Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Alonso azért ülhetett jobb kocsiban mert jobb... Alonso hol is kezdte anno? Massa asszem még jobb helyen is kezdhette...Game90 írta:Alonso egy kicsivel jobb autókban ülhetett idáig, mint Massa![]()
Massa is van olyan jó pilóta, mint FA, sőt...
ozsimiki írta:Jobb a lószrt a MerciRaziel írta: Jobb az a beképzelt fos mint Massa 100szor2xes vb...ez nem Hamilton hétvégéje volt,a köv versenyt nyeri.Remélem vb lesz,vagy Alonso,mert a ferrarik nagyon gyengék,nem érik utol a Mclarent.Majd jövöre...[/b]
Essőben ma jobb volt,száraz körülmények között meg gyengébb...simán utolérte már a Ferrari az angolokat
![]()
Nagyon gyengék![]()
![]()
Értesz hozzá....
Te meg döntsdd el,h ki a fanod,de ne nyalj már mindenkinek aki épp futamot nyer....
Elhiheted,h én is kummára sajnáltam,hisz mindvégig alonso ellen szurkolokbarca99 írta:A 2x VB-ből az egyik - 2005 - hatalmas makk volt. Akkor (is) Kimi szívott rendesen. (tudom Miki, arról is csak ő tehetett, széthajtotta a kocsiját...)
Jobb a lószrt a MerciRaziel írta: Jobb az a beképzelt fos mint Massa 100szor2xes vb...ez nem Hamilton hétvégéje volt,a köv versenyt nyeri.Remélem vb lesz,vagy Alonso,mert a ferrarik nagyon gyengék,nem érik utol a Mclarent.Majd jövöre...[/b]
Ez olyan mint a magyar "focisták" vs európai sztárok.Scorpio írta:Igen Alonsonak nincs gondja egóval! Azért tud is vezetni, így van is mire!
Meg ott van az a tény hogy megtört Hamilton nagy sorozata kérdés hogy tudja ezen túltenni magát Alonsonak eddig is volt egója de ez a futam után ennek minimum 2-szeresére fog nőniScorpio írta:Nem mondanám! Szerintem Hamilton vagy Alonso lesz a VB győztes, s szerintem Alonsonak nagyobb az esélye! Neki már van 2 VB címe, így tudja mit és hogyan kell csinálni!Ádám02 írta:Ugysem lesz vb bajnok még Hamilton is sokkal esélyesebb rá...![]()
Nem mondanám! Szerintem Hamilton vagy Alonso lesz a VB győztes, s szerintem Alonsonak nagyobb az esélye! Neki már van 2 VB címe, így tudja mit és hogyan kell csinálni!Ádám02 írta:Ugysem lesz vb bajnok még Hamilton is sokkal esélyesebb rá...![]()
De a ferreari volt a lassab, és most csak ez számit.. kifogást nem kell keresni aki nyer az mindig megérdemliKluivertinho írta:Lehagyta az esőben sokkal lassabb Ferrarit... Ehez tudás kell...Kralo írta:Szép volt Alonso!![]()
Többet nem írok, mert felesleges elvakultakkal vitába bocsátkozni.
ozsimiki írta:Igen,akkor pechje volt,meg még vagy 3x..mármint Alonsonak...ellenfeleinek meg 23x....most meg milye volt? Szerencséje....barca99 írta:Miki! Mák? Csőlátás? Keresztbeszopatta Massát...Gumi, nem gumi... idén már ő is szívott gumival, akkor mindenki vihorászott, hogy még Sato is megelőzte.
Ha nincs eső... de volt, és ő tudott alkalmazkodni... megérdemelte (sajnos).
Más: sztem Massa - Kimi - technikai problémák 2-2.
Massa kár,h nem ütötte ki ezt a beképzelt fost....
Hmmmm...ez nagyon nem így van...Mezner2 írta: De azt azért ne felejtsük el hogy Alonso elsősorban az ego-ja miatt tart ott ahol merthogy ha nem lenne elég önbizalma ezekhez a szemtelenségekhez (körbekocsizta: Schumit,Massát Raikonent) akkor sehol nem lenne
Nem vok elvakult de ez a véleményem én 100%-os Hamilton fan vok.Kralo írta:Szép volt Alonso!![]()
Lehagyta az esőben sokkal lassabb Ferrarit... Ehez tudás kell...Kralo írta:Szép volt Alonso!![]()
De azt azért ne felejtsük el hogy Alonso elsősorban az ego-ja miatt tart ott ahol merthogy ha nem lenne elég önbizalma ezekhez a szemtelenségekhez (körbekocsizta: Schumit,Massát Raikonent) akkor sehol nem lenneMihu írta:Azt mondja a mondás hogy jó versenyzőnek szerencséje is van...és azt azért nem lehet vitatni hogy Alonso jó versenyző...még akkor is ezt mondom hogy ha nagyon nagyonnagyon nagyon nagyon nagyon utálomMezner2 írta: Mindig lesznek ilyen emberek de nem lehet minden győzelmét a mázlira fogni mert ez így NEM IGAZ az meg hogy nagyképű az egy másik téma
Azt mondja a mondás hogy jó versenyzőnek szerencséje is van...és azt azért nem lehet vitatni hogy Alonso jó versenyző...még akkor is ezt mondom hogy ha nagyon nagyonnagyon nagyon nagyon nagyon utálomMezner2 írta: Mindig lesznek ilyen emberek de nem lehet minden győzelmét a mázlira fogni mert ez így NEM IGAZ az meg hogy nagyképű az egy másik téma
Na igen ebben is van valami pedig már kjárna neki egy VB győzelem de ehez beválalósabbank kéne lenni lásd: Alonsononame írta:Ellenpélda:KimiMezner2 írta:Elcsépelt de igaz : Jó versenyzőnek van szerencséjebarca99 írta:A 2x VB-ből az egyik - 2005 - hatalmas makk volt. Akkor (is) Kimi szívott rendesen. (tudom Miki, arról is csak ő tehetett, széthajtotta a kocsiját...)![]()
Ellenpélda:KimiMezner2 írta:Elcsépelt de igaz : Jó versenyzőnek van szerencséjebarca99 írta:A 2x VB-ből az egyik - 2005 - hatalmas makk volt. Akkor (is) Kimi szívott rendesen. (tudom Miki, arról is csak ő tehetett, széthajtotta a kocsiját...)