USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Messithebest
Director del Fútbol

2015.07.01. 20:59:36

Közben TT-vel is közel a megegyezés, úgy néz ki egyben marad a keret :)
NBA TV
épp most ·

Report: Cleveland Cavaliers, forward Tristan Thompson closing in on $80M deal.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.01. 20:49:41

Messithebest írta:közben a FA egyik(nekem a leg)fontosabb kérdése is eldőlt:
Brian Windhorst ‏@WindhorstESPN 7 min7 perccel ezelőtt
Kevin Love will accept a five-year, $110 million contract extension with the Cavs according to sources
8)
Ennek én is borzasztóan örülök. :D Nagyon nem láttam volna szívesen Bostonba (ennyi pénzért), s így szerencsére nem is fogom.

Butler is aláírt, szép lassan mennek ki a nagyobb nevek szerencsére, de még mindig sok használható emberke van. Ennek én nagyon örülök, kisebb lesz a konkurencia a számunkra elérhető játékosok tekintetében.
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2015.07.01. 20:41:39

közben a FA egyik(nekem a leg)fontosabb kérdése is eldőlt:
Brian Windhorst ‏@WindhorstESPN 7 min7 perccel ezelőtt
Kevin Love will accept a five-year, $110 million contract extension with the Cavs according to sources
8)
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.01. 20:39:52

90 millió mellett 14 millió egy fiatal játékosért, aki elég sokoldalú szerintem bőven jó kategória. És annak tudatában, hogy Carroll mennyi volt pláne.

Ezek után nagyon félek, hogy Crowder mit fog kérni....Engem ez jobban foglalkoztat mint Middleton. :D Elnéztem volna nálunk is pl Middletiont, de rá se volt túl sok sansz.
Bass egyre sanszosabban megy, mindig szerettem kicsit sajnálom is, de az építkezési folyamatba ő már nem fér bele sajnos. 8 csapat van állítólag a listáján, sok contender vagy aközeli csapat padjára elférne egy Bass.

Monroe szerintem nem megy a Bucksba, aztán kitudja. Szerintem oda pl Lopez jobban illene, ezért írtam őt példának, de ha Monroe megy akkor meg lesz 40 milliónyi fizetésük, na bumm. :D

Kevin Love To Re-Sign With Cavaliers On Five-Year, $110M Deal:

Cavs vajon csúcsot fog idén dönteni fizetések terén? :D TT is kap egy zsírosat, akkor lesz rá sansz.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.07.01. 20:46:24-kor.
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2015.07.01. 20:08:55

Bob_Marley írta:Szerintem Middletonért az 5 év 70 misi bőven jó kategória. Carroll kap 4 év 60 milliót, s szerintem Middleton sokoldalúbb játékos.
sztem tök irreális mind2.. max 10m/yr adnék neki.... jó mondjuk AD 5yrs/145m-s hosszabbítását már meg sem említem :D vagy Lillardnál is egy 5yrs/120m-s hosszabbítást emlegetnek.. James 5yrs/200m meg egyenesen vicc :Dd

ja egyébként a Bucks meg elvileg Monroe-t akarja.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.01. 20:05:25

Szerintem Middletonért az 5 év 70 misi bőven jó kategória. Carroll kap 4 év 60 milliót, s szerintem Middleton sokoldalúbb játékos.

Ez a Bucks brutál jó lehet egy két éven belül. Teszem azt most jön Robin Lopez 10 millió körül és akkor egy MCW-Parker-Giannis-Middleton-Lopez ötös keres mennyit? 35 millió dollárt? És a sapka meg lesz 90. :D

Szerintem abszolút nem dőlt el sok kérdés. Millsap helyzete is baromi érdekes lehet, Matthews, Jordan, LMA stb. Meg kell várni, hogy eldurrantsa sok csapat a lóvéját és és ügyes szerződéseket kötni olcsón (olcsóbban). Atlanta meg azért cserélt a drafton, hogy legyen helyük Millsapre és Carrollra, az egyik már tuti ment a másik 50%....Hamar lecsenghet a Hawks sztori. :(
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.07.01. 20:14:28-kor.
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2015.07.01. 19:52:52

