USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.26. 20:19:55

PCsabi írta:ESPN is reporting that Blake Griffin (broken hand) hurt his hand punching a member of the team's equipment staff during an altercation that started in a Toronto restaurant.
Kép
Hülye....

Most ez megint valakinek lehet sok lesz, de ez a klasszikus csibészség nálam:
http://www.sbnation.com/nba/2016/1/26/1 ... stall-game

Rondoban mindig benne voltak ezek. :D Hirtelen be is ugrik ez is:
https://www.youtube.com/watch?v=Sn-R8kbcFVg
Nem volt időkérés, sérülés miatt állt a játék és rögtön felismerte a lehetőséget, hogy lehet kicsit odafurakodni. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.01.26. 17:33:30

ESPN is reporting that Blake Griffin (broken hand) hurt his hand punching a member of the team's equipment staff during an altercation that started in a Toronto restaurant.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kalap1988
Director del Fútbol

2016.01.26. 16:58:43

Hu hát tényleg komoly SAS verés volt,azért a rájátszásban inkább nekik szorítok, van honnét felállni. Persze náluk borítékolható, hogy erősebbek lesznek. A Torontora most már mindenki kíváncsi.
Fantasyt Bob? Nem igazán van kedvem fantasyval foglalkozni már, nem köt le. Ti nyomjátok?
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.26. 12:23:16

PCsabi írta:Amikor Leonard sem tudja, hogy hol van:
KATT
Az mi higanymozgás amúgy :D

Még lesz pár meccsük az alapszakaszban is, de nagyon remélem, hogy ez a két csapat össze fog kerülni a playoffban, méghozzá teljes kerettel.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.26. 11:34:38

ESPN sources tell @ramonashelburne and I that Blake Griffin has suffered suspected broken hand in undisclosed team-related incident.

Most ha ez az hogy teszem azt összeverekedett egy csapattárssal, akkor az a legalja kategória....

Griffinnek is vannak szépen ügyei. Sztriptízklub tavaly, most ez. De egyelőre nincs info mi az "incidens". Lehet csak itt is a poroltók egyike volt a ludas, a'la Stoudemire. :D

Toronto meg kis szerencsével, meg a belső Cavs gondok miatt még a keleti elsőt sem tartom teljesen kizárt kategóriának.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.26. 11:33:08

Cousins tényleg elmebeteg számokat hoz. Az elmúlt egy hétben 41 pontot, 14 lepattanót átlagol 57%-os mezőnymutatóval.

Amúgy a Torontóra nagyon kíváncsi vagyok. Egyrészt, hogy tudják-e tartani ezt a formát, és keleten 2-3 helyen végeznek-e, ha pedig igen, akkor a rájátszásban mi lesz velük. Mert nekem továbbra sem tűnnek PO-csapatnak, és előkelő alapszakasz ide vagy oda, nem lepődnék meg, ha ismét jönne a betli.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2016.01.26. 10:58:08

Amikor Leonard sem tudja, hogy hol van:
KATT
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.26. 10:23:06

Bob_Marley írta: Ezt a hármast így elverni tényleg nem semmi.

Hosszabb összefoglalót láttam csak, de ugyanaz a fáma amit sokszor írtam már szerintem. És főleg a Spurs esetében ez hatványozottan igaz, hogy ha hagyják hogy fusson a Warriors akkor halál van.

Ötödik a Celtics Keleten. :D
Igen, ha tudnak futni, akkor ez van belőle.
Nyilván a PO-ban ha találkoznak teljesen más lesz.
De durva,hogy a GSW se adott 100%ot, szerintem Curry vette komolyan teljes mértékben az egészet... :mrgreen:

Celtics menjen csak feljebb, nagyon jó =D> Jó lenne mostmár elkapni egy sport tv-s meccsen a Bostont 8)

Cousins se emberi mostanában, 56 pont, nemrég nyomott 48at...mellette brutál FG%,és lepattanózás. Rondo is laza 20 assist, de így se nyertek. :shock:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.26. 10:05:39

csababarca írta:Nah ez elég sima volt.
Mielőtt jönnek a Spurs nem vette komolyan,meg hagyták a GSW-t nyerni kommentek, azért szögezzük le,hogy a warriors se adott százat magából, sőőt, 28 percet játszott Curry, többen a 25-t sem érték el, és a padról jöttek inkább a pontok, mintsem Greentől pl.
Következtetéseket nem kell levonni, de azért egy hét alatt ekkora difikkel nyerni a Cavs, Bulls, Spurs hármas ellen az megsüvegelendő.
Ezt a hármast így elverni tényleg nem semmi.

