USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.12. 15:07:56

Mik lesznek a lottószámok? :lol:
A segítségeddel nemcsak saját életem könnyíthetném meg, de - ahogyan azt ígértem - kedvenc csapatunkat is megszabadíthatnám a "bajok" forrásától...

Off: Game, termelsz rendesen...
PCsabi
aka Game90

2007.04.12. 14:15:42

Game90 írta:Megpróbálkozok egy eredmény tippelésre is :) :arrow:
Spurs - Kings: 101 - 94.
Suns - Sonics: 109 - 98.
Spurs - Kings 109-100
Suns - Sonics 109-91

Spurs meccsen majdnem eltaláltam a különbséget. A Suns pontjainak a számát pedig milyen pontosan tippeltem meg 8)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.12. 08:34:08

Aki szereti a hokit, kapcsolódjon a Vancouver Dallas derbi harmadik hosszabbításába... Ők bírják a tempót, immáron több, mint 100 perc tiszta játékideje nyomják...Zubov pl már 43 perce vitézkedik a jégen!
lionel19

2007.04.11. 21:21:05

Game90 írta:Oden, az 1/1 egyik várományosa (Durant mellett) :arrow: http://www.nba1.hu/jatekosmutato5.php?uin=189

A Memphis fogja őt draftolni :?
Josh McRoberts, nem lenne rossz annyira
PCsabi
aka Game90

2007.04.11. 21:17:18

Oden, az 1/1 egyik várományosa (Durant mellett) :arrow: http://www.nba1.hu/jatekosmutato5.php?uin=189

A Memphis fogja őt draftolni :?
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.11. 21:07:52

Mardel írta:Grecki!

Igazán köszönöm a részletes elemzést, amennyire csak kiokosodhat egy ember hokiból, anélkül, hogy nézné, kiokosodtam! :wink:
Téteket megtettük! :) Azért gondolt haver erre a meccsre, mert ezt látta úgymond legbiztosabbnak(amit a fogadóirodák is alátámasztanak, ahogy látom, bár csak pár meccset néztem rájátszásban), valamint a szorzó is tűrhető volt! Még két NBA meccsel jár párban, reméljük a legjobbakat! :D
De hát mire is van a pénz, ha nem arra, hogy elb*sszuk! :)
Mégegyszer köszi a segítséged!
üdv
Szívesen! Ha bejön, akkor majd fizethetsz egy sört az Eagles Superbowl győzelmekor... :wink: 8)
lionel19

2007.04.11. 20:53:25

Abdul Rahim kezdőben nem kap helyet ez biztos. Bibbyt remélem marad, artestnél ha lenne egy jó csereajánlat elfogják adni. Millert meg mindenképpen elengedik helyette lehetne draftolni őt!
PCsabi
aka Game90

2007.04.11. 20:50:29

lionel19 írta:Bibbyről hallani hogy elmegy, gyűrűt akar
Artestet a vezetőség nem akarja h maradjon,meg vissza akar vonulni azt is mondják. Sherirnek a teljesitménye a gáz mint ahogy Millernek is.. cserékkel nincs gond de egy 6. ember jönni fog
Bibby: ha jól tudom elég zsíros szerződése van neki. Szóval sztem nem sok csapat fog versenyezni érte :arrow: pl. Cleveland.
Artest: Sacramentóban már kezd megjavulni, nincs annyi balhéja. Nem is fog visszavonulni, a Kingsben folytatja, ez sztem 70 %.
Abdul-Rahim: ő maradni fog, amolyan kiegészítőembernek jó lesz.
lionel19

2007.04.11. 20:43:30

Game90 írta:
lionel19 írta:készülnek?:D ez a csapat már többé nem lessz igy kezdőből sztem csak Martin fog maradni többiek elmennek
Miért hallottál valamit esetleg? :roll: :)
Bibbyről hallani hogy elmegy, gyűrűt akar
Artestet a vezetőség nem akarja h maradjon,meg vissza akar vonulni azt is mondják. Sherirnek a teljesitménye a gáz mint ahogy Millernek is.. cserékkel nincs gond de egy 6. ember jönni fog

