Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A kinti közvetítések pedig iszonyat jók!Főleg ha úgy nézed, hogy a csapatod idegenben játszik, s helyi csatorna közvetítés!Mindig nevetek milyen elfogultak, de ugyanez igaz ha Tommy Heinsohn értetlenkedik a tiszta faultoknál, hogy ez mi volt?Meg nevetségesfcbarca0827 írta:Én csak a Sport TV-s meccseket szoktam nézni. Arra nem lenne erőm, hogy angolul megnézzek egy meccset.
És? Attól még csapat szinten egyelőre sehol nincsenek. Emlékezz, amikor a Detroit egyéni szinten messze nem a legjobb volt a ligában, mégis azzal, hogy csapat szinten mennyire jók voltak, elég volt egy bajnoki címre...tehát az, hogy elmondtál nekem egy védekezni képtelen Carmelot, meg egy fénykorán igen túllévő Billupsot, hát nem nagyon fogtál meg, Phillyból meg kihagytad mondjuk Elton Brandet is.Messithebest írta:Azért a Knicks-ben ott van, Carmelo, Stoudemire és Billups is,míg a Sixers-ben max egy Igoudala,meg talán egy Turner. Szóval én jelenleg erősebbnek vélem a Knicks-et mint a Sixers-t.Eazzy írta: Én nem hiszem, hogy az "új" Sixersel jobban jártok, mint a NYK-al...Phillyben vannak jelek a védekezésre, a Knicksen átgázolnátok, mert úgyis koncepció nélküli rohangálás lenne, nálatok meg eggyel több a playmaker. Jelezném, hogy mostanság lett a Boston, Spurs, Atlanta, Knicks hazaküldve...engedélyezett pontok: 86, 71, 83, 98.
Ha minden így megy tovább, akkor még az Atlanta is meglehet, bár ahhoz már kevés a meccs, és idegenben van a nagy része is sajna...
Folytatták a múlt heti adást. A Lakers-vel foglalkoztak.MessiFan írta:Ma sajnos lemaradtam a Real NBA-ról a suli miatt. Valaki tudja mi volt benne?
Azért a Knicks-ben ott van, Carmelo, Stoudemire és Billups is,míg a Sixers-ben max egy Igoudala,meg talán egy Turner. Szóval én jelenleg erősebbnek vélem a Knicks-et mint a Sixers-t.Eazzy írta: Én nem hiszem, hogy az "új" Sixersel jobban jártok, mint a NYK-al...Phillyben vannak jelek a védekezésre, a Knicksen átgázolnátok, mert úgyis koncepció nélküli rohangálás lenne, nálatok meg eggyel több a playmaker. Jelezném, hogy mostanság lett a Boston, Spurs, Atlanta, Knicks hazaküldve...engedélyezett pontok: 86, 71, 83, 98.
Ha minden így megy tovább, akkor még az Atlanta is meglehet, bár ahhoz már kevés a meccs, és idegenben van a nagy része is sajna...
Én 1-2 meccs a sport1-2n,Real NBA hétvégén,Heat meccsek hogyha emberi időben van,és reggel meg boxscore és az nba.com-os összefoglalók.Game90 írta:Ti mennyi meccset szoktatok nézni 1 héten?
Kb én is ennyit + letöltögetem a Boston meccseit meg néha a Lakers meccseit ha azt olvasom hogy jó meccs volt. Ma sajnos lemaradtam a Real NBA-ról a suli miatt. Valaki tudja mi volt benne?Game90 írta:Ti mennyi meccset szoktatok nézni 1 héten?
Nálam SportTV-s meccsek ismétlése ill. péntek-szombat-vasárnap 1-1 meccs. Reggelente meg boxscore![]()
Ebben a játékban nálam a Miami nyert
Én nem hiszem, hogy az "új" Sixersel jobban jártok, mint a NYK-al...Phillyben vannak jelek a védekezésre, a Knicksen átgázolnátok, mert úgyis koncepció nélküli rohangálás lenne, nálatok meg eggyel több a playmaker. Jelezném, hogy mostanság lett a Boston, Spurs, Atlanta, Knicks hazaküldve...engedélyezett pontok: 86, 71, 83, 98.Messithebest írta:szerk.: Megelőzte a 76ers a Knicks-et keleten!!!!!! Ezzel most mi a 76ers-el játszanánk,a Celtics pedig a Knicks-el! Szóval most egyelőre jól áll!