Hosszabb összefoglalót láttam csak, de ugyanaz a fáma amit sokszor írtam már szerintem. És főleg a Spurs esetében ez hatványozottan igaz, hogy ha hagyják hogy fusson a Warriors akkor halál van.

Ötödik a Celtics Keleten. :D
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.26. 09:52:35

Nah ez elég sima volt.
Mielőtt jönnek a Spurs nem vette komolyan,meg hagyták a GSW-t nyerni kommentek, azért szögezzük le,hogy a warriors se adott százat magából, sőőt, 28 percet játszott Curry, többen a 25-t sem érték el, és a padról jöttek inkább a pontok, mintsem Greentől pl.
Következtetéseket nem kell levonni, de azért egy hét alatt ekkora difikkel nyerni a Cavs, Bulls, Spurs hármas ellen az megsüvegelendő.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.25. 18:46:38

daffy írta:Éjjel GSW - Spurs.
Duncan nincs,Parker kérdéses. Nagyon jól fizet a Warriors,1,45 körül. Úgy hiszem,hogy Pop nem erőltet majd semmit,így egy felesleges erődemonstrációt tarthatnak a hazaiak.
Én is úgy érzem, hogy pl nemhiába van Duncan meg Parker jegelve. A playbook második oldalára sem lesznek hajlandók lapozni. :D Ha nem is tükörsima, de GSW győzelmet várok (10-15 pont). A Spurs tuti nem akarja kijátszani a lapjait, hogy aztán abból lehessen videózni a későbbiekre.

http://dailysnark.com/blind-side-story- ... r-bowl-50/
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2016.01.25. 18:37:42

Éjjel GSW - Spurs.
Duncan nincs,Parker kérdéses. Nagyon jól fizet a Warriors,1,45 körül. Úgy hiszem,hogy Pop nem erőltet majd semmit,így egy felesleges erődemonstrációt tarthatnak a hazaiak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.25. 00:57:39

csababarca írta:Bob, Cundiff 4 éve volt, de nyilván csak te emlékszel rá.

Ezen a meccsen meg nem is tudom kinek drukkoljak, nagyképű Newton csapatnak, vagy a Cardinalsnak, akiket idén nem is láttam játszani. De akkor már inkább Cardinals, Fitzgerald miatt.
Akkor úgy fogalmazok, hogy bennem mélyebb emlékeket hagyott mint másnak. :D Tudtommal nem sokan szurkolnak itt a Ravenmsnek.

Carolina nem viccelt, szétszedték az Arizonat, nagyon működik minden. Newton nagyon tud futni is, Funchees, Ginn, Olsen elkapják a labdákat, védelem brutális. Két hetet kell még kibírni és ezt az intenzitás megtartani. Manningnek lesznek gondjai ez ellen a védelem ellen. :D De Newtonra se vár egyszerű feladat, de a párducoknál jobb a futójáték.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.25. 00:44:52

Bob, Cundiff 4 éve volt, de nyilván csak te emlékszel rá.

Ezen a meccsen meg nem is tudom kinek drukkoljak, nagyképű Newton csapatnak, vagy a Cardinalsnak, akiket idén nem is láttam játszani. De akkor már inkább Cardinals, Fitzgerald miatt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.25. 00:41:25

nzxtpo írta:
csababarca írta:Azon az egy jutalomponton ment el a szezon, nem hiszem el..
Brady es Gronk embertelen.

Grat a Denvernel, nyerjék meg innen!
Én nem őket mondanám az esélyesebbnek bárki ellen játszanak is, de a védelmük nagyon egyben van/volt, a támadóegységgel kell, hogy kezdjenek valamit.
Két szorosat behúztak, ez azért mentálisan nagy erény. Viszont a Steelers ellen meg most is akkor tudtak igazán pontot feltenni mikor volt valami futásuk. Futás nélkül elég nehéz lesz. Arizona remek interception csapat pl. Panthers meg jó pass rush.

Kár hogy ezt már nem tudom megnézni, de szerintem a Denver nagyon felkötheti bárki jut be innen, s nagyon jó kis D csata lehet a döntőt, bár aztán ki tudja.

