Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ennek én is borzasztóan örülök.Messithebest írta:közben a FA egyik(nekem a leg)fontosabb kérdése is eldőlt:
Brian Windhorst @WindhorstESPN 7 min7 perccel ezelőtt
Kevin Love will accept a five-year, $110 million contract extension with the Cavs according to sources
sztem tök irreális mind2.. max 10m/yr adnék neki.... jó mondjuk AD 5yrs/145m-s hosszabbítását már meg sem említemBob_Marley írta:Szerintem Middletonért az 5 év 70 misi bőven jó kategória. Carroll kap 4 év 60 milliót, s szerintem Middleton sokoldalúbb játékos.
Reálisan náézem a dolgoakt. Írhatnám LMA, Gasol, Butler, Leonard, Green, DAJ stb neveket, de halál felesleges lenne. Nekünk kéne egy keménykötésű center, s a lehetőségeink közül 3 név merülhet fel. Asik/Lopez/KoufosPCsabi írta:Magyarázd már meg nekem, hogy mi ez a nagy Koufos-mániaBob_Marley írta:Koufos![]()
Fixed.Messithebest írta:de még Love nélkül is contederek maradnának.
Magyarázd már meg nekem, hogy mi ez a nagy Koufos-mániaBob_Marley írta:Koufos
Volt mock, ahol öt körülre írták előzetesen, de ahogy alakult plusz előtte pár nappal derült ki valami sérülése így top 10 körülre várták. Magic-Kings párostól féltem a legjobban, hogy kihúzzák, előbbi túléltük, utóbbit nem.PCsabi írta:Miért csúszott volna? Asszem sehol sem írták őt a hatodik helynél előbbre.Bob_Marley írta:WCS csúszik, helyes.
Heat meg hatalmasat húzott Winslow-val, nem is értem, hogy miért nem vitték őt el előbb.
Hát, több helyen olvastam hogy már 5-6. helyen is nagy steal, hiába mondták hogy nem lesz top 5ben, tényleg nem értem hogy a Magic minek húzott Oladipo mellé még egy SG-t, bár állítólag Hezonja tud 3-asban is játszani, de azért Winslow mégis csak jobb lett volna nekik, főleg ha azt nézem hogy Harris kifelé kacsingat a csapatból.. Denvert megértem, Mudiayt nem lehetett bent hagyni, a Detroit meg megigérte Johnsonnak hogy kihúzza. A Hornetset meg végképp nem értem hogy AJ mellé minek húzta Kaminskyt, de mindegy, így legalább jól jártunkPCsabi írta: Heat meg hatalmasat húzott Winslow-val, nem is értem, hogy miért nem vitték őt el előbb.
Miért csúszott volna? Asszem sehol sem írták őt a hatodik helynél előbbre.Bob_Marley írta:WCS csúszik, helyes.
Nem kell riogatni a Celtics fanokat, elég volt nekünk a tegnapi nap.Messithebest írta: Smart, Sully, Olynyk meg pár first rounder for Embiid.
Na jó, nem riogatom tovább a Celtics fanokat
Smart, Sully, Olynyk meg pár first rounder for Embiid.Cumbee írta:Közeledik az a Smart-Noel csere.MessiFan írta:Mi járhat Ainge fejében?
Fogalmam sincs, tudod milyen ideg vagyok?MessiFan írta:Én fekszek is lefele, mert ez hihetetlen. Bár az az igazság tavaly Smart draftolásánál is kiakadtam, de ez már tényleg hihetetlen, hogy húztunk egy jól védekező irányítót akinek nem a tripladobás az erőssége, ami nekünk pont kéne...Bob_Marley írta:Terry Rozier....Mindent elmond, hogy mockokban sem lehetett olvasni és az első tweet vele kapcsolatban, hogy wtf....Állítólag jó volt workouton és amúgy PG.Katasztrófa egy draft Celtics szempontból aztán lehet nagyot húzunk, de sokkal többet vártam ma. Se feljebb cserélés se magas....
Mi járhat Ainge fejében?
Közeledik az a Smart-Noel csere.MessiFan írta:Mi járhat Ainge fejében?
Én fekszek is lefele, mert ez hihetetlen. Bár az az igazság tavaly Smart draftolásánál is kiakadtam, de ez már tényleg hihetetlen, hogy húztunk egy jól védekező irányítót akinek nem a tripladobás az erőssége, ami nekünk pont kéne...Bob_Marley írta:Terry Rozier....Mindent elmond, hogy mockokban sem lehetett olvasni és az első tweet vele kapcsolatban, hogy wtf....Állítólag jó volt workouton és amúgy PG.Katasztrófa egy draft Celtics szempontból aztán lehet nagyot húzunk, de sokkal többet vártam ma. Se feljebb cserélés se magas....
Régóta tervben van a kilences a Charlotte-tal, de Kaminskyről eddig szó sem esett a Celtics kapcsán. Turner-Winslow lesz abból ha kilencest megszerezzük.Messithebest írta:
Remélem felcseréltek Kaminskyért 9.be, és akkor a Heat meg hozhatja Winslow-t.![]()
Remélem felcseréltek Kaminskyért 9.be, és akkor a Heat meg hozhatja Winslow-t.Bob_Marley írta: The Detroit Pistons will select Arizona's Stanley Johnson with the No. 8 pick in the NBA Draft, league sources tell Yahoo Sports.
Ez a legtisztább a mai nap, Towns után. Ezt előre lehetett borítékolni, hogy a Pistons őt húzza. Hármasban úgyis lyukasok.
WCS húzása után nem hiszem. Cousins mellé Stein nagyon jó lesz.Messithebest írta:Szerintem így Russell megy a Kingshez Cousinsért, elég gyanús volt ígyis hogy nem Okafort húzták.