USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
daffy
Madridista

2016.01.19. 09:25:34

Közben zajlott egy kisebb mészárlás Cleveland-ben.
A GSW az első perctől kezdve vezetett és az előnyük a nagyszünetre majd' 30, utána pedig 43 pont is volt.Curry szokásos mvp formáját hozta,Green még mindig állat. Nade Iguodala... az az ember amit lehoz a padról,embertelen. Számomra a legjobb 6. ember és magasan benne van a keze a GSW idei mérlegében. A Cavs egy az egyben mondott csődöt és tolta le a gatyáját. James,Love,Irving mind mind látták,hogy mi az a szint,amit nem érnek el.
Ha így marad,a kérdés,hogy a nyugati döntőt ki nyeri,mert onnan a nagydöntő már jutalomjáték és mészárlás lesz.
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.19. 09:20:41

Irving meccs előtt elmondta, hogy a Cavs-GSW kiváló teszt lesz számukra, aztán kaptak egy laza 34 pontos zakót. Tényleg az volt. :mrgreen:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2016.01.18. 18:31:26

Kihirdették a Team USA 30 fős keretét:
KATT

De nehezen választottam ki 12 játékost :D

PG: Curry, CP3, Westbrook
SG: Butler, Klay Thompson
SF: LBJ, Durant, Leonard
PF: Anthony Davis, George, Draymond Green
C: Drummond
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.17. 21:04:49

Fél szemmel még figyelem a dolgokat, sunyiban már 31-14. Nem mintha ez még meleg lenne, de a Panthers kicsit megtorpant.

Ricsiék említették és valóban a Giants ellen már olvadtak le. Itt is nagyon megálltak, védekezésben is erőltetik a blitzeket, de túlságosan is talán. Kevés már az idő, fordítás nem lesz, de ebből tanulnia kell a Carolinanak.

A eredmény végül szoros lett, s kiengedett a Panthers, de összességében azért nem forgott veszélyben a győzelmük. Szerintem a Cardinalst is ütik, de tanulni kell ebből.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.01.17. 20:37:15

Szezonfelező díjkiosztó 2015/16:
KATT
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.17. 19:27:41

Egész szezonban várta az ember mikor fogynak el, de igazából brutálisan jó ez a Panthers. Futásban nagyon erősek, Newton "beérett", Defense meg top kategória. Én mindkettőt nagyon szeretem, még nem írnám leg a Seahawksot, de bizony valamit kezdeniük kell, mert hamar elmehet a meccs. Rögtön a védelemnek kellene alkotnia.

Későbbi meccsen meg Brown nélkül szinte semmi esélye a Steelersnek, ezért fognak nyerni. :lol: Nekem tiszta Giants ez a Pittsburgh.

szerk: azt hiszem ezzel az eladott labdával eldőlt.....Persze láttunk már nagy fordításokat, de FG távolságban vannak és 21-0.....Ez a Carolina pedig nem olyan, akik egy ilyen előnyt elengednének.

Csak nehogy ellőjék az összes puskaport. :D
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.17. 19:23:32

PCsabi írta:Erődemonstráció.

Valahogy így kell elkezdeni egy meccset defense-offense oldalon egyaránt =D>
Egyik csapatot sem szeretem, de inkább Seattlenek drukkolok azért, de innen már nagyon nehéz lesz, hidegzuhany.

21-0 és Wilson megint eladja. :roll:
Fújd le spori, komolytalan játékért :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2016.01.17. 19:45:43-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PCsabi
aka Game90

2016.01.17. 19:17:18

Erődemonstráció.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.17. 13:16:37

Bob_Marley írta: Ja és az órával is hadilábon álltak, hülyeségek miatt ment az óra. Már az elején is volt hogy elment iődkérés, de itt a végén meg nagyon elszórakozták az órát.
Egyik csapat sem használta megfelelően az órát, de ezt a Chiefsnél mondjuk belehet tudni a playoff rutin hiányának, de a Patriotsnak is voltak érdekes dolgai, amit nem tudok mire vélni.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.17. 11:07:31

GSW kikapott, így már majdnem lehetetlen lesz a rekord.
El is kéne engedniük,és kicsit tudatosabban játszani, talán teher is lekerül róluk,mert már mindenki ezt beszélte. Nem biztos,hogy jót tett.

Lehet kiültetném a Curry-Thompson-Greent a következőn, fejbe rendbe rakni magukat, aztán mehet a menet.
Lassan itt a Spurs elleni meccs is, jelen állapotokban esélyesebb a Spurs, de még egy hét.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.17. 01:23:43

Nem birtokolta szerintem a labdát a fumble kérdésben, de véleményes volt. És Smith dob egy INT-t. :?

