Hazai és nemzetközi kézilabda

Minden ami nem foci, de sport
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.20. 21:51:30

Ismét büszke vagyok, hogy magyar vagyok... :oops:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Fecooo
Llegenda del Barça

2012.01.20. 21:50:12

ebből a csoportból veretlenül mentünk tovább!!!

ZSENIÁLISAK VOLTATOK FIÚK! SZÉP VOLT FAZÉK! =D> =D> =D> =D> =D>
zola8787
Director del Fútbol

2012.01.20. 21:39:29

visca el barca írta:ha van Isten megverjük a franciákat. sokkal jobbak vagyunk. ha innen bukunk, soha többet nem nézek kézi meccset
Nem is bírom nézni. Akár mikor odakapcsolok gólt kapunk. Úgyhogy nem nézem az utolsó 7 percet. Most is odakapcsolok és a magyar kapuban a labda :@
Hajrá MI :)
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.20. 21:35:58

ha van Isten megverjük a franciákat. sokkal jobbak vagyunk. ha innen bukunk, soha többet nem nézek kézi meccset
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.01.18. 22:06:52

Bírók és Spanyolország - Magyarország 24-24

Igazi magyar meccs volt, 2 szívinfarktussal :D Hatalmas meccs volt, a világbajnoki bronzérmes ellen szereztünk 1 pontot úgy, hogy a bírók eléggé tolták ?ket (remélem találkoznak 1-1 labradorral a meccs után), pl. 1 kiállításuk nem volt a meccsen :roll:

Mikler, Császár, Mocsai nagyot játszott! Utóbbi idáig a legjobb játékosunk, pedig régebben mennyit szidtam ?t :)

Ilyés meg kaphatna egy tockost azért a hát mögötti passzért... :)

Utolsó 3 perc:
http://hatosfal.blog.nepsport.hu/archiv ... i_magarol/
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.18. 21:58:31

Grat a fiúknak, én csak a végét kaptam el, de az nem volt semmi izgalom!Így még fájóbb az oroszok elenni remi (ami meglehetett volna), bár ahogy ovlasom most is nagyobb szerencsével nyerhettünk volna!
De így szép a két iksz a csoportban!
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.18. 21:54:30

ferninho írta:hihetetlen mennyire ellenünk fújnak...
és még így is 20-20...
szerk:
na ne vicceljünk már...
vezetnek 1 góllal, mi jövünk, erre meg a hátunk mögött passzolgatunk.... :roll:
hajjjaajjj...
de meglesz akkor is :!:

OTTVAN 24-24 :D

van esélyünk továbbjutni? vagy mire megyünk a 2 döntetlennel? :)
spanyoloknak meg kell verni hozzá az oroszokat.
vagy x és akkor gólkülönbség dönt. amiből akkor jönnék ki jól ha max 3al kapnánk ki a franciáktól.
de így is erőn felül teljesítenek a fiúk,az eb messze legnehezebb csoportjában.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2012.01.18. 21:51:57

Igeeeeeeeeen!
24-24!

Mostmár a barcának kell nyerni és tökély! :D
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.01.18. 21:51:30

MEGVAN!! Ebben a csoportban 2 döntetlen nagyon nem rossz eredmény! Minden elismerésem a fiúknak!! HAAJRÁ MAGYAROOK!!!
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.18. 21:51:29

a végén siman befujhattak vollna egy 7est a spanyoloknak csaszarra, de nem merték...

