Se a helyszín, se az időpont kérdéses még. Vagy 6-kor, vagy fél 9kor játszunk. A szerevezők még törik a fejüket.S.Agüero írta:Hánykor lesz pénteken a meccsünk?
Hazai és nemzetközi kézilabda
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- MatyiG
- Adminisztrátor
A selejtező az már könnyebb lesz, ott nincsenek olyan erős csapatok mint itt.
Aki ott van 7-ben szerintem mind ott lesz az Olimpián és remélem, h ezek között mi is ott leszünk.
Most megtippelem a meccset:
26-25-re nyerünk. Kíváncsi vagyok közel leszek-e.
Félidőben 13-12 lesz oda.
Hánykor lesz pénteken a meccsünk? 
Aki ott van 7-ben szerintem mind ott lesz az Olimpián és remélem, h ezek között mi is ott leszünk.
Most megtippelem a meccset:
26-25-re nyerünk. Kíváncsi vagyok közel leszek-e.

a kvalifikációs torna menetrendje
(értelemszerűen számunkra csak akkor lesz érdekes, ha megverjük északi barátainkat)
maradjunk annyiban, h nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen a spanyol-francia-dán-svéd kvartett egyik tagját kapjuk játszótársnak, ha ott kikapunk, akkor a másik 2 csapatot verni kell, ami elsőre nem tűnik lehetetlen feladatnak, de...
(értelemszerűen számunkra csak akkor lesz érdekes, ha megverjük északi barátainkat)
maradjunk annyiban, h nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen a spanyol-francia-dán-svéd kvartett egyik tagját kapjuk játszótársnak, ha ott kikapunk, akkor a másik 2 csapatot verni kell, ami elsőre nem tűnik lehetetlen feladatnak, de...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.01.25. 21:06:36-kor.
ájj kezdtem én is reménykedniMessiFan írta:...Initom írta:25-23 és 4 perc!!!
Hajrá magyarok!![]()
Istenem, hogy én ezen mennyire fel tudtam bosszantani magam...
No comment. Jó meccs volt pedig.

Abi & Tito
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Akarod mondani, selejtezőt játszhatunk az Olimpiáért.S.Agüero írta:Aki nyer ott van az Olimpián
Akkor ha ott netalántánesetleg kikapunk semmi esély aaz Olimpiára?
egyébként nincs akkor esély. Csak az első 7 játszhat selejtezőt. Egyébként vicces lesz a norvégok és a németek nélkül az Olimpia

...Initom írta:25-23 és 4 perc!!!
Hajrá magyarok!![]()
Istenem, hogy én ezen mennyire fel tudtam bosszantani magam...
No comment. Jó meccs volt pedig.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Sajnálom, h ilyen sima lett ez a meccs.
Többet is ki lehetett volna ebből a meccsből hozni, mert nagyon sok ziccerünk volt amiket kihagytunk.
Pénteken jön az utolsó meccsünk, Lengyelország ellen. Aki nyer ott van az Olimpián. Én kb. egy erősnek érzem őket velünk, szóval egy jó kis izgalmas meccset várok a mi sikerünkkel.

Többet is ki lehetett volna ebből a meccsből hozni, mert nagyon sok ziccerünk volt amiket kihagytunk.
Pénteken jön az utolsó meccsünk, Lengyelország ellen. Aki nyer ott van az Olimpián. Én kb. egy erősnek érzem őket velünk, szóval egy jó kis izgalmas meccset várok a mi sikerünkkel.

