Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
azér maradjunk a jelennél. ez a miami nem olyan nagy szám. az orlando lehet egyedül veszélyes a boston döntőzésére(a miaminak hatalmasat kéne javulni és a bostonnak hatalmasat kéne gyengülni,hogy ne így legyen)menczel írta:Azért nem nyúlnék magamhoz a Boston teljesítménye miatt(rögtön döntőbe várjátok őket). Ez van ha ők tökéletes meccset játszanak, úgy hogy egészséges a nagy 4-es, mind jól játszik és motiváltak is. De ez túl sok változó. Ám a Miami ennél csak jobb lesz és hatalmas mértékben fognak javulni!!
Végig néztem most a meccset és ez a Boston, ha egészséges lesz, akkor szerintem a Lakersnél is esélyesebb lesz. Egyértelműen Lal-Boston döntőt tippelek, ott viszont bizonytalan a kimenetel. A Boston pedig nem a triplái, hanem a csapatjáték miatt nyert. Védekezés csak a szokásos, támadásban pedig úgy folyt a labda, hogy azt öröm volt nézni. Allen bedob 9-ből 7-et szerintem 100-ból 70-szer, ha mind a 9 dobás tiszta dobóhelyzet és üresen van. Ez most így volt. Rengeteget mozgott, de a labda is úgy ment ahogy kellett. A Miami-ban nevek ide, nevek oda, Riley ide, Riley (már, ha ő lesz majd az edző a mostani kirúgása esetén) nem látok ekkora potenciált. Ne haragudjatok meg, de pl Bosh támadásban talán el tudja érni Garnett szintjét, de összességében még most is komplettebb és jobb játékos az "öreg". Az Allen-Wade, James-Pierce csatákban pedig azért tartom jobbnak a bostoni duót, mert a védekezésben teljesen alárendelik magukat ( ez megvalósulhat jobban a Heatnél is mondjuk, ha összeérnek) támadásban pedig kiegészítik egymást, míg a Wade-James párosnak két labdára lenne szüksége, mert ugyanolyan típusú játékosok. Ez van, de ezt látni kell. Szóval ez még csak a nagy hármasok összehasonlítása. A Bostonban viszont van egy Rondo,akivel szemben senkit sem tudnak felmutatni és a kispad is sokkal,de sokkal erősebb a Celticsnél. Kevés ez a Heat nagy hármasa, szerintem ez edző független is. Egyszerűen nem volt jó a vásárlás koncepciója. Wade mellé egy Ray Allen típusú játékos illett volna és egy erős center, nem Bosh. Mondjuk D12, persze ez már túlzásnak tűnhet. Mert egész egyszerűen K.G. típusú fiatal és összetett játékos sem igazán van ma az NBA-ben. Bosh annak tűnik, de nem megbízható és inkább csak támadásban hasznos. Persze ez inkább csak idénre vonatkozik, hosszabb távon, okos igazolásokkal lehetnek bajnokok és nagy csapat. Ez évben nem látok potenciált bennük, max egy főcsoport döntőre. Lets Go Celtics!Bob_Marley írta:Nem hagyhatom ki (igaz 2ik negyedre elaludtam), de természetesen nyert a Celtics![]()
![]()
![]()
112-107re
Allen-t alábecsültem, mert 35öt vágot7 tripla (9 kísérrletből)!Imádom az öreget csak adja Isten, hogy teljesen egézséges legyen a POban, mert akkor tudjuk mit tud!Összeségében a triplákkal nyertünk mivel 56%al dobáltuk
PP 25 pont KG dupla dupla 16 pont 13 pati!Rondo-t is alá becsültem, mert 16 assistot adott!Nate Robinson 11 perc alatt 12 pont 3 assist szép teljesítmény!Összeségében nem számít túl sokat a győzelem, de LBJ-t mindig öröm idegeskedni látni, miközben gyűrögeti a hajpántját
![]()
![]()
Wade 8 pont nyagon gyenge mezőnymutatóval (2/12), James meg mnem tripla dupla 35 pont 10 pattanó, 9 assist 3 steal)Bosh is 15 pont 7 pattanó!Szval a lényeg, hogy természetesen nyert a jobbik csapat!És hogy adjak még egy "késdöfést":Kikapott a Lakers Denverben
Bob_Marley írta:Kikapott a Lakers Denverben
Bizony bizony. Jelenleg a jóval jobb csapat nyert. Egyértelmű szerintem, hogy amíg Spoelstra ül a Miami padján, addig a Heat csak a nevek miatt nagy csapat. Remélem minél előbb kicserélik (Riley nagyon jegyzetelt...Bob_Marley írta:Nem hagyhatom ki (igaz 2ik negyedre elaludtam), de természetesen nyert a Celtics![]()
![]()
![]()
112-107re
Allen-t alábecsültem, mert 35öt vágot7 tripla (9 kísérrletből)!Imádom az öreget csak adja Isten, hogy teljesen egézséges legyen a POban, mert akkor tudjuk mit tud!Összeségében a triplákkal nyertünk mivel 56%al dobáltuk
PP 25 pont KG dupla dupla 16 pont 13 pati!Rondo-t is alá becsültem, mert 16 assistot adott!Nate Robinson 11 perc alatt 12 pont 3 assist szép teljesítmény!Összeségében nem számít túl sokat a győzelem, de LBJ-t mindig öröm idegeskedni látni, miközben gyűrögeti a hajpántját
![]()
![]()
Wade 8 pont nyagon gyenge mezőnymutatóval (2/12), James meg mnem tripla dupla 35 pont 10 pattanó, 9 assist 3 steal)Bosh is 15 pont 7 pattanó!Szval a lényeg, hogy természetesen nyert a jobbik csapat!
