http://espn.go.com/blog/BostonCeltics/p ... -episode-4
Picit könnyfakasztó a Pekinses rész!
Nets-Bulls 73-84; NY-Memphis 120-99; Portland-Cleveland 111-70
Meglepetés nem történt, talán a Grizzliesben több volt a meccs előtt, de hát a szokásos Knicks dobálósdit nem bírták!
http://espn.go.com/nba/playoffs/predictions
Egy kis játék
szerk:
Lassan közeledik az alapszakasz vége, s a szokásos év díjazottjai!
Nálam MVP: 3 esélyest látok, Durant, Howard s Rose, de úgy gondolom, főleg ha a Chicago esetleg megnyerné Keletet egyértelmű
Rose kapná, s teljesen megérdemelt is lenne, de ha „csak” 2-3ik helyre érnek be akkor is Rose fogja nyerni!
Év edzője: Thibodeu, Popovich, Spoelstra

, na jó nálam Collins, hihetetlenül szépen összerakott egy lesajnált csapatot, s a Sixers a PO-ban is kifoghat 1-2 jó napot!De nálam
Thibo papa az év edzője, hiába Popovich és csapatának jó mérlege, Thibo újonc edzőként (még ha több mint 20 éve NBA-ben van), fiatal csapatként, gyakorlatilag 2es poszton hiányban lévő csapatot vezetett jelenleg a főcsoport elsőségre, megelőzve a Miamit és a Bostont, persze ez változhat, de Popovich már kapott, így remélem itt is CHI „győzelem” lesz!
6ik ember: Itt szerintem „szokásosan” Odom, Terry, s talán Ibaka jöhet szóba!
Bár Davis a legtöbb belemenést harcolja ki a ligában, s láthatjuk is mekkora lökést tud jelenteni a padról, úgy érzem nincs reális esélye megnyerni!
Mivel szerintem apró kis meglepetésként szépen csöndben megint araszolgat a Dallas, én
Terryt mondanám, igaz nem olyan hatékony mint fénykorában, de így is hatalmas lökést jelent a Mavsnek!
Év újonca hát itt nagyon meglepődnék ha nem
Blake Griffin nyerne, szezon előtt Wallnak volt a legnagyobb esélye, de a csapata bűn gyenge, s hiába vannak jó meccsei, s tripla-duplái Griffin körül akkora a hype, hogy nem nyerhet más!
Év védőjátékosa:
Howard abszolút favorit Garnett nagyon közel van sok statisztikában hozzá, de Howard abszolút úr a palánk alatt s néha egyszemélyes várat épít, úgyhogy ő a befutó nálam!Még esélyesek lehetnek, Bogut (de hát ugye sérülés), esetleg Josh Smith (itt viszont elég sótlan a csapat)
És akkor a legtöbbet fejlődött játékos díj:Itt remélem
Love nyer, 53 dupla dupla zsinórban szerintem elég ok, McGee esélyes talán meg DeRozan, de Love idén kiemelkedő, egy nagyon gyenge csapatban!