Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is bírom nézni. Akár mikor odakapcsolok gólt kapunk. Úgyhogy nem nézem az utolsó 7 percet. Most is odakapcsolok és a magyar kapuban a labda :@visca el barca írta:ha van Isten megverjük a franciákat. sokkal jobbak vagyunk. ha innen bukunk, soha többet nem nézek kézi meccset
spanyoloknak meg kell verni hozzá az oroszokat.ferninho írta:hihetetlen mennyire ellenünk fújnak...
és még így is 20-20...
szerk:
na ne vicceljünk már...
vezetnek 1 góllal, mi jövünk, erre meg a hátunk mögött passzolgatunk....![]()
hajjjaajjj...
de meglesz akkor is
OTTVAN 24-24![]()
van esélyünk továbbjutni? vagy mire megyünk a 2 döntetlennel?
nem fogják hagyni sajnos...a híres magyar sportdiplomácia...visca el barca írta:jézusom ilyen gusztustalan jatekvezetést.... allandoan hátrányban jatszunk a spanyolok meg sztem még 1 kiállitast nem kaptak...
pedig a spanyolok nagyon gyengék ma, verhetoek lennenek, ha hagynák...
a kiállításos rész igaz,viszont ezt kompenzálták azzal,hogy fél percig hagyták őket utána passzolgatni a félpályánál,aztán emelték fel a kezüket passzívra.visca el barca írta:hát megköszönhetjuk a biroknak h x lett, ha ok nincsennek minden bizonnyal kikapunk.
a végére fujtak két akkora kiallitast az oroszoknak mint a ház (foleg a masodikat), de annyira bénak voltunk h nem birtunk élni vele...
FtcSikiHun írta:
Izlandot én még a spanyol-horvát pároshoz sorolnám. A dánok meg eggyel lejjebbHolnap szerintem a Szerbek simán ütik otthon a dánokat. Ma az izlandiak meg a horvátokat. Horvátok nem olyanok mint 3-4 éve, az izlandiak viszont brutál erősek 2-3 éve.
Izlandot én még a spanyol-horvát pároshoz sorolnám. A dánok meg eggyel lejjebbcsababarca írta: Vannak a dánok franciák,akik kiemelkednek,utánuk kicsivel a spanyolok,horvátok. e négy csapat után viszont olyan sűrű a mezőny,hogy szinte bárki megverhet bárkit. Németek,oroszok,svédek,norvégok,izland,Lo,Csehek se gyengék mi is ezekkel a csapatokkal simán partiban vagyunk!