USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
daffy
Madridista

2011.02.13. 10:32:21

FtcSikiHun írta:
daffy írta:srááácooook,ma miami - boston és lakers - orlando,ráadásul mind2 meccs korán lesz. valakit érdekel még rajtam kívül? esetleg tippek?
Remélem James-ék behúzzák, nagyon bírom a Miamit, Spurs után a második kedvenc csapatom. A Lakers meg szerintem könnyedén győzni fog. :wink:
én a miamitól nagyon-nagyon izzadós,esetleg 1-2 ponton múló győzelmet várok. az l.a. sima lehet,de az orlando nagyon jó. ha ők lennének otthon,nem mondanám egyértelműnek
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.02.13. 10:25:34

daffy írta:srááácooook,ma miami - boston és lakers - orlando,ráadásul mind2 meccs korán lesz. valakit érdekel még rajtam kívül? esetleg tippek?
Remélem James-ék behúzzák, nagyon bírom a Miamit, Spurs után a második kedvenc csapatom. A Lakers meg szerintem könnyedén győzni fog. :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
daffy
Madridista

2011.02.13. 10:17:53

srááácooook,ma miami - boston és lakers - orlando,ráadásul mind2 meccs korán lesz. valakit érdekel még rajtam kívül? esetleg tippek?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.12. 15:18:51

Dotn93 írta:Azon meglepődnék ha a Pistonsba igazolna Melo, mert kb ugyanott tart, sőt szerintem gyengébb csapatba menne. (Westbrook nem hiszem, hogy eljön a nagy jövő előtt álló OKC-ből)

A PF poszton elég gyenge meccse volt KG-nek és Davisnek is a Lakers ellen, és tényleg elképesztő ez a sérüléshullám. Egyáltalán kik ültek a padon? Wafer, Harangody, Big Baby, Bradley és Robinson? Hát...bár Wafer most magához képest jó volt

Am 2 kérdésem lenne: az egyik, hogy olyat hallottam, hogy Bradley kölcsönből jött valamelyik csapattól vissza. Mikor lehet kölcsönadni valakit?
A másik: mikor kaphat technikait egy játékos, mennyi lehet a max belőle?

Más: Hallottam valami olyasmit, hogy valakit hoznánk, mert Daniels talán az egész szezonra kiesett. Hogyan tudjuk ezt? Kölcsönbe? Valaki tud róla vmit, hogy ki lenne az? Köszi!
Bradley a D-Ligából jött vissza fel!Minden csapatnak van ún. farmcsapata!Ide a fiatalok kerülnek!Red Claws Maines azt hiszem a bostoni farmcsapat neve!Ugyanolyan liga mint bármelyik más, annyi a kitétel, hogy itt maximum 3év NBA tapasztalattal lehet játszani!Tehát aki már a 4ik évét tapossa az NBA-ben az nem kerülhet le a D-Ligába!Bradley nem nagyon fért be a Rosterünkbe ezért leküldték, hogy fejlődjön!

Technikai-t reklamálásért lehet kapni, vagy bármilyen kirívó szabálytalanságért!Az NBA legtöbb Technikaiját amúgy Rasheed Wallace kapta, egy állat volt az az ember :lol: Ha egy meccsen 2 technikait kapsz, kizárnak adott mérkőzésről, illetve azt hiszem ha összegyűlik 16 akkor 1 meccses eltiltás!Playoffban meg azt hiszem 8 technikai után van 1 meccses eltiltás!De utóbbi számban nem vagyok biztos!Amúgy vannak vicces videók technikaikról!Duncan padon ülve kap 2 T-t mert röhög, vagy a kedvencem ez Iverson, s Larry Brwon technikaija
, sproi milyen lazán végighallgatja, majd excuse me Technical foul! :lol:

Daniels helyére nem hallottam hogy hoznánk valakit, de 2 féleképpen hozhatunk embert!Felhozunk valakit a D-ligából, vagy szabad ügynököt igazolunk le!De a free agent ilyenkor már nagyon rizikós, mert szinte csak olyan van aki egész évben nem játszott!
Vagy 3ik megoldásként cserélni tudunk (Danielst természetesen nem, mert sérült embert senki nem cserél)!De akkor fel kellene adni alakit!Ha nem jönne rendbe Quinsy akkor nem hiszem, hogy bárkit is hoznánk helyette, ilyenkor már nagy lutri egy új ember!És amúgy is 2 hét van a deadline-ig!Meglássuk!