Nem hagyhatom ki (igaz 2ik negyedre elaludtam), de természetesen nyert a Celticsfcbarca0827 írta:Rövidebben és nem ennyire frappánsan: Szerintem nyer a Májámi.
De a lényeg, hogy: GO LAL!
Sajnos én nem fogom látni. Legalábbis élőben biztos nem.Bob_Marley írta:Ma hajnali 2kor ismét megmutatjuk LBJ királynak és udvari bolond társaságának mi is az a kosárlabdaRondotól várok egy 15 assistot Ray Ray szórjon csak egy laza 25 pontot, PP is egy 20-at KG meg rakja össze a védelmet és nem lesz gond!
A pad meg a szokásos tűzön égjen és megesszük Heat-et vacsira!![]()
Na ne feledje senki SPORT1 Miami-Celtics Floridából!Ráadásul TNT közvetítés, úgyhogy lesz móka kacagás
Rövidebben és nem ennyire frappánsan: Szerintem nyer a Májámi.Bob_Marley írta:Ma hajnali 2kor ismét megmutatjuk LBJ királynak és udvari bolond társaságának mi is az a kosárlabdaRondotól várok egy 15 assistot Ray Ray szórjon csak egy laza 25 pontot, PP is egy 20-at KG meg rakja össze a védelmet és nem lesz gond!
A pad meg a szokásos tűzön égjen és megesszük Heat-et vacsira!![]()
Na ne feledje senki SPORT1 Miami-Celtics Floridából!Ráadásul TNT közvetítés, úgyhogy lesz móka kacagás
Ment PM!csababarca írta:Valaki nem tudja,honnan lehetne a februári (Saints vs Colts) Super Bowlt letölteni magyarul? (gigán,majomparádén,bithorlon nem találtam meg.
Régebben megvolt még frissiben,de azóta letöröltem sajnos.
én abszolut benne vagyok, bár gőzöm sincs h ott mi h mukodik. pedig biztos van 10 éve h eléggé aktivan követem az nfl-t.mademan írta:Üdv!
Elsősorban NFL fanoknál érdeklődnék hogy nem akarunk-e jövőre esetleg egy eurobarca fantasy ligát indítani valamelyik komolyabb felületen (nfl, espn)?
Illetve ha van ilyen liga esetleg csatlakozhatnék-e, ha aktuális lesz?
Én még nem próbáltam soha a fantasyt de érdekes leírásokat olvastam róla!
Azért hoztam fel most a dolgot hogy legyen időnk összerázódni!!![]()
Szóval ha valakinek van bármilyen infója kérem írjon!
Na szép...én meg elaludtam a félidőben. Az ismétlést mindenképp meglesem, mert addig nagyon sima Miami fölény volt.Bob_Marley írta:Na hát dübörög az NBA tovább, ma kikapott a Miami Floridában a Jazztől!
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8 ... ule=HP_cp2antiimperialista írta: Mi kell még, hogy a botoxkirály elküldje WF-et?????? (Meg Jason Garrettet, meg pár játékost)
Nagy meccs volt. Ma néztem az ismétlést. Rengeteg fordulat volt a meccsen, a 12-es újonc óriásit játszott. A lengyel rúgó is egy rontott field goal után kettőt nagyon szépen megoldott. A hosszabításos meccsek hétvégéje volt ez, ha jól emlékszek volt három is.ozsimiki írta:Tegnap kikapott a Kansas,pedig a kezükben volt, csak mindenáron IC-t akart egyik szerezni, pedig ha simán leüti a lasztit a földre,meg is nyerik 20-17re,ehelyett FGvel egyenlített az Oakland, majd a hosszabbításban ismét egy mezőnygóllal nyertek is.
Ez nagyon jó mindenki csak áll várják h mi van erre meg elkezd futnifcbarca0827 írta:De pimasz.