Hat szerintem nagyon sok kerdes mar most eldolt, kivancsi vagyok a folytatasra, de eleg beteg hogy pl egy Khris Middleton 5yrs/70m$ fizetest kaphat...

ami Heat szempontból megnyugató: Dragic marad(5yrs/90m$), és Wadet meg nem akarja sok csapat leigazolni mert már idősebb és a sérülései miatt lutri, így valószínűleg elfogadja a Heat 3yrs/36m$-es ajánlatát. Úgyhogy jövőre akár egy komolyabb PO run is összejöhet, ha nem lesz annyi sérülés, de azért ez a Dragic-Wade-Deng-Bosh-Whiteside-Winslow-Ennis-McRoberts-Napier-Haslem-Birdman roster több mint ígéretesnek tűnik. Persze egy-két erősítés nem árthat padra, de az alap alighanem megvan amire lehet építkezni. (egy jó Cavs-Heat konferenciadöntőről már álmodni sem merek 8) )
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.07.01. 19:16:34

Mi van itt, te jó ég.

Jó 3&D srác, de ezt azért emésztgessük: DeMarre Carroll is now the highest paid player on an NBA team.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.01. 07:20:51

Monroe messzebb a Celticstől (Love megint közelebb?...), de a lényeg, hogy elkezdődött a szabad ügynök piac.

Olyan pénzek fognak idén nyáron mozogni, hogy ép ésszel fel sem lehet majd fogni.
New Orleans star Anthony Davis has agreed to a five-year, $145 million maximum contract extension.
Free agent Aminu Al-Farouq has agreed to a four year, $30 million deal with Portland.
Kawhi Leonard has agreed to the framework of a five-year deal that could be worth in excess of $90 million.

Aminun azért picit ledöbbentem, jó gyerek és én amúgy szeretem (mikor Pelsben volt rendre fantasyban nálam volt, most hogy a Blazersben kezdő lehet megint ráfogok menni. :D ), de 4 év 30 misi picit soknak tűnik érte. Nyilván ha emelkedik a sapka, akkor ez elenyésző, de ezt emészteni kell.

Drafton elmaradt a lövöldözés, de FA-n már most őrültek háza megy. Az megvan, hogy James 5 év 200 milliót szeretne 2017-re, az úgy mi? :D

A sok hülye majd ellövi a helyét (Lakers-Knicks pl) aztán lehet szépen halászni a zavarosban. Harris még mindig beférne Bostonba.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.29. 20:22:22

PCsabi írta:
Bob_Marley írta:Koufos
Magyarázd már meg nekem, hogy mi ez a nagy Koufos-mánia :) :D
Reálisan náézem a dolgoakt. Írhatnám LMA, Gasol, Butler, Leonard, Green, DAJ stb neveket, de halál felesleges lenne. Nekünk kéne egy keménykötésű center, s a lehetőségeink közül 3 név merülhet fel. Asik/Lopez/Koufos
Én ezek közül a görögöt hoznám a legszívesebben. Asik már idősebb, felesleges lenne hozni. Lopeznél meg szerintem jobb Koufos, ennyi a történet. Például egy Monroe-Koufos kettős elég jól mutatna szerintem, s ilyenekbe kell gondolkodni Celtics fejjel, mert rájuk van reális esély. Koufos kezdő akar lenni, s Bostonba ezt megkaphatná. Ő és Zeller és megoldva a center poszt. Ne adj Isten s&t keretén belül meglenne Harris is, akkor álom lenne. A legjobb esetben egy Smart-Bradley-Harris-Monroe-Koufos, padról IT/Rozier, Hunter, Crowder/Aminu, Zeller, Mickey egy nagyon fiatal és fain csapat lenne nálam. Sullingert és Kellyt azért nem írtam, mert őket bedobnánk cserébe. IT is benne lehet, vagy Crowder is, azért a per jel. :D Persze ez úgysem fog összejönni, de ennek még mindig nagyobb realitása van, mint pl annak hogy akárcsak egy "elit FA" Bostonba jönne.

