Iváncsik Tomi utazik is haza, műteni kell, elülső keresztszalag szakadás. Vége is a szezonjának

Zubai se biztos, hogy tud játszani.
Most már azon múlik minden, hogy a franciák és a spanyolok, kit vernek el jobban. minket vagy az oroszokat. Bár ha kapusposzton kicsit javulnánk, és a védekezésünk is jobb lenne, még a spanyolokat elkaphatnánk.
Tegnap az utolsó 10 másodpercben, szerintem időntúli hetest kellett volna kapni. 3an álltak Feri előtt, kettő minimum bent állt. Ilyenkor ezt is kell, hogyha látja, hogy bent állnak, akkor rá kell ugrani, belülvédekezés, 7 méteres. Nos ezt most nem kaptuk meg. Egyébként nem értettem, hogy a figurát miért rá kellett kijátszani, Ancsin 10-11ről simán bezúgatta volna, vagy Császár Gabi. Ilyés egész meccsen döcögős volt, szóval nem értem.
Schuchot elég szépen darálták, volt egy pár nagyobb esése, de hát 110 kilót nem könnyű megállítani.
Támadásunkkal aránylag meg vagyok elégedve de a védelem katasztrófa, a spanyolok így bőven átrohannak rajtunk.
Mocsait is okolom egy kicsit, eléggé szharul meccselt most. A sérült Krivot nem kellett volna visszaküldeni, egyik lövése után végig sántított, folyton kifütyülték a szerbek, biztos nem volt rá jó hatással, simán hozhatta volna Ancsint. Fazekast már hamarabb lehozhatta volna, semmit nem védett. De miért is hozná le, és vinné be az egész évben parádézó Tatait? Fazekas fél évig sérült volt, a két szegedi bőven túlszárnyalta egész évben.
Nagy Kornélnak nem nagyon jöttek össze a lövések, a védekezése jó volt.
Laluskának létét nem értem a válogatottba.
Putics jól szállt be, szélsőink jók voltak, beállósok szintén.
Igazából nagyot küzdöttek a fiúk, és így kipihent fejjel már azt mondom, szép ez a döntetlen, csak kár, hogy több volt benne.
Mai meccsek:
Macedón-Német, németek már nem hibázhatnak, macedónok simán kiesnek, német siker.
Szlovák-lengyel, szlovákok kihullanak 0 ponttal. itt sem nyernek.
Szerb-Dán, a szerb,dán,lengyel hármas megy tovább a csoportból, szóval a dánoknak mindenkit meg kell verni, hogy legyen esélyük a középdöntőből továbbmenni.
Csehország-Svédország, a németek után szerintem a svédek ellen is győzelemre vezeti a cseheket Jicha. igazából csak ő van ott nagy játékos, de ő a németeket is megpakolta 7el. a svédek csak gólkülönbség miatt mennek majd tovább, csehek nyerik a csoportot.
Nekünk pedig remélem sikeres lesz a szerda!
HAJRÁ MAGYAROK!