Ez egy jobb verseny volt már, ami a mezőnyt illeti. Azért az picit kemény,h 10kör alatt vertek a Mercisek az SC fázis után laza 20másodpercet bárki másra
1.Hamilton (lehet kezd előjönni megint majd a rosszfiú énje,mert kétszer is szntem picit átlépte a határt a csapattárssal szemben (záróvonal mellett ha nem bukótér van,hanem fal,akkor is ezt csinálja Ham? nah mind1)
2.Rosberg

nem érdemli meg a VB-t, túlzó nem túlzó,de aki nem használja ki az ilyen szitukat,az nem is fogja megnyerni. Nagyon fontos lett volna megnyernie ezt, nem mind1,h +7 pont vagy -7... valamint nem bajnok típus a tag. Fenének lenne kedve nevetgélni,meg hülyéskedni azzal akit nem bírtam megelőzni,és az egyetlen ellenfelem a VB-ért folytatott címért. Azért rámcáfolhatna a végére, de nem az a nyertes típus.../mielőtt beleköttök gondoljatok bele,h egy Schumacher,Alonso,Vettel mikor vigyorogna mint a tejbetök azután,h a legnagyobb riválisa visszaverte 10próbálkozását,és ahelyett,h növelte volna az előnyét, csökkent az./
3.Perez szép teljesítmény, bika ez a Force India is...
4.Ricciardo... le a kalappal, jó tempó végig

5.Hülkenberg...kár érte, SC nélkül 3. szntem
6.Vettel... Ő sem hagyott benne többet, SC jól jött, máskülönben se Ő se Ric nem fér be Williamsek elé...
7.Massa
8.Bottas
9.Alo...vigasztal,h a Ferrari motor is egy rakat...
10.Kimi
Azért picit megdöbbentő volt,h a Merci motoroknak mekkora előnye van...állva hagyták az összes többi kocsit,legyen az Renault,Ferrari...csomó belső kamerás felvételből látszott,h DRS el együtt is max tartják a tempójukat Vettelék, sőt még azt sem, ők meg egyből be is érnek a másik mellé,elé...továbbra sem értem,h két ekkora motorgyártó is,mint a Renault,és Ferrari,h tudott ENNYIVEL gyengébb motort összerakni...Ferrari konstans 50 pacival gyengébb, Renault sok esetben 60-70el is...
nah mind1, nézhető futam volt, a jövőben azt remélem,h Rosberg megembereli magát,mert az szép és jó,h tempóban ott volt ma ahol Hamilton, de abban ami egy VB címhez kell, meg sem közelítette. (mindent elsöprően akarni a győzelmet...továbbra se tudom elképzelni,h Vet,Alo,vagy Hamilton fordított esetben ne ette volna meg a csapattársát)