Amúgy Mickey nagy kedvencem lesz, ha megtartjuk. :D Szerintem tuti megtartjuk, de sose lehet tudni Ainge-nél. A csávóról néztem videókat meg elemzéseket, tökéletes lenne Bass helyett.
Mickey:
https://www.youtube.com/watch?v=Mq4HB1c7W_4
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.06.29. 19:52:38

Ez valamiért kimaradt nekem idáig:
KATT
Messithebest írta:de még Love nélkül is contederek maradnának.
Fixed.
Bob_Marley írta:Koufos
Magyarázd már meg nekem, hogy mi ez a nagy Koufos-mánia :) :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.28. 00:07:14

PCsabi írta:
Bob_Marley írta:WCS csúszik, helyes.
Miért csúszott volna? Asszem sehol sem írták őt a hatodik helynél előbbre.

Heat meg hatalmasat húzott Winslow-val, nem is értem, hogy miért nem vitték őt el előbb.
Volt mock, ahol öt körülre írták előzetesen, de ahogy alakult plusz előtte pár nappal derült ki valami sérülése így top 10 körülre várták. Magic-Kings párostól féltem a legjobban, hogy kihúzzák, előbbi túléltük, utóbbit nem. :D Bent volt még Mudiay, Winslow, Kaminsky. Johnson előre lehetett borítékolni a Pistonsba. A két európai korai kihúzásával megnyílt a lehetőség, hogy WCS 10 körül lesz, s mikor ezt írtam akkor nagyban ment az üzletelés a Hornets-szel. Utólag már nem is bánom, ha voltak olyan hülyék, hogy 6 cetli nem volt nekik elég, akkor élvezzék Kaminskyt. :D Jó lett volna becserélni a top10-be, de idén nem lehetett.

Egyébként a Knicksnek is tettünk ajánlatot rögtön Russell kihúzása után, amiben Sullinger és több cetli is szerepelt, de ők sem akartak cserélni. Bízom benne, hogy amit a jó Isten elvett a drafton, majd visszaadja Nyáron és valami s&t keretében akár, de szerzünk egy jó centert. Koufos/Asik jó lenne. Most már nyugodtabban tudok tekinteni a dolgokra, kicsit pechünk is volt, pl 33 helyen volt húzásunk s pont elment előttünk Harell, aki szintén jó lett volna. FA-n visszajön a szerencse, remélem.
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2015.06.27. 23:46:26

PCsabi írta: Heat meg hatalmasat húzott Winslow-val, nem is értem, hogy miért nem vitték őt el előbb.
Hát, több helyen olvastam hogy már 5-6. helyen is nagy steal, hiába mondták hogy nem lesz top 5ben, tényleg nem értem hogy a Magic minek húzott Oladipo mellé még egy SG-t, bár állítólag Hezonja tud 3-asban is játszani, de azért Winslow mégis csak jobb lett volna nekik, főleg ha azt nézem hogy Harris kifelé kacsingat a csapatból.. Denvert megértem, Mudiayt nem lehetett bent hagyni, a Detroit meg megigérte Johnsonnak hogy kihúzza. A Hornetset meg végképp nem értem hogy AJ mellé minek húzta Kaminskyt, de mindegy, így legalább jól jártunk :D

Cavs szempontból meg annyira nem volt érdekes a draft, a Minnynek húztunk egy PG-t, mondjuk nem lett volna rossz Tyus csere PG-nek, tekintve hogy Haywood szerződésével akartunk csereirányítót hozni, na mindegy. Cavsnek tényleg az a fontos hogy egyben maradjon a csapat, Loveot valahogy vissza kell hozni, ez lehet talán az elsődleges cél, mert nem hiszem hogy LBJ akárhova is lelépne. Ha Love elmegy akkor viszont kell valakit szerezni, mert TT egyedül a 4es posztot nem hiszem hogy megoldja majd, Varejaoban meg végképp nem bízok, csoda ha 50 meccset tud majd játszani az alapszakaszban. LMAról beszéltek a legtöbbet Love távozása esetén, de szerintem ő megy a Spursbe, legalábbis én ezt tartom a legvalószínűbbnek.

