Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezt nem értemlluisllach89 írta:és utána mi is verjük meg őket és újra a norvégokat..
Elvileg holnap a spanyolok ellen. Németek a norvégokkal fognak játszani, a lényeg hogy Izland kapjon ki (nagyon) a franciáktól, és utána mi is verjük meg őket és újra a norvégokat..Ilúvatar írta:huh... az az 58. perctől... mekkora feszültség volt.
mikor lesz a kövi magyar kézi meccs?
Kár érte, mehettünk volna 3al...thierryhenry írta:NA vágd be!!!
Én annyira felhúztam magam hogy kellett egy kis pihi, most elkezdem nézni a második félidőt. Ebben a német csapatban ugye nincsenek a Bundesliga légiósok, de mi persze kivittük Perezt és 0 perccel félelmetesen gyengét produkál.csababarca írta:ezt a mai német csapatot gólokkal kéne vernünk.
Védekezésünk kiváló, támadásunk 1es...
Én érzek reményt,csak kéne találni egy jó periódust,amikor sorozatban tudunk gólokat lőni.
Végül rájöttem, először félreértelmeztemS.Agüero írta:Úgy, h csak az izlandiak vertek meg minket ami csak egy vereség és így a csoportunkba a 2. lettünk. a norvégok lettek a 3.-ok.![]()
Hogy?S.Agüero írta:Ausztria ellen győzedelmeskedtünk 32-30-ra. Első félidőben 3-al mentek, a másodikban viszont már mi is odatettük magunkat és 1 vereséggel zártuk a csoportot a második helyen.![]()
Hm?S.Agüero írta: Ha a 3 meccsből egyet nyerünk nagy valószínűséggel ott vagyunk a 8-ban ahol nem hinném, h tovább tudnánk jutni