De Musselman se egy ász, ott kellene kezdeni mindent
PCsabi
aka Game90

2007.04.11. 20:42:06

lionel19 írta:készülnek?:D ez a csapat már többé nem lessz igy kezdőből sztem csak Martin fog maradni többiek elmennek
Miért hallottál valamit esetleg? :roll: :)
lionel19

2007.04.11. 20:39:04

Game90 írta:
lionel19 írta:Igy kezdted a Suns ellen is :) aztán 107-100 :)
Akkor még volt egy kis esélyük a rájátszásra is. De most már sztem készülnek a következő szezonra.
.
készülnek?:D ez a csapat már többé nem lessz igy kezdőből sztem csak Martin fog maradni többiek elmennek
PCsabi
aka Game90

2007.04.11. 20:37:37

lionel19 írta:Igy kezdted a Suns ellen is :) aztán 107-100 :)
Akkor még volt egy kis esélyük a rájátszásra is. De most már sztem készülnek a következő szezonra.

Megpróbálkozok egy eredmény tippelésre is :) :arrow:

Spurs - Kings: 101 - 94.
Suns - Sonics: 109 - 98.
lionel19

2007.04.11. 20:30:55

Game90 írta:
Mardel írta: Spurs - Sacramento H, Suns - Seattle H! :) Hogy látod Game? Tulajdonképpen csak szorzó növelés miatt tettük bele! Elég kis szorzójuk volt!
Spurs - Kings :arrow: tuti Spurs siker. Sacramento utolsó 10 meccsen 3-7, San Antonio pedig 9-1.
.
Igy kezdted a Suns ellen is :) aztán 107-100 :)
PCsabi
aka Game90

2007.04.11. 20:26:46

Mardel írta: Spurs - Sacramento H, Suns - Seattle H! :) Hogy látod Game? Tulajdonképpen csak szorzó növelés miatt tettük bele! Elég kis szorzójuk volt!
Spurs - Kings :arrow: tuti Spurs siker. Sacramento utolsó 10 meccsen 3-7, San Antonio pedig 9-1.

Suns - Sonics :arrow: itt is tuti Suns. Suns 7-3, Sonics 4-6. Mondjuk lehet, hogy a Suns már egy kicsit pihenteti fogja a játékosait. Szóval a Sonicsnak több esélye van a győzelemre, mint a Kingsnek.

Gondolom te is rájuk akartál tenni.
lionel19

2007.04.11. 20:19:47

Mardel írta:
Game90 írta:
Mardel írta:Még két NBA meccsel jár párban, reméljük a legjobbakat!
Melyik kettő? :)
Spurs, Suns! :) Hogy látod Game? Tulajdonképpen csak szorzó növelés miatt tettük bele! Elég kis szorzójuk volt!
lionel19 írta: Ha Sacramentora fogadott nagy oddsok vannak :D
Tudom nagy Sacramento fan vagy, uh bocs, de most kikaphatnának! :P
már mind1 nekik rájátszás nincs nyáron keret nagyrésze megy uj csapat lesz talán Martin marad egyedül kezdőből :D
Mardel
Jugador d'estrella

2007.04.11. 20:17:06

Game90 írta:
Spurs - Sacramento H, Suns - Seattle H! :) Hogy látod Game? Tulajdonképpen csak szorzó növelés miatt tettük bele! Elég kis szorzójuk volt!
lionel19 írta: Ha Sacramentora fogadott nagy oddsok vannak :D
Tudom nagy Sacramento fan vagy, uh bocs, de most kikaphatnának! :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mardel 2007.04.11. 20:20:04-kor.
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
lionel19

2007.04.11. 20:10:12

Game90 írta:
Ha Sacramentora fogadott nagy oddsok vannak :D
PCsabi
aka Game90

2007.04.11. 20:08:57

Mardel
Jugador d'estrella

2007.04.11. 20:06:03

Grecki!