Még szép, h a Lakers.Bob_Marley írta: Egy kis játék
Ezt nehezen hiszem, tekintve, hogy a Spurs nyugati csapat.MessiFan írta:nyert. A lakerst a Dallas verte meg nagyon
![]()
Szerintem így fog kinézni kelet: 1.Bulls 2.Boston 3.Miami 4.Spurs
Spurs nem kelet...MessiFan írta:Nálam a Spurs és a Boston döntőzött és a Celtics nyert. A lakerst a Dallas verte meg nagyon
![]()
Szerintem így fog kinézni kelet: 1.Bulls 2.Boston 3.Miami 4.Spurs
Másodjára pedig Boston-Lakers döntő lett és megint a Boston nyert. Nem lenne semmi 4 éven belül 3 Boston-Lakers finálé..
MeglátjukBob_Marley írta:
Valószínű vírusos a géped telepítsd újraElőbb nyer a Falco NBA-t mint a Heat
![]()
Valószínű vírusos a géped telepítsd újra
Igen én is hasonlóképp gondolkodom,az első kör azért még talán a Knicks ellen is meg lehet,csak az a baj hogy utána az 1-8ik helyezett játszunk,ahol csak nem jut tovább a 8ik tehát vagy egy Bulls vagy egy Celtics is könnyen beeshet. Ha netán legyőzzük az említettek közül vmelyiket akkor meg a keleti fináléban jön a másik valszeg,aki második lesz. Ha netán ez is megvan,akkor a döntőben is Spurs,Dallas vagy Lakers,bármelyik jöhet. Nehéz lesz az biztos,de meg kell ismételni 2006ot,és nyerni!Bob_Marley írta: Azért a többi csapat sem fog ezer lángon égni, de az tény a konferencia elsőség idén rengeteget számít!
Azért akár a Pacers, vagy Bobcats, esetleg Bucks kerül be max egy meccset tudnak hozni!Utána ha minden papírforma akkor a Magic lenne a 4ik, s mondjuk Celtics szurkolóként azt mondom 4-2 lenne a Bostonnak , s utána már a döntőben sok midnen eldől!
Viszont nem elsőként kerülne be a Boston akkor mint írtad is Philly kemény dió, s Knicks ellen meg a franc se tudja, de mindkettő ellen megizzadna azért a C's, s nem tenne jót az "öregeknek" ha már az első körben 6-7 meccsre kényszerülnek!Utána meg már az elődöntőben is véres ütközet lenne, a Chicago, vagy Miami ellen
+ a nagy döntőben nem csak a Spurs, de a Dallas, Lakers ellen is pályahátrányban lehetünk ha sok L becsúszik!
Azért a többi csapat sem fog ezer lángon égni, de az tény a konferencia elsőség idén rengeteget számít!Messithebest írta:
Annyira leeresztettetek,h ha ma a Chicago nyer a Wizards ellen,akkor átveszik a vezetést(azért elég sanszos).Azért jelen állás szerint,nektek is jobb lett volna egy Pacers,mint egy 76ers,akiktől nem régen kaptatok ki.... Remélem még kicsit eresztetek,hátha befogunk titeketÉn inkább 1 76ers-nek örülnék,mint egy Knicks-nek....
Annyira leeresztettetek,h ha ma a Chicago nyer a Wizards ellen,akkor átveszik a vezetést(azért elég sanszos).Azért jelen állás szerint,nektek is jobb lett volna egy Pacers,mint egy 76ers,akiktől nem régen kaptatok ki.... Remélem még kicsit eresztetek,hátha befogunk titeketBob_Marley írta:érezhető a leeresztés s felkészülés a PO-ra!