S.Agüero írta:
Ha a 3 meccsből egyet nyerünk nagy valószínűséggel ott vagyunk a 8-ban ahol nem hinném, h tovább tudnánk jutni
Hm?
Mind a két csoportból az első kettő jut tovább, akik elődöntőznek. A többiek helyosztót játszanak. Az első 7 kvalifikálja magát az Olimpiára, szóval jó lenne azt a helyet megcsípni. Jelenleg a norvégok és a németek vannak mögöttünk 0-0 ponttal, ha a németeket megverjük-amire azért valljuk be, van esély-akkor már nagy öröm lesz szerintem. A spanyolokat elnézve elég húzós lesz, de inkább nekik van nagyobb esélyük, 2-3 góllal nyerni fognak. A franciákat általában meg szoktuk fogni, de most nem hiszem, hogy sikerül, remélem nem szaladunk bele egy nagy pofonba.
Charlie kíváncsi vagyok melyik 3 meccsen fog játszani. Eddig még egyszer sem lépett pályára. Szerintem vagy a 3 középdöntős meccsen, vagy 2őn és a helyosztón.
Tegnap Ancsint nyugodtan lehetett volna játszatni, hiszen tét nélküli meccs volt. Egyébként elég jók voltunk, bár sok gólt kaptunk, de szinte minden támadásunkat góllal fejeztük be.
Bocsi, hogy hosszú lett, remélem valaki elolvassa.
Hajrá Magyarok!