- jelwaz
- Entrenador del Barça
Nem lehet panasz a bírókra, ez a meccs egy pillanatig sem volt kérdés. Egy helyenként 3. sorral felálló spanyolokkal voltunk partyban. Alberto Entrerrios egyetlen percet sem játszott, Iker Romero is csak fel-felment, Juanin García nem is kezdett. Ha baj lett volna (mint, mikor volt is), jöttek volna fel azok, akik leradírozták volna a kérdőjelet. Elég csak belegondolni, hogy mi volt 25-23-nál, 2 pillanat alatt közérakták, ami kell. Az indításokat sem erőltették, nem akarták kihajtani magukat. Azt gondoltam, hogy a spanyolok komolyabban veszik a meccset.
Mindenesetre gratula a fiúknak, nem blamálták le magukat (ahogy anők szokták), a kötelezőket hozták, amikor pedig esélytelenek voltak helyt álltak.
Mindenesetre gratula a fiúknak, nem blamálták le magukat (ahogy anők szokták), a kötelezőket hozták, amikor pedig esélytelenek voltak helyt álltak.
-
- aka Game90
Verhetőek lettek volna a spanyolok, nem adtak ki magukból mindent, de nem lehet 2 nap alatt 2 100%-os meccset elvárni a fiúktól. Nem baj, hatalmas grat, egy ilyen kiegyenlített mezőnyben a legjobb 8-ban lenni nagy teljesítmény.
Amúgy belemenésekben szerintem elsők vagyunk a világon
Folyt. köv. pénteken, Lengyelország ellen. Izgalmas meccsen, de nyerünk
Amúgy belemenésekben szerintem elsők vagyunk a világon

Folyt. köv. pénteken, Lengyelország ellen. Izgalmas meccsen, de nyerünk

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Megnéztem,ezek a lengyelek verhetők...
Örüljünk annak,hogy 4.ek lettünk ebben a nagyon erős csoportban megelőzve egy német és norvég válogatottat!!!
dícséretes teljesítmény,a pénteki meccs egy amolyan jutalomjáték,persze komoly téttel.
Örüljünk annak,hogy 4.ek lettünk ebben a nagyon erős csoportban megelőzve egy német és norvég válogatottat!!!
dícséretes teljesítmény,a pénteki meccs egy amolyan jutalomjáték,persze komoly téttel.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Ha nem megy el a kedvünk, könnyen verhetjük a lengyeleket.
Ezen a vb-n nem olyan jók, főleg, hogy 4 éve vb döntőt játszottak.
Annak örülök, hogy tartottuk a lépést a spanyolokkal, csak azt nem értem, hogy a vb elején nagyon jól tolta Ilyés, de amióta Perez itt van kevesebb lehetőséget kap, pedig Chalie nem jobb már így 40 évesen. Gulyás mit keres itt? egy értelmes megmozdulása nem volt. Mikler nem védett rosszul. Csaszi volt a legjobb, Iváncsik Tomi sem volt rossz.
Azért érdekes, hogy 60 perc alatt egy hetest sem kapunk. Lehetetlen, hogy ilyen tökéletesen védekezzenek a spanyolok. Spanyol kétpercesből sem volt sok...
na mindegyik ez csak az én meglátásom, nem tudom ti is így láttátok-e
Ezen a vb-n nem olyan jók, főleg, hogy 4 éve vb döntőt játszottak.
Annak örülök, hogy tartottuk a lépést a spanyolokkal, csak azt nem értem, hogy a vb elején nagyon jól tolta Ilyés, de amióta Perez itt van kevesebb lehetőséget kap, pedig Chalie nem jobb már így 40 évesen. Gulyás mit keres itt? egy értelmes megmozdulása nem volt. Mikler nem védett rosszul. Csaszi volt a legjobb, Iváncsik Tomi sem volt rossz.
Azért érdekes, hogy 60 perc alatt egy hetest sem kapunk. Lehetetlen, hogy ilyen tökéletesen védekezzenek a spanyolok. Spanyol kétpercesből sem volt sok...

VÉGE ... 

Abi & Tito
-
- Director del Fútbol
Megverték a szerbeket, dél-koreaiakat, kikaptak a svédektől, dánoktól...Barcaforever írta:Hozzánk képest milyen erősek?lluisllach89 írta:Úgy néz ki a lengyelekkel ütközünk.
Szerintem jobbak vagyunk, nyerhető meccs ha a maxon pörgünk.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
25-23 és 4 perc!!!
Hajrá magyarok!

Hajrá magyarok!

Abi & Tito
- csababarca
Erősebbek, de egy meccsen bármi lehet.Barcaforever írta:Hozzánk képest milyen erősek?lluisllach89 írta:Úgy néz ki a lengyelekkel ütközünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Hozzánk képest milyen erősek?lluisllach89 írta:Úgy néz ki a lengyelekkel ütközünk.

