USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.19. 15:34:10

Eazzy igazad van, nekem is az a véleményem, hogy Knicksben van 3 sztár, s annyi, D'Antoni és a védekezés meg 2 külön álló fogalom!Én meg mondjuk ezért nem szeretném a NYK-t hogy össze kerüljünk velük!Francnak nem hiányzik, hogy rohangáljanak, elfáradnak az öregek :lol:
Ma még egy L betűt be is lehet előre vésni, B2B meccs, ráadásul idegenben, s a Hornets nem is gyenge!Cáfoljanak rám a fiúk, de mostanság, sajnos a leeresztés abszolút látszik!2-3 meccs van még az alapszakaszra amire felpörgünk, s jó is lenne megverni a Miamit is meg a Bullst is, de még az is elképzelhető lecsúszunk a 3ik helyre!
Bár van 2 meccs előnyünk a Heattel szemben, s félre vagyunk a Bullstól!

Lesznek még izgalmak, a Sixers előtt meg le a kalappal!Ők szerintem is a legveszélyesebb a hátsó 4esből!Atlanta nagyon sótlan csapat, s tavaly a PO-ban is láthattuk milyen összeomlást tudnak produkálni, NYK-t már írtam van 3 ember, s ennyi, még T. Douglas a padról talán, de ő is csak 3ast dob és 0 védekezésük van!a 8iknak meg aki bejut, nem lehet akadály bármelyik elsőnek!

szerk: Sixers pad meg brutális, s azért Holiday sem egy rossz irányító, szerintem jobb CSAPATKÉNT a Philly ahogy Eazzy is írta
fcbarca0827 írta:Én csak a Sport TV-s meccseket szoktam nézni. Arra nem lenne erőm, hogy angolul megnézzek egy meccset.
A kinti közvetítések pedig iszonyat jók!Főleg ha úgy nézed, hogy a csapatod idegenben játszik, s helyi csatorna közvetítés!Mindig nevetek milyen elfogultak, de ugyanez igaz ha Tommy Heinsohn értetlenkedik a tiszta faultoknál, hogy ez mi volt?Meg nevetséges :lol:
Megvan a varázsa, de persze azért egy jó Török Pétert közvetítést sem lehet megvetni :lol:

Tegnapról még csak annyit láttam a meccset, az első negyed végét nagyon elszúrtuk hip hop lett 8 közte, köszönhetően Lowrynak aki mindenhonnan bedobálta, aztán szaladtunk az eredmény után!A nagyok nem erőltették a dolgot, s keveset is játszottak!Rondo meg meccsek óta maga alatt van, tegnap is 4 pont!Pihenünk pihenünk a PO-ra de párat azért még be kellene húzni
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.03.19. 15:28:48

Messithebest írta:
Eazzy írta: Én nem hiszem, hogy az "új" Sixersel jobban jártok, mint a NYK-al...Phillyben vannak jelek a védekezésre, a Knicksen átgázolnátok, mert úgyis koncepció nélküli rohangálás lenne, nálatok meg eggyel több a playmaker. Jelezném, hogy mostanság lett a Boston, Spurs, Atlanta, Knicks hazaküldve...engedélyezett pontok: 86, 71, 83, 98.

Ha minden így megy tovább, akkor még az Atlanta is meglehet, bár ahhoz már kevés a meccs, és idegenben van a nagy része is sajna...
Azért a Knicks-ben ott van, Carmelo, Stoudemire és Billups is,míg a Sixers-ben max egy Igoudala,meg talán egy Turner. Szóval én jelenleg erősebbnek vélem a Knicks-et mint a Sixers-t.
És? Attól még csapat szinten egyelőre sehol nincsenek. Emlékezz, amikor a Detroit egyéni szinten messze nem a legjobb volt a ligában, mégis azzal, hogy csapat szinten mennyire jók voltak, elég volt egy bajnoki címre...tehát az, hogy elmondtál nekem egy védekezni képtelen Carmelot, meg egy fénykorán igen túllévő Billupsot, hát nem nagyon fogtál meg, Phillyból meg kihagytad mondjuk Elton Brandet is.
Félreérteés ne essék, jobbak egyénileg a New Yorkban, de ez semmit nem jelent. Phillyben ráadásul a pad is igen tehetséges.
A lényeg az, hogy nem tartom a két csapat közül egyiket sem jobbnak, de rosszabbnak sem a másiknál.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.03.19. 15:22:12

