Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kössz szépen! Egy ilyen meccset nem élőben adnisocio66 írta:18:30ra van beírva a Viasat3-ra,de nem tudom miért nem élőben nyomják..fákkvargaakos írta:A Veszprém meccsét nem adja egyik TV adó sem??? Ha igen akkor melyik???
Am az nso-n tudod követni a meccs alakulását.
18:30ra van beírva a Viasat3-ra,de nem tudom miért nem élőben nyomják..fákkvargaakos írta:A Veszprém meccsét nem adja egyik TV adó sem??? Ha igen akkor melyik???
Örülök én is az erdménynek,sajnos ma nem tudtam kimenni a meccsre,pedig az idei összes "nagy" meccsen ott voltam.faithnomore írta:Hadd ragadjam meg az alkalmat és mondjam ki hogy a Békéscsaba bejutott a rájátszásba!!!
Most jöttem haza a Békéscsaba-Fradi női kézimeccsről (fradisták megint nem bírtak magukkal) és egy döntetlent sikerült elérni ami pont elég volt as 4. helyre!!!!![]()
![]()
Most nagyon boldog vagyok, gyakran járok Békéscsaba meccsekre, mert nagyon közel van és végre beérett ez a hosszú munka.
így a rájátszás előtt így áll a táblázat
1. Győr
2. DVSC
3. Fradi
4. Békéscsaba
Ne haragudj Tamás, de remélem most reagálsz. Január 27-én írtam, azóta is ba.xa a csőröm.jelwaz írta:Na az ilyentől meg falra lehet mászni. Ne haragudj, de ez ilyen formában írva és mondva hazugság. Mindig kikéred magadnak, ha beszólnak, ha megkritizálnak, ha durvább dolgokat írnak, akkor kikéred magadnak, hogy rólad ne írjon senki látatlanba semmit, mert nem ismerünk, és kiköveteled a korrekt hozzászólást, de nem tudom, akkor neked ez a hozzászólás korrekt (az idézett részre gondolok, az elejével semmi gondom, és ez nem azt jelenti, hogy egyet is értek vele)? Emberileg nulla? Talán ismered Mocsai Lajost személyesen? Vagy milyen alapod van róla ezt állítani?Varga Tamás írta: Emberileg nulla, szakmailag pedig 2000. október 1-jén, az olimpiai torna női döntőjében megbukott. A dánok győzelme az ő lelkén szárad.
A dánok győzelme az ő lelkén szárad? Na ne viccelj már! A második félidő elején még a lányok tudtak helyzeteket kialakítani és belőni, de utána nem? Ki nem lőtte be a helyzeteket, ki kapkodott? Azok, akik a pályán voltak. Aki ért a kézilabdához tudja: női csapatot edzeni a legnehezebb, mert szeszélyesek. Rengeteg edző azért megy el férfi csapathoz edzőnek, mert nem bírja ezt elviselni, hogy olyan rapszodikus teljesítményeket nyújtanak, hogy a nagy ellenfelet megverik 5-tel, a 100-ad osztály sereghajtójától meg kikapnak10-zel, nem pedig azért, mert a férfiaknál nagyobb szakmai siker a siker. Megbukott? Lehet, hogy ott az utolsó x percben nem hozott szakmailag jó döntéseket, de hogy megbukott volna egy edző, aki olimpiai döntőbe vezetett egy csapatot, hát erősen kétlem. Azóta se voltunk ott. És tudod-e mi történt 2000. december 17-én? Ilyen dolgokkal már nem is foglalkozom, hogy tévedni emberi dolog, mindenkinek lehet rossz napja, plusz a számos példa, akik, ha már a sport világánál maradunk, akkor nyertes helyzetből veszítettek el döntőt. Tudod mit? Én nem érdekel, akkor fájó volt, de most büszkén emlékszem vissza, hogy 2000-ben a magyar válogatott olimpiai ezüstérmes lett, mert ez nagyon nagy szó egy olyan kicsi országtól, mint Magyarország, ahol a kézilabda olyan helyzetben van, amilyenben.
Legyen igazad. Én nem vagyok ennyire optimista.andris871120 írta:Én nem mondtam volna 99%-ot. Van ott egy Kiel is! Mi megyünk tovább!!!!