Igazán köszönöm a részletes elemzést, amennyire csak kiokosodhat egy ember hokiból, anélkül, hogy nézné, kiokosodtam! :wink:
Téteket megtettük! :) Azért gondolt haver erre a meccsre, mert ezt látta úgymond legbiztosabbnak(amit a fogadóirodák is alátámasztanak, ahogy látom, bár csak pár meccset néztem rájátszásban), valamint a szorzó is tűrhető volt! Még két NBA meccsel jár párban, reméljük a legjobbakat! :D
De hát mire is van a pénz, ha nem arra, hogy elb*sszuk! :)
Mégegyszer köszi a segítséged!
üdv
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.11. 15:49:19

Mardel!

Mindenképp erre a párharcra akarsz fogadni? Csak egy meccsre vagy az egész best of 7 sorozatra?
Kis segítséget tudok nyújtani, de azt előre kell bocsátanom, hogy a hokiban mindenki mindekit meg tud verni. Itt nincsenek lefutott meccsek, pláne a rájátszásban...

Kis statisztika, ami mindig segítséget nyújt a fogadások előtt.

Anaheim
Alapszakasz: 82 meccs, 48 győzelem, 20 vereség, 14 hosszabbítás utáni vereség (1 pont jár érte), 110 pont, 258 lőtt, 208 kapott gól.
Otthon (26-6-9)
Utolsó 10 meccs: 5-3-2

emberelőny kihasználás: 22,4%-kal harmadik legjobb
emberhátrány kivédekezés: 85,1%-kal ötödik legjobb kivédekező, 4 szerzett emberhátrányos góllal 28-ikak

Minnesota
Alapszakasz: 82 meccs, 48 győzelem, 26 vereség, 8 hosszabbítás utáni vereség, 104 pont, 235 lőtt, 191 kapott gól.
Idegenben (19-19-3)
Utolsó 10 meccs: 7-2-1

emberelőny kihasználás:19,0%-kal hatodik legjobb.
emberhátrány kivédekezés: 86,0%-kal a második legjobb volt, 9 szerzett emberhátrányos góllal 13-ik

Jelen esetben sokat nem segítettek a statisztikák, mert a speciális csapatrészekben mindkét csapat jó, az Anaheim inkább emberelőnyben, a Minnesota pedig inkább létszámhátrányban. (Ez annál is inkább, mert a Wild inkább védekező mentalitású, a Ducks pedig inkább támadó szellemű csapat.)

A rájátszásban a bíráskodás is sokkal kevésbé érvényesül majd (kevesebb szabálytalanságot fújnak be), így azt a kevés lehetőséget kell magukhoz ragadniuk, illetve 5 az 5 ellen kell villogniuk.

Az Anaheim három gólszerző sorral rendelkezik, Selänne, MacDonald, Getzlaf, Penner, Kunitz is bármikor képes gólt szerezni, míg a Minnesota inkább a Rolston, Gaborik, Demitra trióra számíthat. Ráadásul a két szlovák többször bajlódott makacs ágyéksérüléssel, így azok bármikor újra kiújulhatnak.

Nevek alapján a Ducks védelme a jobb (Niedermayer, Pronger), de a Minnesota szisztémája és csúcsformában védő kapusa (Bäckström) mégis kevesebb gólt engedélyezett az ellenfeleknek. A finn kapus vezeti a portások közötti kapott gólátlagot, és védési hatékonyságban is ott van a legjobbak között. Igaz, tapasztalatlan (újonc játékos, még nem védett sosem PO-ban), annak ellenére, hogy közel harminc éves.

A másik oldalon is egy remek hálóőr, J.S. Giguerre volt pl playoff mvp is (asszem a sportág történetében negyedik alkalommal fordult elő, hogy nem a győztes gárda egyik játékosa kapta, 2003-ban amikor a Devils nyert), tapasztalt, nagyon jó kapus.

Kiélezett párharcra van kilátás, de ha muszáj lenne fogadnom, akkor azt mondanám, hogy az első meccset a Ducks húzza be - a hazai kiváló mérlegének köszönhetően is. Szerintem vagy több góllal nyernek, vagy szoros csatában (akár hosszabbításban is) bármelyik gárda nyerhet.

Tippem:
Anaheim - Minnesota: 3-1

A sorozatot is a Ducks nyeri 4-2-re...