Mindenesetre hajrá CaMVP és Panthers. :D

Ja és a Cardinals meg a Panthers is tud futni rendesen.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.25. 00:37:39

Ez a Gronk nem ember, mindig lenyűgöz a csávó.
Utálok ilyent mondani, de Manning nagyon megérdemelne még egy gyűrűt, valahogy innen már remélem behúzzák.
Ez a D pedig teljesen brutális, sokkal inkább a támadófocit szeretem, de amit ez a védelem csinált egész szezonban az valami nagyon magas szint.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.25. 00:36:15

csababarca írta:Azon az egy jutalomponton ment el a szezon, nem hiszem el..

Én nem őket mondanám az esélyesebbnek bárki ellen játszanak is, de a védelmük nagyon egyben van/volt, a támadóegységgel kell, hogy kezdjenek valamit.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.25. 00:35:25

nzxtpo írta:Hihetetlen, most jön a lényeg.

Ezt eljinxelted :D
El.....de....:D

Isten ad Isten elvesz, Billy Cundiffra valószínűleg csak én emlékszem, de most fordítva sült el, a NE most kihagyott extra pontot. Ott Cundiff FG-t hagyott ki.

Szokásos mondat, támadók meccset nyernek, védők bajnokságot. Nagyot ment a Pats védelem is, de a Denver ma atom játékot mutatott be Brady ellen.

És a maradék Arizona-Panthers is elit védelem. Nagyon kemény döntő lesz.

De a párducok megnyerik. 8)
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.25. 00:32:02

Azon az egy jutalomponton ment el a szezon, nem hiszem el..

nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.25. 00:30:20

Hihetetlen, most jön a lényeg.

Ezt eljinxelted :D

Most mennyit ért volna az a kihagyott field goal.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.25. 00:17:52

NFL-ben sose lehet tudni, meg még 3 időkérés plusz 2 minute warning. De innen művészet lenne elveszteni.
Bár ha most megfogják akkor annyira sokat nem is kell menjenek. Lesz még ebből Hail Mary. :D

És még a két percest se tudják elérni. :D A denveri támadógépezet mindent megtesz, hogy ne tudják lezárni....

Negyedikre elkapja Gronk- :D

Na ez kész....... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.01.25. 00:31:19-kor.
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.25. 00:03:36

Ez egy újabb kulcsvédekezés volt, és tényleg nem rossz ma a Pats védelme, de a futójáték mindkét oldalt dupla nulla, bár nem vártam sokkal többet.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.25. 00:00:25

nzxtpo írta:
Bob_Marley írta:Steelers ellen is Manning megbízható volt és a végén csak fordítottak, s most csak pici extra kellett volna. RZ-ban utolsó negyedben nagyon nagy sansz volt ez. pedig beindult a futás.
Bár még sok van hátra, de ha így marad, akkor a végén nem lesz elég az 1 extra pont, ami nagyon nagy fegyvertény lehet, és ahogy elnézzük a mai Denver védelmet, nem nagyon fognak hagyni egy yardot sem, nem hogy touchdownt.
Rodgers a strandról feldobja és Edelman elkapja. :D

Dobálják a hosszút, de elmaradnak. OT-t érzek attól függetlenül. A denveri védelem nagyon kapar, de egész egyszerűen a denveri támadóknak annyi lehetőségük volt, hogy ez a 8 pont ahhoz képest "semmi".

Negyediket is megfogja a DENVER.

Na most jöhet CJ Anderson time és a futás, vagy bárkitől,d e futás hogy menjen az óra.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.24. 23:56:51

Pats szurkoló vagyok,, de ma a denver a jobb.
A lesajnált pats D# viszont nagyot játszik, ők tartják meccsben a csapatot.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.24. 23:48:34

Bob_Marley írta:Steelers ellen is Manning megbízható volt és a végén csak fordítottak, s most csak pici extra kellett volna. RZ-ban utolsó negyedben nagyon nagy sansz volt ez. pedig beindult a futás.
Bár még sok van hátra, de ha így marad, akkor a végén nem lesz elég az 1 extra pont, ami nagyon nagy fegyvertény lehet, és ahogy elnézzük a mai Denver védelmet, nem nagyon fognak hagyni egy yardot sem, nem hogy touchdownt.
Kép
Válasz küldése