MessiFan írta:Ma sajnos lemaradtam a Real NBA-ról a suli miatt. Valaki tudja mi volt benne?
Folytatták a múlt heti adást. A Lakers-vel foglalkoztak.
Én csak a Sport TV-s meccseket szoktam nézni. Arra nem lenne erőm, hogy angolul megnézzek egy meccset.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.19. 15:20:21

Eazzy írta: Én nem hiszem, hogy az "új" Sixersel jobban jártok, mint a NYK-al...Phillyben vannak jelek a védekezésre, a Knicksen átgázolnátok, mert úgyis koncepció nélküli rohangálás lenne, nálatok meg eggyel több a playmaker. Jelezném, hogy mostanság lett a Boston, Spurs, Atlanta, Knicks hazaküldve...engedélyezett pontok: 86, 71, 83, 98.

Ha minden így megy tovább, akkor még az Atlanta is meglehet, bár ahhoz már kevés a meccs, és idegenben van a nagy része is sajna...
Azért a Knicks-ben ott van, Carmelo, Stoudemire és Billups is,míg a Sixers-ben max egy Igoudala,meg talán egy Turner. Szóval én jelenleg erősebbnek vélem a Knicks-et mint a Sixers-t.
Game90 írta:Ti mennyi meccset szoktatok nézni 1 héten?
Én 1-2 meccs a sport1-2n,Real NBA hétvégén,Heat meccsek hogyha emberi időben van,és reggel meg boxscore és az nba.com-os összefoglalók.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.03.19. 15:22:55-kor.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.19. 15:13:08

Game90 írta:Ti mennyi meccset szoktatok nézni 1 héten?

Nálam SportTV-s meccsek ismétlése ill. péntek-szombat-vasárnap 1-1 meccs. Reggelente meg boxscore :)

Ebben a játékban nálam a Miami nyert :)
Kb én is ennyit + letöltögetem a Boston meccseit meg néha a Lakers meccseit ha azt olvasom hogy jó meccs volt. Ma sajnos lemaradtam a Real NBA-ról a suli miatt. Valaki tudja mi volt benne?
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.03.19. 15:04:02

Messithebest írta:szerk.: Megelőzte a 76ers a Knicks-et keleten!!!!!! Ezzel most mi a 76ers-el játszanánk,a Celtics pedig a Knicks-el! Szóval most egyelőre jól áll!
Én nem hiszem, hogy az "új" Sixersel jobban jártok, mint a NYK-al...Phillyben vannak jelek a védekezésre, a Knicksen átgázolnátok, mert úgyis koncepció nélküli rohangálás lenne, nálatok meg eggyel több a playmaker. Jelezném, hogy mostanság lett a Boston, Spurs, Atlanta, Knicks hazaküldve...engedélyezett pontok: 86, 71, 83, 98.

PCsabi
aka Game90

2011.03.19. 15:02:53

Ti mennyi meccset szoktatok nézni 1 héten?

Nálam SportTV-s meccsek ismétlése ill. péntek-szombat-vasárnap 1-1 meccs. Reggelente meg boxscore :) Szerk.: szívesen néznék több meccset is, csak hát suli, szabadidő, éjjeli meccsek...

