Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Philly hajnalban ütötte a Bearst,így maradtak a nyakunkon.antiimperialista írta:Újabb játéknap, újabb dallasi szenvedés (még nagyobb szenvedés volt neten nézni). ezúttal győzelemmel... 14 pont az elmúlt 2 meccsen, gyatra támadójáték, mégis vezetjük a csoportot, ezért köszönet jár a Giants-nek és az Eagles-nek.
Szurkoltam a Falconsnak, majdnem sikerült nekik a bravúr, de aztán a hosszabbításban szerzett field goallal sajnos nyert a Giants.
Pats meccset nem nézek, mert nagyon idegesít, hogy állandóan nyernek.
Az ESPN America mostanában általában nem kedvemre való meccseket ad
MEglehet,de én azért írtam,h kötelező győzelem,mert sztem simán jobbak a Rams-nél.Az olcsónt,meg azért,mert annak ellenére,h szórják a 40 közeli pontokat (36.8-as pontátlagjuk van.Elsők persze ezzelFrank Rijkaard írta: Erős túlzás![]()
...
Erős túlzásmiihii írta:A Szentek továbbra is 100%-on állnak,hozták a kötelezőt a Rams legyőzésével.És még olcsón megúszta a St. Louis a kapott 28 ponttal.
Egyetértek THE ANSWER hiányozni fog az NBA-ből. A kedvenc játékosom volt mindig is. Remélem még láthatom pár meccsen pattogtatni..Eazzy írta:Szakított egymással Allen Iverson, és a Memphis!
Idén 3 meccsen játszott csereként Iverson, és annak ellenére, hogy jobbat teljesített mint a sorban előtte lévő két irányító, szinte egyértelmű volt, hogy nem lesz kezdő. Ezután otthagyta a csapatot november 7-én, családi problémák miatt, most pedig bejelentették, hogy felbontották a szerződését.
Mit gondoltok, mi lesz minden idők egyik, ha nem a legjobb kisemberével? Rendkívüli módon sajnálnám ha nem láthatnánk játszani többet!
Jordanből egy van, de Iversonból is...
Azért nem semmi hogy milyen meccsen.barca28 írta:kikapott a Patriots![]()
![]()
![]()
Hát igen sajna,én is olvastam.Azért nem jó így látni a kedvenc playa-matEazzy írta:Szakított egymással Allen Iverson, és a Memphis!
Idén 3 meccsen játszott csereként Iverson, és annak ellenére, hogy jobbat teljesített mint a sorban előtte lévő két irányító, szinte egyértelmű volt, hogy nem lesz kezdő. Ezután otthagyta a csapatot november 7-én, családi problémák miatt, most pedig bejelentették, hogy felbontották a szerződését.
Mit gondoltok, mi lesz minden idők egyik, ha nem a legjobb kisemberével? Rendkívüli módon sajnálnám ha nem láthatnánk játszani többet!
Jordanből egy van, de Iversonból is...
Épp most nézem (bár nem kicsit illumináltanKrojf írta:miihii Koma!
Néztél-e Frisco-Chicago-t???
Cutler "kemény" volt, mi?
K.
A www.nfl.hu fórumán én is fent vagyok!miihii írta:Vezetik a csoportjukat 6:2vel,a 4:4es Jets es a 3:5-tel allo Miami,Bills paros elott.Konferenciaban pedig jelenleg 4. helyen vannak.barca28 írta:Mi újság a Patriotsal..hogy megy neki a szekér és hogy állnak most éppen??nem nagyon tudom követni az a baj
Ajanlom figyelmedbe a www.nfl.com,ill www.nfl.hu oldalakat
Nem volt rossz meccs!miihii írta:Nos,Krojf Koma?
H tetszett a meccs?
Nekem annyira nem jött be,de azért kis híján végignéztem.7 perccel a vége előtt inkább eldőltem már,lefutott a meccs...(Le is maradtam egy TD-ről...)A defence volt a dominánsabb a derbin,ezért nekem annyira nem volt látványos.
Bővebben nem írok,mert gondolom többen is a felvételt akarják megnézni,nem lövöm le a poént...
Talan egy Saints vs Colts sanszos,MOST.bowlinggolyo írta:Kiket vársz a döntőbe? Én egy Siants meg vmi AFCs re voksolok. a saints most nagyon jó jó a defensive line és az offensive line sem a legrosszabb.miihii írta:Azert arra merget ne vegyel![]()
Sztem meg dontos sem lesz
Ennek ellenére is azt mondom h Go Colts!
Kiket vársz a döntőbe? Én egy Siants meg vmi AFCs re voksolok. a saints most nagyon jó jó a defensive line és az offensive line sem a legrosszabb.miihii írta:Azert arra merget ne vegyel![]()
Sztem meg dontos sem lesz
Azert arra merget ne vegyelbarca28 írta:
kössz az infókatja és még annyit hadd szoljak hozzá hogy idén a New England-é lesz a SuperBowl hateccik ha nem
![]()
![]()
GOO Patriots![]()