Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
HmSlither írta:Ilyet a közeljövőben tutti nem csinál Timmyvel.
Sima 4-2-es győzelem a Spursnek, TD 4. final's MVP címével.
Érdekes meccsek lesznek, a lényeg a Spursnél az hogy megfogják Jamest a Cavsnél meg annyi hogy mindenki ahogy tud zárkozzon fel Lebron mellé. Hajrá Cleveland!Game90 írta:Ilyeneket szeretnék Jamestől és Duncantől látni![]()
http://youtube.com/watch?v=QQ8g9Pf-el4
Ti mit vártok a döntőtől?
Timmy?Slither írta:Ilyet a közeljövőben tutti nem csinál Timmyvel.
Spurs győzelmet....Game90 írta:Ilyeneket szeretnék Jamestől és Duncantől látni![]()
http://youtube.com/watch?v=QQ8g9Pf-el4
Ti mit vártok a döntőtől?
Megnézem szntem az ismétlést...Game90 írta:A Sport2-n 19:15-től ismétlik a Cavs - Pistons meccset![]()
Off: Miki, nem úgy volt, hogy vasárnap összesítessz? Én a helyedben eltolnám jövőhét vasárnapig, mivel kevés lista jött össze a más téma miatt.
Én meg csak most tudtam megnézni, mert amikor hazaértem k.va rosszul voltamvisca el barca írta:
hu nagyon nagy meccs, volt csak az volt a baj, hogy tök részegen néztem és semmire nem emléxem, csakhogy a 3. harmadban rohadt sok kiállítas volt...
amugy a stat is azt mutatja, hogy ó megerdemelten nyert az ottawa. foleg ha még azt is nezzuk, hogy a team california már 3szor is vezetett...
GO SENS
Slither írta:Hihetetlen, de a Cavs 98-82-es győzelemmel kiverte a Detroitot és bejutott a döntőbe. A meccs legjobbja a karrierje legjob teljesítményével rukkolt elő 31 pontot dobva (ebből 19-et a 4. negyedben).
U.i.: Saunders egy béna edző.
Gibson?Slither írta:A meccs legjobbja a karrierje legjob teljesítményével rukkolt elő 31 pontot dobva (ebből 19-et a 4. negyedben).
Krojf írta:Komáim!
Az elmúlt éjjel történt.
Stanley Kupa nagydöntő, Game3, Ottawa Senators-Anaheim Ducks:5:3.
Ezzel a Sens 2:1-re szépített és versenyben maradt.
A döntő eddigi legszínesebb meccsén még döntőtől szokatlan
verekedések is voltak, kiállításokkal fűszerezve.
Alfredsson "korcsolyás" gólja kissé "kacsazavart" okozott és ezt
a Sens ki is használta.
A következő mérkőzés, a Game4 hétfőről keddre virradóra
1:45 perctől követhető nyomon a Sport2-n!
Számolt be Nektek Krojf komátok.
Egyébként Saunders tényleg nem extra... Ezt a csapatot még anno Rick Carlisle, és Larry Brown tette össze, ő azóta semmi se csinált vele...Slither írta:Hihetetlen, de a Cavs 98-82-es győzelemmel kiverte a Detroitot és bejutott a döntőbe. A meccs legjobbja a karrierje legjob teljesítményével rukkolt elő 31 pontot dobva (ebből 19-et a 4. negyedben).
U.i.: Saunders egy béna edző.
Most ugye nem amerikai szemszögből írtadGame90 írta:Detroit - Cleveland Sport1, 2:30 (ism. vasárnap, Sport2, 19:15)