Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez rohadt nagyLos Banditos írta:http://www.youtube.com/watch?v=5C0I7Ef4gQI![]()
Ferrarik EDDIG elég messze vannak,6 tizedre...de ettől még megnyerhetik holnapi időmérőt,és nagyon remélem,h meg is fogják!Game90 írta:Délután már Alonso volt a leggyorsabb a Hungaroring aszfaltján:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=149069
Holnap pedig időmérő, 13:35.
Van bizonyíték?Game90 írta:McLaren: Szabálytalan autóval nyert Melbourne-ben a Ferrari:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=148940
Nekem tetszik a pálya, bár sztem a versenyzőknek nem annyiraKrojf írta:Szavaljátok ide el, hogy kinek hogyan tetszik a Hungaroring, kinek milyen helyszíni F1-es és egyéb versenyélményei vannak, a mostani mezőnyből ki tud majd vasárnap nyerni, illetve szívesen látnátok-e a Ringen a MotoGP-t? És még arra is kíváncsi vagyok, hogy melyikőtök ment már a pályán? Egyéb, a pályával és a versennyel összefüggő élmény is jöhet!
Szerintem felhagyok ezzel....az elejétől nem írtam egyszer sem,hogy van bizonyíték,csak azt próbáltam értésedre jutattni,hogy akkor is 1000% hogy felhasználták,szerinted nem,ezzel te vagy a kisebbség ebben a dologban! Nagyon szeretheted a csapatot,ha elhiszed,h nem használták felbarca99 írta:Világos Miki. Eddig is az volt. Csak eddig ilyet nem írtál.
Tehát én nem megyek bele ilyen szerintembe. A TV elől nem tudom megítélni, hogy használták-e vagy sem. A bíróság meg azért mondta, hogy bűnösök, mert náluk volt a papír. Nem azéret mert használták is. Vagy tévedek?ozsimiki írta:MI csak azt írjuk,hogy szerintünk felhasználták,és IGEN,NINCS RÁ BIZONYÍTÉK!
Ezt a mondatodat viszont nem tudom hova tenni.
Tehát én elvakult vagyok, de te nem vagy az. Mert szerinted/szerintetek felhasználták. Mondom mégegyszer: bebizonyítod, és elhiszem.ozsimiki írta:De attól még nagyon elvakultnak kell lennie annak,aki azt hiszi,hogy azért mert nem bízonyitották be,hogy FELHASZNÁLTÁK a +infókat,még nem is tették azt.....
Tehát én nem megyek bele ilyen szerintembe. A TV elől nem tudom megítélni, hogy használták-e vagy sem. A bíróság meg azért mondta, hogy bűnösök, mert náluk volt a papír. Nem azéret mert használták is. Vagy tévedek?ozsimiki írta:MI csak azt írjuk,hogy szerintünk felhasználták,és IGEN,NINCS RÁ BIZONYÍTÉK!
Tehát én elvakult vagyok, de te nem vagy az. Mert szerinted/szerintetek felhasználták. Mondom mégegyszer: bebizonyítod, és elhiszem.ozsimiki írta:De attól még nagyon elvakultnak kell lennie annak,aki azt hiszi,hogy azért mert nem bízonyitották be,hogy FELHASZNÁLTÁK a +infókat,még nem is tették azt.....
Komolyan mondom ez már röhejbarca99 írta:Mit írok? Ti nem ismeritek el.
Szakértők nem tudták bebizonyítani.
Ti a TV elől megmondjátok az igazat. Ámen.
És csak hogy tiszta legyen. Nekem az a bajom, hogy ti elmondjátok a McLarent minden utolsó csalónak, holott nincs rá bizonyíték. A McLaren kb. 3 versenyen volt jobb... vagyis a Ferrari 3 versenyen volt gyengébb a Ferrarinál. (azt a szabotázst nem a McLaren csinálta)
Ja és Miki... nem tudom mire írod, hogy én sem hiszem el. Elolvastad te azt amit rhynn írt? Nem lehet, hogy úgy van, és az történt? Az teljesen lehetetlen? Na ugye...
Nekem meg az unalmas, hogy hülyének néztek, mert elhiszem a hozzáértők véleményét. Ha leírod, bebizonyítod, hogy hülyeség amit mondok, el fogom neked hinni.
