Nem birtokolta szerintem a labdát a fumble kérdésben, de véleményes volt. És Smith dob egy INT-t.
Ezt is elvették.

Nem mintha lenne jelentősége.
Szép flipper volt, Hali, Gronkowski, Edelman....
Ha azt veszem, hogy végig vezetett a NE akkor mondhatjuk sima is volt. Kár ezért mert többet éreztem a maiban, de ez nem az a Chiefs volt akik 11 meccset nyertek zsinórban. Ebben biztosan benne volt a NE is illetve hogy hátrányból kellett folyamat jönni. A védelem nem tudott nyomást gyakorolni, nem szereztek labdát. Támadásban meg árulkodó volt és Sanyiék meg sem említették, hogy Smith karriercsúcs volt ma dobásban. Én bírom a tagot, mert nagyon megbízható irányító, de az régen rossz ha ő 40+ felett dob. Nem ez a játéka, kis passzok, futások után option vagy bootleg játékok. És főleg a második félidőre a futás szinte eltűnt, pedig remekül működött. Persze benne lehetett a fumble is, meg hogy már nagyon kellett kapaszkodni, de úgy hogy Maclin sérült, s gyakorlatilag Avantban kell bízni úgy nagyon nehéz. És Smith pedig nem fog hosszút passzolni mert az nem a sajátja. Sajnálom őket nagyon, mert gyönyörűen álltak fel Charles sérülése után, de jobb volt ma a Patriots.
Ja és az órával is hadilábon álltak, hülyeségek miatt ment az óra. Már az elején is volt hogy elment iődkérés, de itt a végén meg nagyon elszórakozták az órát.
En bloc Belichik>Reid, ezen ment el.
szerk: Cardinals-GB érdekes volt az összefoglaló alapján.

Talán a kevésbé "rossz" nyert. Megszerzed majd rögtön eladod. 4&20 és megcsinálják. Majd feldobják a Hail Maryt és engedi két védő is, hogy elkapják. Aztán a sporik is beszállnak és nem tudják feldobni a pénzérmét.

Végén nyer a Cardinals, nyögvenyelősen. Ez a Panthers/Seahawks ellen nem lesz elég, de minden héten háború és simán változhat minden.