Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Márpedig ez megtörtént. Ha jól emlékszem az első Ferraris idényében Melbourne-ben Alonso 4. helyen támadta a 3. Massát, de nem előzhette meg.ozsimiki írta:
Ti el tudjátok azt képzelni,h Massa Alonso előtt van,és megtiltják Alonsonak,h előzzön? Úgy,h gyorsabb egyértelműen? Én nem. De ha ez a csoda megtörténne,akkor szntem Alonso is tesz rá, joga is lett volna rá.
néz rá a kedvencedre, ott van csapatsorrend,ráadásul vmi bűn alázatosan szégyenletes mód, erről nem Hamilton tehet,de a VB 2.futamán,úgy,h Rosberg simán gyorsabb nála, MEGTILTANI a németnek,h megelőzze az sztárigazolást,az vmi vicc. ennyi erővel mikor csatázhatnak?miihii írta:Mondjuk attól függetlenül, h most összecsaptak (mint ahogy szezononként egyszer ez meg szokott lenni- aminek koccanás is szokott lenni a végeozsimiki írta: csapatsorrend, mi? mazsolák), nehogy már nem létezőnek nyilvánítsuk a csapatsorrendet, pláne a Bikáknál
Mondjuk ez a Mercis ügy most nevetséges volt...a 15. futamon, amikor Hamilton a VB címért harcol, Rosberg pedig nem, vagy amikor már legalább az eldőlt, hogy Hamilton a gyorsabb...de így, a második futamon? Meddig tartott volna Hamiltonnak elengedni, aztán nyugodtan kímélhette volna a benzint, a gumit, mindent, fényévre volt mögötte mindenki. Nekem ez érthetetlen...nem a csapatsorrend, mert az mindenhol jelen van, de ebben a helyzetben ez a döntés érthetetlen.miihii írta:Mondjuk attól függetlenül, h most összecsaptak (mint ahogy szezononként egyszer ez meg szokott lenni- aminek koccanás is szokott lenni a végeozsimiki írta: csapatsorrend, mi? mazsolák), nehogy már nem létezőnek nyilvánítsuk a csapatsorrendet, pláne a Bikáknál
Mondjuk attól függetlenül, h most összecsaptak (mint ahogy szezononként egyszer ez meg szokott lenni- aminek koccanás is szokott lenni a végeozsimiki írta: csapatsorrend, mi? mazsolák
jó volt, bár reménykedtem, hogy összeakadtnak xDDozsimiki írta:
Remy nem élvezed?:D