Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jah..persze.Náluk voltak a papírok, de azért nem olvastak bele.Ezt komolyan el is kéne hinni...Scorpio írta:Bűnös, de nem kap büntetést a McLaren
A Nemzetközi Automobil Szövetség Motorsport Világtanácsa bűnösnek találta a Forma-1-es csapatot, mivel illegálisan birtokolta a Ferrari dokumentumait, de mivel nincs bizonyíték arra, hogy fel is használták az információkat, ezért az ügy nem von maga után további szankciókat.
Ha azonban később bebizonyosodik, hogy a McLaren mégis merített valamit a Ferrari dokumentumaiból, akkor akár a világbajnokságról is kizárhatják a wokingi istállót. Mint ismeretes, a Ferrari korábbi technikai igazgatója, Nigel Stepney információkat adott át Mike Coughlannek, a McLaren mérnökének.
http://www.radio.hu
Mivel angol csapat,ez nem fog megtörténniGame90 írta:Ha mégis kiderül, hogy a wokingiak használták a Ferrari adatait, akkor kizárhatják őket az idei és a jövő évi sorozatból:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=148284
Hát igen Alonso nem kell ide de már Kimi sem fog visszajönni szal jöjjön Button!barca99 írta:Kimi - Hamilton páros a McLarennél, Stepney-t vissza főállásba, Alonso meg maradhat tesztpilótának...![]()
Azt hittem,úgy érted,h az ÉN első hszem a verseny után....úgy értelmeztem a kacsintós figurátKralo írta:Gyerekes: "bárcsak kilökte volna Massa"ozsimiki írta:Mert ugye Schumi sznted nem jó esőben![]()
![]()
![]()
Ott kizárt,h a két pilóta közti különbség döntött volna...ez az én véleményem! Alonso még most se tart ott ahol a Német,és lehet nem is fog!
Az nem gyerekes volt,csak tény...ő maga mondta,h szerencséje volt
Igen szerencséje volt abban, hogy leesett az eső.![]()
Gyerekes: "bárcsak kilökte volna Massa"ozsimiki írta:Mert ugye Schumi sznted nem jó esőben![]()
![]()
![]()
Ott kizárt,h a két pilóta közti különbség döntött volna...ez az én véleményem! Alonso még most se tart ott ahol a Német,és lehet nem is fog!
Az nem gyerekes volt,csak tény...ő maga mondta,h szerencséje volt
Ezt nem vártam volna most tőled....Kralo írta:Schuminak is csupán gumiproblémái voltak tavaly.ozsimiki írta: Kérlek szépen akkor az történik mint történt nemréh,h Satosimán lezúzta őt,mivel jobban betapadt
vagy akár MONTE-CARLOBAN
![]()
(ahol szinte lehetettlen előzni) ott is pár helyet vesztett miután nem tapadt a verdája...szal ne hidd azt,h Massa fordított helyzetben nem hagyta volna ott
Szntem ez a két példa elég bizonyíték erre....
![]()
Schuminak is csupán gumiproblémái voltak tavaly.ozsimiki írta: Kérlek szépen akkor az történik mint történt nemréh,h Satosimán lezúzta őt,mivel jobban betapadt
vagy akár MONTE-CARLOBAN
![]()
(ahol szinte lehetettlen előzni) ott is pár helyet vesztett miután nem tapadt a verdája...szal ne hidd azt,h Massa fordított helyzetben nem hagyta volna ott
Szntem ez a két példa elég bizonyíték erre....
A ferrariből őt kedveltem,mást nem.ELismerem h ő volt a legjobb.De mindenkitől van,volt,lesz jobb...Game90 írta:Raziel, te régebben szeretted Schumit?Raziel írta:A Ferrarinak csak ennyi jut,az irigykedés.
Raziel, te régebben szeretted Schumit?Raziel írta:A Ferrarinak csak ennyi jut,az irigykedés.
A Ferrarinak csak ennyi jut,az irigykedés.Scorpio írta:Az olaszok elítélik Massa szavait
Olaszország szeszélyes, ám általában hazafias érzelmű sajtója az Európa Nagydíj utáni Massa vs. Alonso szópárbajt követően a spanyol versenyző mellett állt ki.
Fernando Alonsónak röviddel a futam leintése előtt sikerült megelőznie és ezzel átvennie a vezető pozíciót a Ferraris Felipe Massától. Az izgalmaktól legkevésbé sem mentes előzést követően az olasz sportnapilap, a La Gazetta dello Sport Alonsót - Superman után szabadon - 'Szuper Alonso'-ként emlegette.
'Szuper Alonso megleckéztette Massát' - szól a közleményben, s míg a spanyolt az egekig magasztalták, addig Felipe Massát bizony alaposan megfedték, amiért oly hevesen és trágár szavakat használva reagált ellenfele megnyilvánulására.
A La Gazetta dello Sport megjegyzése szerint: „Senki se menti fel Massát az Alonso kritikájára való, nyomdafestéket nem tűrő reagálása alól. Ha azonban nem lettek volna problémái a gumival, akkor talán visszatarthatta volna Alonsót, de sajnos bárki megmondhatja, hogy ő bizony nem 'esőmenő'."
http://www.formula.hu
De azt senki nem veheti el tőle hogy úgy nem tud vezetni senki ahogy ő tudott...most csak így kapásból az jut eszembe amikor asszem 95-ben vagy 94-ben Barcelonában beragadt egy pár körrel a vége előtt a váltója és úgy is behozta 1.-nek...sokan kiálltak volna mikor észlelik a váltóhibátDos Santos írta:Nagyon remélem hogy csak az elért eredményekben éri el a németet.Mondjuk azt a sok szemétséget nehéz lenne behozni,amit MS a hosszú és eredményes pályafutása alatt összehozott.Raziel írta:Majd Hamilton lesz olyan.Még van ideje bőven,de már most a legjobbak közt van.
És ezzel lett 5x vbLos Banditos írta:Valaki tudna nekem egy videót, vagy hírt linkelni arról a futamról, amikor Raikkönen még a Mclarenben versenyzett, és 2002-ben talán a Magny-Coursi (?) GP-n az utolsó körben megpördült és csak 2. lett Schumacher után.
Szerk: Közben találtam: http://www.youtube.com/watch?v=0zCjpUIzoeY
Kérlek szépen akkor az történik mint történt nemréh,h SatoKralo írta:
Mák?
Ha fordított a helyzet akkor mi történik?
1. (99%) Nem előzi meg Alonsot Massa.
2. (1%) Csak elviekben, ha mégis: itt olyan népünnepély lenne, és akkora dicsőítés, hogy a topic nem bírná el a rengeteg szép szót.
Jah és a nagyképűségről az antialonsosoknak: Hamiltont se ártana, ha figyelnétek e nagyon FONTOS SZEMPONTOTOKban. Míg Alonso folyton mondja, hogy a helyzet változik versenyről-versenyre és a Ferrarit erős ellenfélnek tartja, addig a közönségkedvenc lenézően beszélt már nem egyszer az ellenfeleiről.
Nagyon remélem hogy csak az elért eredményekben éri el a németet.Mondjuk azt a sok szemétséget nehéz lenne behozni,amit MS a hosszú és eredményes pályafutása alatt összehozott.Raziel írta:Majd Hamilton lesz olyan.Még van ideje bőven,de már most a legjobbak közt van.