No mindegy, érdekes nyár lesz, ez biztos, Heat szempontból nagyon jól kezdődik, ha így folytatják, elég hamar visszakerülhetnek kelet legjobbjai közé, Cavs szempontból meg Lovetól függ minden szerintem, de talán még Love nélkül is contederek maradnának.
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.06.27. 20:14:19

Bob_Marley írta:WCS csúszik, helyes.
Miért csúszott volna? Asszem sehol sem írták őt a hatodik helynél előbbre.

Heat meg hatalmasat húzott Winslow-val, nem is értem, hogy miért nem vitték őt el előbb.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.27. 02:56:03

Messithebest írta: Smart, Sully, Olynyk meg pár first rounder for Embiid.

Na jó, nem riogatom tovább a Celtics fanokat :mrgreen:
Nem kell riogatni a Celtics fanokat, elég volt nekünk a tegnapi nap. :D

Tudom Game is írta, hogy impact stb, de azért alapvetően kezd átmenni abba a ligába, hogy nem feltétlenül kell hú de jó magas ember. Ez speciel nekem nem a szívem csücske és szívesen néznék jó magasokat nálunk is, de az érdekel elsősorban, hogy sikeresek legyünk ha ehhez 5 irányító kell akkor annyi. :D Viccet félre téve, én Smartot nem cserélném e, ezt múltkor már kifejtettem, az ő posztján szintén nagy impact a srác. És a játék abba az irányba mozdult el, hogy a legfontosabb játékosok a hátvédek és a small ball féle "zóna" nagyon hatékony lehet.

Viszont összességében hatalmas csalódás volt a tegnapi draft....Nem is kifejezetten a húzott emberek, hanem hogy nem tudtunk top10 cetlit szerezni és főleg mikor Winslow tűz közelben lett volna. Ő egy NBA kész játékos, nagyon jó lett volna nekünk hármas posztra. Fel nem tudom fogni mit kérhetett a Hornets, amit mi nem tudtunk teljesíteni. Ainge annyit mondott, hogy irreálisan sokat kértek, ennél többet nem mondott. Nyilván ő tudja, csak a sok cetlivel ha nem kezdünk valamit és nem cserélgetünk feljebb vagy játékosokra nem váltjuk be, akkor semmit nem érünk vele. Több hír is jött, hogy elsőre 4 cetlit ajánlottunk, ebből az idei két első köröst és egy jövő évi első köröst valamint egy második köröst aztán elvileg már 6!!!! draftjogot is betoltunk, amiben 4 első körös szerepelt és ez nem volt elég a Hornetsnek, hát azért megkérdezném tőlük, hogy tényleg ennyire jó Kaminsky. :D Alapvetően a top3 draftolton kívül meg talán Mudiay igazán jó játékos nem volt a drafton, de kis építőkockákat lehetett volna szerezni.Wisnlow ilyen lett volna, de 6 draftjog sem volt hozzá elég. :D

És akkor húzzuk Rozier-t, aki még a draftra se ment el amúgy, mert hát nem nagyon volt benne, hogy első körben kihúzzák, úgy meglepődött, hogy nyomott egy fejest a medencébe otthon. :D Nem rossz gyerek, de nézve róla elemző videókat, hát....pattogós, rohadt gyors srác (kicsit Schroeder beütése van), de dobni nem igazán tud, ráadásul laposak is a dobásai. Nagyon jó védő, szeret a passzsávokban lopkodni és kellően agresszív is, nem ragad be elzárásokba. Támadásban viszont tud nagyon sok hülyeséget csinálni, lerohanásban pl állandóan egyedül akarja megoldani. Egész jó spot up shooter, de a dobása nem elég jó, hogy biztos kezű legyen. Állítólag nagyon atletikus és P&R játéka is rendben van. Viszont a gyűrű közelében passzt nem nagyon lehet tőle várni, inkább belemegy 3 emberbe is, mintsem leadja. Isiah Thomas kettő, hurrá. :D Nagyon félek tőle, hogy egy csereembernél több nem lesz belőle. Ainge-Stevens a szokásos köröket lefutották, s egekbe magasztalták a srácot. Fizikálisan tényleg jó, csak hát ő sem tud dobni és tele vagyunk ilyen hátvédekkel. Ráadásul a második választottunk Hunter, aki meg hasonló mint Young (bár Young szerintem sokoldalúbb). Gyakorlatilag ugyanazt húztuk mint tavaly. Egy fakezű irányító, aki a palánk alatt szeret dolgozni és jó védő, valamint egy dobójátékost. Legalább a második körben Mickey egy védekező center. :D

