Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
miihii írta:Vezetik a csoportjukat 6:2vel,a 4:4es Jets es a 3:5-tel allo Miami,Bills paros elott.Konferenciaban pedig jelenleg 4. helyen vannak.barca28 írta:Mi újság a Patriotsal..hogy megy neki a szekér és hogy állnak most éppen??nem nagyon tudom követni az a baj
Ajanlom figyelmedbe a www.nfl.com,ill www.nfl.hu oldalakat
Vezetik a csoportjukat 6:2vel,a 4:4es Jets es a 3:5-tel allo Miami,Bills paros elott.Konferenciaban pedig jelenleg 4. helyen vannak.barca28 írta:Mi újság a Patriotsal..hogy megy neki a szekér és hogy állnak most éppen??nem nagyon tudom követni az a baj
Az első meccs könnyen dönthet már most a csoportelsőségről.Főleg,ha ma nyer a Denver.Egy esetleges Cinci győzelemmel komoly előnyhöz juthatnának.Ha meg a Steelers győz kétszer,akkor előre lépnek.Krojf írta:Gyere vissza miihii Koma!
Az ESPN America vasárnapjáról kérdezlek!
19:00: Cincinnatti-Pittsburgh,
22:00: Dallas-Green Bay,
hétfő hajnali 02:00: New England-Indianapolis csúcsrangadó!
Szóval?
K.
Jójó,én csak poénkodva írtam,ezért is raktam illentKrojf írta: Lehet hogy ez nem célzatos.
Az amerikai futball fejlődőben van ugyan kis hazánkban a nézettséget és elterjedtséget tekintve (bővebbet a szombati papír Nemzeti Sport leghátulján olvashattok!), de még ilyen versenyben a TV2 is vezet a Sporttelevízió közvetítései ellen, mivel a TV2 országos, földi sugárzású, a Sport1-2 pedig előfizetéses minden platformon, így potenciálisan kevesebben láthatják.
A Sport1-2 mindig is előfizetéses lesz, csekély esélyét látom bekerülni a későbbi digitális, földi sugárzás népszerű adói közé, bár nem lenne semmi, ha ez megtörténne.
K.
Lehet hogy ez nem célzatos.miihii írta:Délutános vagyok,így erősen gondolkodom rajta,h belenézek.Krojf írta:miihii Koma!
Pittsburgh-Denver a Monday Night Football műsora.
Ha már ennyire lendületben vagy, akkor vezessed fel a várhatóan zsíros kis derbyt!
K.
Ha jó a meccs,akkor úgyis végignézem,ha meg bealszom,akkor nem jó a meccs![]()
Mindenféleképpen bajnokverést szeretnék a Hétfő Esti Meccsen!
Az ismétlés kilőve,mert 16:15től lesz a Sport1-en.
Nem tudom megfigyeltétek e,h a Sport TV hadat üzent a TV2-nekAmikor BL forduló van,akkor este 8-fél 9 körül nyomatják a MNF-t,amikor nincs,akkor meg kora délután
Délutános vagyok,így erősen gondolkodom rajta,h belenézek.Krojf írta:miihii Koma!
Pittsburgh-Denver a Monday Night Football műsora.
Ha már ennyire lendületben vagy, akkor vezessed fel a várhatóan zsíros kis derbyt!
K.
Későn jutott eszembe,h ráklikkeljek,de azért még pont időben megtettem.A hajrára bekapcsolódtam a Chargers meccsbe.Olyan gyönyörűen eltaláltam,h ezt az utolsó,győztes drive-ot elkaptam.Óriási volt!Lehet,h egy picit hangosabban örültem neki,mint ahogy egy társasházban éjjel 1 óra után illeneKrojf írta:Hát igen!
Két kiváló meccset láttam az ESPN America-n!
A San Diego-NY Giants valódi dráma volt a végén!
Az utolsó, Rivers-féle drive ellentmondást nem tűrő volt, a Sunday Night Football előtt mutatott Coughlin-sajtótájékoztatón majdnem felrobbant az idős "Tábornok"!
A Sunday Night Football pedig megérte megint élőben.
A Dallas Antiimperialista kománk új nyugtatószerévé vált, ezért gratulálok a "Tehenészeknek"!
A McNabb-Vick-féle öszvér megoldás egyelőre nem működik a legjobban a "Sasoknál", de Andy Reid lassan eldönti kit szeretne.
Két dudás főleg egy NFL-csapatban nem fér meg!
K.
Nekem nincs semmi bajom a Dallassal, de a Phillínek szúrkolok és ez a vereség egy kicsit bosszant, sajnos nem láttam a meccset, mert egy kicsit túl későn vagy korán voltantiimperialista írta:Nem mertem nagyon bízni benne, de...
A COWBOYS NYERT PHILADELPHIÁBAN!!!![]()
Végre egy fontos meccsen, egy nagy rivális ellen, idegenben! Nagyon kemény meccs volt, fantasztikus Dallas D-vel, elég jó támadójátékkal, és a már menetrendszerű Austin TD-nal. Ráadásul, ha jól emlékszem, Austinnak ez volt az egyetlen elkapása a meccsen, egy 49 yardos, győzelmet érő TD-ért![]()
Egészen meglepő, de Roy Williams jól játszott...
Még mindig nem merem kimondani, de most már meg kell, hogy legyen
hát igen, kezd elképesztő lenni,h mindig több td hátrányból nyerik meg a meccsetmiihii írta:
Saints-Carolina 30:20
A Szentek továbbra is veretlenek,peidg félidőig megint rezgett a léc.De egyszerűen nem tudnak veszíteni.DeAngelo rendesen ráijesztett a hazaiakra,végül 149 futott yarddal (2 TD) és 12 elkapottal zárt.
Most csekkoltam az eredményt.Mindig jó Dallas győzelemre ébredniantiimperialista írta:Nem mertem nagyon bízni benne, de...
A COWBOYS NYERT PHILADELPHIÁBAN!!!![]()
Végre egy fontos meccsen, egy nagy rivális ellen, idegenben! Nagyon kemény meccs volt, fantasztikus Dallas D-vel, elég jó támadójátékkal, és a már menetrendszerű Austin TD-nal. Ráadásul, ha jól emlékszem, Austinnak ez volt az egyetlen elkapása a meccsen, egy 49 yardos, győzelmet érő TD-ért![]()
Egészen meglepő, de Roy Williams jól játszott...
Még mindig nem merem kimondani, de most már meg kell, hogy legyen
Gyááááá, csak most kerültem géphez. Ilyen meccset nem nézni az elejétől....miihii írta:Félidőben 30:7-re üti a Philly a Giantset![]()
Azt nem írtad,h melyikhez kell,én természetesen a Dallast nézem (illetve néztem,mert szórakozik a linkembali 15 írta:Linket légyszi.miihii írta:Félidőben 30:7-re üti a Philly a Giantset![]()
A Dallas pedig 21:10re a Seattle-t.
A Halálcsoport (NFC EAST) továbbra is fej-fej mellett lehet.
Ha így maradnak,akkor DAL 5:2;PHI 5:2;NYG 5:3. Féltávnál elég kiegyensúlyozottnak mondható![]()
Márha nézed valahol.
Linket légyszi.miihii írta:Félidőben 30:7-re üti a Philly a Giantset![]()
A Dallas pedig 21:10re a Seattle-t.
A Halálcsoport (NFC EAST) továbbra is fej-fej mellett lehet.
Ha így maradnak,akkor DAL 5:2;PHI 5:2;NYG 5:3. Féltávnál elég kiegyensúlyozottnak mondható