Ebben a játékban nálam a Miami nyert :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.03.19. 15:18:48-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.03.19. 14:34:40

Nem lesz meg az elsőség, a rakéták ellen nagyén kevés pontot dobtunk...pedig botlott a bulls
messideco
Presidente del Barça

2011.03.19. 07:53:44

Újra Miami-győzelmet ünnepelhetünk :)
Közben nyert a Detroit Red Wings is :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.19. 06:23:10

Nyert a Heat ismét,ezúttal 106-85re a Hawks ellen. LeBron 1 állat volt,43 pontot dobott 3 negyed alatt. :D:D Ma a Nuggets-el játszunk,remélem hozzuk.LETS GO HEAT!

És hihetetlen,de a Pacers elverte a Bulls-t :lol: 108-115 lett. Szép volt Pacers! :D

szerk.: Megelőzte a 76ers a Knicks-et keleten!!!!!! Ezzel most mi a 76ers-el játszanánk,a Celtics pedig a Knicks-el! Szóval most egyelőre jól áll!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.03.19. 12:40:03-kor.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
kanty
Llegenda del Barça

2011.03.18. 18:50:31

Bob_Marley írta: Egy kis játék :lol:
Még szép, h a Lakers. :D háromból háromszor. 8) :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.18. 18:49:52

Bezavart ez a hülye játék :D
Szal a negyedik a Magic
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.18. 18:48:21

Messifannak ma rémálmai lesznek ha meglátja, hogy Spurs, ma már másodjára kerül galibába miattuk :lol:
Írd átt Sixersre hogy ne kelljen sok betűt cserélni :lol:
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.03.18. 18:45:52

MessiFan írta:nyert :D. A lakerst a Dallas verte meg nagyon :lol:
Szerintem így fog kinézni kelet: 1.Bulls 2.Boston 3.Miami 4.Spurs
Ezt nehezen hiszem, tekintve, hogy a Spurs nyugati csapat. :P

Nálam Magic - Lakers döntőt adott ki, amit behúztak az arany-lilák. 8) :lol:

Amúgy erősorrendek:
Kelet: Celtics, Magic, Heat, Bulls, Knicks
Nyugat: Lakers, Mavericks, Spurs, Thunder, Blazers
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.03.18. 18:54:18-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.18. 18:45:40

MessiFan írta:Nálam a Spurs és a Boston döntőzött és a Celtics nyert :D. A lakerst a Dallas verte meg nagyon :lol:

Másodjára pedig Boston-Lakers döntő lett és megint a Boston nyert. Nem lenne semmi 4 éven belül 3 Boston-Lakers finálé.. :D
Spurs nem kelet... :D
Bob_Marley írta:
Valószínű vírusos a géped telepítsd újra :lol: Előbb nyer a Falco NBA-t mint a Heat :mrgreen:
Meglátjuk :lol: Ja és nem vírusos a gépem,a tied az :lol: Nálam a Bulls am 1x sem nyert....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.03.18. 18:48:16-kor.
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.18. 18:41:34

Nálam a Spurs és a Boston döntőzött és a Celtics nyert :D. A lakerst a Dallas verte meg nagyon :lol:

Másodjára pedig Boston-Lakers döntő lett és megint a Boston nyert. Nem lenne semmi 4 éven belül 3 Boston-Lakers finálé.. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.18. 18:39:42

Messithebest írta:
Bob_Marley írta:
http://espn.go.com/nba/playoffs/predictions
Egy kis játék :lol:
Nekem EZ jött ki 8) 8)
Valószínű vírusos a géped telepítsd újra :lol: Előbb nyer a Falco NBA-t mint a Heat :mrgreen:

Én 5ször próbáltam és 2szer nyert a Celtics, 2szer a lakers, 1szer meg a Bulls :lol:
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.18. 18:35:52

Bob_Marley írta:
Nekem EZ jött ki 8) 8)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.18. 07:48:47

http://espn.go.com/blog/BostonCeltics/p ... -episode-4
Picit könnyfakasztó a Pekinses rész! :cry:

Nets-Bulls 73-84; NY-Memphis 120-99; Portland-Cleveland 111-70
Meglepetés nem történt, talán a Grizzliesben több volt a meccs előtt, de hát a szokásos Knicks dobálósdit nem bírták!