És akkor jönnek a hírek, hogy Smartot cserélnénk valamint Harrisre fogunk rámenni a jövő héttől. Utóbbit én nagyon szeretem és pont egy Stevens féle rendszerbe illene is szerintem, csak megint ott vagyunk, hogy ki fog védekezni a palánknál és a suta hátvédek miatt nem lesz kellő hely. Ami bizakodással tölt el, hogy ezen a 16 körüli helyen rendre jókat húztunk mostanában, Bradley, Sullinger, Rondo is a ekörül választottuk. Valamint sokat számít, hogy a Louisville nem egy nagy egyetem és kevésbé van szem előtt. Dieng is innen érkezett ez is jó hír lehet. :D Szóval egy radar alatt lévő Roziert húztunk, akiből a fene se tudja mi lesz. Kicsit volt egy kis Lillard beütése a kölyöknek a videót nézve, de lehet csak a nullás mezszám miatt. :D

Bizakodok, mert mást úgysem lehet tenni, de olyan telítettek vagyunk alsó poszton, hogy valamit feltétlenül lépni kell és azt mondom all in akár Noel-re akár Embiidre. Nincs mire várni, mert csak rajtunk rohad az összes draftjog és nem jutunk egyről a kettőre. Idén feltétlenül erősíteni kell a csapatot, mert jövőre megugrik a sapka még több csapat lesz, akinél lesz hely, nem fogunk tudni versenyre kelni a nagyokkal. Most van lehetőség kozmetikázni és betömni egy-két lyukat, hogy utána lehessen továbbmenni, de ez a draft inkább vissza volt egy lépés mint előre. A riválisok ráadásul jókat húztak Pistons, Heat is erősödött, ráadásul Ilyasova is Detroitnál, Jennings hamarabb felépülhet és ez a két csapat épphogy lemaradt a PO-ról. Most nem vagyok túl derűlátó, de azt is hozzá kell tenni, hogy hányszor volt már mikor Ainge olyat húzott, hogy csak fogtam én is a fejemet vagy bárki, aki a Celticsnek szurkol és remekül jöttünk ki belőle. Rondo legutóbb, Perkins csere anno. Az biztos, hogy van meló rendesen a mostani kerettel és pánikolni azért nem kell, mert a lehetőségek továbbra is megvannak és a draftoltjainkból kettő mindenféleképpen jó választás volt, Rozier-t meg állítólag mindenképp akartuk (mondjuk szerintem a 28-nál is bent lett volna és Portis kellett volna hozni a 16-tal), mert nagyon tetszett a vezetésnek, meglátjuk. Negyedik választottunk nem hiszem hogy a nyári ligán kívül valaha is Celtics játékos lenne, úgyhogy vele nem is számolok.

Smartot meg csak is valami nagy cserébe szabad bedobni, az a srác nagyon értékes lehet még később. Harris meg? A nagyágyúk utáni sor egyik legjobb játékosa szerintem, csak hát a spacing. :D Ez van, mi legalább nem fütyültük ki a játékosunkat, bár idő se volt rá, mert mindenki szívrohamot kapott, mikor Terrier Rózsást kimondták.
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2015.06.27. 01:02:55

Cumbee írta:
MessiFan írta:Mi járhat Ainge fejében?
Közeledik az a Smart-Noel csere.
Smart, Sully, Olynyk meg pár first rounder for Embiid.

