Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyen izgalmas játékost mind Michael Vick én még nem láttam.Vick nagyon tökösen játszik.Elképesztő ahogy egy milliméterre a támadójától passzolja el a zsugát és akkor is oda,ahova kell.Nagyon magára engedi az ellent és a szeme között dobja el,ebben nagyot fejlődött.
Az a 4&1 szitu elég szűken,de sikerült.Ha szőrös a labda,akkor azt elérte volna a védő Razz
Ez a McCoy gyerek nem gyengén adta.
Én nekiveselkedem,aztán remélem h ébren tudok maradni.Mindkettő szimpatikus,de a SD kicsit jobban,uh nyerjenek ők.ozsimiki írta:Nézi majd valaki a San Diego-Denver-t?
2.30 sport2
egyik csapat sem áll vmi jól (4-5 és 3-6),de én mindenképp Chargers győzelmet várok.
Én tervezem nézni az összecsapást. Szerintem benne lehet akár egy meglepetés is, bár én legjobban abban reménykedek, hogy olyan izgalmas lesz mint a Pats-Colts tegnap éjjel. Szurkolni most a Denvernek fogok, ahogy NBA-ben is a Warriors ellen. Belenéztem a Devils - Capitals hokimeccsbe is, a Washingtonnak szurkolok de elég csúnyán égnek az első harmad után (3-0), remélem ők is összekapják magukat.ozsimiki írta:Nézi majd valaki a San Diego-Denver-t?
2.30 sport2
egyik csapat sem áll vmi jól (4-5 és 3-6),de én mindenképp Chargers győzelmet várok.
http://www.nfl.com/gamecenter/201011211 ... #tab:watchRezi Torres írta:Nem tudsz egy linket összefoglalóról?
amúgy én is szimpatizálok a sasokkal!vick nagyon komoly!
Nem tudsz egy linket összefoglalóról?Eazzy írta:Juhú, nyert a Philly a Giants ellen![]()
Óriási meccs volt, tele labdavesztéssel, fordulattal, mint egy igazi rangadó. Mindkét csapat túlizgulta kicsit ezt a meccset, a Philly viszont jól jött ki.
Vick most nem parádézott akkorát, bár nem rajta múlott, hogy nem passzol TD-t...
pass 24/38 258 yard ismét interception nélkül hálistennek
rush: 11 34 yard 1 TD. Pár yardra az End Zone-tól egyszerűen nem tudnak vele mit csinálni, simán befut kb bármikor.
Maclin:
9 catch 120 yds
D-Jax:
5 catch 50 yds
McCoy:
14 111yds 1TD - méghozzá a meccset eldöntő TD, nem akármilyen play hívásból 4th és 1-nél...
Elsők vagyunk a divízióban, éééés a Manning tesókat kilőttük
Perrero írta:ehhcsababarca írta:Ez hihetetlenutálom a Manning testvéreket.
![]()
Most már nagyon kéne egy TD,ha nem akkor vereség lesz ebből.(koppkopp)
ozsimiki írta:Hihetetlen, eljátsza a Pats amit tavaly, tavaly is 31-14ről égtek meg 35-34re, most meg Manning kezében a vezetés és szntem ezzel egyenlő győzelem...
elképesztő, 3 negyedig kőprofi szinte tökéletes Pats,Brady is, aztán mint valami amatőrök, telegatya, koncentráció 0...2000es évek elején nehéz lett volna elképzelni ezt róluk.
így a play offra se jósolok sok jót,ahol nem biztos,h nagy előnyöket ki tudnak alakítani 3negyed alatt,mert már-már szokás lesz,h a 4.negyedben nagyon belassúlnak,és eladnak óriási előnyöket.
még nincs vége, kellene vmit már védekezni is a passzjátékuk ellen,mert futást szépen blokkolták többnyire.
GO PATS!
Majd a 4. negyedbe!Perrero írta:ámenRezi Torres írta:Köszönöm!mai meccshez pedig annyit hogy remélem izgalmas végjáték lesz és a Colts nyer!bár egyelőre nem úgy tünik...