Hazai és nemzetközi kézilabda

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.10. 21:08:33

jelwaz írta:Ajjaj, a norvégok nagyon bekezdtek! Pedig jó lenne kitapasztalni őket, hátha a döntőben megfoghatjuk őket... Igazából el tudnám képzelni, elég jó helyzetben vagyunk.
:shock: , hogy mit tudnál elképzelni? na azért eddig ennél jóval nagyobb szakvéleményeket olvastam, és szoktam meg tőled.

ezt én álmodni tudnám max,nem elképzelni, látok rá 0,1-0,5% esélyt,h jelenleg egy döntőben megfogjuk ezt a norvég csapatot :D arra se sok esélyt látok,h döntőzünk,és azzal is maximálisan megelégednék, mert bőven van hiányzóink, nem is akármilyenek. Szerintem felérne egy győzelemmel,ha döntőbe kerülnénk vhogy.

Természetesen ettől még szurkolok a csajoknak,és nézem is őket, csak ezen kicsit "fennakadtam" :D

HAJRÁ CSAJOK!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.12.10. 20:45:50

Ajjaj, a norvégok nagyon bekezdtek! Pedig jó lenne kitapasztalni őket, hátha a döntőben megfoghatjuk őket... Igazából el tudnám képzelni, elég jó helyzetben vagyunk. Kísérletezni kellene, szerintem egy zavaró védekezést megpróbálhatnánk, annyira jól bontogatnak belülről, onnan kellene bezavarni őket. Plusz a pálya is lejt egy picit, mondjuk még a normális szinten. Hiányzik Görbe klasszisa azért.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.09. 09:33:01

Szép volt csajok! Igazi meglepi eredmény volt, kár hogy nem láttam, pedig alaposan rácáfoltak azokra a hangokra, hogy gyenge ez a csapat, plusz Görbicz kiválása is súlyosbítja a gondjainkat. Eddig az esélytelenek nyugalmával játszanak a csajok és nagyon jó a védelmünk! Eddig csak mi kaptunk mindkét meccsen 20 gól alatt!
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.09. 09:26:23

albicelesteX írta:Igen az első 3 megy tovább.Talán a 3. hely meg lesz,de abban sem vagyok biztos,mert láttunk már csodákat,nem mondom,hogy full esélytelen a keretünk,de azért elég fiatal ez a csapat,tehetséges,de rutintalan.

Nagy Laci leveléhez annyit fűznék,hogy lehet igaza van kicsit több pénzt léne fektetni a kézilabdába vagy a vízilabdába és kevesebbet a labdarúgásba amibe annyi lóvé bele lett ölve annyira nyomva van és sehol nem vagyunk,az említett két játékban viszont rendszerint kiemelkedő teljesítményeket érünk el és fele annyi törődést nem kapnak.Ebben igaza van a Lacinak.

Szerk.:Erről beszél szerintem: http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ut ... e-2054893/
Nézd! Szerintem azt senki sem vitatta a normálisabban gondolkodók közül, hogy valami vaj van a vezetés füle mögött, illetve több pénz kell a kézilabdába. Ha valahová, hát oda igen. Kézilabda, vízilabda, úszás, kajak-kenu és a többi. Ezekbe kell a pénz, mert sikersportágak. Ettől függetlenül az egész mód, az utólagos kitálalás nem méltó egy magyar emberhez. Ő ne a szövetségért és a pénzért, hanem a hazájáért dolgozzon! Ahogyan én is és sokan mások is tesszük szabadidőnkben. Erről ennyi a véleményem, a szememben sosem lesz már rendes ember Laci. Mert nem ez a módja a "bátor" kitálalásnak!
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.12.09. 00:38:50