Na jó, nem riogatom tovább a Celtics fanokat :mrgreen:
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.26. 23:05:21

Többször is akartam írni ma ide, de az oldal folyamatosan szarakodott.

Szóval.
Lakers végül Russell-t húzta, ez azért meglepett. Kicsit utánaolvasva viszont van logika benne. Állítólag elég nagy az önbizalma és a vezetőségre is jó benyomást tett, videók alapján nem lesz gond - aztán a nyári ligában meglátjuk kb. mire képes jelenleg. Nyugat így is tele van remek irányítókkal, kíváncsi vagyok, hogy mennyire tud majd kiteljesedni.
Okafor bennhagyása azt feltételezi, hogy Kupchakék bíznak - legalább - egy elit magasember megszerzésében.
Okafor láthatólag nem kicsit volt csalódott:
https://www.youtube.com/watch?v=EzqXurqI77w" target="_blank
Viszont Noellel egész jó párost alkothatnak, ha persze NN-t nem cserélik el. A Philly lépéséből pedig arra lehet következtetni, hogy az Embiid-projektben egyre kevésbé bíznak.

A Knicks drukkerek meg hozták magukat és kifütyülték Porzingis-t. Pár videót láttam róla, igaz, hogy még nem NBA-kész játékos, de ha fizikailag kiteljesedik, akkor elég jó játékos lehetne belőle. Persze érdekes, hogy a NYK miért egy olyan játékost húzott, aki hosszútávú projekt, amikor Anthony kora miatt az óra ketyeg. Nem Jackson a legnépszerűbb vezető jelenleg. :D

A legnagyobb nyertes meg egyértelműen a Heat és a Denver.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.26. 03:59:31

MessiFan írta:
Bob_Marley írta:Terry Rozier....Mindent elmond, hogy mockokban sem lehetett olvasni és az első tweet vele kapcsolatban, hogy wtf....Állítólag jó volt workouton és amúgy PG. :D Katasztrófa egy draft Celtics szempontból aztán lehet nagyot húzunk, de sokkal többet vártam ma. Se feljebb cserélés se magas....
Én fekszek is lefele, mert ez hihetetlen. Bár az az igazság tavaly Smart draftolásánál is kiakadtam, de ez már tényleg hihetetlen, hogy húztunk egy jól védekező irányítót akinek nem a tripladobás az erőssége, ami nekünk pont kéne...
Mi járhat Ainge fejében?
Fogalmam sincs, tudod milyen ideg vagyok? :D Nem értem mit csinálunk. Még ha csere miatt is húztuk, akkor is baromság, mert val. 28-nál is bent lett volna. Portist kellett volna. Lemaradtunk a kilences pickről és húzzunk egy totál ismeretlen embert, nem értem. Akárhogy olvasok, meg próbálom nyugtatni magam, egyszerűen nem értem ezt a húzást.

Ha még Noel maitt is húztuk, akkor is baromság, mert Smart-Noel/Embiid esetén is inkább hozom Grantet. Rozier tulajdonsága, hogy alacsony és nem tud dobni. Presseyvel kézen foghatják egymást.

Cleveland is trading Tyus Jones to Minnesota, league sources tell Yahoo Sports.
Minnesota will send the Cavaliers No. 31 and 36 in this draft, league sources tell Yahoo Sports.

http://www.celticsblog.com/2015/6/25/88 ... rry-rozier

28-nál Hunter legalább egy jó húzás. Shooter gyerek, jól jöhet.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2015.06.26. 03:48:08

MessiFan írta:Mi járhat Ainge fejében?
Közeledik az a Smart-Noel csere.
MessiFan
Llegenda del Barça

