Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bár itt sokan unszimpatizálnak a Patriots-al, én remélem idén odaérnek, már hiányoznak a végjátékbólXanthor írta: A Patriots meg nagyot játszott tegnap, bár Bradynek nagyon megy a Heinz Fielden. Érdekesség, hogy Gronkowski, akin a múlt heti Browns elleni meccs elment, most 3 TD-t szerzett, úgyhogy valamennyire javított
A 100+ futott yard is jó, ha azt nézzük, hogy eddig max 60 vagy 65-öt futottak a Steelers ellen.
Brady pedig elleste Favre "taktikáját" és a szezon hátralevő részében nem borotválkozik, hogy az arca kevésbé fázzon télen.
Itt most az a cél, hogy ne üres stadionban játsszák le az utolsó hazai meccsket, mert az bizony a botoxkirály Jerry bácsinak is rosszul esne...miihii írta:Eddig is igen arcpirító a szezon,sztem némi kozmetikára azért még hajtani fognak a srácok,mégha ezzel a drafton esetleg kicsit hátrébb kerülnek.Annyit úgysem valószínű,h 2-7 után javulni tudunk,h sokat nyomjon a dolgon.De legfőképpen a csoportriválisok ellen lehet visszahozni valamit a renomén,ami jócskán meg van tépázva idénXanthor írta: Szép győzelem volt, de nem tudom, hogy mennyi értelme van nekik a győzelmeknek (mondjuk ez lehet hülyén hangzik), mert így rosszabb draft pickeket kapnak majd, a szezon meg már úgyis elúszott. Persze új edző, akinek pedig bizonyítania kell, hogy akár jövőre is számolhatnak vele HCként.
.
Eddig is igen arcpirító a szezon,sztem némi kozmetikára azért még hajtani fognak a srácok,mégha ezzel a drafton esetleg kicsit hátrébb kerülnek.Annyit úgysem valószínű,h 2-7 után javulni tudunk,h sokat nyomjon a dolgon.De legfőképpen a csoportriválisok ellen lehet visszahozni valamit a renomén,ami jócskán meg van tépázva idénXanthor írta: Szép győzelem volt, de nem tudom, hogy mennyi értelme van nekik a győzelmeknek (mondjuk ez lehet hülyén hangzik), mert így rosszabb draft pickeket kapnak majd, a szezon meg már úgyis elúszott. Persze új edző, akinek pedig bizonyítania kell, hogy akár jövőre is számolhatnak vele HCként.
.
Nem lett volna semmi baj, vége lett volna a meccsnek egy interceptionnel.ozsimiki írta:Meghallgattam volna élőben RicsivelGame90 írta:Hihetetlen:
http://www.youtube.com/watch?v=GlvOUG8nuZ4bár a kollégája is átszellemült picit
azért jól odaütötték a kezébe, nem fogják megdicsérni érteFöldre is leüthette volna simán, vagy megfogja...0 másodperc volt hátra, vagy baj lett volna belőle ha a cél területen belül fogja meg?
szerk: kalap! miről szólt a hsz?
Szép győzelem volt, de nem tudom, hogy mennyi értelme van nekik a győzelmeknek (mondjuk ez lehet hülyén hangzikmiihii írta:Én sem hittem a szememnek,h mit csináltak a gyerekek.Elképesztő nagyot játszott a D és eredményes volt a támadójáték is végre.Ráadásul ezt egész meccsen tartani tudtuk,uh kicsúszott egy ilyen remek eredmény végre.Keveset adtam volna érte előzetesen,de kellemes meglepetést okoztak a fiúk.Ideje volt már egy ilyennek is.antiimperialista írta:Vannak még csodák, nem is értem... 33-20 lett, a védelem remekelt, de a 4. félidőt leszámítva a támadósor is jól ment, Kitna pedig csinált 1-2 egészen remek passzot. Nem gondoltam volna, hogy pont ezen a meccsen szakad meg a nyeretlenségi sorozat, ezért nagyon örülök, még akkor is, ha ez a meccs már igazából tét nélküli volt (ahogy a hátralévő összes többi is az).
Azért volt negatívum is: Buehler bakker
Ha jól tudom interception után is ugyan úgy érvényben van az a szabály, hogy 2 pontot kap az ellenfél, ha sikerül még a célterületen belül földre vinni az ellenfelet. Az biztos, hogy jó döntés volt a labda elütése. Az már kevésbé, hogy nem a földre vagy oldalra ütötte ki a labdát...ozsimiki írta:azért jól odaütötték a kezébe, nem fogják megdicsérni érteGame90 írta:Hihetetlen:
http://www.youtube.com/watch?v=GlvOUG8nuZ4Földre is leüthette volna simán, vagy megfogja...0 másodperc volt hátra, vagy baj lett volna belőle ha a cél területen belül fogja meg?
Meghallgattam volna élőben RicsivelGame90 írta:Hihetetlen:
http://www.youtube.com/watch?v=GlvOUG8nuZ4
Én sem hittem a szememnek,h mit csináltak a gyerekek.Elképesztő nagyot játszott a D és eredményes volt a támadójáték is végre.Ráadásul ezt egész meccsen tartani tudtuk,uh kicsúszott egy ilyen remek eredmény végre.Keveset adtam volna érte előzetesen,de kellemes meglepetést okoztak a fiúk.Ideje volt már egy ilyennek is.antiimperialista írta:Vannak még csodák, nem is értem... 33-20 lett, a védelem remekelt, de a 4. félidőt leszámítva a támadósor is jól ment, Kitna pedig csinált 1-2 egészen remek passzot. Nem gondoltam volna, hogy pont ezen a meccsen szakad meg a nyeretlenségi sorozat, ezért nagyon örülök, még akkor is, ha ez a meccs már igazából tét nélküli volt (ahogy a hátralévő összes többi is az).
Azért volt negatívum is: Buehler bakker
Adott meccsre gondoltam, de nem volt egyértelmű, mert nem tudok fogalmazni!Ellenünk hál istennek Wade általában gyenge!Game90 írta:Ezt a mostani meccsre értetted vagy úgy összességében? Mert ha az utóbbi, akkor azzal nagyon nem értek egyet. Aki egyértelműen csalódás idáig, az CB.Bob_Marley írta:Miamit már kiveséztük, csak még annyi, hogy számomra Wade aki egy picit kevés, de azért ha bele lendül a Heat lesznek gondok!
Most nézem: Kevin Love 31 pont és 31 lepattanó (12 támadólepattanó)
Ezt a mostani meccsre értetted vagy úgy összességében? Mert ha az utóbbi, akkor azzal nagyon nem értek egyet. Aki egyértelműen csalódás idáig, az CB.Bob_Marley írta:Miamit már kiveséztük, csak még annyi, hogy számomra Wade aki egy picit kevés, de azért ha bele lendül a Heat lesznek gondok!
Mondjuk kinek mi a szépjáték. Nekem ahogy neked sem, egy örült futkározás nem számít szép játéknak. Sőt! Amikor én játszom, akkor is utálom, ha rosszul védekeznek rajtam. Nem ugyanaz pontot dobni így vagy úgy. Fociban is tavaly pl a reál több gólt rúgott, mint mi, de szerintem nem fociztak szebben (na meg ezen a fórumon majdnem mindenki szerintBob_Marley írta:Kosárlabda mint ész játék Boston a látvány Lakers!Ezért is írtam, hogy kelet nehezebb, mert ott nem olyan védekezés van mint nyugaton!Kicsit fura amit írok, de számomra ott meghal a dolog mint kosárlabda, mikor mondjuk egy Suns játszik a Denverrel!Egy támadás 5-10 mp és futkározás 1-2 elzárás majd shoot!Valaki lehet élvezi a 150-149es végeredményű meccseket, de az street ball nem kosáréabdaHa 90 felett kaptál már átlagos a védekezésed, ha 100 felett akkor az már rossz!Kobe meg valóban a legjobb 2es, s nála is ami szerintem nagyon fontos, hogy van szíve, harcol küzd!James állítom jobb képességű, de valami hiányzik belőle (talán alázat, csapatmunka)!Egy szónak is száz a vége, rettegjen mindenki, mert jó formában vannak a kelták
1-2-3 UBUNTU
http://www.youtube.com/watch?v=ieSVhs2lxfg
Igaz tavalyi, de mindig ilyen a hozzáállás
Én csak a mostani állapotokat elemeztem, valóban bármi jöhet, egy sérülés vagy akármi. Annyit azért hozzátennék, hogy a Heat nálam maximum döntős, ha szerencséje van és egy rossz Bostonnal vagy Orlandoval találkozik a főcsoportdöntőben. De szvsz a bajnoki címet ezzel a kerettel és egy év alatt nem tudják megnyerni. Nekik szerintem kell legalább egy év felfutási idő és összeszokás, épp azért, mert nem egészítik ki annyira egymást. Ha megcáfolnak, úgy megkövetem majd a Heat híveketBob_Marley írta:Kalap úr leírásában sok igazság van, azt hiszem hasonló kis "összehasonlítást" tettem még a szezon indító Bos-Mia előtt!Én a 2ik negyedig láttam (23:30kor pótolokaztán ESPN pénteki NBA-s nap), s addig Rondo volt a "király"!Én azért óvatosan kezelném ezt a Miami-s témát!A jó védekezés egyértelmű sok gyakorlással érhető el!Nincsenek még annyira összeszokva, ezért is érzem, hogy a védekezésük 1-2 ütemmel lemaradt olykor....De nagyon sok van még a PO-ig bármi megtörténhet, most azt mondani LAL-BOS döntő lesz, hát nagyon nehéz!Az biztos, mi erősebbek vagyunk mint amikor bajnokok lettünk!Csak akkor ne felejtsük KG megállíthatatlan volt meg PP+Allen 2 évvel 200 meccsel fiatalabb!Pad most is hasonló úgy gondolom, sőt ha mindenki odateszi magát, akkor a legjobb pad Bostonban van!És hát elől meg Rondo valami káprázatos!Mindig hálát adok Ainge meg Rivers bácsinak, hogy anno mikor jött pár forduló után elakart menni Rondo, s meg sokszor szóba került a cserélése, de Docék mindig marasztalták!Ej ha még 3ast is dobálna akkor....
De gyorsaságban CP3 fénykorát idézi, játékintelligenciára meg D Williams!
De ezektől függetlenül POban mikor már mindenki hullafáradt ilyen sérülés olyan húzódás lesz, akkor fog csikorogni a gép....Sajnos tavaly is sokat számított, hogy vért izzadva került döntőbe a Celtics, mert igaz keleten nincs sok kiemelkedő csapat, de évről évre az a 4es élet halál párharcokat vív!Hawks-Magic-Celtics-Cavs volt a "trend", de most meg Cavs helyett Miami...
Miamit már kiveséztük, csak még annyi, hogy számomra Wade aki egy picit kevés, de azért ha bele lendül a Heat lesznek gondok!Magic tele triplagépekkel, meg D12, de ahogy tavaly úgy idén is azon múlik 1-1 meccsük, hogy épp R Lewis bedob-e 2-3 triplát vagy mint a Miami ellen 0/15ös mezőnymutatót produkál......Carter fénykorát idézi, s szórogatja a trojkákat, Bass nagyon hasznos, és Gundy rájött, hogy ő is van a keretben!!!!Elől meg Howard!A Magic nagy veszély mindenkire nézve!!!!Hawks sötét ló!Én szeretem őket, s a Smith Horford páros szintén nem egy "könnyű eset"!Joe Johnson meg fickándozik!Őket a surranó pályára raknám...
Nyugaton meg lehet több erős csapat van, de nyugaton inkább a támadás dominál és a látvány, kelten meg még egy alapszakasz meccsen is "verekedés" van!Hornets teljesítménye mindenféleképpen szép, de nem érzem veszélynek őket, idén is a szokásos Lakers Dallas Spurs esetleg Portland lesz ott a vége felé!És itt a Lakersnek könnyebb dolga van!Jackson jó edző, Kobe meg évről évre motivált, de idén már nem fog annyit számítani Bynum-Gasol párosa, ha mondjuk a Celtics bejut a döntőbe ellenük![]()
Oklahomától többet vártam, Phoenix csalódás, Utah még talán, de ott meg kevésnek érzem a játékosállományt!Sloan meg alapból egy peches figuraSzval ők nem fognak nyugatról döntőzni......De addig még sok van a lényeg a 7-2 és jól fut a csapat, de a legfontosabb, hogy legyen erő a PO-ra!Tavaly pont mi bebizonyítottuk, hogy nem mindig a papíron erősebb nyer
Remélem idén is leöregezz minket majd a média, s sunyiban elkenünk mindenkit