USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
miihii
KHAL

2010.11.16. 19:52:15

Földöntúlit játszott a kedvenc playám,tátott szájjal néztem,amit művelt 8)
Úgy tűnik nem csinált rossz vásárt a Philly,h adott neki egy esélyt.Ha ilyen formában tolja és a csapat is egyben lesz körülötte,akkor még nagyon magasra is juthatnak.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.16. 16:13:48

Most nézem az ismétlést és nem találok szavakat a játékára....
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.11.16. 13:15:32

Anyám borogass:

Philadelphia Eagles - Washington Redskins: 59-28

Ez aztán nem volt semmi.

Vick:
pass: 20/28 333 yards 4 TD
rush: 8 80 yards 2 TD

szumma: 413 yards, 6 TD

:lol:

Jelenleg az ő Rating-je a liga legjobbja....nem csodálom. Fantasztikusan játszik.
Xanthor
Capitá del Barça

2010.11.16. 02:45:44

Na Vick papa bekezdett, 1. play -> 88 yardos TD passz :lol:

Szerk.: 10 perc után 21-0-ra megy a Phily :shock: Nem rossz.
Még mindig első negyed és 28-0 :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.15. 23:58:12

Xanthor írta: A Patriots meg nagyot játszott tegnap, bár Bradynek nagyon megy a Heinz Fielden :). Érdekesség, hogy Gronkowski, akin a múlt heti Browns elleni meccs elment, most 3 TD-t szerzett, úgyhogy valamennyire javított :wink:
A 100+ futott yard is jó, ha azt nézzük, hogy eddig max 60 vagy 65-öt futottak a Steelers ellen.
Brady pedig elleste Favre "taktikáját" és a szezon hátralevő részében nem borotválkozik, hogy az arca kevésbé fázzon télen :lol: .
Bár itt sokan unszimpatizálnak a Patriots-al, én remélem idén odaérnek, már hiányoznak a végjátékból :) Brady hozza a formáját,és ezúttal az egész csapat éhesebb,és jobban egyben van,mint az elmúlt két szezonban. /igaz,akkor komoly sérülések is hátráltatták őket, többek közt Bradyé is/

A sérüléseket meg kell úszni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
antiimperialista
Director del Fútbol

2010.11.15. 23:03:37

miihii írta:
Xanthor írta: Szép győzelem volt, de nem tudom, hogy mennyi értelme van nekik a győzelmeknek (mondjuk ez lehet hülyén hangzik :) ), mert így rosszabb draft pickeket kapnak majd, a szezon meg már úgyis elúszott. Persze új edző, akinek pedig bizonyítania kell, hogy akár jövőre is számolhatnak vele HCként.
.
Eddig is igen arcpirító a szezon,sztem némi kozmetikára azért még hajtani fognak a srácok,mégha ezzel a drafton esetleg kicsit hátrébb kerülnek.Annyit úgysem valószínű,h 2-7 után javulni tudunk,h sokat nyomjon a dolgon.De legfőképpen a csoportriválisok ellen lehet visszahozni valamit a renomén,ami jócskán meg van tépázva idén :?
Itt most az a cél, hogy ne üres stadionban játsszák le az utolsó hazai meccsket, mert az bizony a botoxkirály Jerry bácsinak is rosszul esne...
19
miihii
KHAL

2010.11.15. 19:42:49

Xanthor írta: Szép győzelem volt, de nem tudom, hogy mennyi értelme van nekik a győzelmeknek (mondjuk ez lehet hülyén hangzik :) ), mert így rosszabb draft pickeket kapnak majd, a szezon meg már úgyis elúszott. Persze új edző, akinek pedig bizonyítania kell, hogy akár jövőre is számolhatnak vele HCként.
.
Eddig is igen arcpirító a szezon,sztem némi kozmetikára azért még hajtani fognak a srácok,mégha ezzel a drafton esetleg kicsit hátrébb kerülnek.Annyit úgysem valószínű,h 2-7 után javulni tudunk,h sokat nyomjon a dolgon.De legfőképpen a csoportriválisok ellen lehet visszahozni valamit a renomén,ami jócskán meg van tépázva idén :?
rszergej
Capitá del Barça