2015.06.26. 03:34:31

Bob_Marley írta:Terry Rozier....Mindent elmond, hogy mockokban sem lehetett olvasni és az első tweet vele kapcsolatban, hogy wtf....Állítólag jó volt workouton és amúgy PG. :D Katasztrófa egy draft Celtics szempontból aztán lehet nagyot húzunk, de sokkal többet vártam ma. Se feljebb cserélés se magas....
Én fekszek is lefele, mert ez hihetetlen. Bár az az igazság tavaly Smart draftolásánál is kiakadtam, de ez már tényleg hihetetlen, hogy húztunk egy jól védekező irányítót akinek nem a tripladobás az erőssége, ami nekünk pont kéne...
Mi járhat Ainge fejében?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.26. 02:39:40

Ezzel Dengnek reszeltek, Heat nagyot húzott én meg picit csalódott vagyok, hogy semmi nem jött eddig össze az előzetes tervekből. :( Még az kell hogy Smartot elcseréljük a 11. pickre és agyvérzést kapok. Turner is kifog menni, Portis akkor a következő jelöltem.

Nem hiszem el, hogy nem tudtuk összehozni a Hornets cserét, mit kérhettek ezek? :D Winslow nagyon jó lett volna nekünk is. Na majd a 16-tal, innen már úgysem megyünk feljebb....

The Bucks have acquired Raptors guard Grievis Vasquez in a trade, a source told Yahoo.
Toronto will get a future first and the No. 46 pick for Vasquez, according to ESPN sources

Washington will send Atlanta the No. 19 pick tonight and two future second-round picks for Kelly Oubre, league source tell Yahoo.

Oubre-t vitte a Hawks a Washingtonnak, s most jöhetünk mi. :D

Terry Rozier....Mindent elmond, hogy mockokban se nagyon lehetett olvasni és az első tweet vele kapcsolatban, hogy wtf....Állítólag jó volt workouton és amúgy PG. :D Katasztrófa egy draft Celtics szempontból aztán lehet nagyot húzunk, de sokkal többet vártam ma. Se feljebb cserélés se magas....

The Knicks are trading Tim Hardaway to the Hawks, who will draft Jerian Grant for the Knicks, league sources tell Yahoo Sports.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.06.26. 03:42:09-kor.
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2015.06.26. 02:36:27

Ezazzz 8)

Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA 8 mp8 másodperccel ezelőtt
The Miami Heat will select Duke's Justise Winslow with the No. 1o pick in the NBA Draft, league sources tell Yahoo Sports.

Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA 2 p2 perccel ezelőtt
Charlotte will select Frank Kaminsky with the No. 9 pick, league source tells Yahoo.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.26. 02:32:54

Messithebest írta:
Remélem felcseréltek Kaminskyért 9.be, és akkor a Heat meg hozhatja Winslow-t. :mrgreen: 8)
Régóta tervben van a kilences a Charlotte-tal, de Kaminskyről eddig szó sem esett a Celtics kapcsán. Turner-Winslow lesz abból ha kilencest megszerezzük.

Charlotte will select Frank Kaminsky with the No. 9 pick, league source tells Yahoo.
Üzlet nincs, nem nekünk húzták.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.06.26. 02:36:42-kor.
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2015.06.26. 02:22:50

Bob_Marley írta: The Detroit Pistons will select Arizona's Stanley Johnson with the No. 8 pick in the NBA Draft, league sources tell Yahoo Sports.

Ez a legtisztább a mai nap, Towns után. Ezt előre lehetett borítékolni, hogy a Pistons őt húzza. Hármasban úgyis lyukasok.
Remélem felcseréltek Kaminskyért 9.be, és akkor a Heat meg hozhatja Winslow-t. :mrgreen: 8)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.26. 02:21:12

Messithebest írta:Szerintem így Russell megy a Kingshez Cousinsért, elég gyanús volt ígyis hogy nem Okafort húzták.
WCS húzása után nem hiszem. Cousins mellé Stein nagyon jó lesz.

The Detroit Pistons will select Arizona's Stanley Johnson with the No. 8 pick in the NBA Draft, league sources tell Yahoo Sports.

Ez a legtisztább a mai nap, Towns után. Ezt előre lehetett borítékolni, hogy a Pistons őt húzza. Hármasban úgyis lyukasok.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése