2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Zalaegerszeg is not SzombathelyKovi írta:
Majd mi megállítjuk a Zetét hétvégén. Vagy nem.![]()
Egyébként a tavaly előtti bajnok Szombathely is az Olajtól szenvedett először vereséget az alapszakaszban. Hátha most is ez lesz.
Majd mi megállítjuk a Zetét hétvégén. Vagy nem.Enrique írta:9-0 (kár, hogy megint nem leszek otthon hétvégén, mikor hazai meccs van...)
Harmadik: Nehezen, szorosan, de megfordítottuk.redmiller írta:Mi meg vagy megállítjuk a ZTÉ-t - végre beeső - hármasokkal, vagy ők is legyaláznak bennünket...
Én is ezt mondtam ma délután, de aztán megoldották a problémámat:Ronaldinho&Barca írta:Azt hiszem, amíg nem lesz egy normális, hozzá értő edzőnk, nem fogok kimenni meccsre, kész.
Talán a legjobb megoldás Kelley helyettesítésére.Ronaldinho&Barca írta:Winsome, ember... ?!Nah ő egy játékos..
Kár, hogy idén visszatértek a nagy kedvencek úgymond, ellenségekhez, ősi ellenségekhez..
De háát ilyen az élet, ez van..
Sok sikert Fekete!
Nem láttam a meccset, de hallottam mik történtek. Nektek azért jóval, jóval több tőkétek volt, amiből össze lehet hozni egy bajnok esélyes csapatot, nekünk szűk idén a pénztárca igen csak, így minőségi edző és játékosok hiányában erre telik, bár nincs ekkora különbség a két csapat között. Max edzői poszton, sokkal többre lenne hivatott a csapatunk, ha egy hozzá értő ember ülne a kispadon.. Sajnos.Enrique írta:Nincs is Szombathely!!!
Zalakerámia ZTE KK - Falco 110-72![]()
Óriási alázás volt, a szombathelyi játékosoknak a végén már semmihez nem volt kedvük... A végén még bajnokesélyes csapat lesz a Zete, bár nem akarom elkiabálni.
Mostanában igen jó az arány a ZALAEGERSZEG-Szombathely viszonylatbanEnrique írta:Nincs is Szombathely!!!
Zalakerámia ZTE KK - Falco 110-72![]()
Óriási alázás volt, a szombathelyi játékosoknak a végén már semmihez nem volt kedvük... A végén még bajnokesélyes csapat lesz a Zete, bár nem akarom elkiabálni.
Szerintem 5 és fél emberrel nem sokat fogtok alkotni ebben a bajnokságban.Ronaldinho&Barca írta:Nekünk a várnál szerintem sokkal jobb kis csapatunk lett. Tíregy ellen még megszenvedtük a kezdést, de Kecsót elég simán vertük, amin meg is lepődtem, de lesz az sokkal jobb csapat. Cece, Kálmán, Arnas még Wilson elképesztő hajtását ide véve, jó kis évünk lesz velük..Köv. fordulóban pedig jön az Olaj már is..
Jahfifaorult írta:egerszegen VASBÓL JÖN A FÉNY!