. A bíróság meg azért mondta, hogy bűnösök, mert náluk volt a papír. Nem azéret mert használták is. Vagy tévedek? :roll:

Ezt a mondatodat viszont nem tudom hova tenni.
ozsimiki írta:De attól még nagyon elvakultnak kell lennie annak,aki azt hiszi,hogy azért mert nem bízonyitották be,hogy FELHASZNÁLTÁK a +infókat,még nem is tették azt.....
Tehát én elvakult vagyok, de te nem vagy az. Mert szerinted/szerintetek felhasználták. Mondom mégegyszer: bebizonyítod, és elhiszem. :wink:
Szerintem felhagyok ezzel....az elejétől nem írtam egyszer sem,hogy van bizonyíték,csak azt próbáltam értésedre jutattni,hogy akkor is 1000% hogy felhasználták,szerinted nem,ezzel te vagy a kisebbség ebben a dologban! Nagyon szeretheted a csapatot,ha elhiszed,h nem használták fel :wink: :arrow: ez nem azt jelenti,h van bízonyíték :wink:
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.28. 13:19:08

Világos Miki. Eddig is az volt. Csak eddig ilyet nem írtál.
ozsimiki írta:MI csak azt írjuk,hogy szerintünk felhasználták,és IGEN,NINCS RÁ BIZONYÍTÉK!
Tehát én nem megyek bele ilyen szerintembe. A TV elől nem tudom megítélni, hogy használták-e vagy sem. A bíróság meg azért mondta, hogy bűnösök, mert náluk volt a papír. Nem azéret mert használták is. Vagy tévedek? :roll:

Ezt a mondatodat viszont nem tudom hova tenni.
ozsimiki írta:De attól még nagyon elvakultnak kell lennie annak,aki azt hiszi,hogy azért mert nem bízonyitották be,hogy FELHASZNÁLTÁK a +infókat,még nem is tették azt.....
Tehát én elvakult vagyok, de te nem vagy az. Mert szerinted/szerintetek felhasználták. Mondom mégegyszer: bebizonyítod, és elhiszem. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.28. 13:15:59

barca99 írta:Mit írok? Ti nem ismeritek el.

Szakértők nem tudták bebizonyítani.

Ti a TV elől megmondjátok az igazat. Ámen.

És csak hogy tiszta legyen. Nekem az a bajom, hogy ti elmondjátok a McLarent minden utolsó csalónak, holott nincs rá bizonyíték. A McLaren kb. 3 versenyen volt jobb... vagyis a Ferrari 3 versenyen volt gyengébb a Ferrarinál. (azt a szabotázst nem a McLaren csinálta)

Ja és Miki... nem tudom mire írod, hogy én sem hiszem el. Elolvastad te azt amit rhynn írt? Nem lehet, hogy úgy van, és az történt? Az teljesen lehetetlen? Na ugye...

Nekem meg az unalmas, hogy hülyének néztek, mert elhiszem a hozzáértők véleményét. Ha leírod, bebizonyítod, hogy hülyeség amit mondok, el fogom neked hinni.
Komolyan mondom ez már röhej :lol: :lol: Nem érted,hogy tudjuk,h nincs bizonyíték??? De attól még nagyon elvakultnak kell lennie annak,aki azt hiszi,hogy azért mert nem bízonyitották be,hogy FELHASZNÁLTÁK a +infókat,még nem is tették azt.....

MI csak azt írjuk,hogy szerintünk felhasználták,és IGEN,NINCS RÁ BIZONYÍTÉK! Amúgy ha már a szakemberekben hiszel: A BÍRÓSÁG,VAGY MI A SZ.R BŰNŐSNEK ÍTÉLTE ŐKET :!: :!: :!: És azt nem bírom én,és még sokan felfogni,hogy ha már bűnősnek mondták ki,akkor kapjanak is büntetést!!!!!!! Ha az lett volna az ítélet,hogy nem bűnős egy betűt sem pazaroltam volna arra a csapatra :wink:

VILÁGOS :?: :roll:
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.28. 11:31:20

Mit írok? Ti nem ismeritek el.

Szakértők nem tudták bebizonyítani.

Ti a TV elől megmondjátok az igazat. Ámen.

És csak hogy tiszta legyen. Nekem az a bajom, hogy ti elmondjátok a McLarent minden utolsó csalónak, holott nincs rá bizonyíték. A McLaren kb. 3 versenyen volt jobb... vagyis a Ferrari 3 versenyen volt gyengébb a Ferrarinál. (azt a szabotázst nem a McLaren csinálta)

Ja és Miki... nem tudom mire írod, hogy én sem hiszem el. Elolvastad te azt amit rhynn írt? Nem lehet, hogy úgy van, és az történt? Az teljesen lehetetlen? Na ugye...

Nekem meg az unalmas, hogy hülyének néztek, mert elhiszem a hozzáértők véleményét. Ha leírod, bebizonyítod, hogy hülyeség amit mondok, el fogom neked hinni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.28. 11:03:54

LG írta:Mert szerinted akkor mire kellett nekik :?: :shock: És ne azt mond h nem volt bizonyiték, mert már mikor 36x irod le, egy kicsit uncsi már :!: :evil:
Ígyvan!