Ezt is elvették. :D Nem mintha lenne jelentősége. :D

Szép flipper volt, Hali, Gronkowski, Edelman....:D

Ha azt veszem, hogy végig vezetett a NE akkor mondhatjuk sima is volt. Kár ezért mert többet éreztem a maiban, de ez nem az a Chiefs volt akik 11 meccset nyertek zsinórban. Ebben biztosan benne volt a NE is illetve hogy hátrányból kellett folyamat jönni. A védelem nem tudott nyomást gyakorolni, nem szereztek labdát. Támadásban meg árulkodó volt és Sanyiék meg sem említették, hogy Smith karriercsúcs volt ma dobásban. Én bírom a tagot, mert nagyon megbízható irányító, de az régen rossz ha ő 40+ felett dob. Nem ez a játéka, kis passzok, futások után option vagy bootleg játékok. És főleg a második félidőre a futás szinte eltűnt, pedig remekül működött. Persze benne lehetett a fumble is, meg hogy már nagyon kellett kapaszkodni, de úgy hogy Maclin sérült, s gyakorlatilag Avantban kell bízni úgy nagyon nehéz. És Smith pedig nem fog hosszút passzolni mert az nem a sajátja. Sajnálom őket nagyon, mert gyönyörűen álltak fel Charles sérülése után, de jobb volt ma a Patriots.

Ja és az órával is hadilábon álltak, hülyeségek miatt ment az óra. Már az elején is volt hogy elment iődkérés, de itt a végén meg nagyon elszórakozták az órát.

En bloc Belichik>Reid, ezen ment el.

szerk: Cardinals-GB érdekes volt az összefoglaló alapján. :D Talán a kevésbé "rossz" nyert. Megszerzed majd rögtön eladod. 4&20 és megcsinálják. Majd feldobják a Hail Maryt és engedi két védő is, hogy elkapják. Aztán a sporik is beszállnak és nem tudják feldobni a pénzérmét. :D Végén nyer a Cardinals, nyögvenyelősen. Ez a Panthers/Seahawks ellen nem lesz elég, de minden héten háború és simán változhat minden.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.17. 01:21:06

Bob_Marley írta:Na ez igen, ez a foci. Óriási védekezés volt, s hatalmas ütközés ezzel viszont sajnos elment.....
Nem lesz jelentősége szerintem, de ez Fumble volt...erre bemondják az incomplete passt...mindegy, bosszantó, de ez legyen a legnagyobb tévedés a PO-ban. Véleményes volt, nincs jelentősége szerencsére.

Ott az INT, nah ezt vegyétek el zebrák... :lol: mondjuk jobban járnánk ha elvennénk :mrgreen:
Innen szépen haladni kell, 1-2 first downt megcsinálni, nulla kockázatvállalással.

El is vették, tényleg nem volt INT elkapás, dadogott a labda.
Azért a defense tapsot érdemel, jól működtek, nem extra, de bőven a jó kategória.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2016.01.17. 01:27:03-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.17. 01:19:41

Na ez igen, ez a foci. Óriási védekezés volt, s hatalmas ütközés ezzel viszont sajnos tényleg elment.....Innen már nem lehet visszahozni, Patriots lefogja futtatni okosban az órát. Rövid kis passzokkal, futással.
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.17. 01:17:30

Bob_Marley írta:Ez a 3&out ez most nem mondom hogy megpecsételte a sorsát a Kansasnek, de innentől extra-extra játék kell akár D-ben akár visszahordásban akár gyors TD-ben, nagy passzban valamiben. Esély mindig van, de hátha bejön a jinx. :D Ez a hajó elment.
Szegények, rájuk szavaztam direkt, mert hát mikor lehetett utoljára erre a csapatra szavazni.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.17. 01:06:26

Ez a 3&out ez most nem mondom hogy megpecsételte a sorsát a Kansasnek, de innentől extra-extra játék kell akár D-ben akár visszahordásban akár gyors TD-ben, nagy passzban valamiben. Esély mindig van, de hátha bejön a jinx. :D Ez a hajó elment.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.17. 01:04:39

Azért a Pats D elég jól működik valljuk meg, megint bő egy perc alatt lezavarták Smithéket.

Szép a visszahordás a punt után, nah még 3 pontot rakjunk a táblára minimum,aztán mehetek aludni 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2016.01.17. 01:06:44-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.17. 00:46:59

Az öreget jól előhúzták. Andy Reid pláne konzervatív, meglepődtem hogy bevállalta a negyediket, de összejött. Kulcs szitu volt.

És jött a mindenki által várt TD, innentől mehet megint a FG. :lol: Viccet félre téve, nyilván most már kellett, s sikerült visszahozni a momentumot. Most kell a VÉDELEM!!!!!

Most fog elmenni a meccs, ezek a screen playeket nem tudják levédekezni. Már a 20-as környékén vannak..... :?

