Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
én a miamitól nagyon-nagyon izzadós,esetleg 1-2 ponton múló győzelmet várok. az l.a. sima lehet,de az orlando nagyon jó. ha ők lennének otthon,nem mondanám egyértelműnekFtcSikiHun írta:Remélem James-ék behúzzák, nagyon bírom a Miamit, Spurs után a második kedvenc csapatom. A Lakers meg szerintem könnyedén győzni fog.daffy írta:srááácooook,ma miami - boston és lakers - orlando,ráadásul mind2 meccs korán lesz. valakit érdekel még rajtam kívül? esetleg tippek?
Remélem James-ék behúzzák, nagyon bírom a Miamit, Spurs után a második kedvenc csapatom. A Lakers meg szerintem könnyedén győzni fog.daffy írta:srááácooook,ma miami - boston és lakers - orlando,ráadásul mind2 meccs korán lesz. valakit érdekel még rajtam kívül? esetleg tippek?
Bradley a D-Ligából jött vissza fel!Minden csapatnak van ún. farmcsapata!Ide a fiatalok kerülnek!Red Claws Maines azt hiszem a bostoni farmcsapat neve!Ugyanolyan liga mint bármelyik más, annyi a kitétel, hogy itt maximum 3év NBA tapasztalattal lehet játszani!Tehát aki már a 4ik évét tapossa az NBA-ben az nem kerülhet le a D-Ligába!Bradley nem nagyon fért be a Rosterünkbe ezért leküldték, hogy fejlődjön!Dotn93 írta:Azon meglepődnék ha a Pistonsba igazolna Melo, mert kb ugyanott tart, sőt szerintem gyengébb csapatba menne. (Westbrook nem hiszem, hogy eljön a nagy jövő előtt álló OKC-ből)
A PF poszton elég gyenge meccse volt KG-nek és Davisnek is a Lakers ellen, és tényleg elképesztő ez a sérüléshullám. Egyáltalán kik ültek a padon? Wafer, Harangody, Big Baby, Bradley és Robinson? Hát...bár Wafer most magához képest jó volt
Am 2 kérdésem lenne: az egyik, hogy olyat hallottam, hogy Bradley kölcsönből jött valamelyik csapattól vissza. Mikor lehet kölcsönadni valakit?
A másik: mikor kaphat technikait egy játékos, mennyi lehet a max belőle?
Más: Hallottam valami olyasmit, hogy valakit hoznánk, mert Daniels talán az egész szezonra kiesett. Hogyan tudjuk ezt? Kölcsönbe? Valaki tud róla vmit, hogy ki lenne az? Köszi!
Nyert a Miami, de kikapott a Pistons (mivel egymás ellen játszottak)messideco írta:Nyert a Miami, nyert a Detroit, ma remélem nyer a Barca, jönnek a szelvények és ez a hétvége csúcs lesz
Én egy varázsütésre felébredtem kb 3-kor, így a második félidőt láttam, szerintem komoly okunk nincs szégyenkezni, többet nem írok, nézd meg, én valszeg nem leszek itthon. Rayről pedig annyit, hogy idén elérhet 200 triplát, ez alapján akár 4-500 is benne lehet még. Bár szerintem is inkább a 2-300 reális,de több is lehet. Az biztos, hogy egy hamar ezt nem döntik meg. Nem beszélve arról, amit már napokkal ezelőtt írtam: Mindezt 300 meccsel kevesebb alatt abszolválta, mint Reggie! Óriási fazon. A 90-es években a Michael Jordan felhajtás mellett Reggiet is rengetegen imádták világszerte. Nem sokat láttam játszani, biztosan korszakos egyéniség volt, de azért messze nem olyan, mint sokan a maiak közül is, vagy épp Jordan, ha már említettem. A 3 pontosokon kívül a karrier statjai is Rayétől elmaradnak jócskán, szerintem a személyiségében kereshető a népszerűsége inkább (persze, aki sokat látta játszani az nyugodtan cáfoljon meg, én videókból és stat-okból indultam ki). Irtó balhés fazon volt, míg Ray egy nyugodt, visszahúzódó típus, aki nem ünnepelteti annyit magát. Ez asszem látszott a videón is... Nekem úgy tűnt, hogy kicsit elérzékenyült, rosszul láttam?Bob_Marley írta:Nem láttam még a meccset, de gondoltam Ray csak bevág 2 triplát!Direkt az NBA oldalát sem néztem meg az eredmény miatt, de azt már nem tudtam megállni, hogy ide ne térjek beGame90 írta:......![]()
Utolsó sorok alapján nem W betű kerül be a naptárba…
Kicsit megvédve látatlanban a csapatot, a vasárnapi a fontos mérkőzés![]()
De majd 17 15től ismétlés, s majd kivesézzük (Kalappal), mi történt a Lakers ellen
szerk: megmondom őszintén kicsit beleborzongtam a videót látva, nem kis dolog amit elért Ray Ray, közhely, de igaz ilyen pillanatok miatt érdemes élni, még vagy 2-300 tripla benne van az "öregben"!
Nem láttam még a meccset, de gondoltam Ray csak bevág 2 triplát!Direkt az NBA oldalát sem néztem meg az eredmény miatt, de azt már nem tudtam megállni, hogy ide ne térjek beGame90 írta:......
A meccs másik nagy sztorija Ray Allen első negyedben szerzett két triplája volt, az elsővel ugyanis beállította Reggie Miller 2560 triplás ligacsúcsát, a másikkal pedig meg is döntötte azt. A két kosár miatt az első negyed után percekig állt a játék, mindenki Allent ünnepelte, még a meccsen tévékommentátorként jelenlévő Reggie Miller is megölelte a Boston veteránját, aki még egy hárompontost dobott a meccsen, és összesen 20 pontig jutott.Bob_Marley írta:Ahogy ftcsikihun is írta holnap péntek hajnali 2kor jön a Gardenbe Kobe és udvari bolond hercegsége![]()
Ne is mond, imádtam TA-t!Bár amilyen "mákunk" van mostanában tuti ő is sérült lenne (nálunk ált. az volt)!De én nagyon bízok benne, hogy PO-ra Daniels lesz a pad TA-je!Nagyon jól védekezett Quinsy mostanában!De tényleg hiányzik Allen, istenem mekkora zsákjai voltak tavaly is vagy előtte..áááááááá!Kalap1988 írta: Ajjajj... Reméljük azért legalább vasárnap felépül PP. Nagy szükség lesz rá, illetve azt is remélem, hogy a PO-ra ez a sérüléshullám elül, mert akkor problémáink lehetnek. Abban gondolom egyetértünk, hogy az ép Boston a liga legnagyobb favoritja. Lehet, hogy beállok vasárnap, de akkor Lebron sírva fakad, úgy kikapnakNe haragudjanak a Lebron fanok, de egyre inkább CR7-re emlékeztet ez a bohóc. Zseniális játékos, de úgy pattogtatni, hogy valaki mániákusan franchise player akar lenni és a hátán vinni a csapatot.... Nagyképű, annak ellenére, hogy jelenleg a liga talán legjobb játékosa. Wade sokkal szimpatikusabb, ha már itt tartunk és szerintem játéktudása is jobb, csak fizikai előnyei miatt van előrébb James, ha előrébb van.
Egyébként tegnap néztem a Memphis-Okc meccset és nem csak ebből a meccsből kiindulva, tudod ki hiányzik nekem rettenetesen? Tony Allen! Mekkora védőjátékos, óriási szívvel, te atya égKiváló csere. Szeretem Danielst, de Wafert és talán őt is odaadnám Tony Allenért.
Ajjajj... Reméljük azért legalább vasárnap felépül PP. Nagy szükség lesz rá, illetve azt is remélem, hogy a PO-ra ez a sérüléshullám elül, mert akkor problémáink lehetnek. Abban gondolom egyetértünk, hogy az ép Boston a liga legnagyobb favoritja. Lehet, hogy beállok vasárnap, de akkor Lebron sírva fakad, úgy kikapnakBob_Marley írta:LeBron James úgy gondolja, neki mindenképpen ott kell lennie a liga és a játékosszakszervezet ülésén. Az all-star gála alatt találkozik a két fél és James is részt fog venni a tárgyalásokon. Azt mondja, hogy mivel az eddigi eseményekben nem volt teljesen otthon, sokat fog hallgatni, de mindenképpen el fogja mondani a véleményét, mert mint a liga egyik játékosa, tudatnia kell azt a döntéshozókkal.
Hát megkérdezném, MR LBJ-t hogy ő kakantotta a spanyol viaszt?Van játékos szakszervezet melynek a vezetője, ha jól tudom Fisher….
Szerénysége James-nek határtalan…..na majd vasárnap megint kisírhatja magát a Gardenben!
szerk:
Bár komoly problémáink vannak….szinte csak Rivers nem sérült….PP beteg, Shaq Erden sérült West, JO régóta, Daniels tudjuk…Szóval lehet Kalapnak is be kell állni a Lakers ellen, meg a Heat ellen![]()
Jééézsum mi meccsek lesznek ezekBob_Marley írta:Ahogy ftcsikihun is írta holnap péntek hajnali 2kor jön a Gardenbe Kobe és udvari bolond hercegségeVasárnap meg ha már ilyen szépen összegyűjtötte messideco a Miami 7 meccses győzelmeit, majd kikapnak
Vasárnap 19kor magyar idő szerint Boston-Miami!2 igen fontos rangadó!természetesen jó lenne megnyerni mindkettőt, de a Miami meccs fontosabb!Közel vannak majdnem BIG3-ék, s meg kellene szilárdítani a konferencia elsőséget!
Természetesen ne vegye lelkére egyetlen egy Heat és Lakers fan se az írottakatDe jelen pillanatban nekik kell izgulni, s nem nekünk C's szurkolóknak
Magyar idő szerint péntek hajnali 2-kor Lakers-Boston. Nem lesz kis meccs, remélem a Boston nyer. Ma pedig a Spurs verte elég simán a Detroitot. Holnap (magyar idő szerint 1 órakor) játszunk a Torontóval. Sajnálom, hogy a Houston nem tudott nyerni, de bízok még benne, hogy ott lesznek a rájátszásban.messideco írta:
Az NBA-ban
Bizony, s először fordul elő, hogy egy csapatból 2 játékos legyen ott a gálán!Meg is néznék egy PP-Allen csatát a döntőbenGame90 írta: Tripladobó versenyen is szórhatja, Durant, Pierce, Gibson, James Jones és Dorell Wright lesznek az ellenfelei.
Korver? Morrow?
Yao Ming helyett pedig Kevin Love lesz ott a gálán.
Tripladobó versenyen is szórhatja, Durant, Pierce, Gibson, James Jones és Dorell Wright lesznek az ellenfelei.Bob_Marley írta:És Allen szórt 2 triplát!Na már most a következő meccs a Lakers ellen vanmondanom sem kell milyen érzés lenne a legnagyobb rivális gyűrűjébe besüllyeszteni a maradék 2 triplát!
Aaron Rodgers.Varatrix írta:Alan Rogers