2017.01.22. 23:29:39
Felvetődik a kérdés,hogy meccs előtt nyilatkozta ezt?
Mert szerintem nem mindegy, utólag a csalódottság és a keserűség is beszélhet belőle.
Én most emiatt nem bántanám, egyszerűen ez így van, klasszisokkal jobb csapat a dán nálunk, ez amit mondott a kommentár is, 10 évente egyszer van ilyen. Pont 10 éve is megcsináltuk amúgy ezt.
Egyszerűen ez olyan nap volt,hogy felszívtuk magunkat, és ment a védekezés. Dánok meg várták,hogy majd megtörünk, elfogyunk, de nem jött ez a fordulat. Látszott az arcaikon a 45.perc környékén, hogy meg vannak zavarodva ettől. Utána még visszajöttek, és ott az elmúlt évek kézis tapasztalatai alapján az volt a várható,hogy elmennek és meg is nyerik. De most nem így lett.
Én akkor tudtam,hogy itt nem kaphatunk ma ki, amikor Csaszi összeszedte a saját kipattanóját...ilyenre alig alig emlékszem, hogy összeszedünk egy kipattanót, és be is dobjuk. Árulkodó volt
Na de a lényeg,hogy Hansen ezzel szerintem nem minket nézett le, inkább a saját csapatának szólt ez, és jogos is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."