SZÉP VOLT FIUK! ha egy kicsit korrektebb a két rigo +1 pont!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ferninho
Madridista

2012.01.18. 21:35:28

hihetetlen mennyire ellenünk fújnak...
és még így is 20-20...
szerk:
na ne vicceljünk már...
vezetnek 1 góllal, mi jövünk, erre meg a hátunk mögött passzolgatunk.... :roll:
hajjjaajjj...
de meglesz akkor is :!:

OTTVAN 24-24 :D

van esélyünk továbbjutni? vagy mire megyünk a 2 döntetlennel? :)
madridista
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.18. 21:32:43

visca el barca írta:jézusom ilyen gusztustalan jatekvezetést.... allandoan hátrányban jatszunk a spanyolok meg sztem még 1 kiállitast nem kaptak...

pedig a spanyolok nagyon gyengék ma, verhetoek lennenek, ha hagynák...
nem fogják hagyni sajnos...a híres magyar sportdiplomácia...

de hajrá magyarok!!!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.18. 21:31:15

jézusom ilyen gusztustalan jatekvezetést.... allandoan hátrányban jatszunk a spanyolok meg sztem még 1 kiállitast nem kaptak...

pedig a spanyolok nagyon gyengék ma, verhetoek lennenek, ha hagynák...
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.01.17. 17:03:07

Iváncsik Tomi utazik is haza, műteni kell, elülső keresztszalag szakadás. Vége is a szezonjának :?
Zubai se biztos, hogy tud játszani.

Most már azon múlik minden, hogy a franciák és a spanyolok, kit vernek el jobban. minket vagy az oroszokat. Bár ha kapusposzton kicsit javulnánk, és a védekezésünk is jobb lenne, még a spanyolokat elkaphatnánk.

Tegnap az utolsó 10 másodpercben, szerintem időntúli hetest kellett volna kapni. 3an álltak Feri előtt, kettő minimum bent állt. Ilyenkor ezt is kell, hogyha látja, hogy bent állnak, akkor rá kell ugrani, belülvédekezés, 7 méteres. Nos ezt most nem kaptuk meg. Egyébként nem értettem, hogy a figurát miért rá kellett kijátszani, Ancsin 10-11ről simán bezúgatta volna, vagy Császár Gabi. Ilyés egész meccsen döcögős volt, szóval nem értem.

Schuchot elég szépen darálták, volt egy pár nagyobb esése, de hát 110 kilót nem könnyű megállítani.
Támadásunkkal aránylag meg vagyok elégedve de a védelem katasztrófa, a spanyolok így bőven átrohannak rajtunk.

Mocsait is okolom egy kicsit, eléggé szharul meccselt most. A sérült Krivot nem kellett volna visszaküldeni, egyik lövése után végig sántított, folyton kifütyülték a szerbek, biztos nem volt rá jó hatással, simán hozhatta volna Ancsint. Fazekast már hamarabb lehozhatta volna, semmit nem védett. De miért is hozná le, és vinné be az egész évben parádézó Tatait? Fazekas fél évig sérült volt, a két szegedi bőven túlszárnyalta egész évben.
Nagy Kornélnak nem nagyon jöttek össze a lövések, a védekezése jó volt.
Laluskának létét nem értem a válogatottba.
Putics jól szállt be, szélsőink jók voltak, beállósok szintén.

Igazából nagyot küzdöttek a fiúk, és így kipihent fejjel már azt mondom, szép ez a döntetlen, csak kár, hogy több volt benne.

Mai meccsek:

Macedón-Német, németek már nem hibázhatnak, macedónok simán kiesnek, német siker.

Szlovák-lengyel, szlovákok kihullanak 0 ponttal. itt sem nyernek.

Szerb-Dán, a szerb,dán,lengyel hármas megy tovább a csoportból, szóval a dánoknak mindenkit meg kell verni, hogy legyen esélyük a középdöntőből továbbmenni.

Csehország-Svédország, a németek után szerintem a svédek ellen is győzelemre vezeti a cseheket Jicha. igazából csak ő van ott nagy játékos, de ő a németeket is megpakolta 7el. a svédek csak gólkülönbség miatt mennek majd tovább, csehek nyerik a csoportot.

Nekünk pedig remélem sikeres lesz a szerda!

