Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egy oltári nagy butaság.S.Agüero írta:Mégis minek?Castiel írta:
Amúgy nem sokára ki lehet írni a 2013-as szezon szavazását is!
Úgyis mindenki arra szavaz akinek szurkol, azaz Alonso fölény lesz, semmi értelme.
Dehogynem, meghekkelem a rendszert, és leadok 150 szavazatot Jensonra.S.Agüero írta:Mégis minek?
Úgyis mindenki arra szavaz akinek szurkol, azaz Alonso fölény lesz, semmi értelme.
Éppen azért! Olyan jó érzés látni az Alonso neve melletti 60-70 %-ot!S.Agüero írta:Mégis minek?
Szerintem az eddigi legszebb autó, remélem idén fel tudnak zárkózni a nagyok mellé.ab1daL írta:Itt az új Sauber, szép grafit szürke lett:
Nem csak hogy jó, de a mezőny legjobb pilótája ül majd 3. számú Ferráribanpiton írta:... Már csak egy jó pilóta kellene ebbe a csapatba...
Nagyon szép, remélem a szezon elejétől kezdve erős lesz az autó! Forza Ferrari!StickyFingaz írta:Ma délelőtt Maranellóban bemutatták az új Ferrarit.
http://www.f1hirek.hu/f1/20130201-f1-be ... rrari.html
Ugyanezt gondolom. Nálam rémálmaim No1.-ja amikor f-1 megy, és a Mezei-Czollner 2-s közvetíti. Muhahaha. ők ketten megérdemelnék egymást.Ronaldinho&Barca írta:Nem tudom, én valahogy nem repdestem a hírtől. Bírom Szujót, óriási figura, de szerintem neki az a szerepkör fekszik a legjobban, amit az elmúlt 11 évben is csinált, riportok, tudósítás stb. stb. Persze előrelépés lesz Mezei után, bár nála mindenki jobb kb. Meglátjuk, drukkolok neki. Paliknak jobban örültem volna.ab1daL írta:Jövőre nem Mezei Dániel, hanem Szujó Zoltán lesz a kommentátor a közvetítések alatt, szakkommentátor továbbra is Wéber Gábor marad!
de a Ferrari a hibás, ezt nem tagadom. Ha nem lettek volna olyan hülyék, akkor már 2 futammal a vége előtt VB győztes a brazil. De attól még utálhatom Glock-ot, mert ott volt az esélyEazzy írta: Igazad van, te biztos be tudtad volna venni szakadó esőben azokkal a gumikkal sokkal jobban.
Ha kimegy korábban kereket cserélni, mint mindenki más, akkor még arra a pár mp-re sem lehetett volna Massa VB...
De Glock a hibás.(nem a Ferrari, aki szénné hibázta a szezont mi?)
Igazad van, te biztos be tudtad volna venni szakadó esőben azokkal a gumikkal sokkal jobban.REMY írta:Hál' Istennek.... úgy utáltam a tagot, hogy el nem tudom mondani... idiótája miatt nem lett VB győztes Massaab1daL írta:Timo Glock elhagyja a Marussiát, és várhatóan a DTM-ben folytatja pályafutását!
http://www.f1hirek.hu/f1/20130121-f1-ti ... ssiat.html1 kanyart kellett volna rendesen bevennie... 1-et !!!
Hál' Istennek.... úgy utáltam a tagot, hogy el nem tudom mondani... idiótája miatt nem lett VB győztes Massaab1daL írta:Timo Glock elhagyja a Marussiát, és várhatóan a DTM-ben folytatja pályafutását!
http://www.f1hirek.hu/f1/20130121-f1-ti ... ssiat.html
Nem tudom, én valahogy nem repdestem a hírtől. Bírom Szujót, óriási figura, de szerintem neki az a szerepkör fekszik a legjobban, amit az elmúlt 11 évben is csinált, riportok, tudósítás stb. stb. Persze előrelépés lesz Mezei után, bár nála mindenki jobb kb. Meglátjuk, drukkolok neki. Paliknak jobban örültem volna.ab1daL írta:Jövőre nem Mezei Dániel, hanem Szujó Zoltán lesz a kommentátor a közvetítések alatt, szakkommentátor továbbra is Wéber Gábor marad!