És akkor egy kis Ray Allen mix
:wink:
Kép
Kép
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.02.12. 14:41:02

Azon meglepődnék ha a Pistonsba igazolna Melo, mert kb ugyanott tart, sőt szerintem gyengébb csapatba menne. (Westbrook nem hiszem, hogy eljön a nagy jövő előtt álló OKC-ből)

A PF poszton elég gyenge meccse volt KG-nek és Davisnek is a Lakers ellen, és tényleg elképesztő ez a sérüléshullám. Egyáltalán kik ültek a padon? Wafer, Harangody, Big Baby, Bradley és Robinson? Hát...bár Wafer most magához képest jó volt

Am 2 kérdésem lenne: az egyik, hogy olyat hallottam, hogy Bradley kölcsönből jött valamelyik csapattól vissza. Mikor lehet kölcsönadni valakit?
A másik: mikor kaphat technikait egy játékos, mennyi lehet a max belőle?

Más: Hallottam valami olyasmit, hogy valakit hoznánk, mert Daniels talán az egész szezonra kiesett. Hogyan tudjuk ezt? Kölcsönbe? Valaki tud róla vmit, hogy ki lenne az? Köszi!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.12. 11:56:55

messideco írta:Nyert a Miami, nyert a Detroit, ma remélem nyer a Barca, jönnek a szelvények és ez a hétvége csúcs lesz :D
Nyert a Miami, de kikapott a Pistons (mivel egymás ellen játszottak) :lol:
Jerry Sloan tényleg hihetetlen, hogy 23 év s (nem volt coach of the year) otthagyta a Jazzt!Ki is kapott tegnap a Utah elég lélektelennel játékkal!Talán a Philly győzelme meglepetés a Spurs ellen, de a 76ers otthon bárki ellen nagyon jó!
Orlando otthoni veresége nem meglepő, mert hihetetlen rapszodikus a Magic!Nagyon kell már nekik Bass, mert Howard és 4 szenvedős emberke van a pályán!Arenas amit mostanában művel....De lehetne még sorolni 1-2 embert!
Hál istennek nyert a Cavs, s megszakadt a sorozat :lol: Lakers Ny-kban nyert szokásos MSG Kobe show volt!

Na akkor a Lakers elleni meccsről! :lol:
Amitől egész évben félt mind a szakmai stáb mint mi szurkolók egyre jobban előjön...SÉRÜLÉS!!!!!Kaptunk 50 pontot a festékből!Konkrétan KG, Perk, Big Baby volt magas ember!És még van 2 hónap a PO-ig!Nálunk mindig ez a kulcs, hogy a PO-ra milyen egészséges a csapat!Nagy letargia azért nincsen, a 2ik félidei "játék" okozta a vesztünket!+ Rondo-t imádom szeretem, de 15 ponto előnyt úgy kezdtük leadogatni, hogy Rondo kihagyott 3 ziccert és volt 2 eladott labdája!Nagydöntőben is ez volt vele kapcsolatban, vagy szenzációs játék, vagy eladott labdák tömkelege!De őt is megvédeném, mert egész évben szenzációs, csak azokra a fránya dobásokra koncentrálhatna!Vagy Ray fülön csaphatná, s megtaníthatná dobni :lol:
És itt akkor még egyszer "megemlékeznék" Allen teljesítményéről!Hihetetlen amit elért!2,562-6,433 a tripla mutató!Felfoghatatlanul sok tripla :lol: Ráadásul nagyon szimpatikus volt a sajtótájékoztatón ahogy beszélt Reggie-ről!
Na a lényeg, hogy fel a fejjel vasárnap elég fontos (égetően fontos :lol: ) meccs van!Amúgy ha már szóba került a Pistons, susmorogják, hogy lehet Melo odamegy!
Mindenesetre a Pistons jó lesz jövőre, van helyük a sapka alatt, s azért van ott jó alapanyag!Ha nem is tudnák elhozni Carmelot, de mások is lesznek a szabadügynök piacon!Westbrook pl, bár Stuckey kiváló irányító!
De Anthony is mit művel már ezzel a hova igazolok, már most megyek, de nem írok alá projekttel!
Számomra fura, a tavalyi James sztori meg ez is, voltak 2000res évek elején vagy előtte is nagy átigazolások, de általában ott már valaki azért hagyott el egy csapatott, mert többször megpróbálta nem jött össze a gyűrű, s elment karrierje vége felé!
De James is egy 26 éves emberke!És a Cavs nem kis múltú csapat, s ő még is felrúgott mindent és elment!Melo is ha otthagyja a Nuggets-et hát....Egy PP akkor se akart elmenni, mikor annyi volt a kérdés meg lesz-e a PO a Celticsnek, s ha igen sikerül-e söprés nélkül megúszni....Vagy Reggie Miller,Barkley de Payton Kemp is meddig "gyötrődött" a Sonicssal!
És igen eligazoltak, de mikor már látták ez így tényleg nem megy!És MJ jól mondta még nyáron, hogy ő Bird-t Magic Johnson-t legyőzni akarta, s nem velük együtt játszani!Na de ez off volt :lol:

Vasárnap 19kor ízekre szedjük, szétcincáljuk elfogyasztjuk a Miami féle forró vacsorát a Gardenben :lol:
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.02.12. 09:09:15

Nyert a Miami, nyert a Detroit, ma remélem nyer a Barca, jönnek a szelvények és ez a hétvége csúcs lesz :D
Kép
"And my heart will leave you never."
maki
Jugador del Barça

2011.02.12. 04:22:41

Nem láttam még beírva, lemondott Jerry Sloan :shock: Állítólag a játékosokkal romlott meg a kapcsolata, főleg Deron Williams-szel. 1988 óta volt a Jazz edzője, ami a leghosszabb aktív sorozat volt a 4 major ligát figyelembe véve.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
Deus
Boixos Nois

2011.02.11. 12:48:45

KépKép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.11. 11:20:36

Bob_Marley írta:
Game90 írta:......
Nem láttam még a meccset, de gondoltam Ray csak bevág 2 triplát!Direkt az NBA oldalát sem néztem meg az eredmény miatt, de azt már nem tudtam megállni, hogy ide ne térjek be :lol:
Utolsó sorok alapján nem W betű kerül be a naptárba…
Kicsit megvédve látatlanban a csapatot, a vasárnapi a fontos mérkőzés :lol:
De majd 17 15től ismétlés, s majd kivesézzük (Kalappal), mi történt a Lakers ellen :wink:

szerk: megmondom őszintén kicsit beleborzongtam a videót látva, nem kis dolog amit elért Ray Ray, közhely, de igaz ilyen pillanatok miatt érdemes élni, még vagy 2-300 tripla benne van az "öregben"!
Én egy varázsütésre felébredtem kb 3-kor, így a második félidőt láttam, szerintem komoly okunk nincs szégyenkezni, többet nem írok, nézd meg, én valszeg nem leszek itthon. Rayről pedig annyit, hogy idén elérhet 200 triplát, ez alapján akár 4-500 is benne lehet még. Bár szerintem is inkább a 2-300 reális,de több is lehet. Az biztos, hogy egy hamar ezt nem döntik meg. Nem beszélve arról, amit már napokkal ezelőtt írtam: Mindezt 300 meccsel kevesebb alatt abszolválta, mint Reggie! Óriási fazon. A 90-es években a Michael Jordan felhajtás mellett Reggiet is rengetegen imádták világszerte. Nem sokat láttam játszani, biztosan korszakos egyéniség volt, de azért messze nem olyan, mint sokan a maiak közül is, vagy épp Jordan, ha már említettem. A 3 pontosokon kívül a karrier statjai is Rayétől elmaradnak jócskán, szerintem a személyiségében kereshető a népszerűsége inkább (persze, aki sokat látta játszani az nyugodtan cáfoljon meg, én videókból és stat-okból indultam ki). Irtó balhés fazon volt, míg Ray egy nyugodt, visszahúzódó típus, aki nem ünnepelteti annyit magát. Ez asszem látszott a videón is... Nekem úgy tűnt, hogy kicsit elérzékenyült, rosszul láttam?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.11. 10:43:23

Game90 írta:......
Nem láttam még a meccset, de gondoltam Ray csak bevág 2 triplát!Direkt az NBA oldalát sem néztem meg az eredmény miatt, de azt már nem tudtam megállni, hogy ide ne térjek be :lol:
Utolsó sorok alapján nem W betű kerül be a naptárba…
Kicsit megvédve látatlanban a csapatot, a vasárnapi a fontos mérkőzés :lol:
De majd 17 15től ismétlés, s majd kivesézzük (Kalappal), mi történt a Lakers ellen :wink:

szerk: megmondom őszintén kicsit beleborzongtam a videót látva, nem kis dolog amit elért Ray Ray, közhely, de igaz ilyen pillanatok miatt érdemes élni, még vagy 2-300 tripla benne van az "öregben"!
Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.02.11. 10:35:03

Odom és Gasol mi keményen összefejelt már? :lol:
PCsabi
aka Game90

2011.02.11. 10:08:30

Bob_Marley írta:Ahogy ftcsikihun is írta holnap péntek hajnali 2kor jön a Gardenbe Kobe és udvari bolond hercegsége :lol:
A meccs másik nagy sztorija Ray Allen első negyedben szerzett két triplája volt, az elsővel ugyanis beállította Reggie Miller 2560 triplás ligacsúcsát, a másikkal pedig meg is döntötte azt. A két kosár miatt az első negyed után percekig állt a játék, mindenki Allent ünnepelte, még a meccsen tévékommentátorként jelenlévő Reggie Miller is megölelte a Boston veteránját, aki még egy hárompontost dobott a meccsen, és összesen 20 pontig jutott.

Videó az ünneplésről:
http://www.youtube.com/watch?v=7o-98Inopr0

Grat neki, de csak a rekord miatt örülhetett a meccs végén.

Na, tőlem ennyi, bővebben majd Bob :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
messideco
Presidente del Barça

2011.02.10. 16:01:20

Háborúra készültök mi? :P

Sajnos a Detroit ismét kikapott a Nashwille Predatorstól :( az NHL-ben.Holnap jön a Boston Bruins :wink:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.10. 10:24:37

Kalap1988 írta: Ajjajj... Reméljük azért legalább vasárnap felépül PP. Nagy szükség lesz rá, illetve azt is remélem, hogy a PO-ra ez a sérüléshullám elül, mert akkor problémáink lehetnek. Abban gondolom egyetértünk, hogy az ép Boston a liga legnagyobb favoritja. Lehet, hogy beállok vasárnap, de akkor Lebron sírva fakad, úgy kikapnak :D Ne haragudjanak a Lebron fanok, de egyre inkább CR7-re emlékeztet ez a bohóc. Zseniális játékos, de úgy pattogtatni, hogy valaki mániákusan franchise player akar lenni és a hátán vinni a csapatot.... Nagyképű, annak ellenére, hogy jelenleg a liga talán legjobb játékosa. Wade sokkal szimpatikusabb, ha már itt tartunk és szerintem játéktudása is jobb, csak fizikai előnyei miatt van előrébb James, ha előrébb van.
Egyébként tegnap néztem a Memphis-Okc meccset és nem csak ebből a meccsből kiindulva, tudod ki hiányzik nekem rettenetesen? Tony Allen! Mekkora védőjátékos, óriási szívvel, te atya ég :shock: Kiváló csere. Szeretem Danielst, de Wafert és talán őt is odaadnám Tony Allenért.
Ne is mond, imádtam TA-t!Bár amilyen "mákunk" van mostanában tuti ő is sérült lenne (nálunk ált. az volt)!De én nagyon bízok benne, hogy PO-ra Daniels lesz a pad TA-je!Nagyon jól védekezett Quinsy mostanában!De tényleg hiányzik Allen, istenem mekkora zsákjai voltak tavaly is vagy előtte..áááááááá!
Wade-James „párharcban” szimpátia nekem Wade felé billen, aranyos az unott fejű rágózása a faultoknál meg úgy általában! :lol:
egy kis Tony Allen mix:
http://www.youtube.com/watch?v=MSYN4DbituA
:wink:

Szerk:
Szurkolok a Grizzliesnek, mert Randolph Gasol páros miatt szimpatizálok velük, de az a baj, hogy a Trail Blazers-t is csípem!És valószínű kettőjük közül kerül ki a 8ik!Bár ha összeáll a Suns besurranhat!De a Portland érdemelné meg most jelenleg a kórház a város szélén csapatával!Hihetetlen mit küzdenek, s ha egészségesek lennének (ami évek óta nem megy), akkor komolyan lehetne velük számolni, így csak Aldridge viszi a hátán a bagázst!Meg Matthews, Batum villan!Bár Roy lassan hadra fogható de meddig.....
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.10. 09:51:10

Bob_Marley írta:LeBron James úgy gondolja, neki mindenképpen ott kell lennie a liga és a játékosszakszervezet ülésén. Az all-star gála alatt találkozik a két fél és James is részt fog venni a tárgyalásokon. Azt mondja, hogy mivel az eddigi eseményekben nem volt teljesen otthon, sokat fog hallgatni, de mindenképpen el fogja mondani a véleményét, mert mint a liga egyik játékosa, tudatnia kell azt a döntéshozókkal.
Hát megkérdezném, MR LBJ-t hogy ő kakantotta a spanyol viaszt?Van játékos szakszervezet melynek a vezetője, ha jól tudom Fisher….
Szerénysége James-nek határtalan…..na majd vasárnap megint kisírhatja magát a Gardenben! :lol:
szerk:
Bár komoly problémáink vannak….szinte csak Rivers nem sérült….PP beteg, Shaq Erden sérült West, JO régóta, Daniels tudjuk…Szóval lehet Kalapnak is be kell állni a Lakers ellen, meg a Heat ellen :P :lol:
Ajjajj... Reméljük azért legalább vasárnap felépül PP. Nagy szükség lesz rá, illetve azt is remélem, hogy a PO-ra ez a sérüléshullám elül, mert akkor problémáink lehetnek. Abban gondolom egyetértünk, hogy az ép Boston a liga legnagyobb favoritja. Lehet, hogy beállok vasárnap, de akkor Lebron sírva fakad, úgy kikapnak :D Ne haragudjanak a Lebron fanok, de egyre inkább CR7-re emlékeztet ez a bohóc. Zseniális játékos, de úgy pattogtatni, hogy valaki mániákusan franchise player akar lenni és a hátán vinni a csapatot.... Nagyképű, annak ellenére, hogy jelenleg a liga talán legjobb játékosa. Wade sokkal szimpatikusabb, ha már itt tartunk és szerintem játéktudása is jobb, csak fizikai előnyei miatt van előrébb James, ha előrébb van.
Egyébként tegnap néztem a Memphis-Okc meccset és nem csak ebből a meccsből kiindulva, tudod ki hiányzik nekem rettenetesen? Tony Allen! Mekkora védőjátékos, óriási szívvel, te atya ég :shock: Kiváló csere. Szeretem Danielst, de Wafert és talán őt is odaadnám Tony Allenért.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.10. 09:10:34

LeBron James úgy gondolja, neki mindenképpen ott kell lennie a liga és a játékosszakszervezet ülésén. Az all-star gála alatt találkozik a két fél és James is részt fog venni a tárgyalásokon. Azt mondja, hogy mivel az eddigi eseményekben nem volt teljesen otthon, sokat fog hallgatni, de mindenképpen el fogja mondani a véleményét, mert mint a liga egyik játékosa, tudatnia kell azt a döntéshozókkal.
Hát megkérdezném, MR LBJ-t hogy ő kakantotta a spanyol viaszt?Van játékos szakszervezet melynek a vezetője, ha jól tudom Fisher….
Szerénysége James-nek határtalan…..na majd vasárnap megint kisírhatja magát a Gardenben! :lol:
szerk:
Bár komoly problémáink vannak….szinte csak Rivers nem sérült….PP beteg, Shaq Erden sérült West, JO régóta, Daniels tudjuk…Szóval lehet Kalapnak is be kell állni a Lakers ellen, meg a Heat ellen :P :lol:
Kép
Kép
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.02.09. 20:44:22

Bob_Marley írta:Ahogy ftcsikihun is írta holnap péntek hajnali 2kor jön a Gardenbe Kobe és udvari bolond hercegsége :lol: Vasárnap meg ha már ilyen szépen összegyűjtötte messideco a Miami 7 meccses győzelmeit, majd kikapnak :lol: Vasárnap 19kor magyar idő szerint Boston-Miami!2 igen fontos rangadó!természetesen jó lenne megnyerni mindkettőt, de a Miami meccs fontosabb!Közel vannak majdnem BIG3-ék, s meg kellene szilárdítani a konferencia elsőséget!
Természetesen ne vegye lelkére egyetlen egy Heat és Lakers fan se az írottakat :lol: De jelen pillanatban nekik kell izgulni, s nem nekünk C's szurkolóknak :D
Jééézsum mi meccsek lesznek ezek :D

Nekem van egy olyan érzésem, hogy most a heat harmadszorra nem hibázik, és nyerni fog, de nagyon remélem, hogy nem így lesz 8)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.09. 19:46:44

Ahogy ftcsikihun is írta holnap péntek hajnali 2kor jön a Gardenbe Kobe és udvari bolond hercegsége :lol: Vasárnap meg ha már ilyen szépen összegyűjtötte messideco a Miami 7 meccses győzelmeit, majd kikapnak :lol: Vasárnap 19kor magyar idő szerint Boston-Miami!2 igen fontos rangadó!természetesen jó lenne megnyerni mindkettőt, de a Miami meccs fontosabb!Közel vannak majdnem BIG3-ék, s meg kellene szilárdítani a konferencia elsőséget!
Természetesen ne vegye lelkére egyetlen egy Heat és Lakers fan se az írottakat :lol: De jelen pillanatban nekik kell izgulni, s nem nekünk C's szurkolóknak :D
Kép
Kép
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.02.09. 18:26:23

messideco írta:
Az NBA-ban
Magyar idő szerint péntek hajnali 2-kor Lakers-Boston. Nem lesz kis meccs, remélem a Boston nyer. Ma pedig a Spurs verte elég simán a Detroitot. Holnap (magyar idő szerint 1 órakor) játszunk a Torontóval. Sajnálom, hogy a Houston nem tudott nyerni, de bízok még benne, hogy ott lesznek a rájátszásban. :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
messideco
Presidente del Barça

2011.02.09. 17:30:45

Egy győztes és egy vesztes meccsen vannak túl a detroiti hokisok.
Eredmények:
Detroit Red Wings-Nashwille Predators 0-3
New York Rangers- Detroit Red Wings 2-3
Ma éjjel jön ismét a Predators. Remélem sikerül visszavágni nekik.

Az NBA-ban a Miami Heat a New York Knicks elleni vereség után sorozatban hét meccsen győzött, az áldozatok sorrendben a Detroit Pistons, Oklahoma City Thunders, Cleveland Cavaliers, Orlando Magic, Charlotte Bobcats,L.A. Clippers, Indiana Pacers voltak.
Jöhet ismét holnapután a Detroit Pistons.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.08. 21:07:10

Game90 írta: Tripladobó versenyen is szórhatja, Durant, Pierce, Gibson, James Jones és Dorell Wright lesznek az ellenfelei.

Korver? Morrow?

Yao Ming helyett pedig Kevin Love lesz ott a gálán.
Bizony, s először fordul elő, hogy egy csapatból 2 játékos legyen ott a gálán!Meg is néznék egy PP-Allen csatát a döntőben :wink: :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.02.08. 20:22:42

Bob_Marley írta:És Allen szórt 2 triplát!Na már most a következő meccs a Lakers ellen van :lol: mondanom sem kell milyen érzés lenne a legnagyobb rivális gyűrűjébe besüllyeszteni a maradék 2 triplát!
Tripladobó versenyen is szórhatja, Durant, Pierce, Gibson, James Jones és Dorell Wright lesznek az ellenfelei.

Korver? Morrow?

Yao Ming helyett pedig Kevin Love lesz ott a gálán.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.08. 08:13:49

Először is tegnap a szokásos b2b vereséget szenvedtük el a Bobcats ellen!Ismét csak a második félidő volt tragikus!Igaz a Bobcatsnek nagyon kellett a győzelem, de azért be lehetett volna húzni!
És Allen szórt 2 triplát!Na már most a következő meccs a Lakers ellen van :lol: mondanom sem kell milyen érzés lenne a legnagyobb rivális gyűrűjébe besüllyeszteni a maradék 2 triplát!
De csütörtök este kiderül (péntek hajnal)!Van idő bőven készülni és meg is fogjuk remélem Kobe-ékat megint!3 rossz fiúról meg egyet értek veled!Bár én Tötörk Péterrel nagyon szimpatizálok, mert olyan jó mikor meséli a régi sztorikat, illetve nyomja a favicceit, amiket én imádok :lol:
Nekem Balázs nagyon „szlengesen” beszél olykor, de jókat mesél ő is!Dávid Kornél meg olyan savanykás, na de ez OFF!
Ray abszolút egy szeretni való figura, s igen Pierce néha ritka nagyképű, meg a Pierce move (dobócsel beleugrok a védőbe) még C’s szurkolóként is idegesítő!KG-t meg minden más csapat szurkolója „utálja”, olykor tényleg túlfeszíti a húrt!
Lsd idén Frye tökön ütése (bár Channingre nézve gáz, hogy ennyitől kidől) vagy Villaneuva le rákos betegezése…!
De pont Jeff van Gundy beszélt a Magic ellen, arról , hogy akármilyen túlfűtött néha Garnett és pofázik folyamatosan de a liga valaha volt egyik legjobb 4ese!Magic ellen a bírókkal akaszkodott össze, miután fault a palánk alatt, s picit összevesztek Howarddal, majd jöttek a sporik békíteni, de Garnett nem igazán akart békülni….Valamelyest érthető, mert Howard angyali mosolya nem mindig tükrözi, hogy milyen „tisztán” tud védekezni, s pozíciót fogni!Meg bent szotyizik 4-5 mp-ket a festékben!Perkinssel is összetűzött Howard, gondolom picit frusztrálta, hogy az első félidő után 2-3 ember védekezett rajta, s meg se moccant…
Természetesen elfogultsággal mondom, de ez az igazi 3as az én szememben+Rondo!Miamiban Bosh meg sem közelíti amit tud, szerintem nagyban köszönhető LBJ shownak, s Wade parádénak, s igen jóformában vannak, de ez a Miami igenis fogható, s nem csak a C’snek!Idén a Bulls ha egészséges mindenki nagyon sötét ló lehet, s csend van nagyon az Atlanta körül, s reálisan nem tudná kiejteni mondjuk a Heat-et, de megtudják őket szorongatni, 1-2 meccs erejéig, ami nagyban lefáraszthatja őket!Wade is állandóan sérül, s ha a 3 óriás közül Bosh gyengén muzsikál Wade sérült, akkor LBJ-t meg lehet fogni!Megdobj a szokásos 30 pont mnem tripla dupláját, de egyedül ő kevés!De lassan Heat-Celtics, s alapszakasz, de azért elég fontos a keleti konferencia győzelem!S jó ómen a Heat ellen, hogy a legutóbbi 14 meccsből 1et vesztettünk ellenük…..
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.02.07. 23:57:33

Varatrix írta:Alan Rogers
Aaron Rodgers. :wink:

Én is gratulálok a Sajtfejűeknek. Már a wildcard hétvége előtt leírtam, hogy ők nyerik a szezont. Igaz a Patriots ellen vártam őket a Super Bowlra :) Reméljük jövőre is lesz szezon. :?

Hajrá Saints!
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Válasz küldése