HAJRÁ MAGYAROK!
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
PCsabi
aka Game90

2012.01.16. 22:17:23

Kicsit szomorú vagyok, mert hozható meccs lett volna, kár volt az 1. félidő végi és a 2. félidő eleji hullámvölgyért ill. még a végjátékban is vezettünk 3-mal, de az utolsó 5 percben 1 gólt lőttünk.

Védekezést össze kell kapni + támadásban több kell a jobbszélsőktől és Nagy Kornéltól.
messideco
Presidente del Barça

2012.01.16. 22:12:35

Azért voltak nagy meccsek még: Izland - Horváto., francia-spanyol :)
Kép
"And my heart will leave you never."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.16. 22:04:32

visca el barca írta:hát megköszönhetjuk a biroknak h x lett, ha ok nincsennek minden bizonnyal kikapunk.
a végére fujtak két akkora kiallitast az oroszoknak mint a ház (foleg a masodikat), de annyira bénak voltunk h nem birtunk élni vele...

a kiállításos rész igaz,viszont ezt kompenzálták azzal,hogy fél percig hagyták őket utána passzolgatni a félpályánál,aztán emelték fel a kezüket passzívra.

Jó lett volna nyerni,mert megvolt az esély,de mindkét játékrész végét nem bírtuk idegekkel/erővel.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.16. 21:58:46

hát megköszönhetjuk a biroknak h x lett, ha ok nincsennek minden bizonnyal kikapunk.
a végére fujtak két akkora kamu kiallitast az oroszoknak mint a ház (foleg a masodikat), de annyira bénak voltunk h nem birtunk élni vele...

eddig iszonyat mi brutal az egesz eb. tegnap kezdodott a német zakoval, aztán a macedon bravur x-el...

ma kinyaltak a franciák, omeyer semmit nem védett, figyeljétek meg, ellenunk meg élete meccsét hozza...

holnap megint olyan meccsek lesznek, h nehét tippelni:

- németek nem engedhetnek meg maguknak még1 vereséget, ütik macedoniat

- svédek uszinten utni kell a cseheket, bár ott lehet meglepetés

- dán-szerb a hazai pálya ellenére sima dán gyozelem.

- lengyel-szlovák lesz a legegyértelmubb meccs, lengyel gyozelemmel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2012.01.16. 22:26:34-kor.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.16. 21:31:19

Hihetetlen, hogy minden kézi meccsre(női-férfi mindegy) nyugtató nélkül nem lehet leülni :lol: Van még bő 10 perc nyomjuk meg, HAJRÁ!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 30-27re is mentünk és nem sokall a vége előtt emberelőnyben kaptunk gólt!Meglehetett volna, bőven meglehetett volna :?
Itt a végén is, olyan lassúnak éreztem már a labdafelhozást is, aztán 2-3 passz s belemenés....A rohadt életbe, azért szép volt fiúk 1 ont is szép eredmény!
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.16. 21:09:25

FtcSikiHun írta:
Izlandot én még a spanyol-horvát pároshoz sorolnám. A dánok meg eggyel lejjebb :D Holnap szerintem a Szerbek simán ütik otthon a dánokat. Ma az izlandiak meg a horvátokat. Horvátok nem olyanok mint 3-4 éve, az izlandiak viszont brutál erősek 2-3 éve.

Izland tényleg brutál erős csapat,főleg hátul,viszont a dánokat láttad a tavalyi vb-n? nem sok kellett,hogy megverjék a franciákat( franciák nekem a favoritok), és az egyik legjobb kézilabdát játsszák.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.01.16. 21:05:30