szerk:
Lassan közeledik az alapszakasz vége, s a szokásos év díjazottjai!
Nálam MVP: 3 esélyest látok, Durant, Howard s Rose, de úgy gondolom, főleg ha a Chicago esetleg megnyerné Keletet egyértelmű Rose kapná, s teljesen megérdemelt is lenne, de ha „csak” 2-3ik helyre érnek be akkor is Rose fogja nyerni! :lol:

Év edzője: Thibodeu, Popovich, Spoelstra :mrgreen: , na jó nálam Collins, hihetetlenül szépen összerakott egy lesajnált csapatot, s a Sixers a PO-ban is kifoghat 1-2 jó napot!De nálam Thibo papa az év edzője, hiába Popovich és csapatának jó mérlege, Thibo újonc edzőként (még ha több mint 20 éve NBA-ben van), fiatal csapatként, gyakorlatilag 2es poszton hiányban lévő csapatot vezetett jelenleg a főcsoport elsőségre, megelőzve a Miamit és a Bostont, persze ez változhat, de Popovich már kapott, így remélem itt is CHI „győzelem” lesz!

6ik ember: Itt szerintem „szokásosan” Odom, Terry, s talán Ibaka jöhet szóba!
Bár Davis a legtöbb belemenést harcolja ki a ligában, s láthatjuk is mekkora lökést tud jelenteni a padról, úgy érzem nincs reális esélye megnyerni!
Mivel szerintem apró kis meglepetésként szépen csöndben megint araszolgat a Dallas, én Terryt mondanám, igaz nem olyan hatékony mint fénykorában, de így is hatalmas lökést jelent a Mavsnek!

Év újonca hát itt nagyon meglepődnék ha nem Blake Griffin nyerne, szezon előtt Wallnak volt a legnagyobb esélye, de a csapata bűn gyenge, s hiába vannak jó meccsei, s tripla-duplái Griffin körül akkora a hype, hogy nem nyerhet más!

Év védőjátékosa:Howard abszolút favorit Garnett nagyon közel van sok statisztikában hozzá, de Howard abszolút úr a palánk alatt s néha egyszemélyes várat épít, úgyhogy ő a befutó nálam!Még esélyesek lehetnek, Bogut (de hát ugye sérülés), esetleg Josh Smith (itt viszont elég sótlan a csapat)

És akkor a legtöbbet fejlődött játékos díj:Itt remélem Love nyer, 53 dupla dupla zsinórban szerintem elég ok, McGee esélyes talán meg DeRozan, de Love idén kiemelkedő, egy nagyon gyenge csapatban!
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.03.17. 15:55:00

Semmi sem tarthat örökké, a Heat sajnos kikapott... :(

De, hogy jobb legyen a Detroit megverte a Keleti divízió másodikját, a Washington Capitalst :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.17. 05:35:16

Sajnos megint kikapott a Miami,96-85re a Thundertől. :? Nem lesz így meg a 2ik hely....Holnap Hawks-Heat,kíváncsian várom.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.16. 09:06:26

BOSTON CELTICS (47-18 )
17 games remaining
(7 home) -- Indiana, Memphis, Charlotte, Detroit, Philadelphia, Washington, New York Knicks.
(10 road) -- Houston, New Orleans, New York Knicks, Indiana, Minnesota, San Antonio, Atlanta, Chicago, Miami, Washington.
Combined opponents winning percentage: .489

CHICAGO BULLS (47-18 )
17 games remaining
(8 home) -- Washington, Sacramento, Memphis, Philadelphia, Toronto, Phoenix, Boston, New Jersey
(9 road) -- New Jersey, Indiana, Atlanta, Milwaukee, Minnesota, Detroit, Cleveland, Orlando, New York Knicks
Combined opponents winning percentage: .414

