Bob_Marley írta:Kalap úr leírásában sok igazság van, azt hiszem hasonló kis "összehasonlítást" tettem még a szezon indító Bos-Mia előtt!Én a 2ik negyedig láttam (23:30kor pótolok

aztán ESPN pénteki NBA-s nap), s addig Rondo volt a "király"!Én azért óvatosan kezelném ezt a Miami-s témát!A jó védekezés egyértelmű sok gyakorlással érhető el!Nincsenek még annyira összeszokva, ezért is érzem, hogy a védekezésük 1-2 ütemmel lemaradt olykor....De nagyon sok van még a PO-ig bármi megtörténhet, most azt mondani LAL-BOS döntő lesz, hát nagyon nehéz!Az biztos, mi erősebbek vagyunk mint amikor bajnokok lettünk!Csak akkor ne felejtsük KG megállíthatatlan volt meg PP+Allen 2 évvel 200 meccsel fiatalabb!Pad most is hasonló úgy gondolom, sőt ha mindenki odateszi magát, akkor a legjobb pad Bostonban van!És hát elől meg Rondo valami káprázatos!Mindig hálát adok Ainge meg Rivers bácsinak, hogy anno mikor jött pár forduló után elakart menni Rondo, s meg sokszor szóba került a cserélése, de Docék mindig marasztalták!Ej ha még 3ast is dobálna akkor....

De gyorsaságban CP3 fénykorát idézi, játékintelligenciára meg D Williams!
De ezektől függetlenül POban mikor már mindenki hullafáradt ilyen sérülés olyan húzódás lesz, akkor fog csikorogni a gép....Sajnos tavaly is sokat számított, hogy vért izzadva került döntőbe a Celtics, mert igaz keleten nincs sok kiemelkedő csapat, de évről évre az a 4es élet halál párharcokat vív!Hawks-Magic-Celtics-Cavs volt a "trend", de most meg Cavs helyett Miami...
Miamit már kiveséztük, csak még annyi, hogy számomra Wade aki egy picit kevés, de azért ha bele lendül a Heat lesznek gondok!Magic tele triplagépekkel, meg D12, de ahogy tavaly úgy idén is azon múlik 1-1 meccsük, hogy épp R Lewis bedob-e 2-3 triplát vagy mint a Miami ellen 0/15ös mezőnymutatót produkál......Carter fénykorát idézi, s szórogatja a trojkákat, Bass nagyon hasznos, és Gundy rájött, hogy ő is van a keretben!!!!Elől meg Howard!A Magic nagy veszély mindenkire nézve!!!!Hawks sötét ló!Én szeretem őket, s a Smith Horford páros szintén nem egy "könnyű eset"!Joe Johnson meg fickándozik!Őket a surranó pályára raknám...
Nyugaton meg lehet több erős csapat van, de nyugaton inkább a támadás dominál és a látvány, kelten meg még egy alapszakasz meccsen is "verekedés" van!Hornets teljesítménye mindenféleképpen szép, de nem érzem veszélynek őket, idén is a szokásos Lakers Dallas Spurs esetleg Portland lesz ott a vége felé!És itt a Lakersnek könnyebb dolga van!Jackson jó edző, Kobe meg évről évre motivált, de idén már nem fog annyit számítani Bynum-Gasol párosa, ha mondjuk a Celtics bejut a döntőbe ellenük
Oklahomától többet vártam, Phoenix csalódás, Utah még talán, de ott meg kevésnek érzem a játékosállományt!Sloan meg alapból egy peches figura

Szval ők nem fognak nyugatról döntőzni......De addig még sok van a lényeg a 7-2 és jól fut a csapat, de a legfontosabb, hogy legyen erő a PO-ra!Tavaly pont mi bebizonyítottuk, hogy nem mindig a papíron erősebb nyer

Remélem idén is leöregezz minket majd a média, s sunyiban elkenünk mindenkit