Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Spurs - Kings 109-100Game90 írta:Megpróbálkozok egy eredmény tippelésre is![]()
![]()
Spurs - Kings: 101 - 94.
Suns - Sonics: 109 - 98.
Josh McRoberts, nem lenne rossz annyiraGame90 írta:Oden, az 1/1 egyik várományosa (Durant mellett)http://www.nba1.hu/jatekosmutato5.php?uin=189
A Memphis fogja őt draftolni
Szívesen! Ha bejön, akkor majd fizethetsz egy sört az Eagles Superbowl győzelmekor...Mardel írta:Grecki!
Igazán köszönöm a részletes elemzést, amennyire csak kiokosodhat egy ember hokiból, anélkül, hogy nézné, kiokosodtam!![]()
Téteket megtettük!Azért gondolt haver erre a meccsre, mert ezt látta úgymond legbiztosabbnak(amit a fogadóirodák is alátámasztanak, ahogy látom, bár csak pár meccset néztem rájátszásban), valamint a szorzó is tűrhető volt! Még két NBA meccsel jár párban, reméljük a legjobbakat!
![]()
De hát mire is van a pénz, ha nem arra, hogy elb*sszuk!![]()
Mégegyszer köszi a segítséged!
üdv
Bibby: ha jól tudom elég zsíros szerződése van neki. Szóval sztem nem sok csapat fog versenyezni értelionel19 írta:Bibbyről hallani hogy elmegy, gyűrűt akar
Artestet a vezetőség nem akarja h maradjon,meg vissza akar vonulni azt is mondják. Sherirnek a teljesitménye a gáz mint ahogy Millernek is.. cserékkel nincs gond de egy 6. ember jönni fog
Bibbyről hallani hogy elmegy, gyűrűt akarGame90 írta:Miért hallottál valamit esetleg?lionel19 írta:készülnek?:D ez a csapat már többé nem lessz igy kezdőből sztem csak Martin fog maradni többiek elmennek![]()
Miért hallottál valamit esetleg?lionel19 írta:készülnek?:D ez a csapat már többé nem lessz igy kezdőből sztem csak Martin fog maradni többiek elmennek
készülnek?:D ez a csapat már többé nem lessz igy kezdőből sztem csak Martin fog maradni többiek elmennekGame90 írta:Akkor még volt egy kis esélyük a rájátszásra is. De most már sztem készülnek a következő szezonra.lionel19 írta:Igy kezdted a Suns ellen isaztán 107-100
.
Akkor még volt egy kis esélyük a rájátszásra is. De most már sztem készülnek a következő szezonra.lionel19 írta:Igy kezdted a Suns ellen isaztán 107-100
Igy kezdted a Suns ellen isGame90 írta:Spurs - KingsMardel írta: Spurs - Sacramento H, Suns - Seattle H!Hogy látod Game? Tulajdonképpen csak szorzó növelés miatt tettük bele! Elég kis szorzójuk volt!
tuti Spurs siker. Sacramento utolsó 10 meccsen 3-7, San Antonio pedig 9-1.
.
Spurs - KingsMardel írta: Spurs - Sacramento H, Suns - Seattle H!Hogy látod Game? Tulajdonképpen csak szorzó növelés miatt tettük bele! Elég kis szorzójuk volt!
már mind1 nekik rájátszás nincs nyáron keret nagyrésze megy uj csapat lesz talán Martin marad egyedül kezdőbőlMardel írta:Spurs, Suns!Game90 írta:Melyik kettő?Mardel írta:Még két NBA meccsel jár párban, reméljük a legjobbakat!Hogy látod Game? Tulajdonképpen csak szorzó növelés miatt tettük bele! Elég kis szorzójuk volt!
Tudom nagy Sacramento fan vagy, uh bocs, de most kikaphatnának!lionel19 írta: Ha Sacramentora fogadott nagy oddsok vannak![]()
Spurs - Sacramento H, Suns - Seattle H!Game90 írta:Melyik kettő?Mardel írta:Még két NBA meccsel jár párban, reméljük a legjobbakat!
Tudom nagy Sacramento fan vagy, uh bocs, de most kikaphatnának!lionel19 írta: Ha Sacramentora fogadott nagy oddsok vannak![]()
Ha Sacramentora fogadott nagy oddsok vannakGame90 írta:Melyik kettő?Mardel írta:Még két NBA meccsel jár párban, reméljük a legjobbakat!
Melyik kettő?Mardel írta:Még két NBA meccsel jár párban, reméljük a legjobbakat!
Számomra eltolás volt, mert ha időben elment volna a KEDVENC csapatomba, akkor az említett trió simán lemosta volna a Jordan-Pippen-Rodman tengelyt.antiimperialista írta:Miért tolta volna el a karrierjét? Döntőbe jutott a Suns színeiben, ott meg kikaptak a veszettül erős Bulls-tól. Attól függetlenül az még egy nagyon jó Suns volt. Ez nem a karrier eltolása. Én meg elég pipa voltam, mikor pont abba a houstoni bandába ment, amelyiket nagyon utáltam.Slither írta:Én meg épp amiatt nem szeretem a Sunst, mert Sir Charles ott "tolta el" a karrierjét. Ha előbb jön a Rocketsbe, akkor a világverő Drexler-Barkley-Olajuwon hármas jöhetett volna létre. Kár érte, a legnagyobb játékos, aki gyűrű nélkül fejezte be a pályafutását. (nálam ő nem csak innen nézve nbr. 1)
Miért tolta volna el a karrierjét? Döntőbe jutott a Suns színeiben, ott meg kikaptak a veszettül erős Bulls-tól. Attól függetlenül az még egy nagyon jó Suns volt. Ez nem a karrier eltolása. Én meg elég pipa voltam, mikor pont abba a houstoni bandába ment, amelyiket nagyon utáltam.Slither írta:Én meg épp amiatt nem szeretem a Sunst, mert Sir Charles ott "tolta el" a karrierjét. Ha előbb jön a Rocketsbe, akkor a világverő Drexler-Barkley-Olajuwon hármas jöhetett volna létre. Kár érte, a legnagyobb játékos, aki gyűrű nélkül fejezte be a pályafutását. (nálam ő nem csak innen nézve nbr. 1)
Dupla tripla-dupla
2007. 04. 09.
Ritkán látható eseménynek lehettek szemtanúi a szombat esti New Jersey-Washington mérkőzésre kilátogató nézők, hiszen az izgalmas végjátékot és végül hosszabbításos hazai győzelmet hozó találkozón a Nets két szupersztárja, Jason Kidd és Vince Carter is tripla-duplát ért el. Air Canada idei legjobb meccse volt ez, hiszen 46 pontjával és 16 lepattanójával szezoncsúcsot állított fel, ráadásul kiosztott 10 asszisztot is. Míg Kidd 16 lepattanójával beállította karriercsúcsát, 18 gólpasszával a szezoncsúcsát, és a húsz másodperccel a meccs vége előtt értékesített büntetővel megszerezte a tripla-duplához szükséges tizedik pontját is. Ilyen bravúrra két csapattárs utoljára 1989-ben volt képes, akkor a legendás Bulls két legjobb játékosa, Michael Jordan és Scottie Pippen vitte végbe a szinte lehetetlent egy Clippers elleni találkozón.