Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt én is olvastam, jobbulást nekiSlither írta:J. R. Smith, a Nuggets hátvédje súlyosan megsérült egy autóbalesetben.
De elvileg jobban játékban is voltak, így a támadójátékuknak jobban kellett volna muzsikálnia.Game90 írta:A Cavs kevesebbet pihent, szóval ők fáradtabbak lehetnekSlither írta:Ahogy Popovich is megmondta, 1 hét "pihi" után az offense nem volt olyan friss (nem is lehetett).De nem ezen fog múlni már
A Cavs kevesebbet pihent, szóval ők fáradtabbak lehetnekSlither írta:Ahogy Popovich is megmondta, 1 hét "pihi" után az offense nem volt olyan friss (nem is lehetett).
A többi meccsnél szintén az ismétlés időpontjára gondoltam.Game90 írta:Belinkeltem egy táblázatot, ahol felvannak tüntetve az időpontok. Ahhoz adjál hozzá 6 órát és akkor fog kezdődni a meccsSlither írta:Köz az infót. És a többi meccs?![]()
De sztem úgyis fogunk róla beszélni, hogy mikor lesz a következő meccs.
Belinkeltem egy táblázatot, ahol felvannak tüntetve az időpontok. Ahhoz adjál hozzá 6 órát és akkor fog kezdődni a meccsSlither írta:Köz az infót. És a többi meccs?
Köz az infót. És a többi meccs?Game90 írta:Sport1, Péntek 15:30.Slither írta:Nekem tutti csak ismétlés lesz. Majd vki rakja már beaz ismétlések időpontját.
Sport2, Péntek 19:00.
Sport1, Péntek 15:30.Slither írta:Nekem tutti csak ismétlés lesz. Majd vki rakja már beaz ismétlések időpontját.
Nekem tutti csak ismétlés lesz. Majd vki rakja már beaz ismétlések időpontját.Game90 írta:Hát lehet, hogy csak ismétlés lesz belőleMár most majdnem elalszok...
![]()
Lehet, hogy 5:00 után felkelek és megnézem az utolsó pár percet.
Krojf írta:Komáim!
Azért az NBA nagydöntőjének élőben való követésével csak óvatosan.
Csak öt mérkőzés volt az NHL nagydöntőjében, persze mindet élőben
néztem, de ilyenkor legalább egy hét, mire magához tér a szervezetem.
Mellesleg az NHL ezévi szezonjából adott és általam látható meccsek
körülbelül 90%-át megnéztem, ezek közül pedig legalább 40%-ot
élőben.
Habár ugye itt a nyár, lehet pihenni, de az alvást ne spóroljuk el
az agytól és a testtől!
Gondolom ismeritek azt az érzést, amikor a kialvatlan testet átjárja
a zsibbadó kókadás és szinte ezernyi tűvel szurkálja a fáradtság
az izmokat. Nekem most ilyen van.
Szóval fiatal testetek és agyatok aludjon eleget!
Holnap a Sporttelevízió kétszer is ismétli a Game1-et.
Elég ez így Nektek.
Félt és óv Benneteket Krojf komátok.