Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jelwaz írta:Ajjaj, a norvégok nagyon bekezdtek! Pedig jó lenne kitapasztalni őket, hátha a döntőben megfoghatjuk őket... Igazából el tudnám képzelni, elég jó helyzetben vagyunk.
Nézd! Szerintem azt senki sem vitatta a normálisabban gondolkodók közül, hogy valami vaj van a vezetés füle mögött, illetve több pénz kell a kézilabdába. Ha valahová, hát oda igen. Kézilabda, vízilabda, úszás, kajak-kenu és a többi. Ezekbe kell a pénz, mert sikersportágak. Ettől függetlenül az egész mód, az utólagos kitálalás nem méltó egy magyar emberhez. Ő ne a szövetségért és a pénzért, hanem a hazájáért dolgozzon! Ahogyan én is és sokan mások is tesszük szabadidőnkben. Erről ennyi a véleményem, a szememben sosem lesz már rendes ember Laci. Mert nem ez a módja a "bátor" kitálalásnak!albicelesteX írta:Igen az első 3 megy tovább.Talán a 3. hely meg lesz,de abban sem vagyok biztos,mert láttunk már csodákat,nem mondom,hogy full esélytelen a keretünk,de azért elég fiatal ez a csapat,tehetséges,de rutintalan.
Nagy Laci leveléhez annyit fűznék,hogy lehet igaza van kicsit több pénzt léne fektetni a kézilabdába vagy a vízilabdába és kevesebbet a labdarúgásba amibe annyi lóvé bele lett ölve annyira nyomva van és sehol nem vagyunk,az említett két játékban viszont rendszerint kiemelkedő teljesítményeket érünk el és fele annyi törődést nem kapnak.Ebben igaza van a Lacinak.
Szerk.:Erről beszél szerintem: http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ut ... e-2054893/
Húú Vito, ne haragudj, elkerülte a figyelmem a topic!Vito írta:...
Jó sorsolás esetén van rá esélyS.Agüero írta: Meg ne álljunk a döntőig!
Ha jól tudom igen, de ez nem biztos.Game90 írta: Csoportból az első 3 jut tovább? Ha igen, akkor a csoportból még továbbjutunk, de utána nem sok jót jósolok...
Csoportból az első 3 jut tovább? Ha igen, akkor a csoportból még továbbjutunk, de utána nem sok jót jósolok...FtcSikiHun írta:Tóth Timi és Zácsik Szandra után, Görbe sem fog játszani. Kíváncsi vagyok, hogy az eléggé fiatal keret mire fogja vinni.
Ha valaki nem tudná:
December 7.: 18:15 Magyarország-Szlovénia
December 8.: 18:15 Franciaország-Magyarország
December 10.: 20:15 Norvégia-Magyarország
általában egyetértek veled, de ebben a témában nagyon nem.jelwaz írta:Úristen, nem igaz, hogy mindig ezzel kell jönni! Hazát nem így kell szeretni. Gondolnia kell a gyerekeire is. Míg te 45 évesen is ugyanazt a pénzt fogod keresni, mint most, addig ő nem (lehet, hogy bejön neki az élet, de lehet, hogy neked is), mert a sportolói pályafutás rövid.
És nagyon is jól teszi, hogy ezt csinálja, mert a kézilabdánk el fog tűnni, pedig nagyon jók lehetnénk benne! Ha a játékosokat már a körülmények is felőrlik, akkor mit várjunk. Mi meg őket fikáznánk, melyik sportolónak hiányzik ez? A kézilabdázóink világszínvonalon teljesítenek, a focistáink meg nem, abba bezzeg megy a pénz. Tegyenek érte valamit végre ők is...
Akkor hogy kell? Úgy, hogy nem teszel érte semmit és nagy ívben letojod? Mert kb 9 millió magyar ezt teszi nap, mint nap. Laci nem lóg ki, ebben igazad van, de ő van a reflektorfényben. Egyébként pedig persze a focisták kapnak pénzt és egyetértek, hogy ők kevésbé érdemelnék meg. De kitől kapja Laci a pénzt? A nagybetűs HAZÁTÓL, Magyarországtól, vagy a szövetségtől és a gusztustalan vezetőktől? Azt hiszem az utóbbitól sajnos és nem értük kell küzdeni. Egyébként ha bejön nekem az élet, akkor is kb 10-15 év alatt fogok annyit keresni, mint ő egy év alatt (sőt! Több alatt valszeg). És ezzel már egy évtizede így van. Az unokáinak is meg van a kenyere. Szóval ennyit a rövid karrierről. Ha pedig az unokáinak akar limuzinra spórolni, akkor tegye, de ez esetben egy féreg. Ennyit erről. Nekem ezért nem lesz sosem pénzem... De nem is érdekel.jelwaz írta:Úristen, nem igaz, hogy mindig ezzel kell jönni! Hazát nem így kell szeretni. Gondolnia kell a gyerekeire is. Míg te 45 évesen is ugyanazt a pénzt fogod keresni, mint most, addig ő nem (lehet, hogy bejön neki az élet, de lehet, hogy neked is), mert a sportolói pályafutás rövid.
És nagyon is jól teszi, hogy ezt csinálja, mert a kézilabdánk el fog tűnni, pedig nagyon jók lehetnénk benne! Ha a játékosokat már a körülmények is felőrlik, akkor mit várjunk. Mi meg őket fikáznánk, melyik sportolónak hiányzik ez? A kézilabdázóink világszínvonalon teljesítenek, a focistáink meg nem, abba bezzeg megy a pénz. Tegyenek érte valamit végre ők is...
#Neymar# írta:Ú mekkora meccs volt ez a Szeged-Veszprém.Ilyen szoros talán még csak kupadöntőn volt.Végül aztán mégis csak jött a papírforma.
Úristen, nem igaz, hogy mindig ezzel kell jönni! Hazát nem így kell szeretni. Gondolnia kell a gyerekeire is. Míg te 45 évesen is ugyanazt a pénzt fogod keresni, mint most, addig ő nem (lehet, hogy bejön neki az élet, de lehet, hogy neked is), mert a sportolói pályafutás rövid.Kalap1988 írta:Én pedig nem értem meg. Vagyis elhiszem, hogy ilyen problémák vannak és gusztustalan a szövetségtől, de kérem! milyen egzisztenciáról beszél? Évente valószínűleg annyit keres, amennyit én életemben nem fogok. Ne mondja már, hogy éhen hal. Ha neki ennyit nem ér a hazája,akkor nincs rá szükség a válogatottban. Nem a szövetségért kell ugyanis kézilabdázni.....kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/na ... v-2051177/
Megértem amit mond, csak az az érdekes, h ha jól tudom, csak ő nincs megelégedve a helyzettel. Tisztában vagyok azzal, h a körülmények nem a legjobbak, de nem ér meg ennyit, h valaki a hazáját képviselheti?
Én pedig nem értem meg. Vagyis elhiszem, hogy ilyen problémák vannak és gusztustalan a szövetségtől, de kérem! milyen egzisztenciáról beszél? Évente valószínűleg annyit keres, amennyit én életemben nem fogok. Ne mondja már, hogy éhen hal. Ha neki ennyit nem ér a hazája,akkor nincs rá szükség a válogatottban. Nem a szövetségért kell ugyanis kézilabdázni.....kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/na ... v-2051177/
Megértem amit mond, csak az az érdekes, h ha jól tudom, csak ő nincs megelégedve a helyzettel. Tisztában vagyok azzal, h a körülmények nem a legjobbak, de nem ér meg ennyit, h valaki a hazáját képviselheti?