Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
És kit adnátok érte?Atesz írta:Nem szeretem, de azért szívesen látnám a Bullsban.
Ne is mondd...Game90 írta:Top Shop-ot ne is mondjátok. A magyar verzió a legjobbkovinho írta:Arra én is kiváncsi vagyok mit fog a S1 adni egész nyáron.
Wimbledon, ilyen-olyan sportokkovinho írta:Arra én is kiváncsi vagyok mit fog a S1 adni egész nyáron.
NaAtesz írta:Jól [auto_cenzúra] a Pistons a 2-0-t.kovinho írta:Cleveland Cavs - Detroit Pistons 91-87
Innen már bármi lehet, ezzel így nagyon szoros lesz a párharc.
Arra én is kiváncsi vagyok mit fog a S1 adni egész nyáron.Drigo írta:Nincs már semmi a s1-en, akkor miért en melhet ott adni az NHL nagydöntőt?Most egész nyáron nézhetem a top shopot
én is zh-t irtamozsimiki írta:Komám! Nagyon jó hírrel szolgáltál! Eddig zháztam,de ez felvídított!!!Krojf írta:Komáim!
Az NHL nagydöntő elkezdődött!
Anaheim Ducks-Ottawa Senators, Game1: 3:2.
Így az Anaheim 1:0-ra vezet!
Következő meccs szerdáról csütörtökre virradóra 1:45-től
a Sport2-n!
Jegyzette ide Krojf komátok.
GO KACSÁK![]()
Igen, 15 meccsre asszem, Nate Robinsont meg 10-re, de még voltak kisebb-nagyobb büntetésekkovinho írta:Adott neki egy jó nagy sallert. Ez volt az amikor eltiltották?
Komám! Nagyon jó hírrel szolgáltál! Eddig zháztam,de ez felvídított!!!Krojf írta:Komáim!
a Sport2-n!
Krojf írta:Komáim!
a Sport2-n!
Ja ez a MP3-sGame90 írta:Ez se rossz, sőtAli G és az NBA sztárjai. Ali G rendesen sz*patja őket. Magyar felirat is van hozzá.
http://www.youtube.com/watch?v=1kRwYD8rJ_s&eurl=
NBA-s reklámok, sztem rohadt jók, nba1.hu-ról van.
http://mark3120.extra.hu/