Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
PCsabi írta:ESPN is reporting that Blake Griffin (broken hand) hurt his hand punching a member of the team's equipment staff during an altercation that started in a Toronto restaurant.
Az mi higanymozgás amúgyPCsabi írta:Amikor Leonard sem tudja, hogy hol van:
KATT
Igen, ha tudnak futni, akkor ez van belőle.Bob_Marley írta: Ezt a hármast így elverni tényleg nem semmi.
Hosszabb összefoglalót láttam csak, de ugyanaz a fáma amit sokszor írtam már szerintem. És főleg a Spurs esetében ez hatványozottan igaz, hogy ha hagyják hogy fusson a Warriors akkor halál van.
Ötödik a Celtics Keleten.
Ezt a hármast így elverni tényleg nem semmi.csababarca írta:Nah ez elég sima volt.
Mielőtt jönnek a Spurs nem vette komolyan,meg hagyták a GSW-t nyerni kommentek, azért szögezzük le,hogy a warriors se adott százat magából, sőőt, 28 percet játszott Curry, többen a 25-t sem érték el, és a padról jöttek inkább a pontok, mintsem Greentől pl.
Következtetéseket nem kell levonni, de azért egy hét alatt ekkora difikkel nyerni a Cavs, Bulls, Spurs hármas ellen az megsüvegelendő.
Én is úgy érzem, hogy pl nemhiába van Duncan meg Parker jegelve. A playbook második oldalára sem lesznek hajlandók lapozni.daffy írta:Éjjel GSW - Spurs.
Duncan nincs,Parker kérdéses. Nagyon jól fizet a Warriors,1,45 körül. Úgy hiszem,hogy Pop nem erőltet majd semmit,így egy felesleges erődemonstrációt tarthatnak a hazaiak.
Akkor úgy fogalmazok, hogy bennem mélyebb emlékeket hagyott mint másnak.csababarca írta:Bob, Cundiff 4 éve volt, de nyilván csak te emlékszel rá.
Ezen a meccsen meg nem is tudom kinek drukkoljak, nagyképű Newton csapatnak, vagy a Cardinalsnak, akiket idén nem is láttam játszani. De akkor már inkább Cardinals, Fitzgerald miatt.
Két szorosat behúztak, ez azért mentálisan nagy erény. Viszont a Steelers ellen meg most is akkor tudtak igazán pontot feltenni mikor volt valami futásuk. Futás nélkül elég nehéz lesz. Arizona remek interception csapat pl. Panthers meg jó pass rush.nzxtpo írta:Én nem őket mondanám az esélyesebbnek bárki ellen játszanak is, de a védelmük nagyon egyben van/volt, a támadóegységgel kell, hogy kezdjenek valamit.csababarca írta:Azon az egy jutalomponton ment el a szezon, nem hiszem el..
Brady es Gronk embertelen.
Grat a Denvernel, nyerjék meg innen!
Én nem őket mondanám az esélyesebbnek bárki ellen játszanak is, de a védelmük nagyon egyben van/volt, a támadóegységgel kell, hogy kezdjenek valamit.csababarca írta:Azon az egy jutalomponton ment el a szezon, nem hiszem el..
Brady es Gronk embertelen.
Grat a Denvernel, nyerjék meg innen!
El.....de....nzxtpo írta:Hihetetlen, most jön a lényeg.
Ezt eljinxelted
Rodgers a strandról feldobja és Edelman elkapja.nzxtpo írta:Bár még sok van hátra, de ha így marad, akkor a végén nem lesz elég az 1 extra pont, ami nagyon nagy fegyvertény lehet, és ahogy elnézzük a mai Denver védelmet, nem nagyon fognak hagyni egy yardot sem, nem hogy touchdownt.Bob_Marley írta:Steelers ellen is Manning megbízható volt és a végén csak fordítottak, s most csak pici extra kellett volna. RZ-ban utolsó negyedben nagyon nagy sansz volt ez. pedig beindult a futás.
Bár még sok van hátra, de ha így marad, akkor a végén nem lesz elég az 1 extra pont, ami nagyon nagy fegyvertény lehet, és ahogy elnézzük a mai Denver védelmet, nem nagyon fognak hagyni egy yardot sem, nem hogy touchdownt.Bob_Marley írta:Steelers ellen is Manning megbízható volt és a végén csak fordítottak, s most csak pici extra kellett volna. RZ-ban utolsó negyedben nagyon nagy sansz volt ez. pedig beindult a futás.