csababarca írta: Vannak a dánok franciák,akik kiemelkednek,utánuk kicsivel a spanyolok,horvátok. e négy csapat után viszont olyan sűrű a mezőny,hogy szinte bárki megverhet bárkit. Németek,oroszok,svédek,norvégok,izland,Lo,Csehek se gyengék mi is ezekkel a csapatokkal simán partiban vagyunk!
Izlandot én még a spanyol-horvát pároshoz sorolnám. A dánok meg eggyel lejjebb :D Holnap szerintem a Szerbek simán ütik otthon a dánokat. Ma az izlandiak meg a horvátokat. Horvátok nem olyanok mint 3-4 éve, az izlandiak viszont brutál erősek 2-3 éve. Az utánuk lévő mezőnyből (Németek,oroszok,svédek,norvégok,izland,Lo,Csehek), szerintem simán vernénk mindegyiket, ha jó napot fogunk ki. de ha nem akkor is vernénk a svédeket, norvégokat, lengyeleket.

A meccs vége felé elfáradtunk, epdig jó lett volna 2-3 góllal menni szünetre. Lassan jöhetne Ancsin és Krivokapics, illetve Mikler. Fazekas eddig a mai Omeyerrel egy szinten. (14%osan védett a spanyolok ellen).
Zubai és Iváncsik G. abszolút a legjobb eddig, de Csaszi és Ilyés sem rossz, illetve Mocsai sem, bár vannak hibái ( na jó vele kicsit elfogult vagyok mert nem bírom).

A bírók meg már 2szer kiküldték Fecit, szóval védekezni már nem nagyon fog.
Nagy Kornél még keresi önmagát.

2-3 gólos sikert várok!
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.16. 20:39:00

Jó lenne ma győzni.
Nem csak mert az oroszok a legkönnyebb ellenfelünk(félreértés ne essék,ők is nagyon erősek), hanem mert első meccsen mindig könnyebb megfogni egy erősebb csapatot,lásd a spanyolok megverték a franciákat,akik egyébként erősebbek náluk.
Kőkemény a csoport,bármelyik másikból könnyebben tovább lehetne menni.
Egyébként félelmetes a kézilabda mezőnye.
Vannak a dánok franciák,akik kiemelkednek,utánuk kicsivel a spanyolok,horvátok. e négy csapat után viszont olyan sűrű a mezőny,hogy szinte bárki megverhet bárkit. Németek,oroszok,svédek,norvégok,izland,Lo,Csehek se gyengék mi is ezekkel a csapatokkal simán partiban vagyunk!

Eddig jól megyünk,13-9,védekezés is jó,viszont sok gólt is lövünk!

szerk.: 19-18 a félidő,rengeteg a gól,főleg ezen a szinten ez nagyon soknak számít,védekezés gyakorlatilag nincs.
jó lenne nem elengedni őket,mert meglehet ez kellő koncentráltsággal.
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.01.16. 20:25:43

Úúúúú honnan lőtte Iváncsik a hatodikat. :shock:

Eddig jó kezdés. :D
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.16. 20:18:12

Ahogy a múltkor első meccsre sikerült meglepni a franciákat, úgy nagyon bízom a fiúkban, s én még a győzelmet sem tartom kizártnak!Bár nem vagyok annyira ismert a kéziben csak világeseményeket nézem, de úgy rémlik az oroszok mindig jók :D S látva a csoportot elég kemény a helyzetünk, úgyhogy jó lenne az elején még az annyira nem felpörgött oroszok ellen robbantani, na hajrá!

Milyen védekezésünk van :lol: 5-1 Középen minde lövőt lefogunk, hiába megy a folyamatos kereszt, elől meg a leindítás, s Gergő, huh de jól kezdtünk, így tovább
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.01.16. 19:54:57

Mindjárt kezdünk az oroszok ellen, nyerni kell! M1 adja a meccset.

Keret:

Kapusok: Fazekas, Mikler, Tatai
Jobbszélsők: Harsányi, Iváncsik T.
Jobbátlövők: Ancsin, Krivokapics, Laluska, Mocsai
Irányítók: Császár, Nagy Kornél
Beállók: Schuch, Szöllősi, Zubai
Balátlövők: Ilyés, Putics
Balszélsők: Iváncsik G., Vadkerti
Válasz küldése