2010.11.15. 18:51:10

ozsimiki írta:
Meghallgattam volna élőben Ricsivel :D bár a kollégája is átszellemült picit :D

azért jól odaütötték a kezébe, nem fogják megdicsérni érte :roll: Földre is leüthette volna simán, vagy megfogja...0 másodperc volt hátra, vagy baj lett volna belőle ha a cél területen belül fogja meg?

szerk: kalap! miről szólt a hsz?
Nem lett volna semmi baj, vége lett volna a meccsnek egy interceptionnel.
Ha pl. lett volna még idő, és a célterületen belül kapja el, vmint letérdel, akkor a támadást 20 yardról kezdték volna.
Szerintem egyszerűen csak elbénázta, zavarta a nap, vagy nem tudom.

A kovbojok nekem is kellemest meglepetést okoztak az "óriások" otthonában. Szép, ezzel a Phillynek kedveztek, már csak ki kell használni, el kell verni a rézbőrűeket.
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2010.11.15. 18:02:42

miihii írta:
antiimperialista írta:Vannak még csodák, nem is értem... 33-20 lett, a védelem remekelt, de a 4. félidőt leszámítva a támadósor is jól ment, Kitna pedig csinált 1-2 egészen remek passzot. Nem gondoltam volna, hogy pont ezen a meccsen szakad meg a nyeretlenségi sorozat, ezért nagyon örülök, még akkor is, ha ez a meccs már igazából tét nélküli volt (ahogy a hátralévő összes többi is az).

Azért volt negatívum is: Buehler bakker :x
Én sem hittem a szememnek,h mit csináltak a gyerekek.Elképesztő nagyot játszott a D és eredményes volt a támadójáték is végre.Ráadásul ezt egész meccsen tartani tudtuk,uh kicsúszott egy ilyen remek eredmény végre.Keveset adtam volna érte előzetesen,de kellemes meglepetést okoztak a fiúk.Ideje volt már egy ilyennek is. 8)
Szép győzelem volt, de nem tudom, hogy mennyi értelme van nekik a győzelmeknek (mondjuk ez lehet hülyén hangzik :) ), mert így rosszabb draft pickeket kapnak majd, a szezon meg már úgyis elúszott. Persze új edző, akinek pedig bizonyítania kell, hogy akár jövőre is számolhatnak vele HCként.

A Patriots meg nagyot játszott tegnap, bár Bradynek nagyon megy a Heinz Fielden :). Érdekesség, hogy Gronkowski, akin a múlt heti Browns elleni meccs elment, most 3 TD-t szerzett, úgyhogy valamennyire javított :wink:
A 100+ futott yard is jó, ha azt nézzük, hogy eddig max 60 vagy 65-öt futottak a Steelers ellen.
Brady pedig elleste Favre "taktikáját" és a szezon hátralevő részében nem borotválkozik, hogy az arca kevésbé fázzon télen :lol: .
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.11.15. 17:06:05

ozsimiki írta:
azért jól odaütötték a kezébe, nem fogják megdicsérni érte :roll: Földre is leüthette volna simán, vagy megfogja...0 másodperc volt hátra, vagy baj lett volna belőle ha a cél területen belül fogja meg?
Ha jól tudom interception után is ugyan úgy érvényben van az a szabály, hogy 2 pontot kap az ellenfél, ha sikerül még a célterületen belül földre vinni az ellenfelet. Az biztos, hogy jó döntés volt a labda elütése. Az már kevésbé, hogy nem a földre vagy oldalra ütötte ki a labdát...
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.15. 15:40:14

Meghallgattam volna élőben Ricsivel :D bár a kollégája is átszellemült picit :D

szerk: kalap! miről szólt a hsz?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2010.11.15. 14:45:07

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.15. 13:45:59

Kedves modik! Kérem tájékoztassanak a törlés okáról! köszönöm!
miihii
KHAL

2010.11.15. 11:56:37

antiimperialista írta:Vannak még csodák, nem is értem... 33-20 lett, a védelem remekelt, de a 4. félidőt leszámítva a támadósor is jól ment, Kitna pedig csinált 1-2 egészen remek passzot. Nem gondoltam volna, hogy pont ezen a meccsen szakad meg a nyeretlenségi sorozat, ezért nagyon örülök, még akkor is, ha ez a meccs már igazából tét nélküli volt (ahogy a hátralévő összes többi is az).