Vito írta:...
Húú Vito, ne haragudj, elkerülte a figyelmem a topic!
Értem a megközelítésedet, és valamennyire igazat is tudok adni Neked, de azt ne felejtsük el, hogy a válogatottbeli csapattársak kiálltak mellette és igazat adtak neki.
Tényleg furcsa, hogy 1,5 év után áll elő ezzel, de lehet, hogy eddig hitegették. Igazából nem nagyon tudok a dolgok hátteréről, de játszottam az utánpótlásban és röhejesnek találtam azt, hogy mi magyarok nem tudjuk nézni komplexen a dolgot, és kicsinyes, mit sem érő célokért beáldozzuk a kézilabdánkat. Saját magunkat építettük/építjük le. Az biztos, hogy gond van a kézilabdánkkal. És ezekután már mindent el tudok képzelni.
Lehet, hogy Laci pont jól keres, és mindenki, aki válogatott, de azt ne nevezzük már normálisnak, hogy a világversenyeken maguk is hozzájárulnak az ellátásukhoz. Egy ilyen népszerű sikersportág képviselőit nehogy már ne tudja megfinanszírozni az állam. Mert, hogy a floorballosoknak nem jut, hát Istenem (nem sértő szándékkal mondom, csak hát ugye egyértelmű, hogy melyikre nagyobb a kereslet).
A profi sport mellett én nem tudtam annyira tanulni. Eljött az a pont (már a középiskolában), hogy választanom kellett:élsport vagy tanulás. Meg valljuk meg a sportolók általában nem az eszükről híresek. Nyilván van olyan is, de kevés. Ők ehhez értenek, ebből kell hosszú távú alapokat lerakni. Egyértelműen dolgozzon utána, de azért szűk a szegmens, amiben elhelyezkedhet (szakkommentátor, sportdiplomata, ezekhez is kell valamilyen adottság, pl. beszélőke, jó fogalmazókészség stb.). Csollány Szilveszter esete kicsit megdöbbentett.
Persze, hogy nem gondolom, hogy Sinkáék ettől el fognak tűnni. Hátha meghúzzák magukat vagy valami. Csak reménykedem, hogy valamilyen pozitív hatása lehet ennek a dolognak...

Más: Remélem a lányok nem pukkadnak ki a jó start után, jó lenne már egy jó szereplés. A norvégok ellen legyen tisztes a helytállás, ne kapjunk ki nagyon, szerintem csak ennyi a lényeg, hogy ne törjünk meg, és aztán meg meglepetést okozunk az elődöntőben, és már döntősök is vagyunk. :wink:
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.12.08. 20:46:33

S.Agüero írta: Meg ne álljunk a döntőig! :P
Jó sorsolás esetén van rá esély :wink:
Már 2 ponttal minimum továbbmegyünk, a Norvégok valószínűleg megvernek minket. Akikkel valószínűleg egy csoportban leszünk: Svédország, Németország, Hollandia.
Mind a három verhető, és akkor már lenne 8 pont, és akkor valószínűleg a Norvégok mögött megyünk tovább. Ha a németek megvernék a hollandokat, a hollandok meg a svédeket, akkor mind a háromnak 2 pontja lenne, és nekünk is, csak a norvégoknak 4, és ugyebár ha mind a hármat megverjük...
De ez még nagyon a jövő zenéje. Remélem a csajok kibírják. Ma is a végén már eléggé fáradtak, Herr Orsi büntetővédése nagyon kellett. :)
Sopronyi nagyon jól szállt be a játékba.

A norvégok már 12.vel mennek, és még félidő sincs
:shock:

Hajrá Magyarok!
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
MatyiG
Adminisztrátor

2010.12.08. 20:42:26

Tegnap a Szlovénokat 28-19-re, ma a franciákat 21-18 vertük meg!
Ez elég nagy dolognak számít szerintem. :)
Meg ne álljunk a döntőig! :P
vargaakos
Capitá del Barça

2010.12.08. 19:50:10

Kovi írta:Valaki nem tudja, hogy mi közvetíti majd a januári férfi kézi-világbajnokságot?
Remélem nem vitte el a Digi...
Sport 1-2.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.12.08. 19:48:41

megvertük a csigazabálókat!!!!!

SZÉP VOLT CSAJOK!!!! =D> =D> =D>
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.12.08. 15:58:02

Valaki nem tudja, hogy mi közvetíti majd a januári férfi kézi-világbajnokságot?
Remélem nem vitte el a Digi...
albicelesteX
A Vadász

2010.11.30. 13:06:11

Igen az első 3 megy tovább.Talán a 3. hely meg lesz,de abban sem vagyok biztos,mert láttunk már csodákat,nem mondom,hogy full esélytelen a keretünk,de azért elég fiatal ez a csapat,tehetséges,de rutintalan.

