Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizony Ricciardo előtt le a kalappal, Ő mindegyik versenyen jól tolta, és a pechjei miatt áll rosszul. Viszont Vettelnek eddig egy versenyen nem volt gond a kocsijával, ott pedig Ricciardo előtt is ment addig míg sajna az auszi ki nem esett önhibáján kívül...Scooby Bent Bwoy írta:...
engem meg majd' minden. utoljára akkor láttam 2 jó versenyt egymás után,amikor még tankoltak.Petr írta: Engem az zavar...
A visszasorolás miatt kilencedik, nem? Nem kötekedésből, de naozsimiki írta:Időmérő:
10.Alo
Én Kobajasival vagyok így, őt vallom a személyes kedvencemnek. Sajnálom a japánt, hogy be kell érnie egy Caterham szintű csapattal, ami nem hogy nem versenyképes, de azzal az autóval már az első 15 kör teljesítése is sikerélmény lehet. Ezt láttuk két héttel ezelőtt is. Remélem hamarosan (igen, ez valószínűleg csak álom marad) beültetik egy középkategóriás autóba, ahol újra megmutathatja azt, amit már a Saubernél bizonyított.ozsimiki írta:
Hülkenberg miatt meg még mindig szomorú vagyok, elképesztő,h bármilyen kocsit is adnak alá, mindig 5-7.helyre behozza, versenyen is, és akkor neki nincs hely egy igazán nagy csapatbanbár így utólag lehet örülni,h a Lotus még sem őt választotta, látva a szezonukat eddig
visca el barca írta:a tesztek alkalmával nem tűnt ennyire lélekrombolónak az autók hangja, de találtam egy jó videót és azt kell mondanom h szörnyű
https://www.youtube.com/watch?v=jS4Dh_EAfJI#t=26" target="_blank
ezek mindent tönkretesznek ebben a sportágban...
jah, mert csak ők gondolkodnak,meg ők próbálnak fejlesztgetni...többiek biztos semmit sem csinálnakcsababarca írta:piton írta:de látva Ricciardo alatt a Red Bull teljesítményét, biztos vagyok benne, hogy Vettel harcban lesz a bajnoki címért idén is.
ebben én is,fpleg hogy majd a nyári hosszabb szünetben eltűnnek,mókolnak valamit a semmiből a FIA bólogatása mellett,és végignyerik a versenyeket.
Az a baj, hogy Rosberg, úgy nyert 25 mperc előnnyel, hogy a Safety Car is volt bennt egyszer, tehát az akkori előnye el is tűnt. Óriási fölényben van a Merci, mint anno a Red Bull.piton írta:Nagy előnnyel nyert Rosberg, de látva Ricciardo alatt a Red Bull teljesítményét, biztos vagyok benne, hogy Vettel harcban lesz a bajnoki címért idén is.
Renault biztos be fogja hozni a maradását nyárig, utána pedig előtérbe kerülhetnek az aerodinamikai fejlesztések amiben tudjuk ki a legjobb.
Ferrarinál viszont nem tudom miben lehet reménykedni, csak megbízhatóságra alapozva nem lehet Vb-t nyerni.