Én sem hittem a szememnek,h mit csináltak a gyerekek.Elképesztő nagyot játszott a D és eredményes volt a támadójáték is végre.Ráadásul ezt egész meccsen tartani tudtuk,uh kicsúszott egy ilyen remek eredmény végre.Keveset adtam volna érte előzetesen,de kellemes meglepetést okoztak a fiúk.Ideje volt már egy ilyennek is. 8)
antiimperialista
Director del Fútbol

2010.11.15. 07:03:59

Vannak még csodák, nem is értem... 33-20 lett, a védelem remekelt, de a 4. félidőt leszámítva a támadósor is jól ment, Kitna pedig csinált 1-2 egészen remek passzot. Nem gondoltam volna, hogy pont ezen a meccsen szakad meg a nyeretlenségi sorozat, ezért nagyon örülök, még akkor is, ha ez a meccs már igazából tét nélküli volt (ahogy a hátralévő összes többi is az).

19
antiimperialista
Director del Fútbol

2010.11.15. 00:21:41

Egészen hihetetlen, azóta volt egy 71 yardos TD-elkapás Felix Jonestól :) Most viszont, ha jól értettem, elment a világítás a Giants stadionjában, pont a legjobbkor :S
26-6 most, remélem, a kényszerszünet nem zavarja meg a társaságot... Ennyit ér egy edzőváltás?

GO COWBOYS!!!
19
miihii
KHAL

2010.11.14. 23:23:40

Szenzációs a Cowboys meccs,remélem nem fáradunk el!A 2. negyed közepén
16:3 ide.Az előbb egy óriási védekezéssel tartotta a gólvonalát a DAL,majd egy INT a 3. kísérletnél,amiből 101 yd-os TD a Kovbojoknak.

GO COWBOYS!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.13. 09:35:19

Ebben igazad van, nem is vitatom, csak nálam a sok edzés mellett ez születésével neki jutott adottság. Amiért ugyan megdolgozott részben, de van aki akárhogy dolgozik sosem lesz olyan fizikálisan, mint James. Mert nem olyan a testalkata, vagy egyszerűen nem bírná a bokája a plusz súlyt, nem tudná úgy mozgatni. Sőt! A dobáson is meglátszik a túlságosan kigyúrt test. James messze nem a legjobb dobó, de mégis valószínűleg 1000-ből 999 ember az ő testalkatával egyáltalán nem tudna normálisan dobni. Ezek olyan adottságai James-nek, amit el kell ismerni, de nem annyira kellett érte megdolgoznia, részben szerencsésnek is mondhatjuk, becsülni a fineszt tudom, a játékintelligenciát, a technikát és hasonlókat. Ezért tartom pusztán a kosárlabda tudás szempontjából Kobe-t a nagyobb tehetségnek. Ha a mérleg másik nyelvére rakjuk az atletikus képességeket, amikkel született, akkor egy jó x-re kijön James :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.13. 08:26:42

Game90 írta:
Bob_Marley írta:Miamit már kiveséztük, csak még annyi, hogy számomra Wade aki egy picit kevés, de azért ha bele lendül a Heat lesznek gondok!
Ezt a mostani meccsre értetted vagy úgy összességében? Mert ha az utóbbi, akkor azzal nagyon nem értek egyet. Aki egyértelműen csalódás idáig, az CB.

Most nézem: Kevin Love 31 pont és 31 lepattanó (12 támadólepattanó) :shock:
Adott meccsre gondoltam, de nem volt egyértelmű, mert nem tudok fogalmazni!Ellenünk hál istennek Wade általában gyenge!
Megnéztem magyar kommentárral, s Tőrös Balázs nagyon érdekes dolgokat mondott!Ami már mikor összejött a nagy trade, sokan pedzegettek, hogy James Wade hogy játszik együtt....és ami megdöbbentő volt az, hogy festéket nem képesek védeni!Spoelstra felelőssége egyértelműen, hogy "gyengébb" a Miami az elvártnál!

Kevin Love meg te jó ég :shock: Ráadásul dobott 3ast is a végén :shock: 82 óta nem volt 30-30as meccse valakinek!Én Utah-t néztem tegnap, mi van a Jazzel????Most is a 4ik negyedben már 12vel ment az Atlanta, s nyert a Jazz!Meccs alatt mutattak 1-2 statisztikát Millsapról, meg Williamsről!Boozerrel mindkét embernek alacsonyabbak voltak a tatjai!Ami nem meglepő, de Millsapé mnem duplájára nőtt pontban, s lepattanó átlaga is 4el nőtt!Tegnapról ami sokkolt, hogy kikapott a Magic otthon a Torontotól!Így 1,5 meccses előnnyel vezetjük keletet :lol:
Szerk
Kalap:
Amit írtál arra gondoltam!Nehéz is összehasonlítani őket, mert van köztük 6 év különbség!Fizikai adottságokat én beleveszem!Megindulásra LBJ a leggyorsabb!A 6 évvel ezelőtti Kobe is tudott úgy rohangálni mint a mostani James!Kobe (nagyon okosan), az alapszakaszban már nem ég úgy, de PO-ban általában "összeszedi" magát!James meg mindig megy előre mint egy tehervonat minden meccsen.....Amire én gondoltam, hogy nagyobb a "repertoárja" Jamesnek, gyorsabb, erősebb, igaz nem is egy poszt!!!!Viszont Kobe nem hiába nyert annyi gyűrűt!!!Ő egy összességében gyengébb Lakerst 3 éve döntőbe vezérli (és 2őt nyertekk is)mint James Cavs-e volt tavaly, vagy előtte!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.13. 08:17:57

Bob! Mivel tartod te jobb képességűnek Jamest Kobetól? Igaz én az ászok közül Jamessel vagyok a leginkább negatív irányban elfogult, de annyit nem látok benne, mint Kobe-ban. A fizikai adottságai zseniálisak ( de ez nem képesség) és ehhez kapcsolódik egy valóban nagy tehetség, de ez nem mondanám Kobe szintjének. Előre menetben a jó Kobe Jordan szintjén van. Jordant a védekezése tette minden idők legjobbjává. Persze Kobe teljesítményét kicsit elhomályosítja az a pár év, amikor öncélúan játszott, mert nem volt körülette csapat, de én ezt elnézem neki :)
Tehát James esetében azt érzem, hogy neki szerencséje lehet a fizikai adottságaival (amit rettenes jól kihasznál) és ez emelheti egykoron (ha bajnoki címeket nyer) a legjobban közé. Tehetségesnek tartom, félreértés ne essék, az adottságai nélkül is klasszis lenne, de igazán naggyá ezek teszik. Ezért nem tudom Kobe-hoz hasonlítani.
PCsabi
aka Game90

2010.11.13. 01:33:59

Bob_Marley írta:Miamit már kiveséztük, csak még annyi, hogy számomra Wade aki egy picit kevés, de azért ha bele lendül a Heat lesznek gondok!
Ezt a mostani meccsre értetted vagy úgy összességében? Mert ha az utóbbi, akkor azzal nagyon nem értek egyet. Aki egyértelműen csalódás idáig, az CB.

Most nézem: Kevin Love 31 pont és 31 lepattanó (12 támadólepattanó) :shock:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.12. 23:12:57