Nagy Laci leveléhez annyit fűznék,hogy lehet igaza van kicsit több pénzt léne fektetni a kézilabdába vagy a vízilabdába és kevesebbet a labdarúgásba amibe annyi lóvé bele lett ölve annyira nyomva van és sehol nem vagyunk,az említett két játékban viszont rendszerint kiemelkedő teljesítményeket érünk el és fele annyi törődést nem kapnak.Ebben igaza van a Lacinak.

Szerk.:Erről beszél szerintem: http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ut ... e-2054893/
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.11.29. 16:14:59

Game90 írta: Csoportból az első 3 jut tovább? Ha igen, akkor a csoportból még továbbjutunk, de utána nem sok jót jósolok...
Ha jól tudom igen, de ez nem biztos. :oops:
Szlovéniát kötelező megverni, és én a franciák ellen is látok esélyt, bár Görbicz nélkül nehéz lesz. Majd meglátjuk :wink:

Hajrá Magyarok!
Kép
PCsabi
aka Game90

2010.11.29. 16:06:14

FtcSikiHun írta:Tóth Timi és Zácsik Szandra után, Görbe sem fog játszani. Kíváncsi vagyok, hogy az eléggé fiatal keret mire fogja vinni.
Ha valaki nem tudná:

December 7.: 18:15 Magyarország-Szlovénia
December 8.: 18:15 Franciaország-Magyarország
December 10.: 20:15 Norvégia-Magyarország
Csoportból az első 3 jut tovább? Ha igen, akkor a csoportból még továbbjutunk, de utána nem sok jót jósolok...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.11.29. 15:22:33

Sajnos rossz hírt kell közölnöm, Görbicz Anita kénytelen kihagyni az Európa-bajnokságot – tájékoztatta a kézi.hu-t Szikra-Mezey Csaba, a válogatott fizioterapeutája. – Dr. Balogh Péter megvizsgálta a játékost, és meg kell operálni Anitát. A beavatkozásra mihamarabb sor kerül, hétfőn vagy kedden. A sérülés gyógyulási ideje pár hét, a kontinensviadalt azonban mindenképpen ki kell hagynia a bal kezének hüvelykujjában történt szalagszakadás miatt. Kedden így 17 játékos folytatja a felkészülést Tatán, végleges Eb-keret egyelőre tehát nincs – ami biztos, hogy Anita nem lesz ott a decemberi versenyen.
A játékos azóta már túlesett a műtéten, Görbicz Anitát hétfőn délelőtt Győrött megműtötték.

Jól kezdődik az EB.
Tóth Timi és Zácsik Szandra után, Görbe sem fog játszani. Kíváncsi vagyok, hogy az eléggé fiatal keret mire fogja vinni.
Ha valaki nem tudná:

December 7.: 18:15 Magyarország-Szlovénia
December 8.: 18:15 Franciaország-Magyarország
December 10.: 20:15 Norvégia-Magyarország
Kép
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.27. 18:30:04

Most nézem, hogy a Veszprém már megint gálázik a BL-ben. Hihetetlen jó ez a csapat!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Vito
Llegenda del Barça

2010.11.09. 14:22:09

jelwaz írta:Úristen, nem igaz, hogy mindig ezzel kell jönni! Hazát nem így kell szeretni. Gondolnia kell a gyerekeire is. Míg te 45 évesen is ugyanazt a pénzt fogod keresni, mint most, addig ő nem (lehet, hogy bejön neki az élet, de lehet, hogy neked is), mert a sportolói pályafutás rövid.
És nagyon is jól teszi, hogy ezt csinálja, mert a kézilabdánk el fog tűnni, pedig nagyon jók lehetnénk benne! Ha a játékosokat már a körülmények is felőrlik, akkor mit várjunk. Mi meg őket fikáznánk, melyik sportolónak hiányzik ez? A kézilabdázóink világszínvonalon teljesítenek, a focistáink meg nem, abba bezzeg megy a pénz. Tegyenek érte valamit végre ők is...
általában egyetértek veled, de ebben a témában nagyon nem.
van pár kérdésem, ami foglalkoztat ebben a témában:

-Nagy Laci másfél évig sunnyogott válaszok nélkül, most pedig hirtelen kiborítja a bilit.. egy jó nagy bilit, tele sz.rral. miért nem tette meg hamarabb? eltelt fél év és nem történt semmi. mire várt? miben bízott?
hamarosan tiszta az út előtte, hogy spanyol válogatott legyen. talán ezért nem erőltette eddig a szennyes kiteregetését?

-nem furcsa, hogy pont ő reklamál a kevés juttatásért? eurómilliókat keres, sem neki, sem a gyerekeinek nem lesznek soha anyagi gondjai..
azt pedig ne mondja, hogy ezzel a csapattársaira gondolt, mert kiröhögöm, meg azt is, aki elhiszi ezt neki.

-miért gondolja azt egy sportoló, hogy neki nyugdíjba kell menni 35 évesen?? miért nem mennek el dolgozni utána? igen, dolgozni. ahogy az összes többi ember. nem feltétlen bányamunkára gondolok, de egy válogatott kaliber sportszponzorációban, sportvezetőként, közszférában lazán és bármikor kaphat munkát. persze, csak ha akar!
sokkal könnyebb elhelyezkedni egy ismert élsportolónak, ráadásul a tanulmányait is jelentősen befolyásolja egy sikeres karrier.

-azt ugye nem gondolod, hogy ettől Sinka és a bandája el fog tűnni és majd elfelejti teletömni a zsebét..
kapóra jött neki, hogy ennyire korrupt, töketlen és dilettáns a magyar kézilabda vezetése.. így legalább van miben mosdatni magát.
én nem hiszek neki.
röviden ennyi, Nagy Laci a könnyebb/kényelmesebb utat választotta.

más: gratulálok a Szegednek! úgy néz ki, hogy végre újra csapat nálunk!
így tovább!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.09. 12:39:49

jelwaz írta:Úristen, nem igaz, hogy mindig ezzel kell jönni! Hazát nem így kell szeretni. Gondolnia kell a gyerekeire is. Míg te 45 évesen is ugyanazt a pénzt fogod keresni, mint most, addig ő nem (lehet, hogy bejön neki az élet, de lehet, hogy neked is), mert a sportolói pályafutás rövid.
És nagyon is jól teszi, hogy ezt csinálja, mert a kézilabdánk el fog tűnni, pedig nagyon jók lehetnénk benne! Ha a játékosokat már a körülmények is felőrlik, akkor mit várjunk. Mi meg őket fikáznánk, melyik sportolónak hiányzik ez? A kézilabdázóink világszínvonalon teljesítenek, a focistáink meg nem, abba bezzeg megy a pénz. Tegyenek érte valamit végre ők is...
Akkor hogy kell? Úgy, hogy nem teszel érte semmit és nagy ívben letojod? Mert kb 9 millió magyar ezt teszi nap, mint nap. Laci nem lóg ki, ebben igazad van, de ő van a reflektorfényben. Egyébként pedig persze a focisták kapnak pénzt és egyetértek, hogy ők kevésbé érdemelnék meg. De kitől kapja Laci a pénzt? A nagybetűs HAZÁTÓL, Magyarországtól, vagy a szövetségtől és a gusztustalan vezetőktől? Azt hiszem az utóbbitól sajnos és nem értük kell küzdeni. Egyébként ha bejön nekem az élet, akkor is kb 10-15 év alatt fogok annyit keresni, mint ő egy év alatt (sőt! Több alatt valszeg). És ezzel már egy évtizede így van. Az unokáinak is meg van a kenyere. Szóval ennyit a rövid karrierről. Ha pedig az unokáinak akar limuzinra spórolni, akkor tegye, de ez esetben egy féreg. Ennyit erről. Nekem ezért nem lesz sosem pénzem... De nem is érdekel.
Rosszak a körülmények, ezt elhiszem neki, de ez esetben nem ezt kellene tenni, ezzel semmit sem fog elérni. Nem beszélve arról, hogy elég gyanús, hogy hosszú ideig nem nyitotta ki a száját (pedig, ha csak erről lenne szó, akkor már rég el kellett volna mondania), ráadásul kérette magát, mint egy utolsó..... A többiek nyilatkozatát olvasta valaki erről? Mert én még sehol, pedig valszeg a Veszprémben vagy a Szegedben kevesebbet keresnek, mint Laci a Barcelonában....
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.09. 12:34:05

Indul a Regionális liga!

ez nagyon jó kezdeményezés, a magyar csapatokat természetesen az élmezőnybe várom, ettől fognak erősödni igazán! :D
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.11.06. 21:37:37

#Neymar# írta:Ú mekkora meccs volt ez a Szeged-Veszprém.Ilyen szoros talán még csak kupadöntőn volt. :shock: Végül aztán mégis csak jött a papírforma.

Andjelkovic, Krivokapic és Puljezevics távozása után nem hittem volna, hogy a Szeged így megszorongatja a veszprémieket.
Lékai hatalmasat játszott, nem hiába válogatott már. Az MKB-nél meg Vujin mekkora gólokat vágott :shock:

A meglepő az volt, hogy mindegyik kapus klasszis teljesítményt nyújtott, mégis esett több mint 70 gól.

Nagy gratuláció mindkét csapatnak.
Így tovább a BL-ben is :wink:
Kép
#Neymar#
Jugador d'estrella

2010.11.06. 21:29:20

Ú mekkora meccs volt ez a Szeged-Veszprém.Ilyen szoros talán még csak kupadöntőn volt. :shock: Végül aztán mégis csak jött a papírforma.
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.11.05. 17:26:40

Kalap1988 írta:
kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/na ... v-2051177/

Megértem amit mond, csak az az érdekes, h ha jól tudom, csak ő nincs megelégedve a helyzettel. Tisztában vagyok azzal, h a körülmények nem a legjobbak, de nem ér meg ennyit, h valaki a hazáját képviselheti?
:wink:
Én pedig nem értem meg. Vagyis elhiszem, hogy ilyen problémák vannak és gusztustalan a szövetségtől, de kérem! milyen egzisztenciáról beszél? Évente valószínűleg annyit keres, amennyit én életemben nem fogok. Ne mondja már, hogy éhen hal. Ha neki ennyit nem ér a hazája,akkor nincs rá szükség a válogatottban. Nem a szövetségért kell ugyanis kézilabdázni.....
Úristen, nem igaz, hogy mindig ezzel kell jönni! Hazát nem így kell szeretni. Gondolnia kell a gyerekeire is. Míg te 45 évesen is ugyanazt a pénzt fogod keresni, mint most, addig ő nem (lehet, hogy bejön neki az élet, de lehet, hogy neked is), mert a sportolói pályafutás rövid.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.02. 15:55:58

kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/na ... v-2051177/

Megértem amit mond, csak az az érdekes, h ha jól tudom, csak ő nincs megelégedve a helyzettel. Tisztában vagyok azzal, h a körülmények nem a legjobbak, de nem ér meg ennyit, h valaki a hazáját képviselheti?
Én pedig nem értem meg. Vagyis elhiszem, hogy ilyen problémák vannak és gusztustalan a szövetségtől, de kérem! milyen egzisztenciáról beszél? Évente valószínűleg annyit keres, amennyit én életemben nem fogok. Ne mondja már, hogy éhen hal. Ha neki ennyit nem ér a hazája,akkor nincs rá szükség a válogatottban. Nem a szövetségért kell ugyanis kézilabdázni.....
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.02. 15:44:49

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/na ... v-2051177/

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.10.28. 19:35:29

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ke ... n-2050589/

Magyarország–Bosznia-Hercegovina 26–17 (10–9)
:)
PCsabi
aka Game90

2010.10.13. 23:33:45

Vujin 2012-től a Kielben folytatja. Ingyen igazolják le a németek, szóval nem lepődnék meg, ha valahogy megegyeznének a Veszprémmel és egy "jelképes összegért" már 2011-ben klubot váltana. Vujinnak és a Veszprémnek is ez lenne a legjobb.

Sajnos a német és spanyol csapatokkal nem lehet felvenni a versenyt, a tehetséges játékosok lenyomnak itt 3-4 évet, aztán továbbállnak (Dzomba, Lazarov stb.). Belegondolni is rossz, hogy ha ezeket a játékosokat sikerült volna megtartani...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése