Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Se a helyszín, se az időpont kérdéses még. Vagy 6-kor, vagy fél 9kor játszunk. A szerevezők még törik a fejüket.S.Agüero írta:Hánykor lesz pénteken a meccsünk?
ájj kezdtem én is reménykedniMessiFan írta:...Initom írta:25-23 és 4 perc!!!
Hajrá magyarok!![]()
Istenem, hogy én ezen mennyire fel tudtam bosszantani magam...
No comment. Jó meccs volt pedig.
Akarod mondani, selejtezőt játszhatunk az Olimpiáért.S.Agüero írta:Aki nyer ott van az Olimpián
Akkor ha ott netalántánesetleg kikapunk semmi esély aaz Olimpiára?
...Initom írta:25-23 és 4 perc!!!
Hajrá magyarok!![]()
Megverték a szerbeket, dél-koreaiakat, kikaptak a svédektől, dánoktól...Barcaforever írta:Hozzánk képest milyen erősek?lluisllach89 írta:Úgy néz ki a lengyelekkel ütközünk.
Erősebbek, de egy meccsen bármi lehet.Barcaforever írta:Hozzánk képest milyen erősek?lluisllach89 írta:Úgy néz ki a lengyelekkel ütközünk.
Hozzánk képest milyen erősek?lluisllach89 írta:Úgy néz ki a lengyelekkel ütközünk.
Dzombát én is bírom, amúgy most a Kielcében játszik. Aki még nagy kedvenc volt, az KretzschmarFtcSikiHun írta: Szerintem már nem játszik, de Mirza Dzsomba![]()
Továbbá: Perez, Sterbik, Omeyer, Enterrios.
Közbe elkezdtük.
Már biztos, hogy a lengyelek vagy a horvátok ellen játszunk.
Nem tudom melyik lenne jobb
Miért is? Ha 4.-ek leszünk akkor a másikból a 4. ellen játszunk aki bárki lehet:Már biztos, hogy a lengyelek vagy a horvátok ellen játszunk.
FtcSikiHun írta:Szerintem már nem játszik, de Mirza DzsombaMessiFan írta:Egyébként tudom, hogy magyar kézilabda a topic neve de szerintetek ki a világ legjobb kézilabdázója?![]()
Továbbá: Perez, Sterbik, Omeyer, Enterrios.
Közbe elkezdtük.
Már biztos, hogy a lengyelek vagy a horvátok ellen játszunk.
Nem tudom melyik lenne jobb
Cubano. Sok-sok évvel ezelőtt jött ide, aztán pedig meghívást kapott a válogatottba. Volt mellette egy védekező játékos is, Díaz. Ő is volt magyar válogatott.Ilúvatar írta:Apropó, nagyon de nagyon hülye kérdést teszek fel...
Perez milyen nemzetiségű? Tuti h nem magyar o.O Mégis a magyar válogatottban játszik. Miért?
Kubai. Diazzal együtt, de ő csak régen volt válogatott. Meg volt egy kubai kapusunk, Hernández, de ő már meghalt. 5 éve halt meg talán.Ilúvatar írta:
Perez milyen nemzetiségű?