SZERINTEM, ezt ne vedd készpénznek... :wink:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.04.10. 22:48:35

antiimperialista írta:
Slither írta:Én meg épp amiatt nem szeretem a Sunst, mert Sir Charles ott "tolta el" a karrierjét. Ha előbb jön a Rocketsbe, akkor a világverő Drexler-Barkley-Olajuwon hármas jöhetett volna létre. Kár érte, a legnagyobb játékos, aki gyűrű nélkül fejezte be a pályafutását. (nálam ő nem csak innen nézve nbr. 1)
Miért tolta volna el a karrierjét? Döntőbe jutott a Suns színeiben, ott meg kikaptak a veszettül erős Bulls-tól. Attól függetlenül az még egy nagyon jó Suns volt. Ez nem a karrier eltolása. Én meg elég pipa voltam, mikor pont abba a houstoni bandába ment, amelyiket nagyon utáltam.
Számomra eltolás volt, mert ha időben elment volna a KEDVENC csapatomba, akkor az említett trió simán lemosta volna a Jordan-Pippen-Rodman tengelyt.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.10. 14:53:56

Slither írta:Én meg épp amiatt nem szeretem a Sunst, mert Sir Charles ott "tolta el" a karrierjét. Ha előbb jön a Rocketsbe, akkor a világverő Drexler-Barkley-Olajuwon hármas jöhetett volna létre. Kár érte, a legnagyobb játékos, aki gyűrű nélkül fejezte be a pályafutását. (nálam ő nem csak innen nézve nbr. 1)
Miért tolta volna el a karrierjét? Döntőbe jutott a Suns színeiben, ott meg kikaptak a veszettül erős Bulls-tól. Attól függetlenül az még egy nagyon jó Suns volt. Ez nem a karrier eltolása. Én meg elég pipa voltam, mikor pont abba a houstoni bandába ment, amelyiket nagyon utáltam.
Mardel
Jugador d'estrella

2007.04.10. 14:15:52

Üdv!
NHL-esek kellene egy kis segítség(grecki, Krojf, persze aki még szokott nézni megköszönöm)!
Szeretnénk haverommal nagyobb összeggel fogadni és ő javasolta a csütörtöki Anaheim - Minnesota meccset, hogy tegyünk a kacsákra, és szeretnék előtte megkérdezni pár embert.
Szóval látom az oddszból, hogy nagyobb az esélyük, Ti hogy látjátok, sajnos nem sűrűn nézek NHL-t, szóval minden tanácsot szívesen fogadok!
Előre is köszi!
cs
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
PCsabi
aka Game90

2007.04.09. 16:15:27

Suns - Lakers 115-107 :?
Bell és Barbosa nagyon jól nyomta, Marion-nak nem ment a játék, Nash játszott már jobban is. Kobe 34 pont, mellete S. Parker és Turiaf játszott jól. Utóbbi 19 pont, 15 lepattanó :!: 3 negyedig izgalmas volt, viszont a 4. negyedben eldőlt a meccs.

Csütörtökön Denver - Utah.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.04.09. 15:51:48

Dupla tripla-dupla
2007. 04. 09.
Ritkán látható eseménynek lehettek szemtanúi a szombat esti New Jersey-Washington mérkőzésre kilátogató nézők, hiszen az izgalmas végjátékot és végül hosszabbításos hazai győzelmet hozó találkozón a Nets két szupersztárja, Jason Kidd és Vince Carter is tripla-duplát ért el. Air Canada idei legjobb meccse volt ez, hiszen 46 pontjával és 16 lepattanójával szezoncsúcsot állított fel, ráadásul kiosztott 10 asszisztot is. Míg Kidd 16 lepattanójával beállította karriercsúcsát, 18 gólpasszával a szezoncsúcsát, és a húsz másodperccel a meccs vége előtt értékesített büntetővel megszerezte a tripla-duplához szükséges tizedik pontját is. Ilyen bravúrra két csapattárs utoljára 1989-ben volt képes, akkor a legendás Bulls két legjobb játékosa, Michael Jordan és Scottie Pippen vitte végbe a szinte lehetetlent egy Clippers elleni találkozón.
Válasz küldése