-
- Director del Fútbol
Úgy néz ki a lengyelekkel ütközünk.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- aka Game90
Dzombát én is bírom, amúgy most a Kielcében játszik. Aki még nagy kedvenc volt, az KretzschmarFtcSikiHun írta: Szerintem már nem játszik, de Mirza Dzsomba![]()
Továbbá: Perez, Sterbik, Omeyer, Enterrios.
Közbe elkezdtük.
Már biztos, hogy a lengyelek vagy a horvátok ellen játszunk.
Nem tudom melyik lenne jobb

Jó a meccs, azért látszik, hogy a spanyolok nem égnek 100%-on, de a védekezésük még így is gondot okoz néha. Ha Császár mindig ilyen jó lenne

2. félidő elég rosszul kezdődik, -4...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- MatyiG
- Adminisztrátor
Miért is? Ha 4.-ek leszünk akkor a másikból a 4. ellen játszunk aki bárki lehet:Már biztos, hogy a lengyelek vagy a horvátok ellen játszunk.
http://tudositas.nso.hu/tables.php?spor ... &submenu=0
lengyel, horvát, argentín is esélyes a 4. helyre.
ha nyernek a lengyelek meg az argentínok akkor a horvátok csak 5. lesznek.

- csababarca
FtcSikiHun írta:Szerintem már nem játszik, de Mirza DzsombaMessiFan írta:Egyébként tudom, hogy magyar kézilabda a topic neve de szerintetek ki a világ legjobb kézilabdázója?![]()
Továbbá: Perez, Sterbik, Omeyer, Enterrios.
Közbe elkezdtük.
Már biztos, hogy a lengyelek vagy a horvátok ellen játszunk.
Nem tudom melyik lenne jobb
Ezt nem lehet eldönteni.
Rengeteg van. Aki kiemelkedik jelenleg adotsságilag, az egyértelműen Karabatic.
De posztonként kell ezt megnézni. Mert például Abalo,Kavticnik,Cupic, Christiansen,Kallmann nagyon jók a szélen.
Beállósban Aguinagalde,Vori korlátlan úr...de Ahlm se gyenge,illetve Bertrand Gille is extraklasszis.
Irányítóban azért Balic még mindig ott van, Duvnjak nagyon nagy ígéret,és már most klasszis. Ott van még Lund, Kim Andersson.
Átlövőben meg rengeteg extraklasszis van: Karabatic,Lackovic, Entrerrios, Rutenka, Steffanson, Jicha, Jerome Fernandez, Narcisse, Vujin. Csak hogy a szűk elitet említsem.
Kapusoknál Omeyer, Sterbik, Peric,Szmal, Bitter...
Tényleg rengetegen vannak,akik embertelen jó kézisek.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Cubano. Sok-sok évvel ezelőtt jött ide, aztán pedig meghívást kapott a válogatottba. Volt mellette egy védekező játékos is, Díaz. Ő is volt magyar válogatott.Ilúvatar írta:Apropó, nagyon de nagyon hülye kérdést teszek fel...
Perez milyen nemzetiségű? Tuti h nem magyar o.O Mégis a magyar válogatottban játszik. Miért?

- MatyiG
- Adminisztrátor
Félidőben 13-13. tartjuk a lépést, és jó lenne a második félidőben meg is fordítani az eredményt.
első 10 percben nem nagyon találtunk magunkra, de azóta egész jól játszunk.
van esély a győzelemre! Hajrá!
első 10 percben nem nagyon találtunk magunkra, de azóta egész jól játszunk.
van esély a győzelemre! Hajrá!
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Kubai. Diazzal együtt, de ő csak régen volt válogatott. Meg volt egy kubai kapusunk, Hernández, de ő már meghalt. 5 éve halt meg talán.Ilúvatar írta:
Perez milyen nemzetiségű?
Már vagy 10 éve honosítottuk Perezt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FtcSikiHun 2011.01.25. 19:09:17-kor.