MIAMI HEAT (46-21 )
15 games remaining
(7 home) -- Oklahoma City, Denver, Philadelphia, Houston, Milwaukee, Charlotte, Boston
(8 road) -- Atlanta (2), Detroit, Cleveland, Washington, Minnesota, New Jersey, Toronto
Combined opponents winning percentage: .439

Tudom, hogy beírtátok már, de így „átláthatóbb”!
Tegnap nyert a Chicago így megelőzött minket!
Még ha McGee tripla-duplát ért el 11 pont, 12 lepattanó, 12 blokk!!!! Ez az utolsó elképesztő adat!
A Knicks meg megint betlizett, Őszintén szólva nem lepődnék meg, ha visszaesnének a 7ik helyre, mert a Philly kiegyensúlyozottabbnak tűnik!A NY nem mindig jön ki a dobálósdiból….
A 8ként meg remélem besurran a Pacers, mert a Bucks kritikán aluli meccseket is összehoz (lsd ellenünk), a Bobcatsnél meg egy hajszállal jobbak!

Az NFL-ben múlt hét péntek óta már véres valóság a lockout - ugyanakkor a játékos-szakszervezet feloszlatta magát, így néhány játékos (köztük Tom Brady) próbapert indíthatott a lockout törvénytelenné nyilvánítása végett. Egy NBA PA-bennfentes szerint, ha bekövetkezik az NBA-lockout, a kosarasok hasonlóan fognak dönteni és csatlakoznak a focistákhoz - a bírósági tárgyalóteremben.

Érdekesség, hogy Wade, s Parker voltak a hét játékosai, de Kristic is jelölve volt!Üde színfolt a szerb eddigi szereplése, még ha védekezésben továbbra is vannak hiányosságai!
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.15. 17:08:44

Bob_Marley írta: Azért a többi csapat sem fog ezer lángon égni, de az tény a konferencia elsőség idén rengeteget számít!
Azért akár a Pacers, vagy Bobcats, esetleg Bucks kerül be max egy meccset tudnak hozni!Utána ha minden papírforma akkor a Magic lenne a 4ik, s mondjuk Celtics szurkolóként azt mondom 4-2 lenne a Bostonnak , s utána már a döntőben sok midnen eldől!
Viszont nem elsőként kerülne be a Boston akkor mint írtad is Philly kemény dió, s Knicks ellen meg a franc se tudja, de mindkettő ellen megizzadna azért a C's, s nem tenne jót az "öregeknek" ha már az első körben 6-7 meccsre kényszerülnek!Utána meg már az elődöntőben is véres ütközet lenne, a Chicago, vagy Miami ellen
+ a nagy döntőben nem csak a Spurs, de a Dallas, Lakers ellen is pályahátrányban lehetünk ha sok L becsúszik!
Igen én is hasonlóképp gondolkodom,az első kör azért még talán a Knicks ellen is meg lehet,csak az a baj hogy utána az 1-8ik helyezett játszunk,ahol csak nem jut tovább a 8ik tehát vagy egy Bulls vagy egy Celtics is könnyen beeshet. Ha netán legyőzzük az említettek közül vmelyiket akkor meg a keleti fináléban jön a másik valszeg,aki második lesz. Ha netán ez is megvan,akkor a döntőben is Spurs,Dallas vagy Lakers,bármelyik jöhet. Nehéz lesz az biztos,de meg kell ismételni 2006ot,és nyerni!

De leírtam itt az előbb a 3 csapat(Bulls,Celtics,Heat) maradék meccseit az alapszakaszból,hát azok között ism ég lesz 1-2 komoly meccs szóval figyelni kell még!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.15. 16:53:59

Messithebest írta:
Annyira leeresztettetek,h ha ma a Chicago nyer a Wizards ellen,akkor átveszik a vezetést(azért elég sanszos).Azért jelen állás szerint,nektek is jobb lett volna egy Pacers,mint egy 76ers,akiktől nem régen kaptatok ki.... Remélem még kicsit eresztetek,hátha befogunk titeket :D Én inkább 1 76ers-nek örülnék,mint egy Knicks-nek....
Azért a többi csapat sem fog ezer lángon égni, de az tény a konferencia elsőség idén rengeteget számít!
Azért akár a Pacers, vagy Bobcats, esetleg Bucks kerül be max egy meccset tudnak hozni!Utána ha minden papírforma akkor a Magic lenne a 4ik, s mondjuk Celtics szurkolóként azt mondom 4-2 lenne a Bostonnak , s utána már a döntőben sok midnen eldől!
Viszont nem elsőként kerülne be a Boston akkor mint írtad is Philly kemény dió, s Knicks ellen meg a franc se tudja, de mindkettő ellen megizzadna azért a C's, s nem tenne jót az "öregeknek" ha már az első körben 6-7 meccsre kényszerülnek!Utána meg már az elődöntőben is véres ütközet lenne, a Chicago, vagy Miami ellen
+ a nagy döntőben nem csak a Spurs, de a Dallas, Lakers ellen is pályahátrányban lehetünk ha sok L becsúszik!

Ma meg biztos nyer a Bulls, de jobb az egymás ellenink velük szemben, s ha nyernek 1 meccsel többjük lesz, tehát papíron még mindig elsők vagyunk most :lol:
Azért az biztos, hogy a rangadókra mindig felszívja magát a C's s megszokta mutatni mire is képesek, ezeket a "tingli-tangli" meccseket meg elveszítgetjük, de hát elég faramuci egy helyzet, mert pihenni is kellene, meg nyeregetni is!
Majd a Hornets, Knicks ellen le lehet szűrni, milyen képet fest a C's, Houstonban borítékolom a vereséget :lol: De utána NO-ban másnap is West,Okafor páros ellen is lesznek gondjaink+Landry a padról!
De én bizakodó vagyok, mert mint írtam az éles meccseken mindenki átérzi a Celtics Pride-t!
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.15. 16:35:44

Bob_Marley írta:érezhető a leeresztés s felkészülés a PO-ra!
Annyira leeresztettetek,h ha ma a Chicago nyer a Wizards ellen,akkor átveszik a vezetést(azért elég sanszos).Azért jelen állás szerint,nektek is jobb lett volna egy Pacers,mint egy 76ers,akiktől nem régen kaptatok ki.... Remélem még kicsit eresztetek,hátha befogunk titeket :D Én inkább 1 76ers-nek örülnék,mint egy Knicks-nek....

szerk:
Kicsit kutakodtam:
Hátralévő meccsek(kelet első 3):
Boston
IND - BOS
BOS - HOU
BOS - NOH
BOS - NYK
MEM - BOS
CHA - BOS
BOS - MIN
BOS - IND
BOS - SAS
BOS - ATL
DET - BOS
PHI - BOS
BOS - CHI
BOS - WAS
BOS - MIA
WAS - BOS
BOS - NYK

Chicago

WAS - CHI
CHI - NJN
CHI - IND
SAC - CHI
CHI - ATL
MEM - CHI
CHI - MIL
PHI - CHI
CHI - MIN
CHI - DET
TOR - CHI
PHX - CHI
BOS - CHI
CHI - CLE
CHI - ORL
CHI - NYK
NJN - CHI

Miami
OKC - MIA
MIA - ATL
DEN - MIA
MIA - DET
PHI - MIA
HOU - MIA
MIA - CLE
MIA - WAS
MIA - MIN
MIA - NJN
MIL - MIA
CHA - MIA
BOS - MIA
MIA - ATL
MIA - TOR

A Heatnek 2 meccsel kevesebb van már,mint a Bulls-nak és a Celticsnek,ez jó,lehet picit pluszba nyomni. Hát még sok meccs van,remélem legalább a 2. hely meglesz a Heatnek!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.03.15. 17:04:34-kor.
Kép
Válasz küldése