Ígyvan!LG írta:Mert szerinted akkor mire kellett nekik![]()
És ne azt mond h nem volt bizonyiték, mert már mikor 36x irod le, egy kicsit uncsi már
![]()
Ha valaki nem látta, annak érdemes átfutnia mégegyszer.rhynn írta:Ugye most nem mondjatok, hogy az allitolagos papirokkal barhogy is fejlodhetett volna a McLaren.
Kepzeljetek el a szakacsversenyt, ahol a pacalkeszito brigad lenyulja a tokos-makos retes receptjet, s gondolkodik, hogy o is 3 kilo lisztet hasznaljon-e fel.
A ket kasztni teljesen mas. A McLaren egy dologra hasznalhatta fel (amit viszont el tudok kepzelni), hogy a szuperszamitogepen a szimulacio soran jobban tudta hasznalni a ferrari adatait (amit par kepelemzovel szinten elernek max 1 het extra munka alapjan).
De ez olyan szempontbol nem csalas, hogy attol emg hogy tudjuk mit hasznal a ferrari, meg nem elsz gyorsabb a McLaren.
Nem hogy vedjek barkit is, de van egy olyan erzesem, hogy a 11 forma 1 es csapat folyamatosan csal "doppingol", csak van aki olyan hulye hogy lebukik.
Hamilton meg nem lesz gyorsabb a ferrrari karosszeriajanak adataitol.
A karosszeria meg nem 2 het alatt fejleszheto, fel-egy eves tervezesi atfutasa van 1-1 elemnek. A fenymasolas valamikor aprilis majos kornyeken tortent, azaz jovo ev eleje elott sok minden nem varhato belole.
Hamilton meg mind a 9 futamon dobogos volt, ez nem par fenymasolattol van.
Kimi meg a forma 1 jelenlegi legjobb pilotaja lenne, ha
- ertene a teszteleshez, maga be tudna allitani az autot. Ha a szerelok osszerakjak, vegigverik a mezonyt, de ok meg talalomra dolgoznak.
- nem hajtana szarra az osszes autojat. Tavaly a McLaren esett szet alatta allandoan, iden a Ferrari, amely evek ota nem nagyon esett ki. Mondjuk akkor a vilag ket legjobb tesztere (Badoer es Schumi) volt ott. Meg a tavalyi ferrari vezetes.
A forma 1, dakar, stb. nem csak arrol szolnak, hogy padloig nyomom a gazt, azt gyorsulasi versenynek hivjak, hanem arrol, hogy a leheto leggyorsabban teszem meg a tavot. Az, hogy felidoben 30 korrel vezetek, semmit nem er, ha nem erem el a celt. (lsd. Dakar).
Egyebkent az egesz botrany arrol szol, hogy az emberek nezzek a forma-1-et, hogy megtudjak, jobb lett-e a McLaren vagy nem, ill. hogy ne arrol beszeljenek, hogy szetvagjak a kornyezetet, egy motor se bir ki 2 futamnal tobbet (ki vesz ferrarit, amikor a versenyen azt latja, hogy 600 km utan lehet kivagni a francba a motort), mindig az nyer, akinek kell (a szabalyok tobbszor is ugy valtoztak, hogy az eppen legeladhatobb pilota nyerjen, szo sincs itt versenyrol. Es errol nem feltetlen a csapatok tehetnek, hanem Bernie es tarsai.
Schumacher tavozasaval eltavozott sok-sok nemet a forma1-tol, viszont visszatert rengeteg nezo, aki pont azert nem nezte, emrt ugyis Schuminak kell nyernie.
Jelenleg a Mclaren, s azon belul is Hamilton a meno, oket fogjak tamogatni a vezetok. Persze azert Hamilton rohadt nagy tehetseg.
Kivéve engem? És akik megállapították... sry... nem tudták megállapítani, mert nem volt bizonyíték?LG írta:Nemcsak a Ferrari szurkolok, hanem mindenki. Kivéve téged. De 6 milliárd ember rajtad kivül hiszi és vallja, h bünös a mclaren.barca99 írta:Hogy ne lenne? Az összes Ferrari szurkoló...
Nemcsak a Ferrari szurkolok, hanem mindenki. Kivéve téged. De 6 milliárd ember rajtad kivül hiszi és vallja, h bünös a mclaren.barca99 írta:Hogy ne lenne? Az összes Ferrari szurkoló...