Eddig nem ilyennek ismertelek b99....beláthatnád,hogy hiába tepersz,Te magad sem hiszed el amit írsz.....
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.07.28. 09:03:18

Mert szerinted akkor mire kellett nekik :?: :shock: És ne azt mond h nem volt bizonyiték, mert már mikor 36x irod le, egy kicsit uncsi már :!: :evil:
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.27. 23:41:39

rhynn írta:Ugye most nem mondjatok, hogy az allitolagos papirokkal barhogy is fejlodhetett volna a McLaren.

Kepzeljetek el a szakacsversenyt, ahol a pacalkeszito brigad lenyulja a tokos-makos retes receptjet, s gondolkodik, hogy o is 3 kilo lisztet hasznaljon-e fel.

A ket kasztni teljesen mas. A McLaren egy dologra hasznalhatta fel (amit viszont el tudok kepzelni), hogy a szuperszamitogepen a szimulacio soran jobban tudta hasznalni a ferrari adatait (amit par kepelemzovel szinten elernek max 1 het extra munka alapjan).

De ez olyan szempontbol nem csalas, hogy attol emg hogy tudjuk mit hasznal a ferrari, meg nem elsz gyorsabb a McLaren.

Nem hogy vedjek barkit is, de van egy olyan erzesem, hogy a 11 forma 1 es csapat folyamatosan csal "doppingol", csak van aki olyan hulye hogy lebukik.

Hamilton meg nem lesz gyorsabb a ferrrari karosszeriajanak adataitol.
A karosszeria meg nem 2 het alatt fejleszheto, fel-egy eves tervezesi atfutasa van 1-1 elemnek. A fenymasolas valamikor aprilis majos kornyeken tortent, azaz jovo ev eleje elott sok minden nem varhato belole.

Hamilton meg mind a 9 futamon dobogos volt, ez nem par fenymasolattol van.

Kimi meg a forma 1 jelenlegi legjobb pilotaja lenne, ha
- ertene a teszteleshez, maga be tudna allitani az autot. Ha a szerelok osszerakjak, vegigverik a mezonyt, de ok meg talalomra dolgoznak.
- nem hajtana szarra az osszes autojat. Tavaly a McLaren esett szet alatta allandoan, iden a Ferrari, amely evek ota nem nagyon esett ki. Mondjuk akkor a vilag ket legjobb tesztere (Badoer es Schumi) volt ott. Meg a tavalyi ferrari vezetes.

A forma 1, dakar, stb. nem csak arrol szolnak, hogy padloig nyomom a gazt, azt gyorsulasi versenynek hivjak, hanem arrol, hogy a leheto leggyorsabban teszem meg a tavot. Az, hogy felidoben 30 korrel vezetek, semmit nem er, ha nem erem el a celt. (lsd. Dakar).

Egyebkent az egesz botrany arrol szol, hogy az emberek nezzek a forma-1-et, hogy megtudjak, jobb lett-e a McLaren vagy nem, ill. hogy ne arrol beszeljenek, hogy szetvagjak a kornyezetet, egy motor se bir ki 2 futamnal tobbet (ki vesz ferrarit, amikor a versenyen azt latja, hogy 600 km utan lehet kivagni a francba a motort), mindig az nyer, akinek kell (a szabalyok tobbszor is ugy valtoztak, hogy az eppen legeladhatobb pilota nyerjen, szo sincs itt versenyrol. Es errol nem feltetlen a csapatok tehetnek, hanem Bernie es tarsai.

Schumacher tavozasaval eltavozott sok-sok nemet a forma1-tol, viszont visszatert rengeteg nezo, aki pont azert nem nezte, emrt ugyis Schuminak kell nyernie.

Jelenleg a Mclaren, s azon belul is Hamilton a meno, oket fogjak tamogatni a vezetok. Persze azert Hamilton rohadt nagy tehetseg.
Ha valaki nem látta, annak érdemes átfutnia mégegyszer.

Most őszintén... ha belegondoltok... nem találtak bizonyítékot... vajon miért? Ami utánna van, már csak feltételezés, és belemagyarázás. Vagy ti a TV-t nézve megmondjátok, hogy hülyék voltak a szakértők, akik vizsgálódtak? :roll:
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.27. 23:36:08

LG írta:
barca99 írta:Hogy ne lenne? Az összes Ferrari szurkoló... :wink:
Nemcsak a Ferrari szurkolok, hanem mindenki. Kivéve téged. De 6 milliárd ember rajtad kivül hiszi és vallja, h bünös a mclaren.
Kivéve engem? És akik megállapították... sry... nem tudták megállapítani, mert nem volt bizonyíték? :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.07.27. 23:24:29

barca99 írta:Hogy ne lenne? Az összes Ferrari szurkoló... :wink:
Nemcsak a Ferrari szurkolok, hanem mindenki. Kivéve téged. De 6 milliárd ember rajtad kivül hiszi és vallja, h bünös a mclaren.
Válasz küldése