Édes Istenem, és megint majdnem sikerült elhalászni!!!Megközelíteni nem tudják, de lett volna már sansz akár a picksixre is.
Ahogy indult ahhoz képest a három bekapott "siker".
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.17. 00:41:51

Nem mondtam,hogy nem lehet nyerni,de elejétől látszik,hogy ez nem az a meccs. Azért a Pats ellen ritka az olyan,persze nem lehetetlen.
Egy félidőt pont nélkül meg nem fog lehozni a NE, ezt elég nagy magabiztossággal ki tudom jelenteni :)

Az szép Avant megmozdulás volt megint, Smith meg Eli nyomdokaiban ezekkel a kamukkal :mrgreen:

Ott is a TD nekik, kellett. Bevállalósak voltak, negyedikre nekimentek, jött is az eredménye, az ilyeneket mindig becsülöm.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2016.01.17. 00:47:15-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.17. 00:37:25

csababarca írta:Gronk 8)

Még mindig nem kell a TD? :mrgreen:
Előzőleg is írtam, hogy volt már a történelemben olyan nem is egy hogy TD nélkül nyer valaki, Alex Smith amúgy sem TD gyár. Nyilván két labdabirtoklásnál kéne TD. 14 kapott pontnál simán lehet nyerni 5 FG-vel, 21-nél nyilván nem. Úgy írtad előzőleg is mintha csak TD-vel lehetne meccset nyerni....Kérdezzük meg a Vikingsot mennyit jelentett volna berúgják a negyedik FG-jukat előző héten. :D

És jön belőle a TD, Sanyi nagyon jól mondta, óriási momentumot adtak a Patriotsnak......Ez bizony 2 labdabirtoklás sajnos. Most lelkileg gödör van. Kéne valami extra játék, vagy egy jó visszahordás vagy egy jó 20-30 yardos futás vagy passz, hajrá.

Na itt van az extra játék, meg kell ezt ragadni.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.17. 00:33:28

Gronk 8)

Még mindig nem kell a TD? :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.17. 00:19:07

csababarca írta:Ez nem az a meccs,ahol FG-k elegek.
Pats is fog még pontot feltenni a táblára.

De azért szépen leírtad a végén,hogy jöjjön az a TD,Te sem bízol a mezőnygólokban úgy látom. :mrgreen:
Special Teamben bízok, kickoff TD-ben (ez meg arra utalt, hogy gyakorlatilag 1 labdabirtoklás a különbség). :D Nyilván hármakkal nehezebb a Patriots ellen, de a cél a győzelem és azzal is meglehet (erre akart utalni a példa). Kicsiben kell gondolkozni, s legfőképpen abban hogy a Kansas kezd. TD kell majd valószínűleg, de a végén nem volt gond hogy csak három pont lett. Hosszú a meccs és amolyan Seahawks módra a végén kell beelőzni. :D

Knile Davis, áldjon meg azé ég. :D Elejti mikor remekül megy a futás.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.01.17. 00:35:50-kor.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.17. 00:12:58

Ez nem az a meccs,ahol FG-k elegek.
Pats is fog még pontot feltenni a táblára.

De azért szépen leírtad a végén,hogy jöjjön az a TD,Te sem bízol a mezőnygólokban úgy látom. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.17. 00:05:50

csababarca írta:Kéne lassan egy TD a Chiefsnek, mert mostmár az FG-k kevesek lesznek.
Persze nem bánom,ha nem jön a TD nekik :mrgreen:

Brady meg szépen csinálta a futást, éppen meg is lehetett volna már alapból adni, határeset volt, de utána meglett szóval teljesen mindegy.
Sanyi is szerintem "túlreagálta". Nyertek már úgy meccset hogy csak FG. :lol: Miért ne lehetne most is, s nem feltétlenül megy el ezen a meccs hogy "csak" FG lett TD helyett. Nem szabad elfelejteni a Chiefs kezdi a második félidőt. És ezért gondolom azt hogy nem baj hogy csak hármat tettek fel a végén. Special Team nagyon jó, a védelem már ott volt minimum kétszer az INT határán, jó lesz ez. Támadó sorban meg megy a futás és a biztos passzok. End Zoneban két magas volt Kelce felé, de úgy érzem ez "belefér". Jön egy kickoff return TD és két pontos aztán máris iksz. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.16. 23:53:02

Kéne lassan egy TD a Chiefsnek, mert mostmár az FG-k kevesek lesznek.
Persze nem bánom,ha nem jön a TD nekik :mrgreen:

Brady meg szépen csinálta a futást, éppen meg is lehetett volna már alapból adni, határeset volt, de utána meglett szóval teljesen mindegy.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.16. 22:47:44

Ez elég sima volt.....Na de még sok van hátra, Bradyt meg kell közelíteni és össze kell törni, mert ha szabadon dobálgathat akkor nagyon nehéz lesz. Futni úgysem fognak. :lol:

Pedig jó kis drive volt, de legalább felkerült 3 pont a táblára. Mentek a futások, szokásosan Smith hozta a biztos játékát. A védelmen a sor, s labdákat kell tudni szerezni. Támadásban meg FG-k is elég csak legyen több pont a végén. :D

Istenem mekkora Lufthansa volt ez...Edelman majdnem odaadta és egy kamion átfért volna a védő keze között.....De legalább sikerült visszakapni a bogyeszt.

Ezek is olyan papírok lettek már...Amendola nem sisakra ment szerintem, egy brutális nagy ütközés volt, simán engedtem volna tovább. Roughing the passer meg a legidiótább szabály szerintem.

De legalább van feszültség, jó a meccs.

Egy jó visszahordásból sikerült egy 3&out és punt után TD-t kapni. Megint átjöttek a pályán. Ez már két labdabirtoklás hátrány sajnos.... :?
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése