Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De most nem értem miért beszélsz el mellettem.barca99 írta:Jézusom, egy humoros megjegyzésről beszélünk, 'ssza meg, még nekiállok magyarázni. A levezető körben Rosberg mellé ment Vettel, integetett, gratulált, most meg ezen pörgünk? Én sem érzem teljesen egészségesnek, amikor minden egyes mimikából próbáljuk a legrosszabbat kiolvasni, belemagyarázni, de ezt mondjuk leírhattam volna már két éve mondjuk CR-rel kapcsolatban is, így a fórumon uralkodó általános hozzáállásról az ellenfelekhez. Vagy inkább gyűlölt ellenségekhez. Oké, tudom, nem kötelező olvasni, reagálni, vagy egyáltalán idejárni.Sanama írta:Nekem csak az nem szimpatikus, hogy ha már nem bírta megelőzni, akkor miért alacsonyítja le ennyire,hogy városnéző busz... Miért nem elég annyi, hogy lassabb volt... Ennyi.
Mert azért egy városnéző buszt egy ekkora kvalitásokkal rendelkező, zseniális pilótának illene megenni reggelire
Jézusom, egy humoros megjegyzésről beszélünk, 'ssza meg, még nekiállok magyarázni. A levezető körben Rosberg mellé ment Vettel, integetett, gratulált, most meg ezen pörgünk? Én sem érzem teljesen egészségesnek, amikor minden egyes mimikából próbáljuk a legrosszabbat kiolvasni, belemagyarázni, de ezt mondjuk leírhattam volna már két éve mondjuk CR-rel kapcsolatban is, így a fórumon uralkodó általános hozzáállásról az ellenfelekhez. Vagy inkább gyűlölt ellenségekhez. Oké, tudom, nem kötelező olvasni, reagálni, vagy egyáltalán idejárni.Sanama írta:Nekem csak az nem szimpatikus, hogy ha már nem bírta megelőzni, akkor miért alacsonyítja le ennyire,hogy városnéző busz... Miért nem elég annyi, hogy lassabb volt... Ennyi.
Mert azért egy városnéző buszt egy ekkora kvalitásokkal rendelkező, zseniális pilótának illene megenni reggelire
Ez meg már a paci túloldala!piton írta:Bár tudom nehéz elviselni ezt az időszakot, amikor már tényleg mindenki a Red Bull & Vettel páros ellen van, aztán még is ők vannak elől.![]()
![]()
Tudom, hogy elmondta azt is,hogy ezt kellett csinálnia.barca99 írta:Ez honnan? Mert ha csak a futam utáni sajtótájékoztatón elhangzott adja az alapot, akkor ez bizony kapufa, vicces megjegyzés volt, amit kiegészített azzal is, hogy ez volt a taktikájuk, és ez rendben is van így.Sanama írta:Vettelnek már megint nagy a szája, városnéző busz volt a merci, mégis Rosberg nyert, akkor barátom, miért nem előzted meg?
Kicsit elszaladt a ló drága világbajnokunknál...
Írásban ez nem derül ki hogy poénkodott-e rajta, és ettől függetlenül tartom, hogy egyáltalán nem szimpatikus ez a megnyilvánulása.A buszos dologhoz meg annyit, hogy Vettel viccesen jegyezte meg... nem is mondom, h milyennek betegnek kell lennie vkinek ahhoz, h már ilyenekbe is belekössön.
Ez honnan? Mert ha csak a futam utáni sajtótájékoztatón elhangzott adja az alapot, akkor ez bizony kapufa, vicces megjegyzés volt, amit kiegészített azzal is, hogy ez volt a taktikájuk, és ez rendben is van így.Sanama írta:Vettelnek már megint nagy a szája, városnéző busz volt a merci, mégis Rosberg nyert, akkor barátom, miért nem előzted meg?
Azért nem előzte meg mert nem volt hely, feleslegesen meg nem kockáztatott. Persze te biztos örültél volna, ha mondjuk kiüti a Merciket és véletlenül Alonso ölébe hullik a győzelem, ugye, mert az ilyenekhez már hozzászokhattál. Csak Vettelnek kicsit több esze van mint gondolod.Sanama írta:Vettelnek már megint nagy a szája, városnéző busz volt a merci, mégis Rosberg nyert, akkor barátom, miért nem előzted meg?
Én továbbra is azt mondom, az volt a hiba, hogy egy körrel tovább maradt kint Vettelnél, simán meglett volna, ha időben kijön. Főleg, hogy pont akkor ő futotta leggyorsabb kört. Utána már az nem sokat számított, hogy jobban lemaradt Rosbergtől, ha közelebb van, akkor meg várnia kell a kerékcserénél...piton írta: A Hamiltonos dologhoz meg annyit, h az az ő hibája volt, túlságosan messze volt Rosbergtől, viszont Vettel annál közelebb volt hozzá. A boxkiállás után Vettel és Webber is simán előzte meg Hamiltont, szóval ha nem rontják el neki a kerékcserét (amúgy nem emlékszem h elrontották neki) akkor is ez történt volna. Webber is könnyedén jött be elé.
http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-nem-ba ... on-2248263
Alonsonak duplán jól jött Kimi kiesése ha már erről beszélünk mert, nem veszített annyi pontot Vettelhez képest, viszont hozott Kimin, ha nem esik ki a finn akkor mindkettőjüktől távol kerül pontszámban. Amúgy meg sztem, mindenki jobban tart Alonsotól, én is inkább rá figyelek jobban, a Lotus nem hiszem, h sokáig tartani bírja majd a fejlesztési versenyt.S.Agüero írta:Kimi kiesése ugyanúgy jól jött Vettelnek is.piton írta: Mitől is volt mákos Vettel, talán kiesett vki előle??? Vagy csak annyi, h gond nélkül behozta az autóját a dobogóra...?
Nem Alonso elől estek ki ketten (Kimi és Perez), na akkor ki a mákos (megint)?![]()
![]()
Vagy nem növelte így az előnyét?
Hamilton bénázása a boxban is Vettelnek jött jól. Ja, és tudtommal Vettelnek nem ment törmelék a kocsija alá, s nem lassult be tőle.
Kimi kiesése ugyanúgy jól jött Vettelnek is.piton írta:Mitől is volt mákos Vettel, talán kiesett vki előle??? Vagy csak annyi, h gond nélkül behozta az autóját a dobogóra...S.Agüero írta:Gyönyörű hétvége...Vettel meg pont olyan "mákos", mint tavaly volt Alonso.
Nem Alonso elől estek ki ketten (Kimi és Perez), na akkor ki a mákos (megint)?
Mitől is volt mákos Vettel, talán kiesett vki előle??? Vagy csak annyi, h gond nélkül behozta az autóját a dobogóra...?S.Agüero írta:Gyönyörű hétvége...Vettel meg pont olyan "mákos", mint tavaly volt Alonso.
Lattam par kepet, de remenykedtem h valami regi akcioja ezS.Agüero írta:Ja, és méghozzá elég csúnyán. Nem lennék meglepve, ha holnap az utolsó helyről indulna.mes írta:Massa osszetorte az autot?