Hazai és nemzetközi kézilabda
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Igazából nem érnek nagy meglepetések...hosszú évek óta ez a leggyengébb keretünk, semmilyen komoly eredményre nincs sanszunk, és már úgy tűnik a selejtezők is gondot okozhatnak. De az előbbiek miatt, annyira nem csoda kategória.
Nem csak a mezőnyjátékosok átlaga gyengébb, de az edzői poszton se tündököl Mátéfi, nem hiszem,h a válogatott élére való. Azért jussunk ki vhogyan a VB-re még vele, de ne vele kezdjük el....
Nem csak a mezőnyjátékosok átlaga gyengébb, de az edzői poszton se tündököl Mátéfi, nem hiszem,h a válogatott élére való. Azért jussunk ki vhogyan a VB-re még vele, de ne vele kezdjük el....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Jugador del Barça
Én valahogy nem tudnék örülni neki, ha az lenne az ára Mátéfi elküldésének, hogy nem jutunk ki Londonba. Amúgy elég valószínű, hogy akkor is repül, ha most kiharcolja a csapat a vb-részvételt.FtcSikiHun írta:És Mátéfinak is. Legalábbis remélem, már vagy fél éve elküldtem volna melegebb éghajlatra.maki írta:akkor az olimpiának is lőttek.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
És Mátéfinak is. Legalábbis remélem, már vagy fél éve elküldtem volna melegebb éghajlatra.maki írta:akkor az olimpiának is lőttek.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
-
- Jugador del Barça
2-vel kikaptak ma a lányok a németektől, pedig az első félidőben jók voltunk és vezettünk is még. Érthetetlen miért ültette le Mátéfi a második félidőben Tomorit. Nagyon össze kell szednie a csapatot a visszavágóra, mert ha nem jutunk ki a VB-re, akkor az olimpiának is lőttek.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
http://www.rojadirecta.es/FtcSikiHun írta:Valami más honlapot nem tudsz?Barbas írta:Ha valakinek "véletlenül" nem lenne digije, a mérkőzés az ehftv.com oldalán az Ultrasurf nevű program letöltésével és installálásával nézhető Magyarországról. Csak IE alatt.
Itt lemész 15:00-ig, ott pedig a listán kiválasztod hogy melyik csatornán szeretnéd nézni. Ha az első oszlop (P2P) alatt NO van, akkor semmilyen program nem kell ahhoz, hogy nézni tudd.

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Valami más honlapot nem tudsz?Barbas írta:Ha valakinek "véletlenül" nem lenne digije, a mérkőzés az ehftv.com oldalán az Ultrasurf nevű program letöltésével és installálásával nézhető Magyarországról. Csak IE alatt.

Ha valakinek "véletlenül" nem lenne digije, a mérkőzés az ehftv.com oldalán az Ultrasurf nevű program letöltésével és installálásával nézhető Magyarországról. Csak IE alatt.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
FtcSikiHun írta:http://www.youtube.com/watch?v=FX2uqme3 ... ture=share
Ettől kiráz a hideg.
Szerintem senki nem hitte volna, hogy idáig eljutnak a lányok. Remélem a döntőben sincs kegyelem.
Modik, bocsi a kettőért.
Ráadásul hozzánk jönnek játszani a döntőt

Ma is lent volt a válogatott, gazdagabb lettem egy ilyen képpel:
http://kepfeltoltes.hu/110423/hopp_www. ... es.hu_.jpg
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
http://www.youtube.com/watch?v=FX2uqme3 ... ture=share
Ettől kiráz a hideg.
Szerintem senki nem hitte volna, hogy idáig eljutnak a lányok. Remélem a döntőben sincs kegyelem.
Modik, bocsi a kettőért.
Ettől kiráz a hideg.
Modik, bocsi a kettőért.

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
METZ-FTC-RAIL CARGO HUNGARIA 27-31
Erről nem beszél senki?
A KEK elődöntőben a legnehezebb ellenfelet kaptuk, de ma elég könnyen feléjük kerekedtünk. Kicsi fájdalom van bennem, ugyanis 10 góllal is mentünk végül csak 4 lett. Hazai pályán elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyen szurkolótábor előtt, egy ilyen gyenge francia csapattól kikapjunk. A döntőben már csak könnyebb ellenfél jöhet. Ezt nem szabad elbukni csajok.
A másik elődöntőben:
Lugi (svéd)-Mar Alicante (spanyol) 24-22
Hajrá Fradi!
A Győr pedig meglepő vereséget szenvedett a BL elődöntőben az Itxako ellen. Reméljük hazai pályán megtudjuk verni őket, és akkor két magyar döntős lenne az európai versenyekben.
Erről nem beszél senki?

A KEK elődöntőben a legnehezebb ellenfelet kaptuk, de ma elég könnyen feléjük kerekedtünk. Kicsi fájdalom van bennem, ugyanis 10 góllal is mentünk végül csak 4 lett. Hazai pályán elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyen szurkolótábor előtt, egy ilyen gyenge francia csapattól kikapjunk. A döntőben már csak könnyebb ellenfél jöhet. Ezt nem szabad elbukni csajok.
A másik elődöntőben:
Lugi (svéd)-Mar Alicante (spanyol) 24-22
Hajrá Fradi!
A Győr pedig meglepő vereséget szenvedett a BL elődöntőben az Itxako ellen. Reméljük hazai pályán megtudjuk verni őket, és akkor két magyar döntős lenne az európai versenyekben.

-
- aka Game90
Vujinról egy nagyon jó cikk, érdemes elolvasni:
http://hatosfal.blog.nepsport.hu/archiv ... nem_lehet/
Ezt a fél mondatot emelném ki:
"alázat nélkül nagy sportoló senki nem lehet"
És ez a fociban is mennyire igaz, Balotelli...
http://hatosfal.blog.nepsport.hu/archiv ... nem_lehet/
Ezt a fél mondatot emelném ki:
"alázat nélkül nagy sportoló senki nem lehet"
És ez a fociban is mennyire igaz, Balotelli...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Mondjuk ha más a kapusunk, akkor ez a különbség nem csak 7.csababarca írta:Igen, a fő oka, hogy 7 lett közte a mi akaratgyenge játékunk volt. MAgunknak köszönhetjük főleg.L.Messi 10 írta:
Nem volt jó egyik csapat se, a bírók se voltak a helyzet magaslatán, de szerintem az mindent elmond hogy 13(!) percen keresztül nem voltunk képesek gólt dobni...

- csababarca
Igen, a fő oka, hogy 7 lett közte a mi akaratgyenge játékunk volt. MAgunknak köszönhetjük főleg.L.Messi 10 írta:
Nem volt jó egyik csapat se, a bírók se voltak a helyzet magaslatán, de szerintem az mindent elmond hogy 13(!) percen keresztül nem voltunk képesek gólt dobni...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Nem volt jó egyik csapat se, a bírók se voltak a helyzet magaslatán, de szerintem az mindent elmond hogy 13(!) percen keresztül nem voltunk képesek gólt dobni...csababarca írta:Barcelona Borges- MKB Veszprém 28-21.
Nincs ennyi a két csapat között, sőt!!
Két nagyon rosszul játszó csapat találkozott, a Barca pedig bedobta a ziccereit. Ennyi történt.
Jah, és azért ennyire nem kéne megfújni a haza pályát, veszprémben sosem lesz ilyen szintű hazafújás, és sohasem volt. Utolsó percben is kamura fújt egy hetest, senki nem tudja miért. Kiállítások arányát is megnézném majd, mert eléggé sokalltam a veszprémi 2perceket.
-7ről nem tudunk továbbjutni, hiába a veszprémi katlan.

- csababarca
Barcelona Borges- MKB Veszprém 28-21.
Két nagyon rosszul játszó csapat találkozott, a Barca pedig bedobta a ziccereit. Ennyi történt.
Jah, és azért ennyire nem kéne megfújni a haza pályát, veszprémben sosem lesz ilyen szintű hazafújás, és sohasem volt. Utolsó percben is kamura fújt egy hetest, senki nem tudja miért. Kiállítások arányát is megnézném majd, mert eléggé sokalltam a veszprémi 2perceket.
- csababarca
Azt tudom h fizetős lett, de csak focikra lehet így előfizetni?FtcSikiHun írta:Már azokra is fizetni kell.csababarca írta:A digisport.hu-n csak foci BL/EL meccsekre szokott online adás lenni?
Mert ma lesz a Barca-Veszprém BL-meccs odavágója, és jó lenne nézni.
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t ... rum=stream
A meccs előtt ki fognak rakni linkeket a meccsről, akkor nézz majd fel az oldalra amit linkeltem.![]()
Talán majd itt nézheted még:
http://www.stream2watch.com/index.php?o ... eoid=20571
Tegnap itt néztem a Pick Szegedet:
http://www.stv.sk/online/?program=3
Elég durva, hogy egy szlovák csatornán kell néznem a magyar kézilabdát.
Hülye digi.
Köszi ezeket a linkeket, remélem jó lesz valamelyik.

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Már azokra is fizetni kell.csababarca írta:A digisport.hu-n csak foci BL/EL meccsekre szokott online adás lenni?
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t ... rum=stream
A meccs előtt ki fognak rakni linkeket a meccsről, akkor nézz majd fel az oldalra amit linkeltem.

Talán majd itt nézheted még:
http://www.stream2watch.com/index.php?o ... eoid=20571
Tegnap itt néztem a Pick Szegedet:
http://www.stv.sk/online/?program=3
Elég durva, hogy egy szlovák csatornán kell néznem a magyar kézilabdát.
Hülye digi.

- csababarca
A digisport.hu-n csak foci BL/EL meccsekre szokott online adás lenni?
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
- detabarca
- Capitá del Barça
A Veszprém idegenben 6 gólos vereséget szenvedett a Montpelliertől, így pontegyenlőséggel ugyan, de 2. lett a csoportjában a Hamburgot és a Koldingot megelőzve. Eddig nagyon szép.
Folytatás következik, ma sorsolják a nyolcaddöntő párosításait. 3 lehetséges ellenfél van, a másik 3 csoport harmadikjai. Névszerint:
1,Pick Szeged
2,Barcelona
3,Croatia Zagreb
A 2 kiemelt csapatnak nem örülnék. Előbbit nem lenne jó, ha egy honfitárs csapat búcsúztatná, utóbbit pedig a legjobb 4 közé vártam a Veszprémmel együtt. Remélem a Zagrebet kapjuk! A mérkőzések március 23 és 27-én lesznek, visszavágó egy hét múlva. Bárhogy is alakul Hajrá Veszprém!
Folytatás következik, ma sorsolják a nyolcaddöntő párosításait. 3 lehetséges ellenfél van, a másik 3 csoport harmadikjai. Névszerint:
1,Pick Szeged
2,Barcelona
3,Croatia Zagreb
A 2 kiemelt csapatnak nem örülnék. Előbbit nem lenne jó, ha egy honfitárs csapat búcsúztatná, utóbbit pedig a legjobb 4 közé vártam a Veszprémmel együtt. Remélem a Zagrebet kapjuk! A mérkőzések március 23 és 27-én lesznek, visszavágó egy hét múlva. Bárhogy is alakul Hajrá Veszprém!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
-
- Entrenador del Barça
Egyébként ha már 1 pár bomba is benne volt akk Pereznek is volt olyan gólja még se került beLionel85 írta:A világbajnokság 15 legszebb gólja
http://www.youtube.com/watch?v=TYmmpCWcsEg
Törő gólja hihetetlen volt.

A Fradis csajoknak meg csak gratulálni lehet a Viborg nagyon de nagyon erős csapat és nekik mégis sikerült kiejteni őket.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!