2006.08.19. 18:21:38
Én is USA fan vagyok... az NBA-t nézem orrba szájba, végigkövettem az alapszakaszt és a PO-t is. Krojf te melyik csapatnak szurkolsz? ÉN Golden State Warriors fan vagyok:))) Baron Davis 4EVÁÁÁÁ!!!!!:D
Amúgy sztem az amcsik ha meg is nyerik akkor is csak nagyonnagy nehézségek árán. Ha fogadnom kéne akkor nem tennék rájuk, nem érzem hogy ők lennének a befutók. Amúgy ez a csapat se 100%-os. Méhes Gabi ma beszélt is róla(sajna csak a 2. negyed feléig tudtam nézni), hogy Kobe sérülés miatt lemondta, Billups a nemrég született gyereke miatt, Amare Stoudemire pedig szintén sérült ami ugye még az előző szezonból maradt meg. Nos ez a 3 játékos nagyon hiányozhat a csapatból, mondjuk Kobe a legkevésbé. Amare a palánk alól nagyon ill. Billups az irányító posztról... Paul is frankó csávó viszont ő még tapasztalatlan.
Sok csapat van akik megfoghatják a Team USA-t. Argentína, Olaszország, Brazília, Oroszo., Litvánia stbstb. Hiába a nagy nevek, ha minden világversenyen más-más edzők és játékosok képviselik a csapatot. Ha nagy arc verseny lenne akkor biztos ők nyernének mindig:DD Remélem, ha nem nyer USA akkor is marad Krzyzewski a pekingi Olimpiáig, hogy összeszoktassa ezt a társaságot.
Hajrá USA!!!!