Bob_Marley írta:Kosárlabda mint ész játék Boston a látvány Lakers!Ezért is írtam, hogy kelet nehezebb, mert ott nem olyan védekezés van mint nyugaton!Kicsit fura amit írok, de számomra ott meghal a dolog mint kosárlabda, mikor mondjuk egy Suns játszik a Denverrel!Egy támadás 5-10 mp és futkározás 1-2 elzárás majd shoot!Valaki lehet élvezi a 150-149es végeredményű meccseket, de az street ball nem kosáréabda :lol: Ha 90 felett kaptál már átlagos a védekezésed, ha 100 felett akkor az már rossz!Kobe meg valóban a legjobb 2es, s nála is ami szerintem nagyon fontos, hogy van szíve, harcol küzd!James állítom jobb képességű, de valami hiányzik belőle (talán alázat, csapatmunka)!Egy szónak is száz a vége, rettegjen mindenki, mert jó formában vannak a kelták :lol: 1-2-3 UBUNTU
http://www.youtube.com/watch?v=ieSVhs2lxfg
Igaz tavalyi, de mindig ilyen a hozzáállás :lol:
Mondjuk kinek mi a szépjáték. Nekem ahogy neked sem, egy örült futkározás nem számít szép játéknak. Sőt! Amikor én játszom, akkor is utálom, ha rosszul védekeznek rajtam. Nem ugyanaz pontot dobni így vagy úgy. Fociban is tavaly pl a reál több gólt rúgott, mint mi, de szerintem nem fociztak szebben (na meg ezen a fórumon majdnem mindenki szerint :D ). Nem mondanám épp ezért, hogy LAL a látvány. Jó kosárlabdát játszanak, de számomra a jó Boston fineszesebb, egyedül Kobe az, akiért szívesen leülök megnézni egy Lakers meccset. Nincs bajom a többiekkel sem, de mégsem a kedvenceim. Szóval én zárójelbe tenném ezt a szép játék dolgot, mert nem egyértelmű. És ahogy korábban írtam: Nem voltam Boston szurkoló, ezt a csapatot, a játékukat szerettem meg. Talán így kevésbé vagyok elfogult, hiszen azért szerettem meg, mert szépnek tartom a játékuk (azok mellett, amiket már leírtam)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.12. 22:26:24

Kosárlabda mint ész játék Boston a látvány Lakers!Ezért is írtam, hogy kelet nehezebb, mert ott nem olyan védekezés van mint nyugaton!Kicsit fura amit írok, de számomra ott meghal a dolog mint kosárlabda, mikor mondjuk egy Suns játszik a Denverrel!Egy támadás 5-10 mp és futkározás 1-2 elzárás majd shoot!Valaki lehet élvezi a 150-149es végeredményű meccseket, de az street ball nem kosáréabda :lol: Ha 90 felett kaptál már átlagos a védekezésed, ha 100 felett akkor az már rossz!Kobe meg valóban a legjobb 2es, s nála is ami szerintem nagyon fontos, hogy van szíve, harcol küzd!James állítom jobb képességű, de valami hiányzik belőle (talán alázat, csapatmunka)!Egy szónak is száz a vége, rettegjen mindenki, mert jó formában vannak a kelták :lol: 1-2-3 UBUNTU
http://www.youtube.com/watch?v=ieSVhs2lxfg
Igaz tavalyi, de mindig ilyen a hozzáállás :lol:
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.12. 21:03:36

Bob_Marley írta:Kalap úr leírásában sok igazság van, azt hiszem hasonló kis "összehasonlítást" tettem még a szezon indító Bos-Mia előtt!Én a 2ik negyedig láttam (23:30kor pótolok :lol: aztán ESPN pénteki NBA-s nap), s addig Rondo volt a "király"!Én azért óvatosan kezelném ezt a Miami-s témát!A jó védekezés egyértelmű sok gyakorlással érhető el!Nincsenek még annyira összeszokva, ezért is érzem, hogy a védekezésük 1-2 ütemmel lemaradt olykor....De nagyon sok van még a PO-ig bármi megtörténhet, most azt mondani LAL-BOS döntő lesz, hát nagyon nehéz!Az biztos, mi erősebbek vagyunk mint amikor bajnokok lettünk!Csak akkor ne felejtsük KG megállíthatatlan volt meg PP+Allen 2 évvel 200 meccsel fiatalabb!Pad most is hasonló úgy gondolom, sőt ha mindenki odateszi magát, akkor a legjobb pad Bostonban van!És hát elől meg Rondo valami káprázatos!Mindig hálát adok Ainge meg Rivers bácsinak, hogy anno mikor jött pár forduló után elakart menni Rondo, s meg sokszor szóba került a cserélése, de Docék mindig marasztalták!Ej ha még 3ast is dobálna akkor.... :lol: De gyorsaságban CP3 fénykorát idézi, játékintelligenciára meg D Williams!

De ezektől függetlenül POban mikor már mindenki hullafáradt ilyen sérülés olyan húzódás lesz, akkor fog csikorogni a gép....Sajnos tavaly is sokat számított, hogy vért izzadva került döntőbe a Celtics, mert igaz keleten nincs sok kiemelkedő csapat, de évről évre az a 4es élet halál párharcokat vív!Hawks-Magic-Celtics-Cavs volt a "trend", de most meg Cavs helyett Miami...
Miamit már kiveséztük, csak még annyi, hogy számomra Wade aki egy picit kevés, de azért ha bele lendül a Heat lesznek gondok!Magic tele triplagépekkel, meg D12, de ahogy tavaly úgy idén is azon múlik 1-1 meccsük, hogy épp R Lewis bedob-e 2-3 triplát vagy mint a Miami ellen 0/15ös mezőnymutatót produkál......Carter fénykorát idézi, s szórogatja a trojkákat, Bass nagyon hasznos, és Gundy rájött, hogy ő is van a keretben!!!!Elől meg Howard!A Magic nagy veszély mindenkire nézve!!!!Hawks sötét ló!Én szeretem őket, s a Smith Horford páros szintén nem egy "könnyű eset"!Joe Johnson meg fickándozik!Őket a surranó pályára raknám...

Nyugaton meg lehet több erős csapat van, de nyugaton inkább a támadás dominál és a látvány, kelten meg még egy alapszakasz meccsen is "verekedés" van!Hornets teljesítménye mindenféleképpen szép, de nem érzem veszélynek őket, idén is a szokásos Lakers Dallas Spurs esetleg Portland lesz ott a vége felé!És itt a Lakersnek könnyebb dolga van!Jackson jó edző, Kobe meg évről évre motivált, de idén már nem fog annyit számítani Bynum-Gasol párosa, ha mondjuk a Celtics bejut a döntőbe ellenük :wink:
Oklahomától többet vártam, Phoenix csalódás, Utah még talán, de ott meg kevésnek érzem a játékosállományt!Sloan meg alapból egy peches figura :lol: Szval ők nem fognak nyugatról döntőzni......De addig még sok van a lényeg a 7-2 és jól fut a csapat, de a legfontosabb, hogy legyen erő a PO-ra!Tavaly pont mi bebizonyítottuk, hogy nem mindig a papíron erősebb nyer :wink: Remélem idén is leöregezz minket majd a média, s sunyiban elkenünk mindenkit :P
Én csak a mostani állapotokat elemeztem, valóban bármi jöhet, egy sérülés vagy akármi. Annyit azért hozzátennék, hogy a Heat nálam maximum döntős, ha szerencséje van és egy rossz Bostonnal vagy Orlandoval találkozik a főcsoportdöntőben. De szvsz a bajnoki címet ezzel a kerettel és egy év alatt nem tudják megnyerni. Nekik szerintem kell legalább egy év felfutási idő és összeszokás, épp azért, mert nem egészítik ki annyira egymást. Ha megcáfolnak, úgy megkövetem majd a Heat híveket :) Egyébként lehet szeretni és nem szeretni a Bostont, de egy dolgot elismerhetne minden NBA néző: Jelenleg az NBA leginkább csapatként funkcionáló együttese. Akik a leginkább szívvel-lélekkel küzdenek egymásért. Én szeretem a LAL-t is, nyugaton értük szorítok, de nekem kicsit egysíkú a játékuk, amellett, hogy minden idők egyik legjobb (hanem "A") pontdobó kettese náluk játszik Kobe személyében. Ezért a szívért, a taktikai felkészültségért, a küzdeni tudásért és a játékosok karakteréért ( ez már teljesen szubjektív, a többi szerintem nem az) a kedvencem a Boston.
Válasz küldése