Zalaegerszeg is not SzombathelyKovi írta:
Majd mi megállítjuk a Zetét hétvégén. Vagy nem.![]()
Egyébként a tavaly előtti bajnok Szombathely is az Olajtól szenvedett először vereséget az alapszakaszban. Hátha most is ez lesz.

Hosszu ido utan eloszor terveztem,h kimegyek egy kosarmeccsre,erre a rangadora gondoltam.Erre beszerveztek egy ceges progit,igy valszeg csuszik.
A legutobbi meccsem idejere mar nem is igen emlekszem pontosan,de jopar eve volt.Azt tudom,h amikor elkezdett szaguldani a lejton az egerszegi kosarlabda,akkor is meg kitartoan jartam ki.De aztan volt egy Kormend elleni majd 40 pontos zako itthon,amikor eltorott bennem valami.Meg a mecsesem is,azt tudom,ott bogtem,mint egy hulyegyerek a sporiban.Akkor azt mondtam,h tobbet az eletben nem megyek ki meccsre.Hebe-hoba azert kovettem neten,de annyi...
De az utobbi idoszak jo teljesitmenye kivancsiva tett annyira,h megis felulbiraljam az allaspontomat es eloben is megnezzek egy derbit.
Mielott jonnenek a divatszurkolos elcelodesek,megjegyem,ez nem azt jelenti,h mostantol megint ott fogok ugralni a lelaton,meg tobb napos mutalasig szurkolni,mint anno.De ha vmi jo,arra kivancsi vok,annak ellenere,h tenyleg kiment a divatbol nalam a kosar.Pedig anno meg 12-13 evet versenyszeruen nyomtam a bugit...